![]() |
![]() |
|
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
@ Nepotpisani Čitalac
Ovo što kod nas može da se nabavi za dvadesetak dinara po komadu su uglavnom neki kung-fu kondenzatora ali veru mi da oni sasvim dobro vrše posao, do sad sam ih ugradio kod mene u servisu barem na stotinak ploča i grafičkih kartica i apsolutno nikad nisam imao nikakvih problema nikad mi se ništa nije vratilo u roku kraćem od dve godine ako sam ugradio nove kondenzatore. Jedino se vratila jedna Nvidia 8800GT 2x u roku od 3 meseca sa istim naduvenim kondenzatorima iako su bili zamenjeni novim. A naravno da ima da se kupe i japanaski kondenzatori kod nas, Ima u MG Eleekrtoniku kod Batabanetove pekare u Centru, ali oni biju po uši. Neretko kvalitetniji kondenzatori koštaju i po 150 dinara komad. Ali njih sam ugrađivqao isključivo na komponentama koje popravljam za svoju Dušu. Jer te skuplje ni ne predlažem mušterijama jer bi me belo gledali kad bi im rekao cenu. Ovako platiš tih 5-6 kondenzatora do 100-200 Dinara, naplatiš mu popravku sve skupa jednu crvenku i svi srećni i njemu radi ploča i nisi ga odrao a i tebi je ostalo neki dinar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
Član od: 17.1.2013.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ja imam problem sa paljenjem monitora kad palim racunar nece da pozeleni ona lampica na monitoru dok ne iskopcam i ukopcam napajanje,nez do ceg je posto sam i mjenjo kondenzatore al nece opet...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Intel Core2Quad Q8300 i maticna ploca, pitanje? | Sarke | Osnovne komponente | 19 | 23.10.2011 16:10 |
Maticna Ploca | dobarcovek | Ostale komponente | 14 | 18.8.2008 10:11 |
Nova mativna i procesor!!! | Konstantin91 | ŠDK - Osnovne komponente | 5 | 2.4.2006 17:44 |
Maticna Ploca Za Duron 1100 Mhz | Night Hawk | ŠDK - Osnovne komponente | 4 | 1.3.2006 17:01 |