![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.1.2010.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Zanima kako da ubacim sliku u wordu, ali da posle mogu da koristim taj list tj da preko njega kucam tekst? Video sam na nekom dokumentu da je to moguce samo me zanima kako to da uradim? I da li je to moguce u PowerPointu?
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Drugi korak je da kliknes na nju i otvorice ti se opcije za razvlacenje smanjenje fotke po potrebi. I opet klik na fotku i izaberes text wrapping odnosno oni kucici ili kerovi ili psi kako hoces. ![]() E tu imas izbor: dali hoces tekst oko slike, ili tekst preko slike, ili slika preko teksta...itd Recimo ovaj postupak je dobar za memorandume odnosno logoe firmi na dokumentu koji se koristi za korespodenciju. A svodi se sto se logo ucita kao slika postavi se na odredjeno mesto ( eventualno upise naziv, sediste, telefon firme ) i sve to lepo snimi kao blanko dokument u koji ce se kasnije unositi tekst po zelji. ![]() Eto jedan od nacina upotrebe worda! Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo ti primer.
Skenirao sam vizit kartu, ucitao u word tamo je izbledeo i postavio kao pozadinu. Na njoj sam otkucao tekst svom drugaru i to sve za 10-tak minuta. Nije nesto profi jer i ne treba da bude ( obican cenovnik usluge na A4 papiru koji lepo zakaci na staklo kancelarije ) ali moze se to znatno bolje i lepse. ![]() Poslednja ispravka: AstraLogos (24.5.2012 u 13:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
A što je loša slika? IKOM + LCD TV | phenom_81 | Foto i audio/video | 5 | 19.7.2013 23:49 |
Skripta za upload slika ne funkcioniše | vladakg | Serverske aplikacije i baze podataka | 4 | 1.4.2011 23:23 |
Softver Za Pregledanje Slika Sa Podesivim Aspect Ratiom | sasha vukelic | Grafički softver i radovi | 4 | 13.10.2010 14:00 |
Preuzimanje slika (problem) | jonathan | Web razvoj | 0 | 15.4.2010 17:52 |
Zelena slika na CRT monitoru, može li se popraviti? | Predrag Stankovic | Grafika | 9 | 15.12.2009 12:47 |