![]() |
![]() |
|
Slobodni softver Teme o softveru otvorenog koda (programi i operativni sistemi), projektima, zajednici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Zdravo forumaši,
Imam jedan problem. Naime, imam završen projekat u Blenderu, snimam ga i prebacim na USB i kad pokušam da ga otvorim, piše da je projekat zaključan. Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 14.12.2011.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Ne znam za Blender, ali proveri owner rights u fajlu.
ide ono... sudo chmod... ili chmod u+w <filename> moguce da je do linuxa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 22.1.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kako mogu da instalisem blender 2.80 jer mi se pojavljuje poruka.A mogu instalisati blender 2.79.Hvala
A ova poruka je: A Graphics card and driver with Support for OpenGL 3.3 or higher is required.Installing the latest driver for your graphics card may resolve the issue. Poslednja ispravka: Hamza_Mujanovic (18.2.2021 u 15:46) Razlog: pa pronasao sam rjesenj |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Problem kod CATIA V6
Radio sam tj probao i njje islo,ali one datoteke mogao sam sacuvati. I posto mi to nije islo taj program sam reistalirao.A posle dvije godine opet sam taj program instalisao.I probao,ali sad se nije moglo sacuvati jer je bila poruka: The file protected-conect to a non protected file To je bila datoteka zasticena:To se je moglo prije raditi,ali sad ne moze.Pa ako to neko zna.Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
I kod mene je bilo tako tj Blender 2.80 i nie se mogao otvoriti,ali sam na Google-u nasao program:Open GL by Rexo i taj program sam instalisao(ali prije toga trebamo imati WinRAR)i kad sam otvorio pomocu extracta pojavio se fajl
![]() A na ekranu bio je BLENDER 2.8(I on je bio zakljucan) i tu smo isli desnim klikom i isao na OPEN i kad tu udjemo ima masa fajlova i tu cemo zalijepit(Paste)a to smo vec prije iskopirali ![]() I sad kad smo otvorili Blender 2.80 i sad je bilo dobro Poslednja ispravka: Hamza_Mujanovic (26.7.2021 u 12:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 4.3.2010.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 75 puta na 69 poruka
|
![]()
Изашао и Блендер у верзији 3, да ли је неко већ испробао и шта се може рећи по питању унапређења?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Tv tjunerima | sale94 | Kvarovi | 21 | 26.6.2014 8:09 |
Problem sa puštanjem HD filmova sa eksternog HDD-a | Pipboy | Foto i audio/video | 0 | 24.12.2010 21:09 |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa PLAVIM EKRANOM | backo87 | Kvarovi | 7 | 25.10.2010 18:12 |
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom | vanila | Ostale komponente | 3 | 12.3.2009 19:22 |