![]() |
![]() |
|
ŠDK - Nosači podataka Saveti u vezi sa kupovinom hard diskova, optičkih uređaja (CD/DVD), flash diskova, floppyja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Interesujeme da li mi je bolje uzeti USB ili FireWire, i naravno vase preporuke. Trenutno mi je zapalaa za oko 3,5" EIDE USB 2.0 Cooler Master X Craft RX-3HU.
Budzet 50eura |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Za 50 eura probaj naci FireWire jer je brzi od usb-a ali s druge strane nemoj ga uzeti ako nemas firewire portove integrisane na ploci jer ces u suprotnom morati izdvojiti jos nekoliko evrica za firewire karticu...
Gledaj da te ne zeznu i dobro pazi sta kupujes...pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Ako kupuješ "fioku" onda bolje uzmi USB 2.0 varijantu jer USB (2.0) ima skoro svaka ploča a FireWire je ipak malo ređi namatičnim pločama , tako da ć USB ipak biti bolja varijanta ako rešiš da nosiš "fioku" sa sobom.... Što se tiče preporuke za model to ću prepustiti tebi ,samo vodiračuna da se na "fioki" može menjati ide kabli jer on veoma često zna da "strada".....bar je tako bio slučaj kod mene ....na sreču kada se kabli ošteti možeš ga menati i klasičnim IDE kablom namenjenim za dva HDD-a , stim da vodiš računa da HDD povežeš na prvi konektor ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]()
Ne vidim koja je poenta cimati tolku fioketinu (sa sve hardom) sa sobom.Ako je vec fora da imas mobilni hard, mnogo bolje i elegantije resenje bi bio externi HDD.Cini mi se da se vec mogu naci za 40 e...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |