![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Član
Član od: 28.11.2013.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 16 puta na 10 poruka
|
![]()
Apsolutno,nego ove stvari su obicna globalisticka propaganda kao i crnci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
Starosedelac
Član od: 12.9.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 807 puta na 347 poruka
|
![]()
Tu se varas. Ovo nije uradjeno radi politicke korektnosti. U pitanju je zanr (historical wargaming) gde takve presije nema. Pritom, zene ovo ni ne igraju.
Ovo je titranje jaja tipovima koji igre, kad je to moguce, igraju s barbikama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Član
|
![]()
Veruj mi to je cista propaganda svuda je prisutna,sta zna neki dezmekasti amerikanac ili jos bolje kod nas nove generacije istoriju,na primer sta sam pre neki dan gledao na youtubu neka igra deadliest warriors i sad hanibal je crnca koji ima stit isto ko logo od kartagine iz rtw 1 i jedan deo nepismenij crnaca se prepucava sa drugima koji imaju nesto u glavi kako je on iz afrike i on je crnac isto kao i Aleksandar Makedonsi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Starosedelac
|
![]()
sad vi očekujete od blockbastera da bude istorijski precizan. Takav film nećete gledati. Oni moraju biti zanimljivi širokom krugu gledalaca jer im je osnovni cilj profit. Isto to rade i igre A produkcije. Mislim da to nema veze sa nekom propagandom ili izmenom istorije.
Istorijski precizni filmovi su zanimljivi samo onima koji imaju interesovanje za tu temu a to nije dovoljno za profit. Na primer Untergang je jedan od retkih filmova unazad par decenija koji je postigao neki uspeh i ostvario profit a da je istorijski precizan. Ali to je zato što su čak i indijanci iz amazona čuli za Hitlera. Inače je i taj film dosta skraćen i prosečan gledalac ne može ga shvatiti u potpunosti jer ne zna odnose svih tih ljudi sa Hitlerom tokom njegove vladavine. Kod igara postoje igre koje su takođe mnogo realnije od drugih ali su ipak ove nerealnije 10 puta popularnije od realnih. Battlefront i Matrix su izbacili par izuzetnih igara ali su one teško svarljive prosečnom igraču i nikad nisu imale uspeha kao neke druge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
Član
Član od: 8.5.2014.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 9 puta na 8 poruka
|
![]()
Ljudi ipak da sacekamo jos jedno 5 DLC-ova da se ovo bar malo sredi (ako uopste budu pravili nove DLC-ove) ili da cekamo novi RTW_III ...nema tu sta da se prica...tj.ako uopste planiraju da nastave serial TW ...mogli su to mnogo mnogo bolje da odrade...
steta za igru ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Zasto mislis da ce im ROME 2 biti poslednja TW igra? I pored svih kritika RTW2 je ubedljivo najprodovaniji TW svih vremena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Nema sanse da bude poslednja TW igra.Previse je ovo jak serijal postao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Član
|
![]()
Pa znas kako ... da sam na njihovom mestu,,, usmerio bih sav budzet i najbolje creatore igre...na izradu seriala RTW 3 ...pa brate kad naprave nesto o kome ce da se prica narednih 10 godina...e to ce biti uspeh... ali da odrade vrhunski i realno da bude... dakle dok igras da imas osecaj kao da si u tom dobu kao imperator ili neko nizeg ranga... sve se to moze..nek stave jedan naslov na njihovom sajtu ...tipa ..."predlozi za novi serial RTWIII" ...da svako od nas predlozi sta bi moglo da se uvede... ali predlozi neka budu vezani za istorijske cinjenice...
Evo kako bih recimo ja voleo da vidim ovu igru ... mnogo bolja grafika...u smislu kao da gledas film dok se vode borbe...zatim...voleo bih da na pocetku kampanje imas opciju da budes obican vojnik/centurion/general itd...da upravljas vojnikom u toj masi vojnika/da upravljas samo jedinicom dajuci komande dok ti upravljas svog centuriona slicno kao u "RYSE SON OF ROME"...imas opciju da naredis svojoj jedinici da napravi "form testudo" , "attack" , "defence" , "keep the line", "withdraw" i tako dalje ... Dalje,,,dok vi vodite samo borbe kada dodje vreme za to i to tako sto cete komandovati samo vojnikom ili centurionom,,, a da u pocetku AI bude taj koji ce da vodi borbe ostatkom armije i campanju dok ti upravljas samo jedinicom i to kada budu bile borbe, a da se i aktiviras malo u tadasnjoj politici i dok se ti ne probijes do nekog generala i tako dalje do imperatora ...znas,,,da imas vise opcija ponudjenih kako ces ti igru poceti i napredovati kroz istoriju...da se TURN bukvalno prebaci na dane/nedelje a ne na godinu ...da o plemenima i vojnim jedinicama odrade bolji posao....da svaki vojnik ne bude isti...(neko vislji, neko nizi, neko mrsaviji/korpulentniji itd itd) ...zatim reakcije vojnika...da se ne vrte dve-tri vrste rekacija u boju...tipa,,,ovaj ga ubode sa strane...onaj drugi sece glavu i ovaj kako udara u stit i brani se...i tako svi rade...(smor),,,zato neka ubace vise reakcija...tipa posece ga(zakaci u nogu ili ruku, po stomaku i slicno) a ovaj ustaje i brani se...nije mrtav vec ranjen...pa kako padaju vojnici sa konja a konjanik ustaje i kao takav se bori...vizuelni efekti "blood" ...moze to mnogo ali mnogo bolje da se odradi ... zatim vise vojnika u jednoj jedinici i jednoj legiji...minimum 5.000 a maximum 15.000 ...pa do epskih borbi ili vrhuncu imperije, gde ces imati opciju spajanje 10 legija (recimo 10 legija u Spaniji, 7 legija u Germaniji, 3 u Magna Greciji itd itd)...i neka to bude do 100.000 vojnika...u vreme borbe za vlast i sveoopstih ratova radi osvajanja neke drzave gde ce se voditi konacne istorijske bitke... Onda,,,politika da se sredi jer ovo ne lici ni na sta...katastrofa...ni P od politike ovo nije... Isto tako recimo mogu da odrade uvodjenje opcije mobilizacije prilikom nuzde ako te velika suparnicka sila napadne (dobijes veci broj vojnika ali disciplina i kvalitet vojnika mnogo manji) ...pa idemo dalje,,,da odrade bolje te saveznicke paktove gde ti mozes pozvati drugu zemlju da sa svojom vojskom dodju u pohod zajedno sa tobom i da ratujete i osvajate plen...ne znam...ima mnostvo toga sto bi se moglo uraditi...i ja znam da bi za to trebalo godine rada...ali verujem da bi se tako nesto isplatilo njima kasnije ... verujem da bi ste i vi svi to voleli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Tako se pristupilo i sa Rome 2 pa eto sta se desilo. Veterani, mnogo veci budzet...dzabe sve to ako CA nema vremena da zavrsi igru i ako SEGA konstantno pritiska da igra izadje sto ranije pa makar i nedovrsena (sto se i desilo). Iako se situacija popravlja na bolje, trebalo je jako dugo vremena a SEGA i dalje forsira DLC politiku. Treba vremena za ovakve igre, sa ovakvim izdavacem tesko da ce to dobiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2191 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Sega je kriva za ovo najvise
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku JAZO na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2192 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2193 |
Član
|
![]()
Preveliki zalogaj koji nisu mogli da progutaju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Član
|
![]()
Pa zbog SEGA kompanije oni i ispastaju...bolje da je CA sam krenuo da pravi igru verujem da bi to potrajalo, da bi oni kao takvi bili prinudjeni da sami snose troskove ali bi zarada bila njihova...i verujem da bi oni mogli mnogo toga da urade...bez zurbe...lagano...
e sad ako vec pricamo o serialu RTW3 ...nacekacemo se za njega jos jedno 4-5 godina :/ jer ovaj RTW2 mi se ne igra...ceo je bzv...dok obicni prvi RTW sam igrao godinama...sa uzivanjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2195 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Rekli su da ne planiraju praviti igre sa 3 u nazivu. Predpostavljam da je sledeci na redu Empire Total War 2, ili ce biti neki period koji nije obuhvacen prethodnim TW igrama. Ali pre toga verujem da ce prvo izbaciti Warhammer TW...
I jeste, SEGA je kriva za celu ovu situaciju. Negde sam procitao intervju da je bilo planirano da igra izadje tek na leto 2014, ali, naravno, SEGA klosari se sa tim nisu slozili. Ne moze me niko ubediti da tim koji je napravio Shogun 2 ( i da, 99% ljudi koji su napravili S2 su radili i na RTW2 ) da je imao dovoljno vremena ne bi napravio bolju igru od RTW2. Pa samo pogledajte koliko stvari fali u igri, kao npr. politicki sistem koji nema apsolutno nikakvog smisla i poentu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2196 |
Član
|
![]()
Cekaj...je l' spomenuto negde mozda da li ce novi nastavak RTW-a uopste praviti ...? i kad bi to mogli da ocekujemo kako god to nazvali... ako vec kazes da nece nositi naziv RT3?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Rekli su posle izlaska Rome Total War 2 da igre sa brojem 3 u naslovu ne treba uskoro ocekivati. Ne verujem da ces videti RTW3 makar nekih 7-8 godina, a ko zna sta ce se sve izdesavati u tom periodu... da li ce CA uopste i postojati ako nastave da izbacuju ovako ubagovane igre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2198 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.205 puta na 7.167 poruka
|
![]()
A kad je CA (i pod Segom i bez Sege) štancao uzastopno igre iz istog perioda? Ako izuzmemo standalone ekspanzije - nikad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2199 |
Član
|
![]()
Bolje da napravi igru koja ce da obuhvata pad Rima i da se nadoveze na Dark ages i Medieval ages
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 | |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]() Citat:
Juce instalirah Medival2TW, malo da se podsjetim kako je to nekad bilo. Al sam se zacudio. Imam najnoviji patch I nekako jedinice se ponasaju retardirano. Pokrecu se tek nakon nekoliko klika il sekundi, glupo se krecu itd… Sad je vrlo tesko igrati stari TW jer nema svih ovih novina I boljih stvari koje je donio Shogin2 I Rome2, pa je igra mnogo siromasna. Ima tu mnogo, mnogo nedostataka al to je ipak igra u tom vremenu I tad je bila vrhunac. Sve u svemu ako sam ja ranije igrao takav TW onda Rome2 je zlatan I ostacu na njemu. Vi bar s jakim masinama mozete da igrate R2 sa preljepom grafikom I animaciom, kolko tolko uzivate u njoj dok mi s slabom masinom sutimo I trpimo :-). R2TW je jedino pogrijesio sto je toliko obecao a vrlo malo ispunio. Kada nekome das prevelika ocekivanja a ispunis malo onda sve pada u vodu. Zalosno je sto posle toliko vremena i dalje je pun nekih bugova. Sve u svemu dobro je hvala Bogu :-). P.S. instalirao sam na M2TW mod lord of rings, I mogu vam reci da je fino napravljen. Pesadija, konjanici, orkovi, mordor itd bas fino izgledaju. Mapa na kampanji je isto tako dobro odradjena, muzika itd… Isti tim je vec poceo da radi mod za R2TW, sto ce biti sjajno za koju godinu dana :-) do tad samo nam ostaje da cekamo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
campaign, rome, screenshot, senat, total war, war |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Rimska država u video igrama | Red Wing | O igrama uopšte | 29 | 29.5.2021 15:24 |
Rome Total War Alexander | _Maximus_ | Strateške igre | 33 | 22.6.2007 19:46 |
Upomoc imam problem (Rome total war) | groefdracula | O igrama uopšte | 14 | 7.7.2006 0:49 |
Rome Total War problem | NjegovaWisost | Strateške igre | 5 | 28.3.2006 22:35 |