![]() |
![]() |
|
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#881 |
Član
Član od: 14.9.2011.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Imam original fifu 13 i pre neki dan sam resio da imam i originalni Windows 8 operativni sistem,do sad sam imao narodni windows 8.
Igra je bila super na narodnom windowsu a sad kad sam instalirao novi original windows 8,kad ulazim u igru kad se pojavi Mesi,treba 2 minuta i vise da prodje da bi startovala igra!?!Udaram ENTER i po precki nista,bre!Mora dva minuta da istrpim... Zna li neko,molim Vas u cemu je problem?Kad igra krene sve je OK ali me nervira to sto ima kasno paljenje.Dodje mi da vratim narodni windows! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Član
|
![]()
Pa zar niko da pomogne bratu fifanu u nevolji!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
Klasicno,cim menjas sistem,moras i postavke nanovo da vratis,pa da podesis kako su bile. Fifa je osetljiva na promene. Uradi ovo iz mog posta http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=852
|
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Novi član
Član od: 9.3.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
oce li mi ko pomoci oko transfera da ih ne prebacam sam jednog igraca po jednog
![]() imam org daj ako moze to kako expresno da se uradi, na windows 7. hvala onome ko mi odgovori ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Veteran
|
![]()
Ako imas original, onda ti igra sama apdejtuje transfere.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da kad ides na opciju u igri,da download latest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Novi član
|
![]()
probat cu kad dodjem kuci, na faxu sam...
nadam se da ce to biti to, a ako bude imate veliko HVALA od mene jer ja volim da mi je sve na mjestu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Veteran
Član od: 26.2.2013.
Zahvalnice: 257
Zahvaljeno 174 puta na 128 poruka
|
![]()
Pozz, igram pes vec 10 godina, ali ove godine online cheater-i me ubijaju, pa sam resio da kupim fifu i probam je, jel znate gde moze povoljno da se nadje original u Bg-u posto u uscu kosta 5500
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozes da kupis online preko net kartice,pa da ti stigne za nedelju dana. Naravno Ako imas preko koga. Nigde neces naci jeftinije sem na taj nacin,ili da sacekas da izadje nova verzija pa da toj padne cena.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku flamingos na korisnoj poruci: | ||
Lampard (5.3.2013) |
![]() |
#890 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Novi član
|
![]()
ajde da mi neko objasni kako da namjestim taj download lastes, dje treba da udjem u igricu, pojma nemam...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
Član
Član od: 15.4.2009.
Zahvalnice: 78
Zahvaljeno 34 puta na 15 poruka
|
![]() Citat:
"Ultimate Mode" na fifi je potpuno neigriv odnosno preplavljen citerima i plus oni kontrolisu ceo market sa visokim cenama o prodaji igraca. EA ama bas nista ne preduzima u vezi toga jer ih boli "briga" za PC, ovi iz Konamija bar banuju citere a ovi iz EA jok. Slobodan je samo Gold Cup da se igra jer je tu mala nagrada a Season Online nema sanse da se igra, cak sta vise i u Gold Cup umeju da dodju cisto da malo farmaju iz zezanja i jer im se moze. A koliko su im losi serveri to da ti tek ne pominjem, mozes i sam da vidis na njihove youtube video-e i na njihovom oficijalnom forumu koliko ih ljudi vec mesecima pljuju u vezi toga, i plus zbog njene skriptovanosti (potrazi po netu ili youtube-u "fifa 13 scripting") ali to na njihovom forumu banuju kad pomenes. A sto mi najvise smesno jeste da cak i moderatori na EA forumu za PC se zale u najvece i potpisali peticiju protiv citera i rade sve sto je u njihovim mocima da EA bar krene da banuje citere ako bar nece da ugrade neki Anti-Cheat software kao npr. Punk Buster, ali naravno EA kao sto sam reko boli "briga" u vezi PC. @Mexesmexes11, idi uradi ovako: Customise FIFA > Edit Teams > Change Squads and Rosters > Download Updates Inace, evo dva gola sto sam dao online ![]() 1. http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/144007980 2. http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/146024317 Poslednja ispravka: nickaveli (5.3.2013 u 22:10) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Novi član
|
![]()
nickaveli, hvala za pomoc, ali mi se sad javlja sledeci problem...
kad update-uje tj ucita svih 100 posto izbaci mi igricu na desk top i pojavi mi se neki kao eror???? da li je mozda to posledica sto sam probao rucno da namjestim transfere preko onog FLT ili kako vec pecha??? mada sam ga izbrisao... ne znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Veteran
|
![]()
Hvala nickaveli, spasao si mi 50e
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Starosedelac
Član od: 10.3.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 345 puta na 249 poruka
|
![]()
Ajde mi samo reci o kakvim to ti citovima govoris? Ja jos nisam video nijednog sumnjivog. Na stranu to sto je igra skriptovana i nekad ti jednostavno ne da da das gol, a protivniku sve polazi za nogom.
A sto se tice servera, to sto si rekao je laz. Igra klizi u 90% slucaja, retko se desavaju lagovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Član
Član od: 25.2.2009.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 57 puta na 48 poruka
|
![]()
Mlati coek! Sto se tice servera ama bas nikakvih problema nisam imao a odigrao sam 1000+ utakmica online! Sto se tice cheatera samo par puta sam imao prilike da ih sretnem i to izadju prije nego sto pocne utakmica, njemu upise 3 boda a tebi nista. Znaci za to me boli uvo bas. Ne znam sto mlatite i pisete gluposti, generalizujete stvari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Nickaveli..au sta ti naprica...kazes boli ea **** za pc,pa da je tako,igra ne bi ni izasla za pc,a kamoli da nam je od 11 nextgen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 | ||||
Član
Član od: 15.4.2009.
Zahvalnice: 78
Zahvaljeno 34 puta na 15 poruka
|
![]() Citat:
![]() Evo dacu ti video pa pogledaj kako to izgleda:
E sad, ako nailazite na ove citere kad igrate Season Online na Ultimate Mode onda javite mi na ovoj temi da vam kazem kako da ih prepoznate i da ih "zeznete" pre nego sto pocne mec i oni dobiju pobedu nad vama u prvih nekoliko sekundi , i plus sacuvacete ugovore za igrace sto je najvaznije. Ali ako ne nalazite na ove citere sto farmaju onda da ne pisem za dzabe. A sto se tice servera pa dobro ne kazem da su im serveri sad dno dna, ili bas toliko losi, samo sam hteo da kazem da ranije umelo da u toku meca zalaguje opasno ili da se desi da te izbaci iz servera tipa "error EA server" ili "You are not sign to Origin" tako te greskice i to bas kad vodis i plus kad te izbaci sa servera ne racuna se nista , odnosno racuna se kao ne odigrana utakmica, sto i te kako moze uzasno da iz iritira coveka. Verujem da se to svima desavalo ko je igrao "Season Mode", ali vidim da u ovoj godini sad to mnogo bolje klizi nego ranije s tim sto koliko sam mogao da primetim brzinu igru sa "Fast" prebacili na "Normal" ili na "Slow". Ako neko zeli da potpise peticiju protiv citera to moze da obavi na ovom linku: http://forum.ea.com/uk/posts/list/1928843.page Ovu peticiju su potpisali vise od 600 ljudi cini mi se a mozda i mnogo vise, nisam siguran. Ali dzabe EA nista ne preduzima u vezi citera niti ce uopste. Svi predlazu da EA stavi punk buster kao sto BF3 ima ali nista od toga. Mnogi kazu da je razlog to sto EA dobro profitira od ovih citera jer oni najvisu otvaraju te pack-ove sto ea daje i oni trose ( pravi) novac na te pack-ove , sta znam.... A da se kontaktira EA preko supporta ne vredi jer ti samo uzvrate email da treba da uradis repair igre ili novu instalaciju igre sto naravno nema veze s vezom, i ako sam to prvi put uradio kad mi rekli jer tad nisam znao za ovaj problem sa citerima ali naravno nije pomoglo. @Flamingos Ovaj problem sa citerima postoji jos od Fife12 i tad EA nista nije preduzeo u vezi toga i svi se nadali da ce u Fifi13 biti drugacije ali jok sve je isto, samo sto sad ima mnogo vise citera koji iz dan u dan sve vise farmaju i za nepunih nedelju dana kupe C. Ronalda i Messija za nekih 12-13mil.Sto je najgore ovaj isti problem sa citerima bice i u Fifi14 znaci stvarno smesno. E na to sam misleo da EA bas briga u vezi PC zajednice. Tako da nista ja ljudi ovde ne izmisljam niti zelim neku sad raspravu taman posla , vec sam samo pomenuo onima koji kupuju igru da znaju na cemu su, samo sam reko kako jeste nikako kako nije, i te kako preporucujem da se ova igra kupi jer ume da pruzi dobru zabavu samo sam reko da ima dosta citera u ovoj igri, ali to se odnosi samo na Ultimate Mode. Fifa 13 mozda i jeste najbolja simulacija fudbala danasnjice i verovatno uzimam i Fifu 14 ( samo ako se ovo sa citerima sredi sto mnogi znaju da to nece biti slucaj ) jer mi Fifa 13 pruzila neverovatnu zabavu jos od oktobra meseca od kad sam je uzeo. Poslednja ispravka: nickaveli (6.3.2013 u 17:37) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Član
Član od: 21.9.2011.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 26 puta na 19 poruka
|
![]() Citat:
|