![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
poz ljudi jeli neko cuo za novi anti virus truepost AV2010 slican je g data anti virusu.ima dve engines .ovaj ima bit defender i AVG dok gdata ima bitdefender i avast
sa virus bulleting kazzu da ima 100% detekciju crva ,trojanaca,virusa,spywerova itd.... link za download http://www.trustport.com/en?english |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ne verujem da postoji nesto koji ima 100% detekciju.
cuo sam sa ovaj AV al ga nikad nisam koristio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
tako bar kazu sada ja ne znam .planiram da ga testiram ali nemam vremena.isto sam citao i kazu da nije los na resursima.mada ne znaam.ima 2 anti virus engines to 100%uzima poprilicno resa.trenutno imam Norton IS 2011 i radi dobro tako da nemam nameru menjati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Šta će mu 2 antivirus enginea kad je svakom normalnom antivirusu dovoljan i jedan + karantin?
Vjerovatno su se pozabavili "optimizacijom" za procesore sa 2 i više jezgara i gube na performansama jer jedu resurse, ili je moguća ona druga solucija : da njihov antivirus ne jede resurse a i da nije nešto pretjerano funkcionalan. Stopostotna detekcija je i dalje samo san antivirus developera i to do danas niko nije ostvario. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
G data koja koristi dva anitivirusna engina,kada mi je bila na jednojezgarcu, nije ga davio puno a ni usporenje nije bilo tako strasno (osetilo se ali nije bilo jako)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 719
Zahvaljeno 1.278 puta na 980 poruka
|
![]()
G Data je ubedljivo prvi po broju FP na svim mogucim testovima. Avast 5 Free ili Avira 10 Personal su sasvim dobri av programi i cak ni stariji racunari ih ne osecaju i uz pristojan free firewall sa proaktivnom zastitom su odlicno resenje. Jos ako je korisnik iza NAT-a, opasnosti inficiranja su mnogo manje.
Poslednja ispravka: Laskaris (14.11.2010 u 15:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
antivirus, trueport |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
online anti virus scan | wog326 | Zaštita | 11 | 4.9.2010 18:33 |
Koji je firewall kompatibilan sa Kaspersky Anti - Virus 7? | Space_Cigo | Zaštita | 21 | 23.2.2008 20:56 |
Kaspersky Anti virus potrebno objasnjenje? | Captain Jack Sparrow | Zaštita | 6 | 26.6.2007 12:00 |
K750i Anti Virus | DobroslaV | Programi za mobilne telefone | 5 | 9.4.2007 17:11 |