![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 16.7.2009.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pozdrav svima. Imam problem sa Flash playerom, pretrazivac nece da ga ucita. Unistalirao sam ga, pa opet instalirao, ali pri svakom pustanju video snimka on mi trazi flash player, nekako nece da se pokrene.. I Na Firefoxu I Na Chrome ista situacija. Najnovija verzija je flash playera, internet solidan, masina veoma dobra..Graficka radi super, ne igram puno igrica, ali gotovo sve koje igra igram na high tako da mislim da nema veze sa masinom.Pomoc please
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 3.4.2009.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 92 puta na 45 poruka
|
![]()
imao sam isti problem, probaj da skines stariju versiju flash playera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Druze , ne moze browser da ucita stranice jer je flash player izbrisan, ja ga instaliram, tj download preko onog njihovog sajta, pise installed, ali nema ga u programima. Molim vas treba mi pomoc, sad probam da skinem flash player 9
Poslednja ispravka: Iris (6.7.2012 u 22:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 302 puta na 168 poruka
|
![]()
Koji browser? Probaj da ga reinstaliras pa onda instaliraj flash player
Poslednja ispravka: Iris (6.7.2012 u 22:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 26.3.2012.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 36 puta na 34 poruka
|
![]()
Koji browser koristis i koju verziju?Probaj(ako vec nisi)da skines najnoviji Google chrome 20.On ima instaliran Adobe flash player u sebi tako da ga ne moras posebno instalirati.
Poslednja ispravka: Iris (8.7.2012 u 12:00) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 6.7.2012.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Поздрав друштво! Пошто имам сличан проблем као Solidni, реших да не отварам нову тему него да поставим питање овде.
Као што рекох имам проблема са флеш плејером, кад покушам да погледам неки клип на Youtube ради пар секунди и појави се сличица која ме страшно иритира: http://www.dodaj.rs/f/1U/Zw/3scEQjvT...-problem-2.png Mењао сам прегледаче, све могуће и увек ми се јавља исти проблем. Иначе имам инсталирану најновију верзију флеш плејера. Ајде то сам и некако могао да истрпим, али сада не могу буквално да отворим ниједну страницу, ни facebook, ни б92, новости, да проверим мејл, апсолутно ништа. Могу да је отворим али да рефрешујем једно 30 пута док се он не смилује. Рачунар ми је мало старији, меморија 1 gb, графичка Geforce4 64 mb, користим Windows SP 2, одрађен систем пре пар дана, интернет 4 mb, рачунар стварно супер ради сем овог наведеног проблема који ме јако иритира. Ако неко има неки савет, шта и како да урадим био бих му јако захвалан. Хвала унапред! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Probaj kad si na You tube desni klik na video snimak pa Settings pa odcekujes Enable hardware acceleration.Ili sledi uputstva sa slike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
|
![]()
Пробао сам и то друже одавно, не помаже. Да је само Youtube у питању не би било проблема, мене буквално свака страница за*ебава. Узео сам лаптоп од друга да бих могао да приступим овом форуму, неће ни њега да ми отвори са мог рачунара.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Član
|
![]() Citat:
Mozes: 1.Probaj uputstva sa slike koja se pojavi kad se desi greska. 2.Moj savet-Deinstaliraj antivirus ili neki drugi bezbednosni program npr.poseban firewall ako koristis i probaj bez njega. Poslednja ispravka: PS mode (7.7.2012 u 15:17) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]()
Druze probao sam apsolutno sve, i one njihove i ove tvoje predloge i opet nece, ponekad mi dodje da ga bacim kroz prozor koliko me nervira. Jbt skoro da ne mogu internet da koristim zbog ovog problema, veoma je iritantno. Mozda je zbog toga sto je racunar stariji pa neki dodaci nisu kompatibilni sa mojom konfiguracijom, stvarno ne znam sta moze drugo da bude. Jedino da probam da instaliram neku stariju verziju flash playera, sta mislim o tome? Mada i to sam pokusavao, od osmice pa nadalje, uvek se isto javlja..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Jesi probao pored Google-a,Internet explorer-a,Firefox-a...Operu,Safari,Avant,Sea monkey,Netscape,Deepnet explorer..?Moguce da imas neki program koji te baguje.Koji internet koristis?Jesi iskljucio Automatic updates?Polako,resice se to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Meni je izgleda problem resen, kako ? Ne znam. Skinuo sam neki SHockwave i flash 10 plugin, pojma nemam, mnogo sam se namucio, ali sada sljaka dobro , moze da se gleda sve preko neta i youtuba... Do browsera nije sigurno. Tebi je to do graficke,mozda ti je komp prasinjav unutra, ja sam malopre ocistio sve komponente...Probaj sve.. Jbg..
Poslednja ispravka: Iris (8.7.2012 u 12:00) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
Хвала друштво на помоћи, ајде пробаћу још тих пар ствари, па како буде..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Mali off, ali da objasnim za ubuduće - engleska reč browser nema adekvatni prevod u srpskom jeziku! Eventualno bi se mogla prevesti kao "pregledač", pošto ukazuje na pregledanje određenog sadržaja, ali konkretan prevod kod nas nije usvojen. Koristiti reč "pretraživač" umesto nje i u ovom kontekstu je u najmanju ruku pogrešno, i zbog toga što nju koristimo kao prevod za pojam search engine.
Recimo, u rečenici "Koji pretraživač koristiš?", sagovornik će uglavnom pomisliti na Google Search pošto njega koristi za pretraživanje Interneta, a ne na browser, koji koristi da (pre)gleda sadržaj sa Neta. Molim da na to obratite pažnju kada budete pisali buduće postove. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iris na korisnoj poruci: | ||
player1 (8.7.2012) |
![]() |
#15 |
Starosedelac
Član od: 20.5.2012.
Zahvalnice: 674
Zahvaljeno 1.841 puta na 1.181 poruka
|
![]()
ukucaj na google old apps ,idi na taj sajt ukucaj u Search: Flash , izbacice ti sve verzije ikada objavljene uzmi neku verziju od 10.0 - 11.0 (pisace ti XP 32bit) i to bi ti trebalo resiti problem. Ponekad je prosto problem do verzije,a posto ti kazes da ti zeza u svim browserima (predpostavljam da mislis na Chrome/Opera/Firefox, posto imas i verziju flasha za IE), prilicno sam siguran da treba da instaliras neku malo stariju verziju od te tvoje.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Sladjan85 na korisnoj poruci: | ||
Ex@dus (7.8.2012), mitar.pekovic (9.7.2012) |
![]() |
#16 |
Član
Član od: 29.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Neznam gde drugo da postavim pitanje pa cu ovde.
Kako da uklonim lazni flesh pleyer sa youtuba i fejsa sa cim god da skeniram nista ne nalazi, brisao sam i flesh pleyer i mozilu cistio sa cclinerom restartovao mozilu ali nista |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Lažni? Gdje ga vidiš i kako se zove proces? Otvori task manager pa javi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
Član od: 29.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
povremeno se pojavljuje na youtubu i nekad na fejsu a najvise youtube flash player pro anti virus prijavljuje da je to virus kad kliknem na instal i ili na remind me later, neznam kako se zove taj proces u task menadzeru neznam kako da to vidim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.205 puta na 7.167 poruka
|
![]()
Bolje pitaj u podforumu "Zaštita" jer si očigledno navukao neki malware. Za prvu pomoć protrkeljiši komp sa Malwarebytes-om i Adwcleaner-om...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Flash websajtom | doctor | Flash | 12 | 7.8.2012 3:59 |
Problem u vezi Flash USB. | Wastelander00 | Nosači podataka | 10 | 3.7.2012 12:47 |
Flash player | jonathan | Kvarovi | 17 | 27.5.2012 1:52 |
Problem sa USB flash diskom... | Dusan_BG | Nosači podataka | 4 | 4.5.2012 14:35 |
Flash + PHP + MySQL problem. Golem. | doctor | Web razvoj | 12 | 24.1.2012 13:05 |