![]() |
![]() |
![]() |
#1241 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.203 puta na 7.165 poruka
|
![]()
Ne važi taj kupon za sve igre, između ostalih ne važi ni za preorder Rome 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Nisam ja mazohista nego megalomanijak.
Ako kaze da je Rim imao 30000 vojnika na bojnom polju onda tolko bukvalno. ![]() Treba ipak naci zlatnu sredinu da ovo ne bi licilo na warcraft. Desetak jedinica sa tonom mikromenadzmenta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]() Citat:
tactical view danas veoma korisan feature http://wiki.totalwar.com/w/Total_War..._Tactical_View |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Citam ovih poslednjih mesec dana dva foruma o TW igrama(officijelni od CA i jedan fan made TWC).
Ja se zgrozavam koliko ljudi tamo pise stvari koje su tolike nebuloze, gluposti i neistine. Ja sam oduvek mislio ako se vec registrujes na forum o nekoj igri i pises nesto na njemu da valjda znas sta pises i o cemu pricas. Ali izgleda da su reason i logic left the building. Ima par, bukvalno par likova na koje naidjem da znaju sta pisu i pricaju. Ali to je na prste jedne ruke. Sta me je malo pre toliko zgrozilo da sam morao ovo da napisem. Pitao jedan lik kako se boriti protiv horse archers tj. bow cavalry. Da bi na to dobio odgovor i to citiram: 1) "To counter horse archers bring a lot of foot archers. Foot archers get more men per unit so the HA's won't last long against an equal number of foot archer units." 2) "Foot archers will beat horse archers just through weight of numbers if nothing else." 3) "Find a hill, pivot your foot archers to face whatever angle the horses come from, you'll kill more of them than they will you." 4) "I think slingers might actually be useful against horse archers..." 5) "to defeat horse archers you need use foot archers, because they have more range, precision and numbers in men and arrows." And it goes on... Reci da sam zgranut je blago receno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 | |
Član
Član od: 29.3.2013.
Zahvalnice: 237
Zahvaljeno 56 puta na 41 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Malo je reci da je tw official forum pun trollova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 | |
Novi član
Član od: 26.8.2013.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
Samo podesite multiplier u skripti koliko zelite i imate ogromnu vojsku . Bice nesto ovako : C:\Users\*yourname*\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Rome Total War 2\scripts Samo se promeni vrednost broja "campaign_unit_multiplier 1" . Jedini problem je hardverska zahtevnost i velicina takticke mape, tako da je duplo veca armija neka optimalna vrednost za komotno igranje, a i tu se negde poklapa sa brojem jedinica u pravim legijama .. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Postoji mali problem oko tog povecavanja broja vojnika po jedinici.
U Rome 2 ce postojati transportni brodovi koji su unapred dizajnirani za default broj vojnika po jedinici. Postavlja se jako dobro pitanje sta se dogadja kada se taj broj poveca. Da li se pojavi dodatni brod, da li svi vojnici stanu na jedan broj tako sto im se texture preklapaju. Niko ne zna, developeri cute. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Transportni brodovi ce se prilagodjavati broju jedinica, to sam procitao na nekoj temi, pokusacu da nadjem link .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Nisam tacno siguran, u svakom slucaju i sada na jedan brod staje 80 vojnika tako da jedna jedinica ide na dva broda koja se ponasaju kao jedna jedinica u smislu kontrole . Ima logike da ako jedinica ima, recimo 320 vojnika, bude smestena na 4 broda . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Recent article on IGN... "According to Lead Battle Designer (Jamie Ferguson), "A high-spec machine can enjoy up to 32,000 units on the battlefield during a single real-time encounter. If you’re seeking further glory and are willing to push your PC harder than your legionaries, Jamie casually mentioned you can tweak the preference files to double that number to 64,000." So you can definitely do some sort of multiplier modding and it doesn't sound too difficult. I have to agree that it may have been a pathfinding issue if the numbers can be adjusted this easily." |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku StefanR90 na korisnoj poruci: | ||
Stefan 5 (27.8.2013) |
![]() |
#1254 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To se sve tice cisto kopnenih bitaka gde mozes da imas 2 armije jedna glavna druga kao pojacanje. Zato i kaze 32,000 ili 64,000 ako editujes fajlove.
Ja se samo pitam kako ce se to odraziti na pomorske jedinice, njihov broj vojnika po brodu i pogotovo na transportne borodove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Veteran
Član od: 24.5.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 193 puta na 104 poruka
|
![]()
7 dana...upamtite da po izlasku igra moze da bude najbolja a kasnije mogu da je unakaze....to je CA.....odoh da uzmem igru...da li ovaj Pay pal sam menja valutu...hmmm...tacno 29 evra kosta ova igra...
Title: Total War Rome II - including The Greek States Culture Pack (PC) - Price: £24.16, Shipping: £1.79 Status: Pending e ovaj status cu sad da gledam kao ludak svaki dan ![]() Ajd Sad da vidimo kako ce te nazvati svog generala ![]() ![]() No ovaj put vec znam kako ce se zvati...KRALJ TAFUR ![]() Ja inace toliko vilim ove igre da cesto zamisljam sebe kako komadujem vodom za streljanje nekih zaposlenih u CA.. Poslednja ispravka: <S2N><Mefisto> (27.8.2013 u 15:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Pa dobro borjevi jesu veliki ali to valjda vazi za multyplayer sta znam 4vs4.
U single player kampanji bar do sada unit maintenance uglavnom cini nemogucim da imas tako velike vojske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
My body is ready.
http://i.minus.com/ivWtHnwgzTboK.jpg http://i.minus.com/iWWZZu6hcG0r7.jpg Ajde da ne bude totalno beskoristasn post ![]() Total War: Rome 2 reveals its plan for post-launch free DLC http://www.pcgamer.com/2013/08/23/to...unch-free-dlc/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Deo inventara foruma
|
![]()
^
Bila je ta vijest o DLC |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
campaign, rome, screenshot, senat, total war, war |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Rimska država u video igrama | Red Wing | O igrama uopšte | 29 | 29.5.2021 15:24 |
Rome Total War Alexander | _Maximus_ | Strateške igre | 33 | 22.6.2007 19:46 |
Upomoc imam problem (Rome total war) | groefdracula | O igrama uopšte | 14 | 7.7.2006 0:49 |
Rome Total War problem | NjegovaWisost | Strateške igre | 5 | 28.3.2006 22:35 |