![]() |
![]() |
![]() |
#241 |
Veteran
Član od: 11.2.2008.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 69 puta na 53 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Novi član
Član od: 19.3.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 12 puta na 4 poruka
|
![]()
E uopšte ne vidim naše u ovoj igri a fazon odlična je.
Ili bolje rečeno igra je JEDINSTVENA i nema ništa slično. Ja igram preko američkog klijenta na serveru Cobolt (EU). Vidim da na forumu čestu hvale da je američki klijent bolji i da brže stiže update itd tako da igram preko tog a ne nemačkog psg. UPUTSTVO kako igrati preko američkog klijenta: Da biste igrali preko američkog klijenta sve što treba da uradite je da napravite account preko američkog sajta. Sad po default-u vam to sajt neće dozvoliti jer ste iz srbije, da biste to uspeli samo treba da sajtu na 5min pristupite preko američkog proxy-ija ukucate podatke i to je to. 1. Skinite igru sa PlanetSide2 Registracija 2. idite na sajt https://www.hidemyass.com/proxy-list/ i izaberite neki američki proxy (koji je brz) i tu će te videti adresu tipa 174.140.166.54 port 8080. 3. Otvorite mozzila-u i u Options/Network/Settings/Manual Proxy ukucajte ip adresu 174.140.166.54i port 8080. 4. Sad ponovo pristupite američkom planetside2.com preko mozile kliknite na playfree i napravite nalog. napomena: pristup sajtu preko proksija će biti dosta sporiji a ako ne može uopšte da se učite izaberite neku drugu proksi adresu. Dođite pa da cepamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Član
Član od: 28.12.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
imam jedan problem, koji je dosao do te mere da planiram da batalim Planetside 2. Problem je (kako sam ja razumeo) u migraciji sa jednog servera na SOE server, nigde nije lepo objasnjeno gde i kako se to radi nego sve radite kao po nekom instinktu i losim parametrima! ja sam uradio sve sto su od mene trazili da bih se preselio ali sam ostao bez svog starog acc-a, kada sam usao bio mi je acc cist bez 40 rank lika i bez sve opreme, a neke sam kupio za novac!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Starosedelac
Član od: 17.12.2012.
Zahvalnice: 824
Zahvaljeno 519 puta na 338 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Član
Član od: 21.9.2006.
Zahvalnice: 411
Zahvaljeno 190 puta na 102 poruka
|
![]()
Nisam bio sto godina na forumu..
A posto mi je ova igra u poslednje vreme totalni favorit, rekoh da se igramo malo zajedno. Ja sam na Cobaltu u NC nik Akaoni.. pa ko hoce. Takodje na Cobaltu VS nik Vhringe I na Milleru .. Derimos Pa malo da se igramo, javite se online.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
Kada refrešuješ temu.
Da li su oni ikada odradili neku ozbiljniju optimizaciju ? Mnogo sam se zanje i pratio OMFG ..ocekivao sam od te "operacije" puno. Izdaše pečeve i u par navrata je igra radila cask i losije. I digao sam ruke. Znam da imam star proc al ije on iskoristen 50-60% u ovoj igri. Jednostavno nije igrivo pa reko da li se sta u zadnje vrijeme radilo ili ih boli neka stvar.. ? Ali opusteno krive AMD jer imaju problema tjerati igru na PS4. Ye.. fuck gravity to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.397 puta na 2.043 poruka
|
![]()
Pre godinu i kusur dana odradili su fantastičnu optimizaciju. Solidan računar star 3-4 godine može bez problema da tera Ultra podešavanja. Doduše, Intel + nvidia su i dalje preferirana kombinacija za Planetside 2, to nije nikakva tajna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Mogli bi da se organizujemo pa ko hoce neka pusti poruku. |
|
![]() |
![]() |