Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 22.11.2011, 18:20   #3181
Maladikt
Starosedelac

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
Određen forumom Re: The Elder Scrolls V - Skyrim

Citat:
DeCoy kaže: Pregled poruke
@Maladikt

Zato ubijaj noću, najbolje dok nesrećnik spava (a ima budala koje neće da spavaju ). Nedostatak sunčeve svetlosti poništava njihove telepatske moći.
Još jedna genijalnost je mogućnost da ubiješ nekoga po zadatku, odmah nakon toga platiš straži 1000 zlatnika za svoj bounty i po njima više nisi zločinac bez obzira što si ubio nekoga usred bela dana na pijaci, svadbi ili u zamku punom ljudi. Seems legit!
Maladikt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 18:22   #3182
SlobaNBG
Veteran

Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 156 puta na 126 poruka

Citat:
Aljosa kaže: Pregled poruke
Ja sam prešao kompletan quest ali ne mogu da se setim gde si to zapeo. Daj malo detaljnije info da ti pomognem?

Spoiler za Kandže:
Mada simbole čitaš sa samih kandži u inventory ekranu, kada odabereš određenu kandžu. Tako sa njima otvaraš ona vrata kada ih koristiš.
Nasao sam kombinaciju simbola ne nekom sajtu al ne funkcionise, stalno me gadja otrovnim strelicama
SlobaNBG je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 18:26   #3183
Gravespawn_89
Član

Član od: 3.2.2011.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 72 puta na 41 poruka

Citat:
Maladikt kaže: Pregled poruke
Još jedna genijalnost je mogućnost da ubiješ nekoga po zadatku, odmah nakon toga platiš straži 1000 zlatnika za svoj bounty i po njima više nisi zločinac bez obzira što si ubio nekoga usred bela dana na pijaci, svadbi ili u zamku punom ljudi. Seems legit!
Verovao ti ili ne plemić je mogao da plati krvarinu u zlatu i gotovo. Tako da je to legit like a history tells us
Gravespawn_89 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 18:27   #3184
Maladikt
Starosedelac

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka

Citat:
Steampunk Gamer kaže: Pregled poruke
Svi me nesto odmeravaju kad prolazim, govore mi da lose izgledam i pitaju me da nisam mozda bolestan.
Sta da radim, da nisam zapatio nekaku bolestinu a da nisam svestan?
Ja imam neku boleštinu, mislim da je nešto tipa groznice zbog prelomljene kosti ili tako nešto (smanjuje staminu za 25) i isto mi to stalno govore. Pretpostavljam da je zbog toga.

Citat:
Gravespawn_89 kaže: Pregled poruke
Verovao ti ili ne plemić je mogao da plati krvarinu u zlatu i gotovo. Tako da je to legit like a history tells us
Pa ovaj moj nije plemić nego bivši robijaš osuđenik na smrt.
Maladikt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 18:59   #3185
GrimReaper
Starosedelac

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka

Može se izlečiti na bilo kom altaru, nisam siguran za druge mogućnosti, ali ovo sigurno funkcioniše.
GrimReaper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 19:04   #3186
voodoo_
V.I.P. GNU/Linux

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka

Citat:
NaraYan kaže: Pregled poruke
Ja samo u options kad pokrenem launcher stavim ultra i sve radi super, ne znam što kod tebe ne bi radilo, ne verujem da je do igre ako radi odlično skoro svima.
S obzirom da ti je grafička poprilično stara i nema puno memorije, to što ti staviš ultra u launcheru uopšte ne mora da znači da igra stvarno radi na ultra. Igra verovatno fallbackuje na manje vrednosti podešavanja kad vidi da su resursi ograničeni, tako da možda i ne igraš na ultra.
voodoo_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 19:22   #3187
Laskaris
Deo inventara foruma

Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 725
Zahvaljeno 1.286 puta na 985 poruka

Hmmm, sto se grafike tice: ova igra ne trazi toliko grafiku koliko procesor, a senke su katastrofalno lose optimizovane (a ruznjikave su ruku na srce) - vise FPS se dobije skidanjem kvaliteta senki nanize za jedan stepen nego iskljucivanjem AA i AF zajedno. OK, za AA i nije neka steta jer mi se FXAA svakako vise dopada. Nije ni cudo sto vece teksture ne smanjuju FPS - sve dok graficka ima dovoljno memorije da ih "proguta". za ljude sa starijim grafama (sa manje memorije) i laptopovima: izasao je mod sa kompresovanim teksturama (sve su 512*512 umesto 1xxx*1xxx) - razlika u kvalitetu je zaista jedva primetna na 15incnom monitoru a igra brze radi.
Uzgred, posle 40ak sati igranja (mag) igra pocinje da pomalo smara. Moracu da napravim ostar zaokret u razvoju lika
Laskaris je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 19:23   #3188
NaraYan
Starosedelac

Član od: 11.11.2005.
Zahvalnice: 855
Zahvaljeno 326 puta na 204 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko MSN-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko Skypea korisniku NaraYan

Citat:
Kris12 kaže: Pregled poruke
Meni se dopada sto su protivnici neizbalansirani. Navescu zasto, ali prvo da podsetim da su developeri naglasili da su upravo to i zeleli da postignu. Da ce biti neprijatelja normalne ili manje tezine, ali da ce se igraci takodje na pojedinim mestima susretati sa neprijateljima surove tezine.
E sad meni se to dopada, jer simulira realni svet. Svet koji nije prilagodjen pojedincu, nije izbalansiran i nije fer. Imate lake protivnike, imate teske protivnike, i imate nemoguce teske protivnike. Pravi svet nije zainteresovan koje sposobnosti imate, i ne sinhronizuje se prema vama. Ali u pravom svetu, sto je vas odredjeni skill veci normalno je da ce i oni najtezi "protivnici" biti laksi. A neki uprkos svemu i dalje prejaki, ali verovatno podnosljiviji. Dopada mi se da tako bude i u igri. Realno je da bica variraju po snazi, pa cak i drasticno.
To ima smisla ali sam hteo da kažem kako je neki trol ili bandit poglavica neuporedivo jači od nekog zmaja, to mi je nelogično, imao sam priliku da naletim na neki bandit kamp gde tata bandit ima najmanje 1,5k healtha i razvaljuje iz dva udarca a u full heavy armouru sam i + stoneflesh spell. Ili na frost trola kog sam ubijao dugo i pio 10 potova u borbi.
A onda mi naleti blood dragon sa kim je borba dosta manje izazovna nego sa pomenutim živuljkama. To sam hteo da kažem, mislim, pobiješ horde undeadova i lič (ili šta već) mastera summonera a onda naleti smrdljivi trol i treba da se potroši pola charge-a Sanguine rose-a da ga ubiješ.
NaraYan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NaraYan na korisnoj poruci:
Laskaris (22.11.2011)
Stara 22.11.2011, 19:24   #3189
NaraYan
Starosedelac

Član od: 11.11.2005.
Zahvalnice: 855
Zahvaljeno 326 puta na 204 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko MSN-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko Skypea korisniku NaraYan

Citat:
voodoo_ kaže: Pregled poruke
S obzirom da ti je grafička poprilično stara i nema puno memorije, to što ti staviš ultra u launcheru uopšte ne mora da znači da igra stvarno radi na ultra. Igra verovatno fallbackuje na manje vrednosti podešavanja kad vidi da su resursi ograničeni, tako da možda i ne igraš na ultra.
Imam Ati 5770, u profilu verovatno piše 8600gts, zaboravio sam da promenim
NaraYan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 20:37   #3190
Bokile
Banned

Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka

Au...
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	Everytime+Skyrim+Loads+Dont+Skip+c_fe92a5_2910443.jpg
Viđeno:	89 puta
Veličina:	24,0 KB
ID:	41717  
Bokile je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 21:38   #3191
Laskaris
Deo inventara foruma

Citat:
To ima smisla ali sam hteo da kažem kako je neki trol ili bandit poglavica neuporedivo jači od nekog zmaja, to mi je nelogično, imao sam priliku da naletim na neki bandit kamp gde tata bandit ima najmanje 1,5k healtha i razvaljuje iz dva udarca a u full heavy armouru sam i + stoneflesh spell. Ili na frost trola kog sam ubijao dugo i pio 10 potova u borbi.
A onda mi naleti blood dragon sa kim je borba dosta manje izazovna nego sa pomenutim živuljkama. To sam hteo da kažem, mislim, pobiješ horde undeadova i lič (ili šta već) mastera summonera a onda naleti smrdljivi trol i treba da se potroši pola charge-a Sanguine rose-a da ga ubiješ.
Generalno si u pravu mada treba da znas da su troli osetljivi na vatru i da je taktika da ih vatrom napadnes najjace sto mozes. Dugu borbu sa trolom skoro da ne mozes dobiti jer se zapanjujuce regenerisu (nesto sporije od povreda nanetih upravo vatrom). Borba sa trolom mora biti kratka inace skoro sigurno gines ili ostajes bez cetiri pet health potiona. Sve ovo samo ako igras na adept nivou tezine ili na nekom tezem. na nizima mozes maltene kako hoces.
Stara 22.11.2011, 21:54   #3192
Uruk
Veteran

Član od: 30.5.2011.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 186 puta na 125 poruka

^da, vatra im jako smeta...ja igram na master tezini i trolovi padaju posle 2-3 vatrene lopte, a vidim i dremore ih saseku iz par poteza vatrenim macevima...
Uruk je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 22:03   #3193
Kris12
Član

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 20 puta na 8 poruka

Citat:
Sa time se slazem. Hmm, levelovao sam se sa 19 na 28 za jako kratko vreme, jer sam podigao sneak na 100 za kratko vreme u jednoj pecini. I sada primecujem da su sto ti kazes bandit bossovi znatno tezi. WTF???? Zar se nisu otarasili levelovanja npc-ova sa playerom??? Mislim cemu jbt? Lakse mi je bilo da ubijem bandit chiefa na levelu 10 nego sad na 28. Bukvalno. Da ne pricam sto opet nose bolji armor nego na manjim levelima.
Kris12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 22:10   #3194
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka

Citat:
Maladikt kaže: Pregled poruke
Pošto sam Thane u Whiterunu, kad tamo ubijem nekog i dotrče stražari da me hapse dovoljno je da im kažem: Br`te, jel znaš ti ko sam ja? Doduše, pali samo jednom

Što se tiče tog levelovanja protivnika, i dalje to igra radi (naravno ne leveluje pacove sa tobom kao Oblivion), ali recimo ako si ušao u neku tamnicu i skontao da je preteška za tebe, neprijatelji tu ostaju na tom nivou i ti kasnije možeš da se vratiš i da ih pobiješ kad se izleveluješ.
DeCoy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 22:14   #3195
Andross
Kekule Mekule

Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 662
Zahvaljeno 1.390 puta na 717 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Andross

U prevodu u novootkrivena podrucja roknu likove ~tvog levela.
Andross je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 22:17   #3196
nikola123
Veteran

Član od: 16.5.2009.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 36 puta na 30 poruka

E jel ima jos koji osim mage da se odradi. Jer sam odradio thief, darkbrotherhood i imperial questove. Jel ima jos koji da se odrade osim ovog mage?? E i da u blackreach ubijem zmaja i posle toga dodje onaj sa usima i sa stitom i sa njime se bijem pola sata a zmaj padne iz tri udarca...
nikola123 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 22:52   #3197
Nash Knight
Banned

Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka

Ja sam se malochas odushevio jer sam sreo protivnika kog nisam mogao da ubijem! Neki lich u nekoj tamnici sa shout-om, posto me je ubio 5-6 puta vratio sam se sa "pratnjom" i jedva sam uspeo da ga ubijem.

E sad, u vezi henchman-a, kako ja da znam kog su oni nivoa? I jel se i njima dinamicki prilagodjava nivo mom nivou?
Nash Knight je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 23:05   #3198
Laskaris
Deo inventara foruma

Citat:
Nash Knight kaže: Pregled poruke
Ja sam se malochas odushevio jer sam sreo protivnika kog nisam mogao da ubijem! Neki lich u nekoj tamnici sa shout-om, posto me je ubio 5-6 puta vratio sam se sa "pratnjom" i jedva sam uspeo da ga ubijem.

E sad, u vezi henchman-a, kako ja da znam kog su oni nivoa? I jel se i njima dinamicki prilagodjava nivo mom nivou?
To je onaj Draugr Death Overlord na zapadu mape cini mi se, a posle njega sreces jedong od onih demona sa maskama (svestenici zmaja ili tako nesto) - Volsunga (ime iz Volsunga Sage, porodica Volsung, miljenici bogova Sigfrid i Sigmund). Tu je zahebano sto kada jednom udjes tu, nema nazad osim da ucitavas save ako se dobro secam. Ja udjoh unutra (slucajno sam tuda prolazio jureci jedan kvest za magove ) i sredio ih (doduse u sukobu sa Volsungom sam sredio i Lidiju) . Taj overlord je i najtezi protivnik u igri do sada - ima shout, neki nenadj..draugr oklop, sjajan mac i brz je. Jedva sam ga ubio kao mag. Ni oni demoni sa maskama nisu bas lagani (jesu kada istrose punjenja stapova koje imaju ali do tada treba preziveti).

Poslednja ispravka: Laskaris (22.11.2011 u 23:52)
Stara 22.11.2011, 23:25   #3199
nikola123
Veteran

Član od: 16.5.2009.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 36 puta na 30 poruka

Ja to prezivljavam samo na jedan nacin. Posto sam two handed. Uzmem oba maca koja me healuju dok udaram i samo cepaj ne mogu ni pola da skinu. Ovo mi je najbolje za melle. A za range pa..... recimo da se krijem iza zida dok ne pridju... I da mzoe neko u spoiler da stavi mesto tog dungeona....
nikola123 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2011, 23:26   #3200
r0nIn
Banned

Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka

Citat:
Nash Knight kaže: Pregled poruke
Ja sam se malochas odushevio jer sam sreo protivnika kog nisam mogao da ubijem!...
Bas ces da se odusevis kad naletis na Trola...
r0nIn je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
bethesda, elder scrolls, skyrim

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
The Elder Scrolls Online Angelo Serafin MMORPG igre 1190 18.1.2024 23:55
The Elder Scrolls 5 dzangrizalo Role-Play 4 17.1.2010 0:51
Elder Scrolls MMORPG donator99 Mrežne igre 10 14.11.2007 10:42
Elder Scrolls vs Gothic? karlito brigante otpaTci 6 21.11.2006 23:58

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 20:29.