![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
"Spasavanje redova Rajana BC" ili Total war ...
Stvarno to sa iskrcavanjem je treiler nabijen akcijom, glupa reklama da bi igra neznam privukla "omladinu", pokazala mogucnosti uostalom ne moras da ih koristis. Ni ja ne vidim neku upotrebnu vrednost tih iskrcavanja. Cista estetika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
Ja nista nisam uspeo da nadjem.
Is there more to our panorama screenshot than meets the eye? Some hidden meaning, perhaps? Take another look on our brand new wiki: http://wiki.totalwar.com/w/panorama |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Starosedelac
Član od: 12.9.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 807 puta na 347 poruka
|
![]() Citat:
I ovo ce vam biti opravdanje za svaku glupost koju ubace u igru ? Onako iskrcavanje je idiotluk u svakom smislu, i definitivan znak da serijal polako ali sugurno ide u *****, odnosno od geopolitike, strategije i realizma - u jeftin spektatkl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 184 puta na 116 poruka
|
![]()
Pa tamo nije prilazan gameplay nego trailer-sta si ocekivao?
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku jaomile na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (13.11.2012) |
![]() |
#287 | ||
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]() Citat:
![]() Eto barem ces sledecu zimu imati sta da radis. ![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mi nismo rekli da cemo gutati svakakve gluposti, ali ja iskreno ne vidim nista razlicito sto se tice prezentacije od onoga sto smo vidjali godinama. Ovo je bukvalno trejler bitke koja je snimljena u studiu i koja je skriptovana, i oni sami su to rekli. Ovde je u pitanju Scenario ili istorijska bitka, a sve to je oduvek bilo skriptovano i nema ovde nikakvih iznenadjenja. Pre-alpha je, kako bi uopste neko rekao da nema geopolitike, strategije i realizma i da sve ide u jeftin spektakl mora videti mnogo vise od ovoga. Nismo videli apsolutno nista osim demonstracije grafickog endzina a vec kukamo.
Bez obzira na sve ovo, ocekivati realizam kakav vidjamo u modovima je nerealno, od toga nema nista i dzabe se nadate. Nit' je bilo nit' ce bit'. Inace niko u CA ne pokusava da popali omladinu, jer omladina ne kupuje ovakve igre niti je ikada kupovala. Zna se sta privlaci mladje a sta cekaju veterani, TW ima ogroman broj fanova od kojih zivi i vise nego odlicno i nema potrebe da se srozava tim metodama. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#289 |
Član
Član od: 20.7.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
Kao stari fan TW serijala, željno očekujem ovu igru i nadam se da će biti spektakl.
Nekako bi voleo da grafika i svi ti efekti budu u drugom planu a da se poboljša diplomatija,neke političke smicalice,individualnost generala i senatora,unutrašnja i spoljna politika. I naravno ono za čime godinama kukam, a to su multiplayer kampanje u kojima svako od igrača može da vodi po jednu državu pa da se nadmudruješ sa ljudskim umom a ne AI em ![]() Za sada smo videli dva čoveka u kampanji i to je super ali se nadam da će uspeti da prošire barem na četvoricu što bi bilo zaista fantastično. Za sada nema nikakvih informacija da li rade na ovome ali videćemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Član
Član od: 30.6.2011.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Nesto mi govori da ce ovo biti najprodavanija Total war igra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Factions
The first of our grand faction reveals is out now! Starting with the glorious empire of Rome, we’re going to be revealing the factions of Total War: ROME II on the Total War Wiki over the coming months, giving you a look into each faction and what makes them stand out. Alongside that we have exclusive screen shots for you, so head on over to http://wiki.totalwar.com/w/factions for more information. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#293 |
Član
Član od: 10.3.2010.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 158 puta na 51 poruka
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku danijelki na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#294 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]() ![]() Rome ![]() “Strength, honour, duty.” Skoro svako ima drugaciji sljem i izraz lica, kao sto su i rekli. Bice ovo fantasticna i prezahtjevna igra...samo jos kad bih je mogao pokrenuti :/... Poslednja ispravka: Isko (5.12.2012 u 22:45) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Isko na korisnoj poruci: | ||
Nestor (5.12.2012) |
![]() |
#295 |
Veteran
Član od: 9.10.2010.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 108 puta na 78 poruka
|
![]()
Developeri su obećali da će se truditi da zahtevnost bude na nivou shoguna ili da će možda biti za nijansu zahtevniji(gledao sam na yt mislim pre par nedelja).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Mislim da nemam losu masinu da pokrenem S2, i to na dobrim detaljima. Al ipak dosta sporo mi je ucitavalo misije i bitke... Nadam se da ce biti isto il za nijansu jace. Ostaje nam samo da cekamo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Aman nemoj da kacis slike iz nekog tamo RPG na temu za Total War
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Inace evo jednog cudovista koje pa koliko kosta verovatno moze i prikolicu da povuce dok ide najzahtevnija igra na high ![]() http://www.maximumpc.com/dreammachine/ Poslednja ispravka: Nestor (6.12.2012 u 0:23) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka
|
![]()
Bas se pitam kako zaradjuje ovaj serijal. Verovatno dobro kada ima ovoliko nastavaka, i to kvalitetnih, s obzirom da izlazi samo na PC.
(PC izumire, neko rece? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Coming soon ima samo osam mesta da li to znaci samo osam nacija ? Ili ce dodati jos kasnije ?
U sustini i nema nekih novih informacija ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
campaign, rome, screenshot, senat, total war, war |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Rimska država u video igrama | Red Wing | O igrama uopšte | 29 | 29.5.2021 15:24 |
Rome Total War Alexander | _Maximus_ | Strateške igre | 33 | 22.6.2007 19:46 |
Upomoc imam problem (Rome total war) | groefdracula | O igrama uopšte | 14 | 7.7.2006 0:49 |
Rome Total War problem | NjegovaWisost | Strateške igre | 5 | 28.3.2006 22:35 |