![]() |
![]() |
![]() |
#1281 | ||
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
Ja kad dođem do II chapter prvo obavim onu obaveznu misiju u salunu, zatim misiju sa Hozeom (u kampu) a onda ganjam belog dorata kod Lake Isabella... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
Ono sto sam tek saznao pre 2 dana je ovo:
https://reddead.fandom.com/wiki/Miss...n_Redemption_2 I citajuci forume, vidim da su uprskali igru sa tim chapterima i stvarima koje mozes odraditi u svakom chapteru, jer kad jednom predjes chapter, povratka nema. Umesto da su lepo napravili open world bez chaptera i da mozes odraditi bilo koji side quest i aktivnost kad pozelis, oni naprave ovako nesto...ali sta je tu je, sve ostalo su zaista perfektno odradili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Starosedelac
|
![]()
Dok sam istrazivao mapu, primetio sam i neke ajmo reci "skrivene misije", kao neki beli oblak na mapi se pojavi kad sam u blizini i tu bude neki NPC koji mi da misiju ili nesto drugo...cim se odaljim malo dalje, nestane taj oblak i ne mozes znati nikako drugacije sta se nalazi tu sve dok se opet ne priblizis...i ko zna koliko takvih lokacija ima, bukvalno moras istraziti svaki cosak mape da bi odradio sve...sve se to moglo resiti lepo da nisu ubacivali te chaptere...i onaj Camp Item Request je isto ogranicen za svaki chapter, evo ja tek juce saznao sta sam sve propustio u chapteru 2...recimo onaj Scout Jacket unikatni od Pearsona...sve se to moglo lako resiti, ovako sad moram da listam taj sajt i da gledam sta sve moram da odradim u buducim chapterima da ne bih slucajno nesto propustio, tako da se gubi ta car istrazivanja kad sam nesto nadjes, samo zbog tog ogranicenja po chapterima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Starosedelac
|
![]()
ja sada igram samo glavni deo, ako neto sa strane se ispreči odradim i to. 100% ću da ostavim za drugi prelazak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Banned
|
![]()
Moje LIČNO miljenje je da je RDR2 zajedno sa Witcher serijalom i Star Wars Knights of the Old Republic neto to nadrasta video igru i postaje remek delo interaktivne umetnosti.
Ali, poto je ovo tema o RDR2, onda mogu mirne due da napiem da ne postoji igra čiji je svet toliko ivotan, stvaran i protkan tolikim brojem sitnih aktivnosti da čak ni desetomintno jahanje od tačke A do tačke B ne moe da bude dosadno jer se uvek pojavljuje mali milion usputnih aktivnosti. Ili nepredviđenih situacija. Za ljude koji se dovoljno prepuste i udube u čudesan svet ove igre, biće nagrađeni do sada neviđenim iskustvom, jer, bar meni, ovo je prva igra u kojoj su sve sporedne aktivnosti toliko zanimljive da ih sa uivanjem obavljam. Naravno, razumem da ima ljudi koji nemaju previe slobodnog vremena i ova igra definitivno nije za njih, jer zahteva vreme za uitak. Razumem i one koji uivaju u rotiljanju svega to se mrda po ekranu, kojima su Doom Eternal ili Serious Sam 4 vrhunac zabave, jer ne zahtevaju upotrebu mozga osim korićenja refleksa i uz to se najbolje relaksiraju. Naravno, ne bi valjalo da svi imamo isti ukus jer bi onda svet bio strano dosadno mesto. I mogu da kaem samo da silno zavidim onima koji po prvi put prelaze igru. Samo da znate - budite sigurni da ste MNOGO propustili, gde god da se nalazite u igri. Tek sam u trećem prelazu pohvatao sve konce, a na petom sam video ta sam sve ZAISTA propustio. I, da, jo uvek je igram, jer mi nije dosadila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Član
Član od: 5.3.2008.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 32 puta na 22 poruka
|
![]()
Ja je jos nisam ni pipnuo, cekam da nadogradim komp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
@nastyb
Mislim da bi trebao da odigra i Ghost of Tsushima da je doda listi interaktivne umjetnosti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Banned
|
![]()
Čim se pojavi za PC...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ima i RDR2 misija koje su tu kao iz vedra neba ali isto tako postoji jako puno sporednjaka koji jednostavno nemaju smisla nakon odredjenih dogadjaja i usko su povezani. A ti sporednjaci su najbolji, po meni. Na kraju krajeva mislim da igra ima i vise nego dovoljno slobode da se sve odradi na vreme. Nije to nista strasno, odrade se sporednjaci i onda se krece sa zutim misijama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1291 |
Starosedelac
|
![]()
Neko ko duze igra igru, jel imate savet kako da izbegnem wanted level dok pljackam vozove?
Citao sam i gledao guide po redditu i youtube, izabrati kartu do Riggs station, promeniti odecu, cekati da voz krene, zaustaviti voz na sred mosta tako da policija ne moze da dodje, ali ipak dobijem wanted level uvek bez obzira sto se nalazim na sredini mosta u nedodjiji, sa maskom na licu i promenjenom odecom. Jel ovo mozda patchovano ili ja negde gresim...koliko god puta pokusavao, uvek dobijem wanted level. https://www.reddit.com/r/reddeadrede...ain_robberies/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Starosedelac
|
![]()
mda, u GTA krade kola u centru i nikom nita, ovde u sred nedođije dobije wanted ili te kao vidi neko sa teleskopom i naravno samo se pojavi četa lovaca na glave
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Roronoa Zoro na korisnoj poruci: | ||
Akumu (29.10.2020) |
![]() |
#1293 | |
Banned
|
![]() Citat:
Istina, pljačkanje voza je jedan od achievementa, ali tu je wanted level nebitan... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 | |
Član
Član od: 24.3.2018.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 110 puta na 62 poruka
|
![]()
Ova igra je mozda i najbolji primjer pogresnog dizajna. Forsirali su kvazi-realizam tamo gdje ne treba, a rezultata sveg toga je frustracija i cudne situacije, eventi.
Nazalost to je i dalje taj GTA casual gameplay dizajn, samo ovaj put su napravili bolju overall atmosferu. Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.941
Zahvaljeno 2.135 puta na 1.186 poruka
|
![]()
Nije losa "igra", mada sam protivnik prelakih, retard friendly, hand holding, interaktivnih igara. Vi sto je dizete u nebesa mi niste jasni, mozda zbog price? To tek treba da iskusim.
Postoji li resenje da se samo klikne taster a ne drzi kad hocu da uradim nesto, npr. da lootujem les? Nije mi jasna da kretenska mehanika. Da ne pricam sto u kvestu ne smes da skrenes sa puta inace game over. Isto sto u kampu se menja brzina kretanja, ne mogu da isucem oruzje. Al ajde, mozda bude i nesto pozitivno. Glasovna gluma, grafika, i fizika briljiraju, to je neminovno, ali mi to ne treba od kompjuterske igre. Poslednja ispravka: filpan (29.10.2020 u 10:15) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
ognjen_ogi (29.10.2020) |
![]() |
#1296 |
Starosedelac
|
![]()
dobro sad. ta bi ti da ubija svoje u kampu? za kretanje u kampu i loot mehaniku se slaem i to dranje tastera samo se gubi vreme na to (FC igre su isto tako dok nisu ubacili opciju da se lootuje bre).
e sad u toku misija nisam imao neto potrebu da lutam pa da pukne misija, ali poao sam prema konju/sedlu za puke i dobio fail mission |
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
Postoji u opcijama mogućnost da se manipulie duinom trajanja loot dugmeta, nije instant ali ga skrati značajno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Starosedelac
|
![]()
Gde se nalazi ta opcija, ako moze slika ili pojasnjenje?
Pretrazio sam sve moguce opcije i nisam nigde nasao, guglao sam i po redditu jer su mnogi pitali to isto pitanje, ali kazu da ne postoji nigde ta opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Starosedelac
|
![]()
Skrinotovaću kad budem uao u igru pa kačim ovde
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci: | ||
Johnny-24 (28.10.2020) |
![]() |
#1300 |
Starosedelac
|
![]()
Ova obeleena opcija je ta koja ti treba, stavi je skroz levo kao ovde prikazano, and that's that
![]() https://imgur.com/OikFSEp I evo jedna bonus fotka, da prikae kako je i Artur uz nas u ova doba pandemije https://imgur.com/JkU5mK2 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci: | ||
filpan (28.10.2020) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Red Dead Redemption 2 | Exia | otpaTci | 0 | 18.10.2016 15:11 |
Red Dead Redemption 2 (rumor) | jonathan | Akcione igre | 0 | 10.4.2015 18:57 |
Red Dead Redemption za PC | srksi | otpaTci | 3 | 9.4.2012 3:51 |
Red Dead Redemption | Brzi82 | Akcione igre | 6 | 13.6.2010 0:22 |