![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka
|
![]()
Ne nadjoh nista slicno, mada mi cudno da na vakom forumu nema vako triperske teme.
![]() Odgledah danas http://www.youtube.com/watch?v=XeM0rH_4ung i videh emociju i zar kao i velicanje igraca koji se zove Daigo, pa mi pade na pamet da sumiramo one koji su druge kupili svojom vestinom. Ko je gledao King of Kong, sigurno nije zaboravio Bili Micela. Bili vazi za najboljeg igraca na akcionim platformama i verovatno najpoznatijeg gejmera na svetu. Ali Bili je imao srece da je poceo da se dokazuje osamdesetih, kada su video masine bile na svakom koraku (a ljudi su puno koracali pre nego sto je nastupila era interneta) pa je bilo neminovno da se deo licnosti dokazuje i vestinom na njima. Oni bolji su sticali silan respekt te su mogli zahvaljujuci svom umecu da postanu i slavni (doduse only in the USA). Bili je ostao slavan do danas, mozda zbog toga sto je u medjuvremenu momenat pocetka igrackog dokazivanja presao sa mesta okupljanja tinejdzera i tinejdzera u dusi u sobu gde stoji kompjuter, pa se vise ljudi ne pitaju ko je najbolji od najboljih. Ali ipak, kada se naleti na klip koji prikazuje majstorije jednog zaludjenog gejmera, i covek koji od igrackog staza ima samo jedan izgubljen zivot na super mariju ne moze da ne ostane u stanju dubokog strahopostovanja, pa i neverice. Da prilozim dva klipa neznanih junaka Super Mario 3 http://www.youtube.com/watch?v=sTNpC6lYYrs Tetris http://www.youtube.com/watch?v=jwC544Z37qo Nego zeznuh se, hteo sam da napisem samo dve recenice. Pa tako, ako imate nesto zanimljivo na racun gejmera i njihovih majstorija - pucajte. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zvjer na korisnoj poruci: | ||
Willy (18.1.2011) |
![]() |
#2 | |||
Veteran
Član od: 15.1.2006.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 221 puta na 145 poruka
|
![]()
Mario 3 vido je lažnjak. Odavno provaljeno
za mene je ovo car! Jer je Monty on the Run teži od prelaženja Ghost'n'Goblinsa vezanih očiju.
Uz to, Daigo je izvikan, ima boljih igrača. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Veteran
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka
|
![]()
Posto jedio sto u poslednje vreme igram Counter Strike samo takav klip i mogu da postavim
![]()
I jedna od najboljih obrada (mix)
Nadam se da mi oni sto ne vole cs nece zameriti ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Opet taj tresh 1.6.....smorili ste bre s njim.
@Ontopic Zar je vazno ko je najbolji gejmer? Ako se tako gleda, onda je gejming posao, a to svakako nije dobro. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sh0m1 na korisnoj poruci: | ||
Belfegor (18.1.2011) |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Najbolji gejmer = najveci no-lifer koji je proveo najvise sati uz neku video igru i zato je najbolji u njoj. Sto ne znaci da je najbolji i u nekoj drugoj igri.
![]() ![]() Sad kad vidoh ovo CS 1.6 setih se jednog druga koji nije izbijao igraonice, stalno je pikao CS, drao nas je slicno kao sto ovaj lik dere na klipu iznad. Metak - head, metak - head... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Ako postoji zvanicno takmicenje u nekoj igri gde se proglasava prvak sveta u toj i toj igri onda tog igraca mozemo zvati ZVANICNO najbolji igrac, ali to ne znaci da on zaista i jeste najbolji igrac sveta, jer ko zna koliko njih ima koji bi ga pobedili i vise puta a nisu se takmicili, tako da je besmisleno o ovome raspravljati...po meni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Al on moze dobiti titulu najboljeg igraca samo u toj i toj igri. Sto ne vazi za ostale igre. Nije mi jasno kako je pored ovoliko silnih FPS-a, CS i dalje merilo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Mislim da je to zbog toga sto su BF i CoD mnogo vise timske igre,pogotovo Battlefield,dok su CS i Quake odlicne za solo akciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka
|
![]()
E steta, ako nista dobar je laznjak.
Inace Diago je pomenut usput. Prvi put sam za njega danas cuo. Citat:
![]() I zato ne bih rekao da sam ispao zao pa eto gejming poistovecujem sa poslom. Pre bih rekao vestina, za koju je potreban odredjen talenat, i da kad se tako postave stvari moraju se naci neki koji jednostavno strce svojim kvalitetom. Naravno, pri tom ne potcenjujem igre koje nisu dovoljno takmicarske, jer ne postoje opipljive brojke koje bi nam rekle da li je bolji dobri Mika ili dobri Zika. Super Meat Boy spada u takmicarske. Svako ko je presao ovaj krug je Bog u neku ruku, ali opet ni bogovi nisu jednaki. http://www.youtube.com/watch?v=CiCA1...eature=related |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Veteran
Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 241 puta na 134 poruka
|
![]()
Ovaj Mazarini je u top 5 igraca CoDa, a u 1.6 je naravno najpoznatiji HeatoN ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Veteran
Član od: 8.5.2009.
Zahvalnice: 392
Zahvaljeno 528 puta na 225 poruka
|
![]()
Ja bih rekao da je to Fatal1ty. Verovatno najbolji quaker svih vremena.
Tres? http://store.steampowered.com/stats/ Ako ne znas gde da gledas, baci pogled na prvo mesto ![]() Citat:
![]() Najbolji fudbaler = najveci no-lifer koji je proveo najvise sati uz fudbalsku loptu i zato je najbolji u fudbalu. Sto ne znaci da je najbolji i u nekoj drugoj igri, recimo kosarci. ![]() Ako svi igramo odredjenu igru isto vremena, to znaci da je svi igramo podjednako dobro bas i ne pije vodu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pa aj reci da to nije treš. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
To je samo banalan primer, a cinjenica da je CS i posle vise od 10 godina najigraniji FPS i da je glavna igra na svim eSports turnirima govori sama za sebe.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wolf88 na korisnoj poruci: | ||
icemama (19.1.2011) |
![]() |
#15 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() gejmer = covek koji igra video igre (nije naglaseno koje) fudbaler = covek koji igra fudbal kosarkas = covek koji igra kosarku To poredjenje sto si napravio je u krajnju ruku smesno. Gejming nije sport niti ce ikad biti. Ne treba praviti nauku oko neceg nepotrebnog. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
U pravu si za gejmera, ali ja sam naveo fudbalera samo kao primer. Pravo poredjenje bi bilo na relaciji gejmer - sportista(quaker - fudbaler npr. ako ti je tako lakse). Gejming je zabava recimo za tebe, mene i vecinu, dok je za mnoge ljude koji zaradjuju pare od igranja FPS-ova i ostalih igara gaming sport.
P.S. Reci fatalitiju da gaming nije profesionalni sport ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ko je fatality?
![]() Ne znam, nekako mi je apsurdno koristiti gejming i sport u istoj recenici. Sport asocira na nesto zdravo, nesto sto jaca telo i duh a gejming je susta suprotnost tome. Sad but true. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 241 puta na 134 poruka
|
![]()
Okreni Eurosport 2, pa pogledaj sta se sve smatra sportom, od pikada, preko pokera, do karoma
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku acaf na korisnoj poruci: | ||
uros@3D (19.1.2011) |
![]() |
#19 |
Veteran
|
![]()
Prikazuju wcg na eurosportu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Fatal1ty
Zaradio covek brdo para od gaminga i sponzorisanja. Eh sad, ima mnogo sportova koji ne jacaju telo i duh. I sah je sport(jaca samo mozak), ali sto se mene tice i gaming jaca mozak ![]() ![]() Da ne oftopicimo vise, ajde recite ako znate jos neke poznate gejmere. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Najbolji download manager | Insecticide | Aplikativni softver | 40 | 30.5.2013 22:39 |
O jednom procesoru (ili: da li je 805 najbolji proc, ikad) | miodrag no1 | Osnovne komponente | 3 | 8.7.2008 1:19 |
Najbolji nacin za povezivanje | lubigor | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 18.6.2008 16:55 |
Najbolji programski jezik | Andross | Programiranje | 11 | 23.7.2006 20:30 |