![]() |
![]() |
|
Slobodni softver Teme o softveru otvorenog koda (programi i operativni sistemi), projektima, zajednici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 14.4.2010.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 11 puta na 11 poruka
|
![]()
Imam jednu web aplikaciju. Njen zadatak je da kada korisnik dodje na neki link da mu otvori ordjedjeni landing page, koju nudi nesto. Dalje, korisnik nesto skida sa tog landing page-a. Za sve drzave landing page je isti ali ono sto ce korisnik da dobije se razlikuje. Posto je aplikacija u nekoj test/development fazi (a ja ne mogu mnogo da pricam o tome o cemu se radi) mene interesuje da mi kazete/objasnite kako mogu da maskiram svoju adresu. Posto ja moram da se prikazem kao da sam iz neke druge drzave da udjem na taj landing page i da skinem to sto treba da se skine, zatim provjerim da li su datoteke koje sam dobio one koje jesu za tu drzavu iz koje dolazim.
Na internet sam nasao Tor aplikaciju, ali nesto se ne snalazim puno sa njom. Ne znam kako da podesim da dobijem ip iz one drzave iz koje zelim da udjem na moju web aplikaciju. Citao sam i trazio i naisao sam na termin ExitNodes koji se podesava u torrc datoteci. Probao sam {us} {th} {de} {cz} i na sajtu geoiptool.com on prikazuje tacno drzavu koju sam naveo u torrc, medjutim za {uk} (United Kingdom) to ne radi, TorBrowser uopste nece da se pokrene. Sa druge strane, na mnogim YT tutorialima sam primjetio da kad oni startuju tor da se prvo pojavljuje Vidalia Control Panel, ali toga kod mene uopste nema. Nisam bas siguran da li je moj postupak tacan i da li je Tor pravo resenje za moj problem, zato i trazim od vas neke savjete. ps. Nisam bas siguran da li je i ovo pravi dio forumu da piam za ovakve stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
proxije možeš da menjaš i ručno u podešavanjima browsera, nađeš proxy za neku zemlju, copy - paste i ako radi trebalo bi da ti otvori taj landing page ili bilo koju drugu stranu na internetu..
naravno šifre nemoj da šalješ preko proxija |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
clzola (27.5.2014) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Igra li neko Hearts Of Iron 2 ? | Auror | Strateške igre | 1451 | 9.11.2017 17:28 |
eRepublik - dobili smo Srbiju! Učlanite se i pomozite u borbi! | Azzo | Mrežne igre | 1411 | 29.5.2014 17:11 |
Filmski kviz | caine | Kvizovi | 7480 | 26.8.2012 19:28 |
Famous Movie Quotes | Wolverine | Kompjuteri i film | 76 | 24.11.2009 15:11 |
'The specified country code of "RS" is invalid' | backy73 | Internet tehnologije | 8 | 8.3.2008 21:20 |