![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije jos lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 | |
Veteran
|
![]() Citat:
A ovaj primer za kafu ti je bas ono u tvom stilu, da se ne vredjamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku []D.[].[]v[].[]D. na korisnoj poruci: | ||
paulvandyk68 (30.10.2010) |
![]() |
#1063 |
Starosedelac
Član od: 12.8.2010.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 207 puta na 130 poruka
|
![]()
Kada vec pricamo o moranju,ja sam prosle godine naseo,obuzeo me je hype i
morao sam da kupim oreginal mw2.To je ujedno i prva oreginal igra koju sam kupio. Na kraju,ljudi su uspeli da igraju u muliy-u i sa piratom. Lep je osecaj kada ubacis cd,instaliras igru i ko gospodin covek,bez problema uzmes i igras. Ali sad na ovu skupocu i gde ljudi sastavljaju kraj s krajem,malo bi bilo bahato da dajem tolike pare za igru.Tesko bi mi bilo da izdvojim i 2000 rsd za igru,jel ima toliko precih i pametnijih stvari. Zato kazem ko ima da da 5 hiljada rsd. za igru ima i 6... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Starosedelac
Član od: 18.9.2009.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 301 puta na 230 poruka
|
![]()
@Rkoma,
samo bez tenzija molicu ![]() Da ne trolujem, sta cemo kada smo u Srbiji, te je i plata mala i stvarno nemamo para na razbacivanje... PS: Nemoj misliti da zbog konfiguracije koju posedujem imam para, jednostavno skupljao sam pare 8 meseci, i da vidis kako se isplatilo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Meni je pet hiljada neka gornja granica, preko toga ne kupujem, ukoliko nije neko kolekcionarsko izdanje u pitanju. Cene igara su bezobrazno skocile, sa tri i po, koliko su skoro sve igre kostale, na sest i kusur hiljadarke. Sto je mnogo, mnogo je..
![]() P.S. ^ Ako 12 giga rama nije razbacivanje, onda ne znam sta jeste.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.659 puta na 4.092 poruka
|
![]()
@Rkoma
Malo je ta tvrdnja ko ima 5K ima i 6K klimava jer npr ja imam i da dam 10K za igru ali postoje neke stvari na koje treba da se obrati paznja. Npr. meni nije problem dati tih 60e jer cu ih skupiti vec nekako ali poenta je da prvenstveno ako sve igre kostaju 50e zasto bi mene neko pravio budalom i govorio mi da placam 10e vise za nesto sto je u istom rangu sa onim sto kosta 50e. Drugo je pitanje da li ja zelim da dam toliki novac za nesto sto ce trajati 6 mjeseci max, za nesto sto cu igrati svakih 5 dana jer nmg cesce, za nesto sto mi nece ponuditi da nauci nesto ili upotrebim mozak itd. U danasnje vrijeme treba gledati odnos cijene i korisnosti necega narocito na ovom Balkanu koji je takav kakav jeste. XD Sto se mene tice necu nista lose da govorim unaprijed o igri sacekacu odigrati narodni SP cuti utiske o MP i cisto sumnjam da ce promjeniti moje misljenje koje trenutno imam (barem sto se tice MP-a) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Starosedelac
Član od: 12.8.2010.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 207 puta na 130 poruka
|
![]()
Malo on topic.
Meni se cini da ce black ops biti bas dobar... Prica se da ce singl player biti do sada najbolji.(u ovo malo sumnjam ali...) Ono sto mi stvarno deluje dobro,sto sam video u dosadasnjim klipovima,je mutlyplayer.Mislim da ce se ljudima kojima je mw i mw2 multy bio los,svideti ovaj.Zadrzano je i modifikovano(u dobro smeru) sve sto je bilo dobro u prethodna 3 dela i dodan je smek cod2 multia. Stvar zbog koje najvise cekam ovu igru je onaj "Wadge mod"(valjda se tako zove).Ono kada imaju svi po jedan metak u pistolju.To mi bas deluje dobro. Ostaje jos par dana da sacekamo,pa cemo videti da li nas je treyarch iznenadio ili izneverio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Starosedelac
|
![]()
Po tvojim izjavama, ti kao da zivis jos u 2005
![]() Ja npr. Call of Duty serijal delim u SP i MP. Uglavnom, SP je do sada bio dobar. Volim pricu MW fransize, svidela mi se i scripted scene nisu lose. Sto se tice MP-a, on je takodje dobar, ali vremenom se pokaze da jednostavno to nije tako. Ima mnogo propusta, ali i problema sa Anticheat-om. U MW je problem PB, dok je VAC u MW2 odradio sjajan posao, ali opet ne dovoljno dobro. Mnogo citera dnevno dolazi na Steam Vac forum da postave pitanje na zasto su banovani na koje i sami znaju odgovor, uglavnom to su deca ispod 15 godina... Vezano za Black ops: GunGame... kome je to potrebno, iskreno mod je skrnavljen... Gejmplej vidjen, sta vise, kao da je MW2. Jedina stvar koja mi se svidja je bas taj mod "One bullet One kill". Ostalo ne bih da komentarisem... Da igram mapu, dok mi se trese ekran zbog RAKETE koja polece... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Starosedelac
|
![]()
Potpuno si u pravu.
Ja mrzim Starcraft 2... mislim sav taj naziv me iritira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Veteran
Član od: 23.8.2010.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 137 puta na 84 poruka
|
![]()
Sacekajmo da uzadje igra pa da sudimo,po meni ne racunajuci mw(cod 4 ) cod serijalu bilo bi bolje da nije izlazio iz tematike 2 sv.rata ovo drugo mi sve izgleda natrpano.Mw 2 mi se generlno nije svideo,WaW mi je svetlosnu godinu bolji od njega,sada nam preostaje da vidimo da li ce BO pokazati nesto kvalitetnije sate uz sp!
Ali cena je previsoka! |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dejan16 na korisnoj poruci: | ||
3LANCER (31.10.2010) |
![]() |
#1074 |
Starosedelac
Član od: 10.2.2007.
Zahvalnice: 232
Zahvaljeno 251 puta na 170 poruka
|
![]()
Black ops sadrzi sve elemente koji mi se nisu svideli u mw2: male mape, chini mi se opet losh spawn sistem, gomilu killstreak-ova gde ti je realno dovoljno da odradish 3 kill-a, a posle samo redjash ubistva ks-ima.(shto je kretenizam).
Chak i u WAW-u me je nerviralo shto postoji dog killstreak, jer na serverima sa vishe ljudi od gomile pasa nisi mogao ni da puknesh 2 metka. ![]() Ali srecom serveri su bili pravi dedicated, pa je bilo dosta admina koji su poiskljuchivali te gluposti. Takodje jachina pojedinih oruzja nije bila dobro odradjena, i u kombinaciji sa par perkova, dobijali ste ramba(npr mp44+jsteady aim, i vi ste godlike u hardcore mode-u ![]() Da nije bilo par sitnih gluposti, cod waw bi chak bio rame uz rame sa cod4 po pitanju balansiranosti oruzja i ks-ova. A sudeci da je cod serijal krenuo filozofijom "more kill-less skill", necemo igrati bolji cod od chetvorke u skorije vreme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Veteran
Član od: 23.8.2010.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 137 puta na 84 poruka
|
![]()
U poptunosti se slazem sa tobom,mada meni se svideo mp od Waw-a kao i sp,mnogo je bolji od mw 2,dok je kao sto si i ti rekao cod 4 najbolji u cod zanru pored 1 i 2!
Poslednja ispravka: DeCoy (31.10.2010 u 11:51) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]()
Ovde grešiš jer se killovi koje napraviš nekim killstreakom NEĆE računati za naredni killstreak. Npr. da bi dobio killstreak od 7 killova - moraćeš da "ručno" overiš 7 protivnika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]()
Ti grešiš. KS-ovi koje dobiješ iz care package-a se ne računaju, ovi koje sam zaradiš se računaju. Koliko puta sam na YT-u video da neko dobije nuklearku dok je u helikopteru ili u onom avionu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
Tako je bilo u MW2. Za BO su rekli da ce biti kao sto je Budimir rekao.
WaW ima najgori spawnpoint, daleko gori od MW2. Nema toliko OP oruzja kao u MW2,ali zato ima par gotovo potpuno beskorisnih (u poredjenju sa drugim). Ima i nekih mapa manjih ili velicine kao u MW2, mada su vecina velike, a i MW2 ima par vecih ,ali preovladjuju male (iz prostog razloga zato sto se igra sa manje igraca). WaW ima ubedljivo najgori zvuk oruzja. MW2 ima mod bez KS-a,mozda ga i BO bude imao. 2 bolja igraca lako obore bilo koji CS. Za BO su rekli da ce imati vece mape od MW2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 | |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]() Citat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=rhm6UTFHLXc 1:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]()
Ja sam mislio da ti pričaš za MW2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call, duty, modern warfare |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Call of Duty: World at War | Densetsu | Akcione igre | 1539 | 22.9.2019 23:44 |
Balkan Special Force Call Of Duty 4 MP Mod | red_beret | Akcione igre | 69 | 3.4.2017 14:32 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |