![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 15.5.2010.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 63 puta na 48 poruka
|
![]()
Da li neko zna gde bih mogao da nađem animaciju bara za potpis, koji ide kao na vestima i u toku sportskih prenosa, npr ide potpis Novak Đoković itd igra protiv nekog tamo žnj ... i kao oni potpis barovi u toku priloga vesti, kada neko daje izjavu pa piše ko je, njegova funkcija itd itd ?
Ili još bolje ako ima nekog ovde montažera, animatora koji može da mi pomnogne u ovom projektu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Šta treba da piše, u koju stranu ide tekst, koji font, koja je rezolucija projekta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Rezolucija projekta je 1920 x 1080
Poptise sam zamislio da se pojavljuju sa leve na desnu i desne na levu, odnosno na jednom delu ekrana jedan igrac, na drugom drugi a ispod oba posle postpisa ide tabela sa statistikama i onda ide mec, odnosno kako sam zamislio da izmontiram. Font neki najobicniji, da se lepo i jasno vidi, arial je default. Samo ime i prezime takmicara, Nisam naveo, u pitanju su finalni mecevi na stonoteniskom turniru jedne medjuopstinske lige, mada su dolazili igraci iz celog okruga i par igraca van okruga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znači otprilike telop kao za snooker na Eurosportu, samo odvojen ekran za 2 igrača (prepolovljen kadar na dva)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
sada sam malo detaljnije gledao po snimanom materjalu, bas i nemam nesto mnogo materjala za to sto sam osmislio ali za primer potpisi idu ispod slika odnosno snimka. Ovo je samo primer kako treba da izgleda. A moze i potpis da ide i velicine za celu sliku odnosno fullhd. kada je igrac preko celog ekrana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pogledaj ovo http://youtu.be/rEUduXaMdcY
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoneWolf na korisnoj poruci: | ||
Pucko (24.4.2016) |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Ovo je bas vesti vesti, sto moze da posluzi i hvala ti, nasao sam i ovo sto mi je vise trebalo.
VIdim da jutub preporucuje tutorijale i tom odseku cim sam odgledao ovo, tenks. Pozabavicu se narednih dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo ga prilagodi svojim potrebama i imaćeš tekst kakav hoćeš, tutorijal je čisto informativan i rutinski objašnjava manipulaciju tekstom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Pa da znam, ja ih uglavnom gledam, da naucim kako se koriste odgovarajuce alatke, posle je na meni kako cu da ih primenim, i kako zelim da mi to sve izgleda.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dark Souls za PC | srksi | Role-Play | 2162 | 30.8.2022 10:25 |
Vicevi | Oblivion | Cvet kompjutera | 5473 | 27.5.2022 5:52 |
Ugradnja alfa numeričkog displeja u kućište računara (dodatak pri modifikaciji kućišta) | modd4fun | Modovi | 23 | 4.9.2014 11:28 |
Windows 8 | starx | Operativni sistemi | 4257 | 11.2.2014 9:18 |
[Mobilni telefon] Telenor Smart Pro (aka Alcatel OT-991) | Dekip | Opisi, recenzije i testovi | 7 | 25.12.2012 23:34 |