![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Član
Član od: 30.6.2011.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Него чуо сам да је овог пута издавач Electronic Arts a не SEGA,само да је не упропасте као и Command&Conquer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Publisher : Sega. Ne znam gde si te dezinformacije video.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Ma ne, ne, ne, neeee... Ma kakav EA Games, njima nebih dao dve ovce da mi cuvaju. Naravno da SEGA radi R2TW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Član
Član od: 30.6.2011.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Član
Član od: 10.3.2010.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 159 puta na 52 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku danijelki na korisnoj poruci: | ||
Isko (9.11.2012), Nestor (9.11.2012), pentraksil (9.11.2012), perablenta (9.11.2012), _Grotesque_ (9.11.2012) |
![]() |
#267 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Bome ja cekam preview videos 1 i 2.
1 Da vidim sta su to sve izmenjali u SP. 2 Da vidim sta je to "fantasticno" sto su spremili za MP. Dosta su menjali i cackali, a cesto se dogodi da naprave i greske kad tako implementiraju skroz nove stvari. CA je vise hit i miss firma nego stalan strelac u metu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ova mapa, scenario kako god da nazoves je skriptovana tako da igrac dolazi u opsadu koja traje vec duze vreme i dolazi da resi situaciju. Pricali su developeri o tome kad je bio onaj gameplay video.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Pa da ali kako sam ja razumeo svaki grad ce da izgleda ovako tokom napada. Kao posle duge opsade vodis konacan juris. Svaka "random" opsada ne samo skriptovani scenario za Kartaginu ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa, pazi sad... zavisi od broja turnova. Ako sedis sa vojskom u opsadi i prolaze sezone dok izgladnjujes garnizon i pravis siege opremu onda ima logike. Ali, ako napadnes odmah, nesto tipa otovoris kapiju sa spiunom onda ne bi trebalo da bude grad u rusevinama kad se budes borio sa vojskom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma bice ovo zanimljivo. Napadnes grad pre zetve, drzis ih do zime. Veliki broj stanovnika i vojnika tog grada ce da nastrada zbog gladi. I onda ono sto osatne lako sredis. Bilo bi super kada bi vratili opciju zarobiljivanja, ubijanja, i oslobodenja neprijateljske vojske koju osvojis, kao na MTW2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Veteran
Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 312 puta na 165 poruka
|
![]()
Nema bas neke logike da rimljani vrsi iskrcavanje i juris ako su rimljani vec oko grada i imaju spremne kule... Ni iznenadjenje nije razlog za juris jer kako mogu da iznenade nekoga posle toliko dugotrajne opsade.
Cak i uz pomoc maste ne polazi mi za rukom da se uzivim u ovaj scenario. Takva bitka mi deluje samo kao prezentacija (skoro nepotrebne) mogucnosti da mornaricke i kopnene bitke budu spojene. Ono iskrcavanje u filma Troja ima logike jer grci dolaze na skroz novi teritorij koji moraju odmah da osvoje a takodje moraju da iskoriste iznenadjenje da ne bi poceli da gube bitku pre nego sto stignu svi brodovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne znam samo kako mislis da Rimljani dovedu nove Legije i novog Komadanta za napad nego preko Mediterana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Veteran
Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 312 puta na 165 poruka
|
![]()
Pa naravno da ce da dodju morem, ali ako su vec tamo njihove trupe mogu mirno da izadju i da se odmore i koji dan kasnije naprave borbenu formaciju i disciplinovano krenu u napad. Nema logike da nakon veslanja jurisaju u bitku mnogo umorniji i lose formirani nego sto bi inace bili.
Nema logike: - da umorne trupe krecu odmah u bitku iako mogu da je odloze za nardne dane. - da se krece u napad pre nego sto se formira "good order" (pravilna formacija) - da krece u juris (velika brzina kretanja pesaka) onaj ko nije dovoljno odmoran i spreman. - da pokusavaju da iznenade kartazane koji su vec mesecima pod opsadom i na strazi. - da se salje pojacanje pesadiji koja je vec u sred bitke jer u to vreme brodovi nisu bili brzi kao danas helikopteri i nije bilo komunikacije pa da se tako nesto stigne tokom trajanja jedne bitke. Jedina logicna upotreba brodova i pesadije na taj nacin bi bila u slucaju nekog priobalnog grada (kao Troja u filmu Troja) gde se trupe moraju iznenadno iskrcati, pobediti nespremnu vojsku oko grada i zapoceti opsadu. Istorijski gledano takodje nema pokrica za takve taktike. Eventualno bitka kod Maratona, iako ni tu to iskrcavanje i ukrcavanje na brodove nije bilo tako spektakularno vec vise deo priprema pred bitku i kasnije bezanje. Takodje, Cezar je kasnije nesto tako izveo u britaniji ali to je bilo radi sticanja politickih poena i nije bio deo strategije za osvajanje Britanije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
Kako pocinje zima meni se tako igra TW, bilo bi super da ovo sad izlazi umesto tek iduce zime.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koliko sam video pisu ljudi po sajtovima oktobar 2013. Neproverene informacije!
@Stranger2 Nigde ne vidis, niti se spominje da su direktno sa obala Italije uskocili u bitku. Mogli su jednostavno da dodju na obalu par kilometara od grada, odmore se par dana i ulete u napad. Anyway, nisam zainteresovan da igram istorisku simulaciju nego Total War igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Veteran
Član od: 25.11.2009.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 257 puta na 139 poruka
|
![]()
@Stranger2
You're overthinking it! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
campaign, rome, screenshot, senat, total war, war |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Rimska država u video igrama | Red Wing | O igrama uopšte | 29 | 29.5.2021 15:24 |
Rome Total War Alexander | _Maximus_ | Strateške igre | 33 | 22.6.2007 19:46 |
Upomoc imam problem (Rome total war) | groefdracula | O igrama uopšte | 14 | 7.7.2006 0:49 |
Rome Total War problem | NjegovaWisost | Strateške igre | 5 | 28.3.2006 22:35 |