![]() |
![]() |
![]() |
#721 |
Član
Član od: 3.9.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 74 puta na 58 poruka
|
![]()
ne znam da li je ovo namanjeno da convertuje gamepade sa ps1/2 na ps3 ili samo sa ps1/2 na pc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 621
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
![]()
Radiće i na PS3, naravno one igre koje mogu da podnesu kompatibilnost ....
Isto kao što sa keca možeš da igraš i na PS2, ali ima i igara koje izbace da hoće DualShock2 only ..... zbog analognig tastera, koje kec nema .... nadam se da kontaš, pošto sam objasnio do moega .... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.7.2007.
Zahvalnice: 703
Zahvaljeno 888 puta na 379 poruka
|
![]()
Ima kec analog tastere. Original DS. Skroz isti gamepad kao i na trojci. Nisu tako osetljivi i precizni, ali ima ih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ocu za PS3. Ma dobro ko da je bitno, USB ulaz je isti, a ako postoji za PC verujem postoji i isti konvertor za PS3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Član
|
![]()
ima speed linkov konvertor valjda 900 din kosta ili 800....nema veze sto je isti usb,probaj da utaknes neki usb adapter za komp i nece hteti....ima stvari sto rade na oba,ali ono sve ima svoju svrhu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 199 puta na 141 poruka
|
![]()
Ма то је супер ствар! Треба извући максимум из те конзоле пре него што се одлучиш да купиш следећу. Ја немам намеру да купим тројку или нешто новије док не одиграм све хит наслове који су изашли за двојку... Gran Turismo 4 here I come! Не стварно, никако ми није јасно како то људи купују нове конзоле и нове компјутере ако нису одиграли све старе игре, барем оне легендарне... Ја сам у свету игара најмање 15 година, зависи како се узме, и никако да одиграм све хит наслове, а камо ли оно што је осредње. Или неки људи стварно имају превише времена, или не играју све квалитетне игре, већ само купују нове ствари као прави потрошачи тек да имају и да виде ту нову графику и шта ти ја знам, а то што су игре лошије него на претходној генерацији ником ништа... Почели смо да стагнирамо другари, погледајте само како су лоше игре сада у односу на пре десетак година...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ed_hunter na korisnoj poruci: | ||
FrankRibery (14.8.2011) |
![]() |
#728 |
Član
|
![]()
ja sam na ps2 presao manje vise sve od boljih naslova....sad sam poceo devil may cry,ali me muci nekako prvi deo,jer samo se ide napred nazad samo iskacu monsteri,ne znam koji je cilj...vec 17. nivo,nigde hinta,nigde nema price kao u god of war naprimer...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Starosedelac
|
![]()
Углавном, ја немам намеру да купујем следећу генерацију све док не изиграм све добро на ps2 (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 | ||
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 621
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
![]() Citat:
DS2 ima analogne pečurkice, i tasteri su analogni, to se može proveriti i na programu za testiranje kontrolera. Dakle, npr, kada u GT4 dodaješ gas, ako samo ovlaš dodirneš X, nali gas dodaje, kako pojačavaš pritisak, ide i veći gas. Citat:
Adapter je napravljen da PS2 džek prenese na USB, dakle nije samo za PC. Ako hardver u koji gurneš podržava, radiće, a ako ne, onda neće. Dakle, rade kontroleri DS2 na PS3 provereno, samo ako igra ne zahteva da bude baš i samo DS3, kao što neke igre za PS2 traže samo DS2. Ja ne znam koja je još razlika izmedju DS2 i DS3 , osim bežičnosti i žiroskopa. Znam da recimo PES smo igrali ladno preko adaptera sa DS2 ..... ne koristi žiroskop. |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DragonSlayer na korisnoj poruci: | ||
BrutaLiS (30.4.2011) |
![]() |
#731 |
Novi član
Član od: 3.12.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Oj, imam pitanja ~3 pitanja
![]() Koristim racunar od malih dana i konzole su za mene uvek bile "skupe igracke", za koje nikada rodjitelji nisu imali kesa ... Nedavno sam naleteo i video da se PS1 konzole prodaju za vrlo smesne pare, tipa 15e, i pomislio sam da kupim jednu sa 2 dzojstika i zaigram stare hitove sa drustvom. Zbog toga vas i pitam, koliko je realno da PS1 kupljen od vlasnika za te novce moze da potraje, hm ... dunno, godinu dana (barem ![]() Ako se pokvari neki deo to ce najpre biti laser, right ? Koliko kosta njegova zamena i da li se usopte i radi ? I za kraj totalno dumb pitanje, ako je konzola cipovana to znaci da ja mogu diskove narezane u "kucnoj radinosti" koristiti u njoj ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
PS1 igre mozes da igras preko emulatora na PCu, bez ikakvih problema. Ali da, prava stvar je ipak prava stvar. Ja moj PSX i dalje igram bar jednom-dva puta mesecno, i jos uvek traje. Ne brini se, izdrzljivo je to cudo
![]() Da, sa cipovanom konzolom mozes da igras narezane igre, samo rezi na najmanjoj brzini (preko ImgBurna) kako ti se laser ne bi mucio. Nista vise oko ovoga ne mogu da ti kazem, spada u pirateriju sto ovaj forum ne podrzava. Sto se kvarova tice, to zaista ne znam da li iko jos uvek radi, ali kao sto sam rekao vec, ne brini se, izdrzljiva je to konzola ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
abcd1 (5.5.2011) |
![]() |
#733 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I ja imam PSOne, evo vec skoro 10ta godina. Sljaka kao lud i ne bih ga dao ni za cega na svetu. Steta sto nikada nisam uzeo dvojku pa da imam celu PS kolekciju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Novi član
Član od: 3.12.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hm, taman da postavim bet na buduci PS1, kada sam naisao na dodatni problem, kako da ga povezem sa monitorom, dakle ne TVom.
Monitor je Samsung T220, koji ima analogni i digitalni ulaz tj. RGB i DVI. Hvala undapred na pomoci ![]() *** citao sam o opciji da kupim jeftinu TV karticu, ali tu je problem do brzine procesora u racununaru koji je spor tako da ta ideja otpada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Starosedelac
|
![]()
Па ни једно ни друго ти не помаже код старијих конзола. Мораш да набавиш неки тзв. xga box, switch box или како га већ зову, или јефтиније неку TV картицу за комп која има видео улаз... Е сад, неки причају да тад постоји lag, други опет причају како то није тачно, већ да ради савршено... Нисам пробао, али верујем да овде има људи који јесу, нек се јаве, и мене занима...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ed_hunter na korisnoj poruci: | ||
abcd1 (5.5.2011) |
![]() |
#736 |
Član
|
![]()
ja sam imao externu tv kartu(tv box) i to je bilo povezano na neki lcd monitor....igrao sam i nintendo wii i ps2 i ps1 i sve je radilo bez problema....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Ma moze to preko vga boxa ili tv kartice, ali problem je u tome sto PS2 igre izgledaju jako lose na monitorima, a kamoli tek PS1 koje su duplo manje rezolucije (cini mi se da su oko 320x220, ima varijacija u svakom slucaju), jer monitori imaju dosta ostriju sliku u odnosu na klasicne televizore koji imaju ono tipicno fensi omeksavanje slike
![]() Da ne pominjem da za cenu prosecnog VGA boxa (~30-40e) moze da se nadje klasican katodni televizor koji je vec prava stvar za PS1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Član
|
![]()
ja sam na mom imao opciju da namestim rezoluciju po zelji tako da je bilo normalno kao na obicnom tv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Novi član
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Starosedelac
|
![]()
Nikako... Barem ja ne bih dao više od 80e za ODLIČNO očuvan PS2, znači da je kao nov... Toliko sam svoj platio prošle godine...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
playstation 2, ps2 |
|
|