Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 29.3.2015, 17:17   #361
LoshMeeBre
Starosedelac

Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
Određen forumom Re: Pillars of Eternity

Citat:
zvucnjak kaže: Pregled poruke
BTW, jel primetio neko kako se likovi brzo "umaraju"? Mnogo brže nego u Balduru? Ili se to meni čini?
Nagruvaj svim likovima Athletics na 2 u sledecem lvl-up (to je samo 3 poena), mnogo pomaze.
LoshMeeBre je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2015, 17:34   #362
2SaiNt4U
Starosedelac

Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Ja sam primetio i poprilicno mi je cudno. Na normal igram ali bukvalno nakon dve bitke pola magija nedostupno.
hehe, nema to veze sa umorom

imas napisano pored ikonice reda magija - rimsko I, II, III...etc . .. arapski mali broj - koliko castova mozes da uradis po REST-u . kad to ispucas, magije nedostupne do sledeceg resta.
2SaiNt4U je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2015, 19:23   #363
reb0rn
Član

Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 33 puta na 24 poruka

Vec su mutanti interneta krenuli i ovu igru da cenzurisu, uskoro PG 8 rating

SJW trannies are mad Laughing
https://twitter.com/icequeenerika/st...61950202863616

Obsidian caves to their demands
https://twitter.com/jesawyer/status/582200461127634945
reb0rn je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2015, 19:23   #364
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.921 puta na 2.441 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
2SaiNt4U kaže: Pregled poruke

imas napisano pored ikonice reda magija - rimsko I, II, III...etc . .. arapski mali broj - koliko castova mozes da uradis po REST-u . kad to ispucas, magije nedostupne do sledeceg resta.
Sto je opet (po meni) malo preterano ogranicenje. Jeste da mora da se stedi ali neki protivnici udaraju poprilicno a ti moras rest na svake 2-3 bitke
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2015, 19:25   #365
LoshMeeBre
Starosedelac

Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka

Citat:
2SaiNt4U kaže: Pregled poruke

Ako su mislili na tu vrstu "umora" ne slazem se bas. Ako poredis sa baldurom moras da poredis sa BG1, a tamo likovi u prvih 5-7 nivoa imaju i manje magija nego ovde. Jedino sto se ovde nekako osetis lose kada spavas jer trosis resurse

Zato su Cipher i Chanter dosta jaki, dobre magije koje se regenerisu (Cipher uklanja jake neprijatelje sa svojim debilisucim magijama, a chanter baca skeletone i wispove kao meat shield protiv malih i velikih neprijatelja)
LoshMeeBre je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2015, 19:53   #366
Monarh
Banned

Član od: 6.7.2013.
Zahvalnice: 346
Zahvaljeno 241 puta na 162 poruka

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Sto je opet (po meni) malo preterano ogranicenje. Jeste da mora da se stedi ali neki protivnici udaraju poprilicno a ti moras rest na svake 2-3 bitke
Imaš skill-ove koje možeš da trošiš po dva-tri puta po bici, ali već u narednoj se resetuju, pa možeš opet, ne zahtevaju rest. Neki druge veštine i magije iz knjige imaju određen broj po restu.
Fatigue koji se stvara i pojavljuje u uglu portreta nastaje kada se menjaju lokalne mape, odnosno kad putuješ između dve regije što traje po 4-8 sati. Već posle trećeg puta se javlja umor, računaj da si pešačio između 12-24 sata što je logično da te satre.
Monarh je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2015, 20:12   #367
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.921 puta na 2.441 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
Monarh kaže: Pregled poruke
Imaš skill-ove koje možeš da trošiš po dva-tri puta po bici, ali već u narednoj se resetuju, pa možeš opet, ne zahtevaju rest. Neki druge veštine i magije iz knjige imaju određen broj po restu.
Fatigue koji se stvara i pojavljuje u uglu portreta nastaje kada se menjaju lokalne mape, odnosno kad putuješ između dve regije što traje po 4-8 sati. Već posle trećeg puta se javlja umor, računaj da si pešačio između 12-24 sata što je logično da te satre.
OK je za setkanje, to razumem, ali u toku borbe mene brine. Imam 2-3 borbe i nema vise magija, mora da se odmara. Malo smara ali OK nije strasno. Mozda sam i ja poceo ovaj tezak kvest

Spoiler za Kvest:
Ispod tvoje tvrdjave sa onom statuom

Pa sam se precenio
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2015, 20:38   #368
Monarh
Banned

^^Tako ti je u svim D&D igrama. Određena količina magije po restu, zavisi od Inteligencije i Willpower-a. Zato ćeš na višim nivoima imati mogućnost korišćenja veće količine spell-ova kao i spell-ove višeg nivoa.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Monarh na korisnoj poruci:
pentraksil (29.3.2015)
Stara 29.3.2015, 22:13   #369
mmn2911
Starosedelac

Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka

Ne znam za vas ali meni je ovo sjajno leglo, bar za sad. Izgled je sjajan, atmosfera takodje. Mehanika koja mi je jako bitna stvar po meni za sada savršena, sad balans će se ispraviti patchevima. Sad ostaje da odigram i vidim priču i kvestove, ako je to sjajno ovo je strašna igra. U odnosu na Wasteland 2 koji sam toliko očekivao a koji mi nikako nije legao, od PoE ne mogu da se odvojim.
mmn2911 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2015, 22:22   #370
Paladin
Starosedelac

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka

Citat:
Monarh kaže: Pregled poruke
Određena količina magije po restu, zavisi od Inteligencije i Willpower-a. Zato ćeš na višim nivoima imati mogućnost korišćenja veće količine spell-ova kao i spell-ove višeg nivoa.
A znači od toga zavisi, baš sam htio da pitam kako da imam više magija po jednom restu.

Nego ima baš dosta da se igra u prvom selu i okolini, taman kad sam mislio da sam sve završio pa da krenem dalje novi quest se doslovno došetao do mene, i to kakav quest, još sam na njemu, mada danas nisam stigao puno da igram.

Osim ako sam ja nešto propustio u ovom dijelu je družina od tri člana. Nadam se da nisam nekoga zaobišao jer bi mi još koji član dosta dobro došao.
Paladin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2015, 22:29   #371
Monarh
Banned

^^Tačno znam koji ti se quest "došetao", dobro se pripremi. I ja sam takođe sa dva pratioca u tom regionu, računaj da možeš da angažuješ dodatno ljudi u Black Hound-u.
Stara 29.3.2015, 22:32   #372
Paladin
Starosedelac

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka

Kakvi su ti ljudi koji se mogu angažovati? Mislim kao fajteri, vrijede li? Kojih su klasa? Do kada su uz mene ako ne izginu? Jesi li ti prešao taj quest sa njima ili bez njih?
Paladin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2015, 22:59   #373
Monarh
Banned

Video sam da mogu da se angažuju, a sad sve ostalo ne znam jer nisam probao. A quest nisam završio, plašim se!
Stara 29.3.2015, 23:03   #374
Krilce
Starosedelac

Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.754
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka

Da li postoji mogucnost da izbacim nekog iz druzine, posto nisam nasao nikakvu opciju u dijalogu sa likovima.
Krilce je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2015, 23:31   #375
filpan
Deo inventara foruma

Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.941
Zahvaljeno 2.135 puta na 1.186 poruka

Ne mogu da prebacim iz stasha Minor cloak of protection koji sam nasao. Niti mogu da ga prebacim u inventory niti da ga stavim na bilo kog od likova.
filpan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2015, 23:33   #376
AngeR
Član

Član od: 30.1.2011.
Zahvalnice: 175
Zahvaljeno 36 puta na 27 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku AngeR

Citat:
Paladin kaže: Pregled poruke
Kakvi su ti ljudi koji se mogu angažovati? Mislim kao fajteri, vrijede li? Kojih su klasa? Do kada su uz mene ako ne izginu? Jesi li ti prešao taj quest sa njima ili bez njih?
Kad ih angazujes sam ih pravis, kao svog prvog lika sto napravis tako i njih.
AngeR je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.3.2015, 0:00   #377
warlock_sm
Veteran

Član od: 20.2.2012.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 109 puta na 85 poruka

Citat:
Paladin kaže: Pregled poruke
A znači od toga zavisi, baš sam htio da pitam kako da imam više magija po jednom restu.

Nego ima baš dosta da se igra u prvom selu i okolini, taman kad sam mislio da sam sve završio pa da krenem dalje novi quest se doslovno došetao do mene, i to kakav quest, još sam na njemu, mada danas nisam stigao puno da igram.

Osim ako sam ja nešto propustio u ovom dijelu je družina od tri člana. Nadam se da nisam nekoga zaobišao jer bi mi još koji član dosta dobro došao.
Imas wizarda i fightera u selu, a u sumi ispod(Magran's Fork) mozes pokupiti priest-a(skoro na pocetku mape).

Citat:
AngeR kaže: Pregled poruke
Kad ih angazujes sam ih pravis, kao svog prvog lika sto napravis tako i njih.
Samo imaju jedan level manje nego ti. To jest mozes da unajmis pratioca bilo kog levela a da je manji level nego ti.
warlock_sm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.3.2015, 1:06   #378
Psycho13
Deo inventara foruma

Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka

Spoiler za Raedric!:
Vrlo za*****a borba. Imam 5 likova oko 3. levela(dw barb, 2 tank fightera(jednog sam unajmio pre nego sto sam dobio novog kompanjona), wizarda i prista) sa ne bas tako jakim gearom(tek neki itemi dodaju neke minorne bonuse) i ne znam da li mogu da ih ubijem nekako na ovom levelu ili da ostavim za kasnije. Jel neko uspeo da ih savlada na ovom levelu? Normal tezina.
Psycho13 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.3.2015, 1:13   #379
Zelena Trava
Član

Član od: 22.4.2011.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka

ja sam 4ti lvl tu i ide lagano ne moram ni da koristim spelove samo levi klik , isto normal tezina ... samo sam nabo bug tu igra mi crashuje ne mogu da napustim readric keep i moram da cekam patch
Zelena Trava je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.3.2015, 2:14   #380
Dzigi
Veteran

Član od: 19.9.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 226 puta na 122 poruka

Citat:
Psycho13 kaže: Pregled poruke
Spoiler za Raedric!:
Vrlo za*****a borba. Imam 5 likova oko 3. levela(dw barb, 2 tank fightera(jednog sam unajmio pre nego sto sam dobio novog kompanjona), wizarda i prista) sa ne bas tako jakim gearom(tek neki itemi dodaju neke minorne bonuse) i ne znam da li mogu da ih ubijem nekako na ovom levelu ili da ostavim za kasnije. Jel neko uspeo da ih savlada na ovom levelu? Normal tezina.
Savladao sam ga ja bas danas. Tu sam bio oko 3-4lvl. Igram na Hard i za sada lepo napredujem. Bas sam dingovao na 5-ti sa svima pa odoh na spavanje. Prosto mi zao sto radim sutra. Igram sa Fighter-om (main), Rogue, Ranger, Priest, Wizard i Chanter. Ponekad swap-ujem Chanter-a za Druid-a. Ocistio sam sve do onog velikog grada i 3lvl-a u stronghold-u za sada. Uglavnom kod tezih borbi obavezno prvo rokaj priest-a/-ove jer non-stop heal-uju pa moze da se otegne. A kada se otegne ne sluti na dobro.

Inace nisam naisao do sada ni na jedan bug. Igra fino radi i za sada nemam zamerki. Ubedljivo mi je najinteresantniji stronghold i jedva cekam da vidim kako ce se tu prica dalje razvijati.

@filpan
Prebacivanje iz stash-a i obratno je moguce obaviti samo u toku rest-a ili kada si u nekoj safe zoni poput grada ili stronghold-a. Osim ako ne mislis na neki bug.

@Krilce
Mozes u Inn-u kada razgovaras sa "vlasnikom" da nekoga izbacis ili ubacis. Takodje i u stronghold-u. Meni doduse iskace i prozor kada ulazim u novu regiju koga hocu da vodim sa sobom. Ne znam da li postoji opcija van toga. Nisam ni probavao.
Dzigi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dzigi na korisnoj poruci:
Krilce (30.3.2015)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
obsidian, pillars of eternity

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Aion: Tower of Eternity Cernobil MMORPG igre 650 8.11.2013 22:17

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 19:27.