![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Meni se svidjaju ove sitnice na bojnom polju jer ce moci bas masu novih taktika iskoristiti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
I shall back your legions!
![]() Dok sam ovo citao suze su mi potekle, ![]() Dobro je ovo za "line-of-sight". Po prvi put u TW serijalu sada cete moci videti samo ono sto vasa vojska vidi. Nema vise nekih vidljivih eemenata, nema vise vidljivog generala i sa zvjezdicom oznacenog. Znaci kad prolazim putem pored sume necu nista videti sta ima u sumi, jos ako je noc, tako da bi mogao neko da mi zaskoci ![]() ![]() Jedan od prvih mojih postova na ovoj temi je bio "...da bi bilo super da kombinuju RTW2 i CK2"...i zelja mi se ispunila ![]() Citat:
![]() Zao mi je one ljude koji nece moci da uzivaju u ovakvoj igri, pa makar na narodnoj ako nece original ![]() P: Shazam! ![]() Ja: Shaazam??? ![]() P: Eee taj. ![]() Ja: I kako si zavrsio, ispricaj malo ![]() P: Pa brateee, u pocetku sla ja onu vojsku na sve strane i osvaja, pa sam sve to izgubio, a iskreno da ti kazem smucilo mi se da ulazim u one bitke i tako sam samo ono da sam da igra i zavrsio za nedelju dana. A moram ti rec da je najgore bilo kad mi nestadose pare. Al dobro, ja nasao sifru na internet. ![]() Ja: Uhhhhhhh ![]() I zato kazem, zao mi je te velike profi igrace, koju su spremni da kritikuju i da ocjenuju igre i da kazu kako oni znaju a drugi ne, a ovamo nece da pruze priliku ni jednoj strategiji, pogotovo TW. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sta te to muci druze, Isko, nemas poznanike koji razumeju TW? Nisi jedini...
Ja imam verovano oko 20 drugara koji su bas gamers, nisu casual znaci nikako, ali strategije su im najdalji moguci zanr. Nezgodno je za igranje, njih kad neko ubije u FPS za 5 sekudni eto njih ponovo na mapi da ubiju nekog drugog, treceg itd. instant reward. Izgube jednu bitku u nekoj strategiji ili NE DAJ BOZE kampanju, cao zdravo uninstall. Ako izuzmes igre tipa StarCraft 2 (a i tamo mozes da vidis instant reward i quit sindrom) za strategiju da nadjes drustvo... pa imas vece sanse da najdes ribu sa kojom mozes da igras neki FPS. Jedino sto mi drzi nadu je sto od kako je izasla Civ5 stoji u 10 najigranijih igara na Stimu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
"There was a lot to take in, and you’ll be able to read my full impressions in the preview feature which will be going up next week" opa veciduce nedelje sledi preview a ja se nadam da ce biti video preview.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Evo da se pridruzim klubu usamljenih Total war igraca. Ili da ne daj boze igras Hearts of Iron ili Crusader kings tek tad si neshvacen. "Sta ti je to ja to nista ne razumem, samo buljis u te mape. Sta je to bojanka ?" Sirovine
![]() Jedan tip casual igrac i naravno sportski fanatik me pita sto igras to glupo je. Na sta sam mu odgovorio pitanjem a sto ti igras football menadzera. Meni je glupo samo piljis u statistike igraca. Ti piljis u statistike fudbalera ja u statistike panzer divizija. On hoce da rita loptu a ja da vladam svetom. Moj brat je probao da igra total war naravno preskocio kampanju i odma quick battle. Nema tu finesa odma da se graficki nesto desava. A zaboravi ekonomija, diplomatija itd. Cak igra i nije nesto komplikovana ali njima je sve to smor. Nece ni da probaju. Zaokruzi sve sto ima i klikne na centar AI armije i zavrsio poso. Zumirao par puta da vidi krkljanac i kraj. Dosadilo mu. Ja pizdim pored pa ne radi se to tako a konjica na bokove a strategija. Jos je smokljan pobedio nekako i pih ovo je glupo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() Citat:
Meni ono sto sam video kad sam ukljucio peticu bi bilo ok da je izasla posle dvojke ali posle cetvorke... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#511 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zanimljivo
![]() Najava Rome Total War 2 by hlc.hr Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nastavak...
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Ma fali krv. Ne secam se da sam igde na ovim slikama, videu video krv. Izbegavaju 18+ M mature oznake verovatno. Proklete zapadnjacke pi**e. Sto bar ne stave blood and gore u opcijama. Pa ako su toliko osetljivi oni neka iskljuce i gledaju sterilna bojna polja. Meni to nije taj osecaj kad nema crvene boje, nije bitka epska ako izgleda kao da su se dogovorili "aj ti sad padni ubio sam te."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ada bice kao opcija ili kao DLC
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() P.S. Il ce ubaciti kao u Shogonu2 DLC za krv ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Član
Član od: 23.9.2007.
Zahvalnice: 229
Zahvaljeno 72 puta na 56 poruka
|
![]()
Mene jedino ovde sto se tice grafike malo 'nervira' je sto aspekt uvek daju modelima vojnika, dok teren, trava, zemlja, drvece izgleda prilicno slabasno... Bar po meni.. Vidite sliku iznad sto je stavio _Maximus_, zar ne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moze i to da izgleda odlicno i na nivou vojnika, ali sta mislis koliko bi to pojelo fejmova? Pogotovo kad pogledas kolike su mape i koliko je to zemljista, drveca i trave.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne znam zasto se bunite za krav ili za DLC iz Shogun 2 kada je CA to odradio profesionalno i kako treba....da je ubacio krv odah na pocetku, u mnogim zemljama ne bi isporucili igru, negde bi bila i zabranjena najverovatnije. Ovako su fino izbacili DLC i to za jedan najobiniji dolar, ja mislim da je bilo 0.99.....tako svi srecni, svi zadovoljni ne znam cemu prozivke i facepalmovi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Deo inventara foruma
|
![]()
da sto kazes ali moze da bude kao opcija da se instalira iz store besplatno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
campaign, rome, screenshot, senat, total war, war |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Rimska država u video igrama | Red Wing | O igrama uopšte | 29 | 29.5.2021 15:24 |
Rome Total War Alexander | _Maximus_ | Strateške igre | 33 | 22.6.2007 19:46 |
Upomoc imam problem (Rome total war) | groefdracula | O igrama uopšte | 14 | 7.7.2006 0:49 |
Rome Total War problem | NjegovaWisost | Strateške igre | 5 | 28.3.2006 22:35 |