![]() |
![]() |
![]() |
#4161 |
Veteran
Član od: 24.5.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 193 puta na 104 poruka
|
![]()
Ma kakve animacije ja to strelom za par minuta nemam ti ja vremena za to TREBA SPASAVATI SKYRIM inace ode sve u pm a posle cemo lako na tenane GOLIM RUKAMA BRE ako treba!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4162 | |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 725
Zahvaljeno 1.285 puta na 984 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Laskaris na korisnoj poruci: | ||
Marti Misterija (9.12.2011), Vulee (9.12.2011) |
![]() |
#4163 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]()
Kako da ubacim modove? Po uputstvima, lepo prebacim .esp fajl u Data folder, ali kad startujem Launcher, Data files opcija mi je zacrnjena. Jel zna neko u čemu je problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4164 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Otvoriš onaj SkyrimPerfs.ini u My documentsu i tu nadji liniju ili ako je nema dodaj:
[Launcher] bEnableFileSelection=1 Prosto i jednostavno. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku jozvan_Kg na korisnoj poruci: | ||
GrimReaper (10.12.2011) |
![]() |
#4165 |
Veteran
|
![]()
Jel postoji fix za kupovinu kuce u Windhelmu? Postoji opcija ali kad izaberem kaze mi da kuca trenutno nije dostupna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4166 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Uostalom kada bi se i mucio (kljucna rec mucio) da nabijes 81 lvl, sta je tu tako strasno i nerealno da neko bude dobar ratnik, mag i lopov. Imas istoriskih primera ljudi koji su se isticali u vise "disciplina" (doduse ni jedan nije bio mag), npr. Paul Robeson ili Asimov, ili od ovih sto su bas bili the boss Muhamed ili Oktavijan Avgust. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Sorry, nista nije nerealno... U stvari bas je prilicno realno da budes i mag i thief i warrior i archer... i sve to istovremeno.
A nabrojani su inace bas poznati kao ekstremno uspesni u svemu sto su radili, narocito ako uzmemo u obzir da to ne budu slicne "discipline" vec dijametralno suprotne... No dobro, da ne offtopicimo vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 | |
Član
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 20 puta na 8 poruka
|
![]() Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Polymath |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 |
Starosedelac
|
![]() ![]() ![]() Znači carevi ste ![]() @Apostrof Nije to toliko mučenje, ko što rekoh. Skilovi na malom levelu se brže leveluju. A imaš na svakom levelu da istreniraš skil koji hoćeš za 5 kod trenera ako ti je baš stalo. Pa, izračunaj. Tako da ko hoće da se multiklasuje to može da napravi bez mnogo muke. A i ne treba ti ništa u speech, ne treba toliko ni u weapon itd. Uz pažljiv odabir perkova možeš samo tako da budeš svašta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4170 |
Starosedelac
Član od: 14.3.2009.
Zahvalnice: 209
Zahvaljeno 276 puta na 179 poruka
|
![]()
To je cisto da americki klinci nebi bi ispadali 'noobovi' i kupili igru,iz hard core u soft da prodamo vise kopija.
Mentolski je tvrditi da mozes biti podjednako dobar strelac i ratnik. Strela 2kg Mac 20kg (iz krstaskih ratova primera radi) Strelac (vid,refleks,smirenost) Ratnik (snaga,izdrzljivost,bes) Uastalom sva D&D i 'Tolkinologija' je logicno(realno) koncipirana : Strelac - izrazito visok ,odlicnog vida, dugih udova Ratnik - visok,snazan,neustrasiv Dwarf - nizak mali sabijen, zbog toga koristi sekiretinu od 50 kila To je isto kad bi rekli da Mesi moze da odmeni Vidica u odbrani lol Asimov,Muhamed wtf nonsens Valjda Karl Luis ono.... |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Markonije na korisnoj poruci: | ||
AcMilan91 (9.12.2011), Marti Misterija (9.12.2011) |
![]() |
#4171 |
Član
Član od: 13.1.2011.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 19 puta na 8 poruka
|
![]()
Evo jedan zanimljiv mod:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3035 Dinari u Skyrimu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4172 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 96 puta na 61 poruka
|
![]()
Kako stoji nasa scena sa modovanjem Skyrima tj generalno TES ? Mogli bi smo da napravimo par predloga pa ako i bude nesto zanimljivo da ubace u mod hmm ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4173 |
Starosedelac
|
![]()
Pa... ako bi mogli da ubace poneki insta kast, skok iz sprinta i kraftanje magija ja bih bio stvarno zadovoljan.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4174 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.190 puta na 639 poruka
|
![]()
@Markonije
Mentolski jedino po holivudu ili D&D-u ,kako god... Mnogi vojnici su bili i dobri strelci i "ratnici" (mislim da je bas neko i na ovom forumu u TW:S2 temi objasnjavao o samurajima). Ako treniras i jedno i drugo , logicno je da poznajes obe vestine (sad to dosta zavisi i od induvidue). Jednostavno u istoriji cesto nije bilo prakticno i izvodljivo ,iz vise razloga... da ne idem dalje u offtopic Izvini ali i primer ti je do mojega... Mesi i Vidic, sto nisi rekao Drogba i Vidic? Ako gledas cisto fizicku snagu i spremnost. Da ne kazem sto i fudbal nije pravo poredjenje, bolje da si uzeo drugi sport, npr. MMA... Sad ako je neko dobar bokser, on ne moze da nauci parter? To jednostavno nije istina... Isto vazi i za obrazovanje (sto bi po nekoj fantazi logici bili carobjnaci) ,primer od pre par dana, kucaj na google : Odlazak fudbalskog doktora Poslednja ispravka: Bascelik (10.12.2011 u 1:49) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4175 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 96 puta na 61 poruka
|
![]()
Pa mislio sam nesto tipa iz destruction magija da ubace.Fazon korenje iz zemlje krene da zvace neprijatelja,instant frost (bioshock stil), bacanje neprijatelja uz silu (star wars stil) itd.Ima bas tako dobrih ideja koje bi mogao neko koje vican tome da ubaci.Samo ne znam dal mogu modovi ici do te mere da se stvaraju nove magije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4176 |
Član
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 25 puta na 23 poruka
|
![]()
Preturio sam pola Interneta da nađem rešenje za seckanje i usporen rad igre, instalirao 20 patcheva i boostera ali bez nekog većeg uspeha. Posle instalacije najnovijeg patcha stanje je ostalo skoro nepromenjeno što se toga tiče, ne mislim na bagove, to su sredili.
Konačno sam našao rešenje koje može da umanji to seckanje, bar je meni pomoglo, međutim pojavljuju se drugi sitni bagovi zbog toga ali meni ne smeta, više mi je smetalo to seckanje a pogotovo loadovanje igre, kako na samom startu tako i prilikom brzog putovanja ili ulaženja u neki grad koje je trajalo i do 10 minuta. Ovo možete da pokušate pa ako niste zadovoljni vrlo lako i da vratite na prethodna podešavanja. Samo za Nvidia grafičke! 1. Otvorite Control panel - Nvidia control panel - Manage 3D settings - Program settings - Add program - pronađite exe fajl u folderu gde vam je igra instalirana: ![]() 2. Global settings - Texture filtering podesite na "High performance" a Vertical sync na "Force off": ![]() To je to. Možete da probate i samo jednu od te dve opcije i ako vam ne odgovara nijedna prosto vratite kako je bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4177 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
|
![]()
Ja sam pre za to da stavite AF 8x u CP i taj filter na High Quality
![]() Ako se u nV Control Panelu selektuje "show only programs found on this computer", i ukoliko u listi postoji skyrim nema potrebe za "Add" dugmetom i nalazenjem exe fajla. Inace istina da je Vsync ukljucen po defaulty u skyrimu, sto nema potrebe i to je preporucljivo da se ugasi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4178 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2008.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 24 puta na 21 poruka
|
![]()
ljudi treba mi pomoc oko onog quesa na onoj zurci,kad odem do onog sanduka gde treba da uzmem svoju opremu ,pise empty?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4179 | |
Član
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 25 puta na 23 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bethesda, elder scrolls, skyrim |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls Online | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1190 | 18.1.2024 23:55 |
The Elder Scrolls 5 | dzangrizalo | Role-Play | 4 | 17.1.2010 0:51 |
Elder Scrolls MMORPG | donator99 | Mrežne igre | 10 | 14.11.2007 10:42 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |