![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ima jedna stvar koja mi nikako nije jasna
Htio bi da SMS poruke od jedne osobe ne budu vidljive u onoj default aplikaciji “Poruke” Vidim u trgovini playgoogle da ima mnoštvo aplikacija baš za to šta meni treba. Probao sam jedno 10-tak takvih aplikacija, ali svugdje isti problem, koji mi je neshvatljiv Nakon instalacije bilo koje takve aplikacije, ja kreiram password i umetnem na listu osobu čije poruke želim da budu skrivene i stvarno poruke od te osobe odu u tu aplikaciju. Ali kad kliknem na onu default aplikaciju za poruke dođe poruka: “aplikacija poruke nije vaša default aplikacija za SMS poruke, da li želite da ubuduće bude default aplikacija” I ako potvrdim sa Da, pojave se i sve skrivene poruke Nije mi jasno zašto se to dešava, i koja je onda svrha tih aplikacija za skrivanje poruka ako bilo ko može da ih vidi Ima li ko da zna za neku aplikaciju koja radi to ispravno Samsung galaxy “A300FU” - Android 6.o.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]()
Vidim i ti imas svalerku
![]() ![]() Idi u settings pa apps i nadji tu novu aplikaciju tapni na nju i skroluj dole videces opciju set default, tapni tu i promeni da ti taj app bude default za sms |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Citat:
I on klikne na DA i otvori mu sve moje poruke bez problema Mene zanima da li postoji aplikacija koja če da šalje određene poruke u nekakav skriveni folder a da aplikacija "poruke" i dalje bude default aplikacije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]()
Tu default aplikaciju disejblujes i nema je
![]() Citat:
Vidi imas brdo tih aplikacija za skrivanje pisalo se dosta o tome mada mene to nikad nije zanimalo tako da se ne secam, googlaj malo nacices sigurno Sent from my Samsung Galaxy J7 (2017) using Tapatalk Poslednja ispravka: C64freak (19.10.2018 u 17:58) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Ne vjerujem da ču naći jer sam dosada probao več 20-tak aplikacija i sa svakom isti problem
Ta default aplikacija me hebe a nema svrhe je obrisati, ako neko od ukućana me zamoli da mu posudim tren mobitel kako bi poslao poruku |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
E pa onda nema ti druge osim da za svalerke,kombinacije,bludnje radjnje koristis drugu platformu iz koje mozes da se logout haha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.068 puta na 2.438 poruka
|
![]() Citat:
Problem je što default aplikacija dobija sve dozvole u vezi sa SMS porukama, što i mora da ima da bi radila, pa nije lako drugom aplikacijom da joj uskratiš pristup porukama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike 1.6 | Do@ OldSchool | Mrežne igre | 5283 | 18.3.2025 22:36 |
[Android] Puna memorija za poruke | Visociji | Aparati i oprema | 3 | 2.7.2015 14:51 |
Nestale poruke iz inboksa | batista | Operativni sistemi | 0 | 25.12.2011 0:31 |
Imam osecaj kako mi poruke nestaju! | Drixsus | Forum o forumu | 16 | 19.10.2007 17:39 |