![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Balans je za 10/10.
Evo vec sam nanizao 10 pobeda zaredom ( totalna sam nubara po pitanju za MP u TW ) sa jednom te istom armijom. 4 spartan royals + 15 spartan pikeman i niko vam nista ne moze. Vec mi je malo zao protivnika kada izadjem sa ovom armijom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 | |
Veteran
Član od: 24.5.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 193 puta na 104 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Prvi sam napustio kad su samo koristili nob boxes i finale tog turnira je izgledalo kao sudar dva automobila. Sve pesadija i koplja a unutrasnjost strelci. Sledeci sam napustio jer su ljudi samo slali koplja napred i kroz ledja tih jedinica sa mechlocima pucali u neprijateljske jedinice koje su dobijale morale penaulty dok njiovim kopljima sto im pucaju u ledja nije bilo nista. Treci sam napustio zbog loan Sword spama podrzanog od strane DLC pay to win retainera. Sve u svemu shameful display. I ja to ne trpim. Sto se tice da sam ja toliki pro da sam najbolji... pro jesam najbolji nisam. Trenutno spartan spear phalanx spam u Rome 2 je neunistiva armija: http://www.youtube.com/watch?v=HgGrUnFUmPY Sto se mene tice ko god misli da je nesto postigao pobedivsi sa explojtima i OP jedinicama samo sebe laze i zavarava dok ostali gledaju i smeju se budali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 | |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ovaj spear spam video sam postavio kao dokaz da ni u Rome 2 nema nista od balansa. Da se odrzava neki turnir sutra svi bi koristili tu armiju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Starosedelac
Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 681 puta na 431 poruka
|
![]()
Da li se pojavio najavljeni patch (a da nije beta )?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jos nije. Nesto ga ne ocekujem pre ponoci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Ja sam probao igru nesto malo. Ali moj kompjuter je ipak slab.
Pokrenuo sam sve low i igra je ruzna do zla boga. Vojnici imaju nesto nedefinisano sivo umesto oklopa. trupe u daljini se pikselizuju kao u minecraftu itd. Secka mi kad ima vise dima itd. A probao sam da stavim medium unit details, teksture. I sad mi nije jasno sve sto je ispod Ultra details izgleda mutno sivo i bedno. Nema razlike izmedju low, medium. Tek na ultra izgleda normalno. Sa detaljnijim jedinicama nema problema ide tecno ali kad pocne vece krljanje onda je frame rate beda. Dok na otvorenom i ajde ali opsade bi definitivno bile problem. Ipak po sys req koji su dali igra bi trebala da radi ali to nije slucaj. A i kako izgleda na low i ne mora da radi. Tek bajke igra ce da radi i na vremesnim masinama. Nebitno. Interfejs zauzima previse mesta, nepraktican je i nepregledan. Ikonice oni simboli unit is tired, bla bla su glupi. Moram da cekam tooltip. Isto tako kad se saceka dobijaju se brojevi. Ko ih je terao da prave one glupe health barove. Pa ni jedinice nisu nesto raznovrsne. Sta mislite o tome ? Varvari imaju jedva dve, tri varijacija melee, ranged. Dok recimo rimljani imaju 15. A i sve su slicne legion cohort, 1st legion cohort. Jeste da je Rome total war ali je opet ... Onda gladijatori koliko ja znam gladijator je cirkuzant, zabavljac a ne vojnik. Cista fantazija. Pa i pretorijanci su valjda telohranitelji a ne jedinica za prve linije. Onda recimo moj javelins cekaju njegove legionare. I sad javelins baguju sta li je i ne rade nista. Jos nisu zauzeli formaciju. Rimljani zato u trku bacaju pilum sa 2 metra razbijaju ih i ovi beze i pre kontakta. Stvarno izgleda glupo. Unit abilities previse mikromenadzmenta. I realno neznam kad stignem da koristim sve ono. Pa kaze germanic tribes. Naglasak na "S" znaci mnozina a ovamo samo suebi jedno. Znaci dlc-ovi. Sad jeste to je total war dobro i ima nekih mana, kao i dosad. Recimo zanimljivi detalji su borba izbliza animacije, udarci u stit kill animacije itd. Falange izgledaju odlicno. Mislim da bi bila zabavna igra kad bi mogo da je igram. A sto se tice multiplayer-a neznam ali mi se cini da ovo nije ozbiljan e-sport niti ce da bude. Preporucujem da predjete na dotu, starcraft ili tako nesto. Jer od ovog nema nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 | |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 184 puta na 116 poruka
|
![]() Citat:
U mojoj prvoj MP bitci sam igrao protiv Spartanaca (i izgubio) ali je malo falilo. Konjica im je dosta jaca nego sto sam ocekivao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Veteran
|
![]()
Ne nema sanse...u Turnirima ( barem onima sa novcanom nagradom)nece vise biti spamova ..bukvalno sada su sve jedinice ogranicene.....jos ni jedan turnir nije poceo...neznam zasto CA nije ogranicila jedinice...kao da im je prvi put da prave igru..sta su misli da ce ljudi sami sebi da ogranicavaju jedinice...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 184 puta na 116 poruka
|
![]()
A ogranicili su Heroes of Sparta na 2 jedinice, sto bi bilo dobro da su jaci od Royal Spartans.Treba staviti maksimalno 3 Heroes of Sparta i maksimalno 6 Royal Hoplites. Pretorijance isto treba ograniciti na 4.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ja ne kazem da igra nema mana uopste, ali neke sitnice nisu toliko presudne (kao recimo unit card), za 14 cu ti ja reci da nije istina jer sam par puta gledao kako vojnici skacu jedni na druge prilikom sudara, ali verovatno je bag u pitanju pa se zaustavljaju u par slucajeva. Ima mana ali nazivati igru velikim razocarenjem je po meni bezveze. Kao i svaka TW igra, i ova ce zasijati posle debelog peglanja (nazalost) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Ima filmova kad umre neko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Veteran
|
![]()
Moj standardni Build gubi na otvorenom....u cosku jedino mozes da iskoristis maksimalno potencijal tvog builda i da bulkujes njegove jedinice,na otvorenom on posalje jedinicu na tvoje strelce i oni setaju i ne pucaju...vec si izgubio bitku o konjici da ne pricam....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Usput, da li postoji neki dobar YouTube TW kanal na kom se cesto postavljaju online bitke uz ( korisne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Perafilozof
Izasao patch |
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
http://www.youtube.com/user/TotalWarNetwork YouTube kanal na kome se sakuplja citava lista svih kanala koji rade videos o Total War-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
campaign, rome, screenshot, senat, total war, war |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Rimska država u video igrama | Red Wing | O igrama uopšte | 29 | 29.5.2021 15:24 |
Rome Total War Alexander | _Maximus_ | Strateške igre | 33 | 22.6.2007 19:46 |
Upomoc imam problem (Rome total war) | groefdracula | O igrama uopšte | 14 | 7.7.2006 0:49 |
Rome Total War problem | NjegovaWisost | Strateške igre | 5 | 28.3.2006 22:35 |