Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Sportske simulacije
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 19.11.2011, 22:45   #641
GagiPappa
Član

Član od: 17.12.2007.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 37 puta na 28 poruka
Određen forumom Re: NBA 2k12

Ajde da mi neko napise kako da namestim slajdere za neke stvari, npr
-da me protivnicki igrac ne stize svaki put kada trcim kontru (gde god i koliko god mu pobegao u startu on je tu delic sekunde!)
-da mi ne svira toliko faulova pod kosem (odnos faulova bude katastrofa, prosek po 20ak meni sviranih spram 2-3 njemu). Namestao sam ono foul frequency ali me buni user-cpu u ovom slucaju, da li da meni stavim manju ili vecu vrednost?
-da li ima nesto da namestim a da on ne moze da se useta pod moj kos i polozi je kao da nikog nema (tight def ne pomaze, a druga stvar-ja kad pridjem punom reketu moj igrac se odbija od njih praveci iznudjene akrobacije dok se kod cpu-a to ne desava)

P.S. Moja kontra, plej trci sa loptom ka kosu, protivnicki igrac mu prilazi malo iskosa sa ledja-moj igrac znatno usporava, ukoliko i uspe da dodje do kosa ispadne katastrofa-masi zicer ili se baca u stranu i masi normalno. Onda njihov igrac trci kontru-moj igrac koji ga prati nema teorije da ga stigne ali cak i da mu je blizu-protivniku nesmeta i nastavlja istom brzinom, nema zastajanja i rutinski zavrsava.
GagiPappa je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.11.2011, 0:04   #642
NaraYan
Starosedelac

Član od: 11.11.2005.
Zahvalnice: 855
Zahvaljeno 326 puta na 204 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko MSN-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko Skypea korisniku NaraYan

Što se tiče slajder ima negde na nekoj prethodnoj strani link i priča, mrzi me da tražim opet.
Što se tiče prvog pitanja to nema. Takav je nba oduvek, što je veći nivo težine AI brže stiže/brani kontru i to je to.
Jedino možda da povećaš sopstvene atribute (quickness i speed) na slajderima ali to je bzvz u suštini.
NaraYan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.11.2011, 16:35   #643
NastyB
Banned

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka

Citat:
GagiPappa kaže: Pregled poruke
-da me protivnicki igrac ne stize svaki put kada trcim kontru (gde god i koliko god mu pobegao u startu on je tu delic sekunde!)
Nema toga.
Žao mi je što sam obrisao screen-ove u kojima John Wall (jedan od najbržih igrača u igri) kojeg vodim prima loptu u kontri oko centra, a Alexis Ajinca (neverovatno loš i spor centar Cavaliers-a) bio na tri-četiri metra iza, Nisam stigao ni dva koraka sa Wall-om da napravim, ovaj je već bio ispred. Kad ti igra ne dozvoljava da pobediš, Usain Bolt je sporać u odnosu na to kako neki igrači lete...

Citat:
-da mi ne svira toliko faulova pod kosem (odnos faulova bude katastrofa, prosek po 20ak meni sviranih spram 2-3 njemu). Namestao sam ono foul frequency ali me buni user-cpu u ovom slucaju, da li da meni stavim manju ili vecu vrednost?
Ne pomaže ništa, probao sam svašta, mnoge slajdere. I ne vredi.
Jednostavno, u nekim utakmicama nema ni teoretske šanse da uopšte šutnem iz reketa koliko biju ili preleću po dva-tri metra za jednu desetinku. A kad sam u odbrani, imam i dva tastera za sudijsku pištaljku. Čim pritisnem taster za skok (sa namerom da blokiram nečiji šut) istog trenutka se čuje i sudija. I to ne samo igraču kojeg vodim. Jednom sam pustio CPU da igra sa mojim timom i oduševio se kako ti moji igraju u odbrani. Čim sam vratio komande da vodim jednog igrača, istog trenutka su četiri preostala postali lenji, retardirani moroni, bez ikakve namere da brane igrače ili skaču za loptom.

Citat:
-da li ima nesto da namestim a da on ne moze da se useta pod moj kos i polozi je kao da nikog nema (tight def ne pomaze, a druga stvar-ja kad pridjem punom reketu moj igrac se odbija od njih praveci iznudjene akrobacije dok se kod cpu-a to ne desava)
Nema. CPU igrači će lagano da pogađaju kroz šumu ruku, a ti ćeš mašiti ono što je daleko teže omašiti, samo zato što je protivnički igrač podigao ruku na dva metra od lopte. Da sam ostavljao screen-ove svakog omašenog šuta sa 2cm od koša, imao bi ih preko 5.000 trenutno. Naravno, ne dešava se to uvek, ali me izludi kad u nekim utakmicama napravim odličnu akciju, šutiram pod košem nebranjen, sa 15 cm, a jedino neki protivniučki igrač malo podigao ruku na metar ipo od mene i, naravno, odbije se od obruča kao od flipera. Jednom, u redu, možda sam loše šutirao, drugi pšut, u redu, razumem, ovo je igra, ali kad iz takvih situacija pogađaš svaku desetu...

Citat:
P.S. Moja kontra, plej trci sa loptom ka kosu, protivnicki igrac mu prilazi malo iskosa sa ledja-moj igrac znatno usporava, ukoliko i uspe da dodje do kosa ispadne katastrofa-masi zicer ili se baca u stranu i masi normalno. Onda njihov igrac trci kontru-moj igrac koji ga prati nema teorije da ga stigne ali cak i da mu je blizu-protivniku nesmeta i nastavlja istom brzinom, nema zastajanja i rutinski zavrsava.
Ništa neobično.
Pošto igram asocijaciju, prva sezona koju sam igrao bila je odlična. Jeste da me je izluđivalo to sa faulovima, ali sam nekako podnosio, jer je sve ostalo sjajno odrađeno. Zbog baga u asocijaciji nakupio sam se pikova, imao sam 6 među prvih deset. Napravio sam od Memfisa super tim - Wall, Mayo, Gay, Love, Cousins, rezerve Bledsoe, Turner, Anderson, Favors, Jordan...i pere me ko stigne. Pre neki dan sam krenuo opet, ovog puta prva utakmica protiv Lejkersa. Ukoliko želiš da dokažeš da si dobar igrač, mogu da ti ostavim savegame i da probaš da ispuniš sledeće :
- Uspeš da Lejkersi imaju šut ispod 66% (odigrao 5 utakmica, to je bio najmanji prosek do polovine druge četvrtine)
- Uspeš da imaš procenat šuta iznad 20% (takođe)
- Uspeš da uopšte šutiraš iz reketa, a o košu da ne govorim.
- Da izblokiraš protivnika bez faula (nemoguća misija)

Jednostavno, druga sezona asocijacije je blagi užas i prosto mi je ubilo želju za igrom, ako moram da igram samo jednu sezonu. Hvala Bogu, batalio sam i igru i nerviranje, jer je mnogo zabavnije rešavati zločine u noćima u LA ili tepati zmajove po Skajrimu...

Poslednja ispravka: NastyB (20.11.2011 u 16:43)
NastyB je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NastyB na korisnoj poruci:
GagiPappa (20.11.2011)
Stara 20.11.2011, 20:10   #644
_Grotesque_
Veteran

Član od: 16.2.2006.
Zahvalnice: 263
Zahvaljeno 102 puta na 73 poruka

Nastymajstore, metni taj save da se okusamo.

_Grotesque_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.11.2011, 20:13   #645
filipos
Veteran

Član od: 8.8.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 152 puta na 104 poruka

Daj taj save pa da vidis kako se rasturaju Lejkersi
filipos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.11.2011, 20:57   #646
Stef
Starosedelac

Član od: 18.2.2009.
Zahvalnice: 430
Zahvaljeno 129 puta na 91 poruka

Citat:
AndreIguodala kaže: Pregled poruke
I dalje pravi problem i sa drugom igrom. Uzmem titulu na my player i kada krene da load-uje da bi isao na konferenciju za stampu zakuca se i slika se zamrzne na load. Da li neko zna u cemu je problem?
Ja imam takodje ovaj probleem? Sta da radim?

EDIT: Nasao sam na netu. Znaci samo iskljucis autosave!
Stef je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.11.2011, 21:58   #647
NastyB
Banned

Citat:
_Grotesque_ kaže: Pregled poruke
Nastymajstore, metni taj save da se okusamo.

Citat:
filipos kaže: Pregled poruke
Daj taj save pa da vidis kako se rasturaju Lejkersi
Evo: http://www.filesonic.com/file/3961735195

Probajte i videćete jednu sasvim drugu igru od one na koju ste navikli. Igrao sam sa Oklahomom do skoro i bilo je odlično, ali nešto mi nije dalo mira i stalno me tera da krećem drugu sezonu sa Memfisom. I nerviram se. Ko bude pokušao, možda i prođe Lejkerse, ali Klivlend, Minesotu ili najgori tim lige - nema šanse. Ti tek ne maše...
Stara 22.11.2011, 19:28   #648
versus
Član

Član od: 14.11.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka

Citat:
NastyB kaže: Pregled poruke
Evo: http://www.filesonic.com/file/3961735195

Probajte i videćete jednu sasvim drugu igru od one na koju ste navikli. Igrao sam sa Oklahomom do skoro i bilo je odlično, ali nešto mi nije dalo mira i stalno me tera da krećem drugu sezonu sa Memfisom. I nerviram se. Ko bude pokušao, možda i prođe Lejkerse, ali Klivlend, Minesotu ili najgori tim lige - nema šanse. Ti tek ne maše...
U drugoj sezoni sa Knicksima sam pobedio Majami 18 razlike sa sledecim timom: Hill, West, Anthony, Amare i Rubin Lopez a da o Lakersima da ne pricam, jednostavno jos nisi provalio igricu, nestrpljiv si...

Poslednja ispravka: versus (23.11.2011 u 2:03)
versus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.11.2011, 17:58   #649
Mihael87
Član

Član od: 31.12.2010.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 51 puta na 45 poruka

Citat:

Aj javi da li ti jos uvek treba pomoc oko slajdera pa ako treba, javi da ti pomognem...
Mihael87 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.11.2011, 21:26   #650
Atwa013
Starosedelac

Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka

Meni se cini da covek ima problem sa asocijacijom koju igra sa Memfisom,a ne sa provaljivanjem igrice.... i strpljenjem... Da ima nelogicnosti ima,slicne stvari sam i ja okusio sa Portlandom.
Atwa013 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.11.2011, 10:05   #651
NastyB
Banned

Citat:
Atwa013 kaže: Pregled poruke
Meni se cini da covek ima problem sa asocijacijom koju igra sa Memfisom,a ne sa provaljivanjem igrice.... i strpljenjem... Da ima nelogicnosti ima,slicne stvari sam i ja okusio sa Portlandom.
Upravo tako.
Ne shvatam zašto niko ne kapira ono što pišem? Ja ne pljujem igru, naprotiv, sjajna je. Odigrao sam prvu sezonu asocijacije, sve je bilo odlično, napasao se prvih pikova i, naravno, napravio odličan tim. Umesto da deljem sve redom, mene kida ko stigne, kao da igram drugu igru. Protivnički timovi gotovo da ne maše, moja odbrana nema nikakvu ulogu, skokovi su misaona imenica, oduzimanje lopte takođe, dovoljno je da protivnički igrač skoči metar daleko od tvog igrača i šut sa pola santimetra je nemoguće pogoditi, kretnje u odbrani ni tim iz Donje Šušovke ne igra tako loše... Naravno, sve ovo važi ZA DRUGU SEZONU ASOCIJACIJE, ne za celu igru (zato sam i ostavio onaj save da se uveri onaj ko ne veruje). Problem je što mi je to ubilo draž igranja, jer ionako igram samo asocijaciju. Počeo sam novu sa Oklahomom (pobedio Lejkerse lagano, dok sa 5x jačim timom u drugoj sezoni me peru kao od šale), ali nema draži kad znam da će me u drugoj sezoni cepati ko svinja masan džak. Te sam gotovo batalio igru, teška srca, ali ima leka i za to...
Bethesda, thank you for Skyrim!
Stara 24.11.2011, 10:53   #652
filipos
Veteran

Član od: 8.8.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 152 puta na 104 poruka

Sinoc probah tvoj save Nasty i iz prve sam dobio lejkerse sa 63-53. nista nisam dirao od komandi sem sto sam podesio komande za dzojped. Moj procenat suta oko 56%, Lejkersi oko 48%. Imali su vise skokova jer sam imao vise suteva od njih, oko 10, ali sam zato imao i oko 8 ukradenih lopti.

Mislim da je problem u tvom nacinu igranja odbrane. jer koliko sam video u komandama nisu ti sve opcije aktivne.
filipos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.11.2011, 21:54   #653
fikus
Novi član

Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Jel moze da se igra nba2k12 online sa accountom iz nba 2k10 ili 2k11 ko sto je mogao nba 2k11?
fikus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.11.2011, 22:14   #654
Mihael87
Član

Član od: 31.12.2010.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 51 puta na 45 poruka

Da bi igrao online, treba ti original cd...
Mihael87 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.11.2011, 11:14   #655
Stef
Starosedelac

Član od: 18.2.2009.
Zahvalnice: 430
Zahvaljeno 129 puta na 91 poruka

NBA IS BACK! Pocinje na Bozic! http://www.nba.com/2011/news/11/25/l...s=iref:nbahpt1
Stef je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.11.2011, 12:48   #656
Luka Roksić
Član

Član od: 29.5.2011.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 12 puta na 10 poruka

Citat:
Mihael87 kaže: Pregled poruke
Da bi igrao online, treba ti original cd...
Šta lupaš bre, jer si ti normalan čoveče?
Luka Roksić je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.11.2011, 13:16   #657
Uros12
Deo inventara foruma

Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka

Citat:
Stef kaže: Pregled poruke
Bilo je krajnje vreme.Sa jedne strane mi je zao zbog Partizana a sa druge mi je drago zbog toga sto cemo opet gledati vrhunsku kosarku.
Citat:
Luka Roksić kaže: Pregled poruke
Hahahaha,gledaj ovog.Pa ajde ti tako pametan objasni kako da se igra online kad je potreban CD Key?
Uros12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.11.2011, 13:32   #658
Luka Roksić
Član

[/QUOTE]Hahahaha,gledaj ovog.Pa ajde ti tako pametan objasni kako da se igra online kad je potreban CD Key?[/QUOTE] Napraviš 2KAccount i u to CDKey ukucaš šta hoćeš.
Stara 26.11.2011, 13:38   #659
M@verick
Član

Član od: 1.4.2011.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka

Citat:
Luka Roksić kaže: Pregled poruke
Ne lupa,upravu je moras da imas original
M@verick je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.11.2011, 13:39   #660
Luka Roksić
Član

Kako mora bre, ja pržim OnLine sa piratom.
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 12:18.