![]() |
![]() |
|
Fotografija Radovi korisnika iz oblasti digitalne fotografije, diskusija na temu fotografije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Fotografija broj 1
![]() Exp 1/60 ISO 640 F 5.3 Blic: da CS 4 ---------- Fotografija broj 2 ![]() Camera Model: Nikon D40 Focal Lenght: 31.0 mm Aperture Value: f/5.6 Shutter Speed: 1.6 s ISO Speed Ratings: 800 Metering Mode: spot Flas: Did not fire Glasanje u ovoj temi ![]() Glasa se samo sa bodovima 1 i 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Fotografija broj 1, dva boda.
Fotografija broj 2, jedan bod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Fotografija broj 1, dva boda
Fotografija broj 2, jedan bod |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
Fotografija broj 1, jedan bod
Fotografija broj 2, dva boda |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 18.2.2008.
Zahvalnice: 2.341
Zahvaljeno 2.255 puta na 634 poruka
|
![]()
Fotografija broj 1, dva boda
Fotografija broj 2, jedan bod |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 16.8.2010.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Fotografija broj 1, jedan bod
Fotografija broj 2, dva boda |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 7.10.2011.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 131 puta na 104 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Qoozma na korisnoj poruci: | ||
miša topola (28.1.2012) |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Fotka broj 1 - 10 bodova
Fotka broj 2 - 8 bodova Čestitam pobedniku (opet ne znam nick ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I opet je Astra
![]() Cestitam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Taj sam... xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
aha..ja sam video u exifu nikon d3100, pa sam pomislio da je astra...cestitam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa nisam ja jedini sa Nikonom D3100
![]() A ni to nije moj stil da slikam sa blicem. ![]() Mozda ovako: ![]() No kako me ignorisu na forumu pocev od Mise Topole pa nadalje ( cast retkim izuzecima ) nemam namere da vise ista pokrecem osim da stavljam po neku fotku. Od 1300 i kusur pregleda jedva se nekoliko javilo za komentar? Sramota. ![]() OK kad je tako. Jos je HSV ispao najkorktniji, bar je rekao sta je mislio. Na kraju cestitam HypeR-u. Pobeda je ipak pobeda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
nemam pojma....nije da te ignorisem, vecinom ne znam sta da napisem, tj nemam neki komentar, pa onda samo dam zahvalnicu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@AstraLogos
Kako te ja to ignorišem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Ali ako malo razmislis i pogledas da u jednoj temi imas 1300 i kusur pregleda sto je u proseku po 65-70 po fotografiji ( statistika je cudo ![]() Nije mi jasno, ako vec nece da komentarisu ili zahvale sve jedno, sto onda gledaju? Na vise foruma se nalazimo. Znas i sam da uvek padne po neki komentar koji je od koristi svima. Samo ovde nesto specificno se desava. ![]() OK nek' je kako je. Ja nista ne gubim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne bi da stvaram tenziju na forumu. Samo konstatujem stvari.
![]() Ja ti poslah one golubove i trouglove na takmicenje, ti se izvinjavas za neprocitani SMS a sutra zaboravis ko ti je poslao fotografiju??? Jesi li pogledao bar neku od fotografija iz klekcije Asta fotke 1 ??? Ako jesi i ako ti se cine lose sto ne napises zasto? Ponavljam ima jako puno pregleda a nimalo komentara??? Iz tih fotki nesto se da i nauciti o obradi, ako vec sami motivi nisu interesantni. No nema veze. ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Nisam video email jer je bio pročitan pa sam mislio da mi je samo jedan član poslao fotografiju. Izvinjavam se opet zbog toga. Nisam zapamtio ko je poslao fotografiju jer mi to nije bitno da pamtim ko kakve fotografije pravi i ko koji aparat koristi i ko kakav EXIF koristi. Da, pogledao sam sve fotografije iz ovog foruma u poslednje 3 godine pa sam tako pogledao i tvoje fotografije. Ne komentarišem često fotografije, mislim da si to primetio. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() A statistika ti bas ne ide na tvrdnji da ne komentarises. Iako si 4 kalendarske godine mladji na forumu od mene, imas 7848 postova! Od toga preko hiljadu podeljenih zahvalnica, naspram mojih bednih tristotina i kusur. ![]() Ok nije sve sa ovog dela foruma ali si ipak aktivan i zato si moderator takmicenja jer si upravo komentarisao fotografije a ono sto su ti ljudi zamerali je sto ti ne postavljas svoje fotke koliko se secam. No svako ima svoju pricu i svoju filozofiju i to je OK. A ja slonovsko pamcenje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Da, jesam jedan od najvećih spamera na forumu koji odoleva kaznama moderatora, to stoji ![]() Ako imam mnogo više postova i zahvalnica od tebe, a čak sam 4 godine mlađi od tebe to znači da sam ja zaludan i da ti imaš pametnija posla od mene što po ceo dan forumišem ![]() Volim fotografiju ali nemam motiva i volje da fotografišem, ne znam zašto ![]() Ako se nekome ne sviđa što sam ja moderator/koordinator takmičenja, a ne postavljam svoje fotografije neka urgira Voji, Zoranu ili nekome drugom i neka me sklone sa ove pozicije. Ja sam izabrao unique93 kao ko-koordinatora za svaki slučaj kada ja ne mogu da postavim novo takmičenje ili ako ne moge da saberem glasove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fotografija meseca [Januar] | miša topola | Fotografija | 0 | 1.1.2012 23:32 |
Fotografija meseca [Novembar] - glasanje | miša topola | Fotografija | 12 | 27.11.2011 15:37 |
Fotografija meseca [Jun] - glasanje | unique93 | Fotografija | 18 | 15.9.2011 17:23 |
Fotografija meseca [April] | miša topola | Fotografija | 12 | 14.4.2011 19:37 |
Fotografija meseca [mart] - glasanje | miša topola | Fotografija | 33 | 28.3.2011 17:42 |