![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Da li je moguće na neku foru skinuti fajl sa Rapishare-a, Megaupload-a, hotfile-a i ostalih file hostera preko mt:s mobilnog interneta, uvek kažu da moja IP adresa skida neki fajl, a i uvek kada se rekonktujem na sajtovima za detekciju IP-a dobijem da mi je ista IP adresa tipa 212.200.xx.xx, verovanto smo svi ili dovoljna većina nas povezani na isti NAT ili Proxy, pa kome se posrećilo taj skida, ne pričam o tome da bi skidao nešto veliko iz nekoliko partova, već zatreba mi da skinem neki omanji fajl (10mb) kog ima samo na rapidu, postoji li uopše neko rešenje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=242244
Eventualno da koristiš ''premium link generatore'', mada većina njih ne radi kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Rapidshare za mobilni | Stefan31 | Programi za mobilne telefone | 2 | 10.11.2009 2:41 |
Mobilni telefon sa podrškom za DOS | Branislav Gavric | Programi za mobilne telefone | 3 | 17.5.2009 23:05 |
Mobilni kao web kamera i mikrofon | Black Arrow | Programi za mobilne telefone | 4 | 9.9.2007 14:34 |