![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Takodje i ona prva recenica u mom postu je vazna, a ne samo to sto si citirao. Da u zemlji Srbiji ko ima za PC i za konzolu i + 150 eura dodatke za te iste, je daleko od nasih standarda. Onaj ko je dobio na poklon konzolu, sigurno steka pare za igre koje se uglavnom krecu ~50 eura, sto je 1/4 prosecne plate. Da ne ulazim u dalje politicke i drustveno socijalne rasprave, ja sam samo konstatovao da po mom misljenju niko na ovom forumu nema tu "igracku" sem doticnog nb97(godiste). Posto video sam da zeli sa jos nekim da podeli svoje utiske, ko ima slicna iskustva sa tim uredjajem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Novi član
Član od: 13.3.2012.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam Kinect i vrlo sam zadovoljan. U mom slucaju moze da registruje (primeti)
bar tri igraca. Jos nesto: takva stvar vredi 100e |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
edit: e sad nisam siguran da li je to bio ukupan broj konzola nove generacije, ili samo PS3 :/ Nekako mi broj od recimo 30k konzola zvuči puno. Nego, planirao sam da uzmem onaj od 200e, na ljeto eventualno (bez HDDa). E sad da vas pitam, je li moguće prikopčati na njega eksterni hdd? Npr za gledanje filmova (ovo bi mi baš značilo) pa i za ono o čemu se ne smije govoriti? =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
Član od: 5.7.2011.
Zahvalnice: 211
Zahvaljeno 135 puta na 91 poruka
|
![]()
Јес' ђавола мали број. Само PES код нас у земљи има више следбеника него када би се сакупили сви који играју WoW и DotA заједно.
А ко воли Кинект нека купује. Постоји преко 20 конзола за које сам сигуран да 99% форумаша никада није ни чуло, а Кинект је свакако вредан за свакога ко жели да искуси нешто новије. И најбитније од свега, то је + за напредовање ка хардверском напредовању. За мене то није бацање пара, за мене је то улагање у играчко искуство. А да би се дошло до генијаних производа потребно је ризиковати. Wii је, рецимо, одличан за децу или за људе који нису баш упућени у игре, старије особе, за људе који не могу да излазе али им је потребна рекреација макар тако. А што се Кинекта тиче ја то видим као напредан у односу на Wii. То што нико није навикао или нема паре није разлог да се пљује по томе, а то што ''нико нема'' поново није никакав разлог и да се не купи или проба. Изнад осталог к'о да је па много и битно, битно је да се утоли радозналост а и џабе је причати о нечему без адекватног познавања. Иначе моје лично мишљење јесте да је ово занимљиво али да одличне игре никада неће видети дана на томе. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
Član od: 14.5.2008.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 560 puta na 421 poruka
|
![]()
U dve reci :
Microsoft Kinect je propala investicija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]() Citat:
Wii ima poprilican izbor "pravih" i ozbiljnih igara, pocev od raznih pucacina pa RPGova i avantura, mislim da si ga bespotrebno nazvao konzolom za decu (iako se najcesce zbog toga kupuje). Kada bih "glasao novcanikom" onda je bolje uzeti Wii, Kinect ce biti zanimljiv tek kada kolekcija igara bude raznovrsnija mada je mene zaintrigirao motion-capture mogucnostima. Usput, vratismo temu u zivot posle godinu dana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sukob drajvera ? | Kroket | Kvarovi | 20 | 9.12.2009 19:07 |
Microsoft PowerPoint 2003 | wu-gambino | Operativni sistemi | 1 | 15.4.2008 22:52 |
Microsoft kupuje Yahoo za $44.6 milijardi? | donator99 | Brbljaonica | 30 | 8.4.2008 23:28 |
Microsoft pravi portabl konzolu... | chris | Konzole | 4 | 13.5.2007 20:50 |
Service Pack 2 nedođija! | holodoc | Operativni sistemi | 50 | 19.11.2006 17:14 |