Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > MMORPG igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge...

Pregled rezultata glasanja: Koja je vasa main GW2 profesija?
Mesmer 12 6,06%
Engineer 19 9,60%
Thief 21 10,61%
Guardian 29 14,65%
Necromancer 25 12,63%
Ranger 27 13,64%
Warrior 41 20,71%
Elementalist 24 12,12%
Glasova: 198. U ovom glasanju ne možete da učestvujete

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 23.7.2012, 12:35   #4521
Džudžubajac
Novi član

Član od: 14.11.2009.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 7 puta na 4 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Džudžubajac
Određen forumom Re: Guild Wars 2

Citat:
zuloom kaže: Pregled poruke
Uh jbt, šta sam ja igrao 20 sati? Ništa od toga nisam video? Ne kažem da nisi u pravu, samo konstatujem...
Ne znam ja , ali na primer za zabagaovane eventove, event u početnoj norn zoni u grawlenfjordu pećna, treba da sačuvaš hranu od grawlova tako što ili pobediš wave-ove ili ućeš u pećinu i sve ih pobiješ. E sad to u prošloj beti je radilo a sada grawl shamani samo bleje oko portala i pozivaju nekog demona i ako pokušaš da ih ubiješ ne može jer su invulnerable.
Džudžubajac je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 12:48   #4522
Bokile
Banned

Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka

Citat:
DeCoy kaže: Pregled poruke
S tim što je pre purchase key sa njihovog sajta 55 evra, što po sadašnjem kursu izađe i na 6500. Vidim da ComputerLand ima u ponudi običan key za 4500, a deluxe za 6000, treba da proverim šta im je to.
Ako ti nije mrsko, molim te proveri pa mi javi, jer ja definitivno ovo uzimam.
Bokile je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 12:51   #4523
night
Veteran

Član od: 7.6.2007.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 99 puta na 70 poruka

Izgled naseg towera prije i poslije nadogradjivanja. Nisam chekirao u opcijama mogucnost snimanja screenshota u najboljoj formi ali se ipak primjecuje metalna oplata na zidinama na slici br 2. Zamak je potpuno apgrejdovan, trebalo je 5-6 sati za to i mozda 1g vrijednosti ali se isplatilo jer je bilo vrlo zabavno i dinamicno.VooCanigia, Nebojsha i ja a kasnije i Grotar smo zavrnuli rukave, a u medjuvremenu je bilo vrlo dinamicno braneci sve to, prateci karavane i ici s kraja na kraj mape.wvwvw mnogo obecava pod uslovom da se napravi dobar matchmaking i isprave neke sitnice oko gild resursa.Recimo po meni nije dobro da resurse gild towera moze da uzima bilo ko, i qool bi bilo da od kupovine/prodaje itema i siege opreme u gild toweru jedan procenat ide u gild kasu, po ovakvim cijenama i zaradjivanjem golda kroz lvlovanje mislim da su izdaci mnogo veci od zarade i tesko je sve to odrzavati. Da ne govorimo o cijeni od 100g za commander skill za mogucnost pravljenja raid grupe.Nebuloza...

1

2
night je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 12:55   #4524
Makiz93
Član

Član od: 30.6.2009.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 22 puta na 17 poruka

Ja sam isto primetio da ima nekih ubagovanih mobova ali samo na ove 2 nove zone od asura i sylvaria , a to je verovatno zato sto su one prvi put u testu pa ce sad njih da sredjuju malo...

SPvP i Turnir je bio uzasno zabagovan, mozda cak i vise nego proslu betu, desavalo se da nas izbaci napolje u sred meca ili da ne mozemo uopste da se prijavimo i udjemo ili da nam daje random nagrade za mesta koja nismo ni osvojili...Nadam se da se uspeti to da srede malo do izlaska igre...

Sto se WvWvW tice, sinoc je bio odlican, ali sam kasnije gledao neki stream i malo sam se razocarao...Likovi na streamu, tipa 20njih svi u nekim crnim robotima/golemima (mislim da je to ono sto se kupi za 1g) trce sa 2-3 mesmera koji im daju speed i krse sve...uniste kapiju za 10-15sec, ubijaju bossa tako i ostalo...To mi je nekako bzvz samim ti sto mi se cini da nije bas lako zaraditi taj 1 gold ,a sa druge strane moze da se uzme rl lovom,a cini mi se da ce ljudi sa vise tih golema dominirati WvWvW...

Inace sve osim toga je bilo odlicno i jedva cekam 25. sad.

btw jel moze sad neko da restartuje pull ili da doda nov, da vidimo promene u izboru classa?

edit: http://www.youtube.com/watch?v=Ph0TGOQy4BU ovako nesto, mislim cemu ti golemi, lepo su stavili ovnove, katapulte i druge stvarcice da bude zanimljivo...Bas mi je nekako bezveze to, umesto da stave ovna i rusi kapiju, pritrci 10 robota i unisti je...

Poslednja ispravka: Makiz93 (23.7.2012 u 13:09)
Makiz93 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 12:59   #4525
zuloom
Veteran

Član od: 22.2.2010.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 259 puta na 141 poruka

Citat:
Makiz93 kaže: Pregled poruke
btw jel moze sad neko da restartuje pull ili da doda nov, da vidimo promene u izboru classa?
+1 I mene ovo zanima, može da se doda i rasa ako može dva Vote-a po temi?
zuloom je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 13:15   #4526
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka

Ne može da se dodaje novo, a ne može ni da se resetuje postojeće. Mogao bih da odradim seljačku varijantu, pa da ručno prepravim da sve opcije imaju 0 glasova, ali onda opet ne bi mogli da glasaju oni koji već jesu.
DeCoy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 13:27   #4527
altas
Veteran

Član od: 18.4.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 293 puta na 156 poruka

Ja isprobao i par profesija koje do sada nisam igrao. Generalno, sve su odlicne sa manje/vise vrlina i mana i bukvalno ne znam sa kojom profesijom da igram kad izadje igra, sem mesmera koji je dno dna zadnje 2 bete. Warrior je previse OP, pa ono cudo kida sa ranged oruzjem.
altas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 13:37   #4528
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka

Ja otkad sam uzeo pušku na waru sa nje se nisam skidao Isprobao sam sve profesije sad za vikend i za većinu kombinacija oružja otključao onih prvih 5 skillova. Najmanje mi se dopadaju Mesmer i Guardian, a najviše Warrior, Elementalist i Ranger zbog peta.
DeCoy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 13:45   #4529
Makiz93
Član

Član od: 30.6.2009.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 22 puta na 17 poruka

Zasto mesmer dno dna? U pve mi se nije cinio los a u PvPu je uzasno tesko ubiti ga ako zna da igra i moze ozbiljan dmg da napravi, jos su sad popravili one ikonice koje nisu bile na iluzijama tako da sad moze da se prepozna samo po kretanju i magijma koje baca...

Ja isto nisam siguran sta cu da igram, probao sam sve osim necroa i rangera u pvpu i svaka classa je dobra na neki svoj nacin, ali nemam pojma koju da uzmem za maina, mada verovatno ce biti ili ele ili guardian ili warr xD
Makiz93 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 13:55   #4530
Iceman_37
Starosedelac

Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka

Zavrsih i ja. Auu ne izlazih iz sPvP koliko je dobro. Zato sam i najviše šizeo brate kad puknu serveri pukne jedan živac. Stigao do rank 16, sviđa mi se osećaj progresije čak u tom sPvP sa novim lepšim gear-om. Svaki maltene meč je bio vrh. A kad mi se desi da upadnem u 1v1 i tako se bijem sa likom bez preterivanja 2 minuta predobar osećaj. Nevrovatno kolko i skill znači, možeš ladno da držiš tri lika na sebi. Igrao sam thiefa sa nekim tank-dps constant dodge build, thief je prejak ako znaš . Poneki warr je izgledao OP, bio je i neki mesmer skiller, prosto mi se dopada da gledam ljude kako dobro igraju u ovoj igri čak iako je protiv mene, toliko je dinamična borba neverovatno. Guardian je isto prejak, baš dugo treba da se ubije a još kad baci aeo full heal ko tad ostane pribran dobiće meč, popizdiš. Ne mogu realno da kažem ko je OP, desi mi se ponekad da ubijem warra ko iz, a onda sve nas neki sledeći warr samo pokosi. Mada šta sam sve čuo, mislim da je jasno da je warr stvarno prejak ako barem malo znaš da igraš.

Mnogo dobre partije u svakom slučaju. Bili i na ts iz SK par njih i ja. Meni je nik bio Electrocide, ja sad nemam pojma, jel ima neko ovde da je igrao samnom?

Još jedna stvar samo u ovom postu koja me je oduševila je grafika. Vilica dole u PvE, pa da je PvE najobični, qvestovi obični itd, samo bi igrao zbog okoline i grafike. Oduševljen sam artom i veličinom, a ja video samo divinity od gradova
Presonal story-nisam mogo da verujem da je tako dobro, voice act, priča, svaka čast. odigrao sam story do 10 lvl i nemam reči. Igrati je sa prijateljima je pun pogodak, sa još dva drugara sam bio i ekstra iskustvo.
Ima igra problema to se vidi iz aviona, al ništa što bi me sprečilo da je kupim, verujem da će to ArenaNet da sredi i to je to.
Iceman_37 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 13:56   #4531
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.593
Zahvaljeno 3.925 puta na 2.444 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Ja sam za ovih tri dana ludackog igranja naisao na svega 2 baga (vezano za eventove) i uredno sve to prijavio kako dolikuje . Optimizacija iako neuporedivo bolja od prve bete (meni bar) jos treba da se doradi i siguran sam da hoce. Bilo bi fino da dodaju jos izgleda opreme i jos eventova i ja sam zadovoljan. Sto se tice profesija ja sam sad zaljubljen u svaku, jedino mesmera nisam probao, smorise sa onolikim klipovima svi igraju mezu. Ali ipak cu endzija da igram. Nije previse komplikovan, zanimljiv decko . Jedno pitanje za forumase, da li se to meni cini ili je nesto lakse igrati sa ranged klasom (jes da nema iskljucivo ranged klasi ali zna se na sta mislim)? Ili sam to samo ja? Za prsa u prsa potrebno je mnogo vise iskustva, ali je opet vraski zabavno. I konacno neki MMO u kojem je stit zaista odradjen kako valja....svuda ti stit dodaje samo odredjene statistike ali vise stoji kao ukras nego kao neka potreba. Ovde zaista imas stit i zaista ga koristis....ludacki osecaj kada te neprijatelj gadja sa daljine, a ti dignes stit i juris

@Iceman

Electrocide hahaha ladno mislim da sam te video u timu, da nisi mozda bio Asura?
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 14:07   #4532
ddak
Veteran

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 86 puta na 55 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku ddak

Iako sam najmanje igrao ovaj vikend zbog obaveza prema drugim stvarima, nista mi nije umanjilo zelju za igrom.

Sve je i dalje odlicno, sa tim sto Silvariji me nisu odusevili kao sto sam mislio da hoce. A kako vidim, mnogi ce odmah izabrati bas njih, radi boja, sarenila i sl..

Detalji oko izbora lica, frizure i sl su jako mali, tacno vidim da ce 90% Silvarija izgledati potpuno isto, ne znam kako tolika slaba inspiracija pri njihovom kreiranju. Humani imaju 15tak + izbora frizura, Silvariji imaju 8, od kojih su 6 prelose. Takodje, i oni nose isti armor kao i humani i nornovi (nisu od lisca i drveca i sta li vec nabijem ga) , tako da pod full armorom - ne vidi se da je to Silvari vec lici kao humana da vodam - isto trcanje, isti pokreti, isti armor... I glavni grad Silvarija je vjerovatno najlosije dizajniran od svih drugih gradova - pogotovo kada nakom Rata Suma prosetate kroz The Groove.
Sa druge strane Asure su skroz cool, glavni grad je apsolutno fantastican. ANimacije Asura su skroz super i simpaticne, skok, dodge, prica sa NPC-jevima, pocetna zona...Bas sve...

Jedino optimizacija nije sasvim ok, i nemam utisak da ce popraviti drasticno framerate. Lose bas lose, komp iz profila , proslogodisnji, ne moze da tjera igru preko 30 frejmova prosjecno, u ovom BWEu. Kako ce raditi u WvWvW kad bude 50+ ljudi na ekranu, ne znam. Pitam se na kakve masine oni testiraju ovo...

Ostalo je sve predobro...

Poslednja ispravka: ddak (23.7.2012 u 14:20)
ddak je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 14:13   #4533
altas
Veteran

Član od: 18.4.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 293 puta na 156 poruka

Citat:
Makiz93 kaže: Pregled poruke
Zasto mesmer dno dna?
Iluzije i klonovi na shater i dalje rade 0 dmg. Kad radis stun/confusion sa shatterom ne prate metu, nego mesto gde se nalazi meta. Pomeris moba malo dalje, eksplodiraju u prazno. DMG - ne zna se da li manji dmg pravi sam mesmer ili klonovi. 8 hebenih minuta mi je trebalo da ubijem elitu iz personal story-ja, koju sam ubio sa warrior-om/enginnerom/elementalistom za 30 sekundi. 3 minuta prvi pokusaj sa besomucnim kajtovanjem, pa se idiot mob resetova i 5 minuta da ga konacno ubijem. Klonovi umesto da te zastite, ginu od jednog udarca, a pritom uzmu aggro, a udare moba ko da ga je pecnula muva. Sa pistoljem u off-handu, mogao si da summonujes iluziju koja ispaljuje rafal na mobove i radi prilicno dobar dmg, to je jedina stvar koja je izvlacila mesmera u prosloj beti. U ovoj su uspeli i to da s*ebu, svaka cast. Nego, beta je, trebalo bi da poprave kad izadje igra ili ce ga igrati samo ljudi koji misle da je svaki mob licno Sotona, pa im predstavlja izazov da se biju s njim po 5 minuta, a sto svaka druga profesija pregazi kao muvu.

Inace, za oni koji planiraju da kupuju igru (digitalno ili fizicki), bacite ovde pogled: https://buy.guildwars2.com/en/retailers

Ne uzimajte gde stignete ili gde se nude popusti, da ne bi popili ban. NCsoft je banovao sve prepurchase kljuceve u ovoj beti koji nisu kupljeni kod ovlascenog prodavca.
altas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 14:26   #4534
GaleOm
Veteran

Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 353
Zahvaljeno 268 puta na 153 poruka

Da li je neko probao Keg Brawl? Meni je to ultimativni PvP, ovo sa oruzjem i magijama je za devojcice
GaleOm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GaleOm na korisnoj poruci:
Nebojsha91 (23.7.2012)
Stara 23.7.2012, 14:34   #4535
Pile_glodje_kost
Član

Član od: 31.12.2005.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 201 puta na 110 poruka

Ovaj BWE sam igrao 5 minuta svega

Sta je bilo beta finale, neki mocan event?
Pile_glodje_kost je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 14:39   #4536
ddak
Veteran

Citat:
altas kaže: Pregled poruke
Nego, beta je, trebalo bi da poprave kad izadje igra ili ce ga igrati samo ljudi koji misle da je svaki mob licno Sotona, pa im predstavlja izazov da se biju s njim po 5 minuta, a sto svaka druga profesija pregazi kao muvu.
Koliko sam shvatio sa official foruma i odgovora developera, u pocetku klase djeluju neizbalansirano (i.e. warrior je naj naj, mesmer ne valja i sl) ali na kraju sve dodje na svoje.
Nisam uvjeren u to, sa obzirom kada sam otisao u Heart of the Mists sa Warriorom, tako sam uzivao sa svakom vrstom oruzija i skilovima koje sam imao, dok moja glavna profesija Thief djeluje blijedo u poredjenju sa njim.

E sad vidjecemo kako ce sve doci na svoje, valjda oni bolje znaju
Stara 23.7.2012, 14:48   #4537
night
Veteran

Član od: 7.6.2007.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 99 puta na 70 poruka

Citat:
altas kaže: Pregled poruke
Ja isprobao i par profesija koje do sada nisam igrao. Generalno, sve su odlicne sa manje/vise vrlina i mana i bukvalno ne znam sa kojom profesijom da igram kad izadje igra, sem mesmera koji je dno dna zadnje 2 bete. Warrior je previse OP, pa ono cudo kida sa ranged oruzjem.
Kod mene prva ljubav zaborava nema...engineer ce mi biti main, rasa mozda human ili char vidjecu, Posle toga ranger-guardian...
night je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 15:06   #4538
ddak
Veteran

Treba dodati novi POOL , da se vidi sve - Koja rasa, koji pol, koja profesija...
Stara 23.7.2012, 15:11   #4539
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.593
Zahvaljeno 3.925 puta na 2.444 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
DeCoy kaže: Pregled poruke
Zvao ja jutros Game-s u vezi pre ordera, niko ti ne garantuje da ćeš na release day dobiti svoj primerak i ako kupiš tu kutiju od 500 dinara sad.
Otici cu ja do Game-s da licno proverim sta i kako. Koliko vidim ti dobijas kutiju, i kao uz to dan prednosti, pa mi je sve to sumnjivo. Da li u toj kutiji imas key ili sta vec, pa samo uzmes diskove na dan izlaska, pojma nemam. Jer i diskovi kod sebe imaju key isto. Oni bi trebali par dana pred izlazak da ti daju kopiju kako bi mogao da iskoristis taj dan prednosti. Kazu nije zagarantovano pa sto onda rade pre order? Sta ces, nasa posla
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.7.2012, 15:21   #4540
twin
Član

Član od: 17.11.2009.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 11 puta na 7 poruka

@Iceman_37:

Igrao sam ja sa tobom, ja sam bio Azurni
Citat:
Guardian je isto prejak, baš dugo treba da se ubije a još kad baci aeo full heal ko tad ostane pribran dobiće meč, popizdiš.
Ziva istina.

Elem, ja sam igrao mesmera i svideo mi se. Istina je da se nekad iluzije zabaguju i puknu u prazno, ali kada pogode metu definitivno ne prave 0 dmg(pricam za pvp) moje su pravile od 500 pa navise, cini mi se. Longsword je super kada nekog juris, nema sanse da pobegne, ima i knock back kojim sam skidao igrace sa sebe ili recimo kada pokusava neko da zavrsi mog. Ima dva stun-a, jedan na pistolju i jedan kao signet, sto dobro dodje. Da ne pricam ulti, dzabe war-u sav dmg kada moze samo da kljuca kao moa. Istina retko kada mogu sam da zavrisim nekog za to kratko vreme(mozda nedostatak skila, ili jednostavno manji dmg od ostalih klasa), ali u grupi taj odmah pada.
I da, u opisu klonova i nije da prave veliki dmg, one su ti tu kao distrakcija ili za shattering, ili ako si nabudzio u trejtovima da za svaku iluziju imas +3% dmg. Jedine iluzije koje prave pristojan dmg su fantazme(ili kako se vec cita), duelist fantazma na pistolju pravi sigurno preko 2500 dmg. Mada mislim da ima neki bug sa njim, prvi put kao da krace traje reload, a tek drugi put ga celog isprazni.

Sto se tice pve-a, tu je manje zahvalan, barem na pocetnim lvl-ima, ne pravi aeo dmg, i sporije pravis iluzije koje bi odvukle protivnike.

I drago mi je sto smo uvek mogli da nadjemo grupu za turnir(sto je on nekad bio izbagovan to je druga stvar), tu i u wvw sam se osecao kao da zaista pripadam guildu.

Poslednja ispravka: twin (23.7.2012 u 15:50)
twin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
guild wars 2, mmorpg

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Guild Wars Sale013 MMORPG igre 4095 7.6.2023 18:02
Guild Wars pitanja primeyuri Mrežne igre 288 27.11.2009 17:47
Guild Wars ! !Hand-of-blood! ! Tekstovi u SK 2 19.11.2007 14:09
Guild Wars - Internet konekcija?! eXtreme Role-Play 12 25.9.2006 8:24
neka pitanja o Guild Wars... barjaktar Mrežne igre 6 11.4.2006 18:06

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 23:20.