![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 13.2.2011.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav, uzeo sam od druga jedan "Drveni kompjuter" da mu dignem sistem, posto navodno sam upucen u sve to. I sve lepo ja sredim , ubacim cd u rom i restartujem komp. Otvorim bios ,boot device priority i tu nastaje problem, ponudjem mi je samo hard disk, i sta god radio to se ne menja.
Ako znate u cemu je problem ,pomagajte da ga ne bih izbacio kroz prozor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku JovanK na korisnoj poruci: | ||
Mario M. (13.2.2011) |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
promenio sam 2 cd-roma,kablove. Prikacen je na ide2 konektor, a hard je na ide1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
A jel master na toj grani? Stavi dzampe da je master ako je na CS postavljen (CS-cable selected) To je jedino sto mi pada na pamet. Otkaci sve IDE uredjaje sem HDD-a i toga CD-a, ako ih ima jos naravno.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku JovanK na korisnoj poruci: | ||
Mario M. (13.2.2011) |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Nema vise uredjaja. I hard je na master, I cdrom sam prebacio na master posto je bio na slave. Zaboravio sam da napomenem da on cita cd-ove i radi sve normalno kada je windows podignut. A zasto nece da ga prepozna u biosu to mi nije jasno. Ne znam, da uzmem da snimim sta se desava pa da postavim da vidite, jel ja sam stvarno sve probao sto mi je palo na pamet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
Primary master mi je hdd
secundary master cd-dvd (drugacije nece da radi,ako ga stavim na slave nece da podigne sistem dok ne vratim na master. Izvadio sam dzamper,Sad mi ne prepoznaje hdd, a prepoznao je cd-rom. primary ide master Mi stoji auto (imam ponudjeno, not instaled,user,armd cd/dvd |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
|
![]()
Evo sad mi je prebacio hdd na slave i pise opet, error, please change the stand alone slave drive to master.
sad cu da probam da ih stavim na jedan. Edit : Nece da radi ako je na istom conectoru. Sta da radim , da vratim dzamper na hdd? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]()
Uspeo sam ! vratio sam dzamper na hdd tamo gde je bio, a na cd-romu je dzamper bio na slave pa sam ga prebacio na master
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Cannot boot... Problem XP | gainward | Operativni sistemi | 33 | 30.12.2009 0:25 |
Windows 7 boot problem | Sass Drake | Operativni sistemi | 2 | 10.4.2009 21:42 |
Dual boot problem | Kroket | Operativni sistemi | 2 | 4.3.2009 19:28 |
Kako povratiti Windowsov boot loader? | Jokara | Operativni sistemi | 8 | 28.5.2008 8:20 |
Nvidia boot agent | flamingos | Kvarovi | 4 | 22.8.2007 16:05 |