![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 20.3.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav ljudi.
Molio bih nekog sa foruma da mi pomogne ukoliko je u mogucnosti. Nedavno mi je riknuo AP (Planet WAP 4033), danas sam kupio drugi, povezem se na mrezu, na kompjuteru napravim konekciju sa username i pass, kad ono izbacuje gresku 619 - A connection to the remote computer could not be established, so the port used for this connection was closed. Sve zivo sam probao, ne pomaze nista. Citao sam po stranim forumima da ima veze valjda sa VPN-om, nikad nisam delio mrezu niti umrezavao kompjutere, ali sam probao u medjuvremenu dok nisam kupio AP da umrezim komp sa lap topom na kojem imam net i nisam uspeo. Ne znam da li ima neke veze sa tim, cisto da napomenem. POMAGAJTEEE, IZGINUUH ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Provjeri parametre i portove, negdje u povezivanju praviš grešku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Ne razumem se druze puno, ako bi mogao da mi pomognes.
Koje parametre i portove da proverim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako se ne razumiješ nađi nekog ko se razumije da ti to završi za par minuta da ne bi ti nešto još gore razvalio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Da ima ko da mi pomogne ne bih tražio pomoć ovde. Koliko toliko se već razumem, samo malo više reči o tome šta da proverim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pogledaj malo http://www.howtogeek.com/104469/how-...access-points/ ili guglaj konkretno za svoj AP kako se podešava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Nije do AP-a, na lap topu radi net, jedino na kompu neće.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Onda ruter nisi podesio kako treba, prekopiraj parametre koji rade
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
problem sa povezivanjem tableta i PC-a | djordje45 | Aparati i oprema | 0 | 9.7.2015 21:49 |
Problem sa povezivanjem TP LINK TL WR743ND | Brigadir | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 25.11.2014 14:28 |
Nokia 5230 problem sa USB povezivanjem | gorann | Aparati i oprema | 3 | 15.4.2012 0:53 |
Problem sa ADSL i povezivanjem | eizo | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 16.12.2008 21:57 |
Problem sa povezivanjem mp3 playera sa kompom | Partybreaker | Kvarovi | 18 | 9.4.2008 14:17 |