![]() |
![]() |
|
ŠDK - Tableti i e-readeri Saveti u vezi sa kupovinom tablet računara i e-readera |
Pregled rezultata glasanja: Sta da kupim | |||
Asus Memo Pad 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 71,43% |
Sony Xperia Tablet S |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 28,57% |
Glasova: 7. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Izdvojio sam dva tableta i jos ne mogu da se odlucim koji da pazarim.Kao i svi,volim da poigram finu igricu ali je bitan i kvalitet izrade,hardver,te mogucnost koristenja aplikacija (skype,Nimbuzz....) .Dvoumim se izmedju Asus memo pad 10 i Sony xperia S.Volio bih da me posavjetuje neko ko se stvarno razumije u ovakve stvari.
Poslednja ispravka: Selver (1.3.2014 u 21:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Nemam gdje da postavim pitanje pa cu ovdje.Je li bolje kada u konfiguraciji stoji da je 800 x 1280 piksela ili 1280 x 800 kada je u pitanje pregledavanje video snimaka kod tableta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.068 puta na 2.438 poruka
|
![]()
To ti je potpuno ista stvar, samo je jedno gledano iz horizontalnog a drugo iz vertikalnog položaja.
Inače, imamo podforum specijalno za tablete - Tableti i e-readeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Izvinjavam se.Ako moze da se prebaci tema tamo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ovako.Kupio sam (sada vec poodavno) xperia tablet s i interesuje me kako da rootujem tablet i koje su prednosti toga?Vec sam pokusao preko mobogenie ali bezuspjesno.Hoce li samo rootovanje izbrisati podatke koje vec imam (a imam ih more)?
Drugo:Kako da nadogradim ovu osnovnu verziju 4.0.3 (ice cream sandwich) na 4.1 Jelly Bean i da li ce nadogradnjom da izbrise podatke koje vec imam? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dal da kupim | dex1 | ŠDK - Osnovne komponente | 20 | 19.8.2008 0:39 |
Memoriju koju da kupim ali da radi | ivanza | ŠDK - Osnovne komponente | 11 | 6.8.2008 18:37 |
modem za ADSL koji da kupim i gde | neutron | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 29.8.2007 22:05 |