![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Starosedelac
Član od: 10.2.2007.
Zahvalnice: 232
Zahvaljeno 251 puta na 170 poruka
|
![]()
Map pack nije ubio modersku zajednicu vec dileje koje kupuju map packove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Starosedelac
Član od: 10.2.2007.
Zahvalnice: 232
Zahvaljeno 251 puta na 170 poruka
|
![]()
Hahah, e ovo si dobro rekao
![]() Samo ovi shto placaju ispadaju majmuni, a ovi im samo kupe shushke ![]() Poslednja ispravka: Wastelander (19.8.2010 u 6:39) |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]()
Definitivno, po MP gameplay filmicu se vidi da je igra prevazidjena u MP...
Samo, dobra stvar je sto ce ista odvuci gomilu l33t pr0 nubova iz Battlefield serijala. Ovako mi vec idu na ganglije sa "wallhack!!" i slicnim nuberskim izjavama.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
...... nastavi da spamujes, mozda nekog i ubedis...
PS 30+ godisnji battlefield fanboy ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bascelik na korisnoj poruci: | ||
miregrobar (19.8.2010) |
![]() |
#626 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa multiplayer jeste prevazidjen,a verovatno i single-player posto ce verovatno pola igre biti skriptovano djubre
A od tih njihovih upravljivih vozila ja u mp traileru nisam video ni V od vozila |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Starosedelac
|
![]()
Toliko je prevazidjen da to mora da se kaze 10 puta
![]() BC2 je arkadni shooter ali nije R&G, MoH nije izasao... itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Prevaziđen je zbog manjka inovativnosti, a ne jer je neki naslov bolji od njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Starosedelac
|
![]()
Delimicno se slazem sa tim jer ne znam sta bi mogli da dodaju serijalu.
U MW2 su dodali gomilu stvari i ucinili gameplay raznovrsnijim i arkadnijim, ali se upravo to nije svidelo nekim ljudima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Novi član
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 16 puta na 6 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Veteran
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka
|
![]()
Pazi nas 10-tak, tu u ukljucujuci i Sainta, smo imali COD WaW server 6 meseci i svakodnevno smo igrali MP kako na nasem serveru tako na drugim kada nismo imali nas server, gde su bile iskljucene KS nagrade iako su iste bile slabije u odnosu na iste u mw2.Jedno vreme smo igrali iskljucivo TDM ili free for all i sve je to bilo super da se naucis da brze reagujes isl, ali nema odlike bilo kakve timske igre iako se mod zove team deathmatch tj. svako je isao svojim putem i gledao da ima sto vise killova.Zato smo i kasnije presli na modove koji su vise timski okrenuti kao domination, ctf ili odlican war.Naravno BF zahteva jos vise timskog rada nego COD i u CODu mozes dobiti partiju i bez timskog rada, dok se to u BF igrama redje desava.Ovo pricam iskljucivo za igru na public serverima, drugo su medjusobne borbe izmedju klanova na takmicenjima.
Zato onima koji osim brzih refleksa, vole i vozila(vozila u cod 5 su bila vrlo slaba) i timski rad kada osete cari BF-a tesko se vracaju u COD igre i vecinom smatraju COD MP prevazidjenim.Naravno za one kojima se BF igre ne dopadaju tu je uvek COD(sada i nadolazeci MOH) kao alternativa. Jednostavno i meni se pored BF BC2 ne pali sada COD WaW, osim kada se uzelim igranja sa boltom radi zabave na nekom public serveru.Znaci ko zeli iskljucivo timsku igru i voli taj koncept BF serijal je odlican, a ko zeli da igra za svoju dusu na public serverima tu mu je COD i verovatno ce mu i COD 7 MP odgovarati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Član
|
![]()
**** ga, ne moramo mi da znamo shta bi mogli da dodaju (pa da ih smaramo i trazimo to), ipak smo mi samo konzumenti.
veliki se novac ulaze u proizvodnju igre, ako zele da zarade moraju da ponude neshto zanimljivo, eventualno neshto josh nevidjeno. setite se samo revolucionarnih i genijalnih stvari prvi put vidjenih u nekom FPSu (pa potom kopiranja istih u drugim igrama, pa potom to postane standard za FPS) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku srcky na korisnoj poruci: | ||
Sh0m1 (19.8.2010) |
![]() |
#634 |
Starosedelac
|
![]()
@malizeleni
Da nije simulacija ![]() @Vulee Meni se dovoljno razlikuju da bih uzeo igru. Ako se nekom ne razlikuju dovoljno niko ga ne primorava da kupuje novi CoD. Tako da bar svako ima izbor. @Ivan1981 Apsolutno se slazem sa tim. Ali timska igra (public serveri) nije bila odlika ni jednog COD-a. Bar ne izrazena timska igra kao u Battlefiledu. Ali ima online FPS igara koje su jos vise timski orijentisane od battlefielda kao npr. ET: Quake Wars itd. Ali to nema veze sa CoD-om. Sem toga i Battlefield 1942 je imao izrazeniju timsku igru od CoD-a,ali tad niko nije pricao da je CoD prevazidjen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne,ARMA 2 je simulacija,ali tesko je reci za igru u kojoj daljina utice na to gde ce nekog metak pogoditi,i gde ne mozes sa 1km da izrokas lika sa smg-om kao u CoD-u,da je arkadni shooter
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Novi član
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 16 puta na 6 poruka
|
![]()
Ne, nije simulacija, ali je po balistici daleko ispred COD serijala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Starosedelac
|
![]()
BC2 jeste arkadni shooter,ako nije simulacija onda je arkada.
To sto je CoD jos arkadniji od battlefielda je druga prica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Veteran
|
![]() Citat:
A sto se tice drugih timskih igara postoje i druge mnogo teze igre kao recimo Insurgency, u kojoj bez dobrog tima nema pobede u 99% slucajeva i gde i najmanja greska ume skupo da kosta(narocito na ECO serverima, gde su igrali sve dobri igraci iako je server bio public).I to smo igrali jedno vreme, ali je tezina igre odvracala druge igrace od iste.Slicno je i sa DOD: Source koji je isto odlicna timska igra koju smo igrali... Igre BF serijala imaju odlican balans izmedju zabave i timske igre.Znaci nije teska kao Insurgency, a timski rad je na nivou. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Starosedelac
|
![]()
Pogresno si shvatio, ne znam iz cega si zakljucio da sam ja Battlefield pljuvac. Ja mislim da je BC2 odlicna igra,iako sam se u pocetku razocarao nekim stvarima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Veteran
|
![]()
Jbg, stekao sam takav dojam.Inace po cemu se tebi dovoljno razlikuje MW2 i onaj MP filmic iz COD7 da bi ti se ucinio zanimljivim MP? Tu sam video jedino onaj luk i strelu, kao i malo vozilo.Ostalo mi deluje vrlo slicno mw2.Grafika, nacini padanja protivnika, hud, gomila KS nagrada isl sve mi vrlo nalici na mw2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call, duty, modern warfare |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Call of Duty: World at War | Densetsu | Akcione igre | 1539 | 22.9.2019 23:44 |
Balkan Special Force Call Of Duty 4 MP Mod | red_beret | Akcione igre | 69 | 3.4.2017 14:32 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |