![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]()
Ja danas video da je odlozili za jos 3 nedelje!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 589
Zahvaljeno 1.570 puta na 898 poruka
|
![]()
Izasla igra...
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Emix na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#203 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probao neko?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.167 puta na 1.335 poruka
|
![]()
Upravo poceh sa igranjem...i ne znam meni je ovaj nastavak losiji od prethodnika (nije toliko lose ali ko je igrao AW nece bas biti zadovoljan) jos uvek igram pa nemogu reci vise ali mislim da je ovo moglo mnogo bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igra ima napucavanje standardno za tps igre, sa tim sto se moze prebaciti i u fps al samo dok pucate klikom na skrol.
Igra izgleda lepo, i sto je mozda i bitnije radi mi na 60fps na 19x10 dx11 sve na maximumu.. Nisam probao jos kampanju, al sam igrao takozvani guerilla mod, gde vas talasi protivnika napadaju, verovatno uzeto iz Red Fictiona:Guerilla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Ne zaboravite da je car coop
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Član
|
![]()
Po svemu sudeci igra ne radi na win xp.Najavljen je zvanican patch koji bi trebao da omoguci igranje na xp-u,ali izlazi tek za 2-3 nedelje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Starosedelac
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 165
Zahvaljeno 1.210 puta na 500 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.11.2011.
Zahvalnice: 659
Zahvaljeno 1.064 puta na 834 poruka
|
![]()
Допада ми се игра. Волим шуњање. Прича је класика, Амери добри момци и тако даље.......ништа ново. Добра је и графићи. Игра ми мало запиње, али довољно да могу да играм (oкo 20 фрејмића) на 1680:1050 и медијум-хај. На 720 натегнем 30, али нећу да кварим очи
![]() Poslednja ispravka: Љуша (25.6.2012 u 21:09) |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sad sam probao igru i prvi utisci su veoma dobri. Voleo bih da ima malo vise taktike i da nije svedena na ovako prost nivo. Po meni su trebali da naprave da bude malo vise futuristicnije, kao sto je prvobitno planirano, ovako ghosts izgledaju kao obicni likovi koji iz nekog cudnog razloga nestaju. Nisam mnogo igrao pa ne mogu da nadjem neke druge zamerke za sad. Za sad je ispunila moja ocekivanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igrao sam igru malo duze i evo par zamerki koje imam:
- Igra je previse laka. Ono odelo te cini bukvalno nevidljivim, a raspored protivnika i njegov AI je strasno predvidiv. Svaka deonica je kao neka mini slagalica, ali za dete uzrasta do 10 godina, pa ju je veoma lako resiti. Bez problema moze, tamo gde je to moguce, da se predju deonice a da niko ni ne zna da si tu. Znam da tako i treba da bude, ali trebalo bi da bude barem malo izazovno, a postojanje octocamo odela (MGS4) to cini prelakim. - Prica je tanka, a jos tanjom je cine deonice izmedju misija. Sve mi se cini kao da se ovi likovi muvaju, a ne da su neki opaki super vojnici. Propagandne poruke vezano za to kako je super biti US Marinac na svakom koraku i kako je ustvari zabavno ubijati. Svi nasmejani i srecni, sale se i dobacuju jedan drugom. COD prikazuje horore rata milijardu puta bolje, to nikako ne moze da bude pohvala. - Sve je predvidivo, nema ni truncice ne linearnosti. Makar su mogli da postave neka vrata da mogu da se otvore, neke likove da mozes da ispitujes kao u SC ili nesto slicno. Sve su skriptovane sekvence, opet kao da se igra COD. Sad nacrnoh igru, ali evo i nekih stvari koje su mi se dopale: -Grafika je poprilicno dobra, cak i impresivna moze se reci. Optimizacija nije losa. Jedino sto ubada oci su odvratne animacije lica likova i katastrofalno dizajnirani modeli tamnoputih ljudi koji lice na ljude od cokolade, bukvalno. Daleko ispod standarda za danasnje igre. - Neki elementi gameplay-a. Cover sistem nije impresivan kao u GRO-u, sto me zaista cudi. Gunsmith je odlican i stvarno je zarazan, uvek trazis najbolju kombinaciju za datu misiju. Verovatno je ludnica kad se igra u co-opu sa 3 coveka. Izgleda mi da je SP deo igre samo tu radi reda, a da su se fokusirali na MP za koji cujem da je jako dobar (nisam ga probao i ne mogu da ga poredim sa GRO-om koji je stvarno fantastican MP Shooter). Sve u svemu moglo je da ispadne i gore. Da su ubacili samo malo vise taktike u igru i neku nepredvidivost neprijatelja igra bi bila odlicna, ovako ocena preko 80 je bukvalno nemoguca. Mozda me iznenadi do kraja, mada cisto sumljam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja bih ovo uzeo samo zbog COOP-a... Jel onaj Guerrilla mod moze da se igra solo/sa botovima ili mora online?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Banned
|
![]()
Pocetna misija sa bombom 40+FPS, a kada je krenula prva misja ...pa slajd sou?! I nema podrske za 5:4 / 4:3 monitore?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Prva misija stvarno jeste slide show, a posle radi super. Nemam pojma sto je to tako. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.11.2011.
Zahvalnice: 659
Zahvaljeno 1.064 puta na 834 poruka
|
![]()
Мени у мисији "Invisible bear", док се пењем уз степенице на врх зграде, где рокнем двојицу, док сам се пењао фрејм је пао на 10. Значи само док се пењем. Јел неко стигао дотле? У том делу баш запиње. Игра је чудна што се тиче фрејмова. Имао сам мисија где има више детаља, плус експлозије, па није толико падао. Чудно. Још сам инсталирао апдејт који "као" поправља перформансе. Осим што пише 1.1 верзија игре, остало ништа нисам приметио.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Banned
|
![]()
Ja sam jos i zvanicni 1.2 updejt instalirao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Updetovi se nizu ko tarabe. Napravili su strasnu glupost i onda im djavo kriv kad niko ne kupuje PC verziju igre. Kazu da je MP bukvalno nemoguce igrati od bagova, a da se na kasnijim misijama dogadjaju uzasni bagovi. DX11 efekti cine da vojnici svetlucaju, a neki materijali dobijaju cudne boje ili njihovi shaderi potpuno nestaju. Shvatam ja da je ovo mozda prva DX11 igra od Ubisofta i da ne radi bas sve kako treba, ali sve mi se vise cini da je ovo experiment, da vide kako se radi development za teselaciju i SM5 koji ce sigurno biti zastupljeni u novoj generaciji konzola. Inace ja ne vidim skoro nikakve teselacione efekte u igri, cak i kad je teselacija na maximumu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja bez updatea, sve radi kako treba, kao i ta prva misija sa bomobom.
@dragomix Ma efekti, i teselacija je u rangu Dx9, zato tako dobro i radi igra. Poslednja ispravka: NIDZA bOj (30.6.2012 u 15:49) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ghost, recon |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolja rečenica iz igre... | shimec | O igrama uopšte | 512 | 27.8.2015 23:13 |
Ghost Recon Advanced Warfighter® 2 | zokocx | Akcione igre | 46 | 17.12.2009 18:56 |
Ghost Recon Adv. Warfighter senke? | Inuyasha | Akcione igre | 18 | 10.8.2007 13:49 |
Ghost Recon Advanced Warfighter i "Setup has experienced an error" | sony | Akcione igre | 4 | 23.7.2007 18:39 |