![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa postoji onaj pick koji ne moze da se slomi.Ne znam gde se uzima,ali moj drug mi dao njegov save game i ima taj pick.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Skeleton key, dobijes ga kad odradis quest za Nocturne, jednu od dedrickih princeva.
Poslednja ispravka: Equilibrium (7.3.2010 u 22:38) |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
I nemojte da se zaebete da date skeletion key u jednoj misiji kada ćete morati da date jedan od tih moćnih itema.
Kako vam je zanimljivo da igrate sa tudjim sejvovima? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
C64 Legend
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Presao sam je 2x, stvarno jedna od najboljih igara.
Ima neki mod koji dodaje javnu kucu ![]() Ko god ima problema sa levelovanim protivnicima - custom spellovi i otrovi resavaju sve. Nekad iz dosade udjem u Imperial i pobijem sve strazare ![]() Imaju na oblivion wiki recepti za napitke i otrove(posebno 3x damage otrove), http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Useful_Potions spell stacking, http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Spell_Making i kombinacije enchanted opreme http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Us...ulnerable_Suit Mozes da budes 100% invisible npr. ali je igra onda prelaka Ili uzmes bow sa weaknes to poison, umocis strijelu i gledas ga kako ti umire pred nogama, pa ti nekad bude zao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Novi član
Član od: 5.3.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Meni je totalno glupo sto za quest za Hermaeus Moru moras bar da pocnes Blood of The Daedra quest.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Novi član
|
![]()
I izgleda da je Bethezda napravila jednog nepismenog istrazivaca, tj. autora knjige Modern Heretics.
Citiram: ...The sword Volendrung is associated with Malacath, Lord of Monsters... Tako pise u njegovoj knjizi, a Volendrung uopste nije mac!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ili je Betezda napravila istrazivaca-debila, ili su se zesce za*****i. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Novi član
|
![]()
I izgleda da je Bethezda napravila jednog nepismenog istrazivaca, tj. autora knjige Modern Heretics.
Citiram: ...The sword Volendrung is associated with Malacath, Lord of Monsters... Tako pise u njegovoj knjizi, a Volendrung uopste nije mac!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ili je Betezda napravila istrazivaca-debila, ili su se zesce zaebali. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Veteran
Član od: 11.8.2010.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 458 puta na 183 poruka
|
![]()
Najbolji fazon u Oblivionu je sto poseduje opciju koja prosto izmice vecini igraca a to je da ako u kontrol panelu izaberete add/remove programs i pod oblivionu idete na remove nakon nekoliko minuta deinstalacije dobicete priliku da obrisete svoje sejvove i novonastalu rupu na hard disku popunite necim smislenim poput Fallout 2ke ili Planescape: Tormenta! Prosto neverovatno!^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Starosedelac
Član od: 23.10.2009.
Zahvalnice: 335
Zahvaljeno 720 puta na 651 poruka
|
![]()
Pa šta onda radiš u ovoj temi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Smara..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kakvo god mišljenje imao o Oblivionu, ipak nije opravdano spamovanje teme. (daleko od toga da branim Oblivion, ali po pravilima karme niko neće spamovati po temama BioWare igara ako ovo napišem
![]() Zamisli da dođe neki klinac i počne da s**e o Balduru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Veteran
|
![]()
...
![]() Al sta da im ja radim kad mi je Oblivion kriv za van Buren?^^ *sigh* a i nisam nesto preterano napadan (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Step 2: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vulee na korisnoj poruci: | ||
jozvan_Kg (16.8.2010) |
![]() |
#897 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Aha, oce to, jos da ide tako lako, ma ajd' d: Po svemu onome sto sam procitao na NMA i na Duck and Cover, Bethesdini forumi imaju jedan od najrigoroznijih, prakticno Himlerovski revnosnih moderatorskih timova koji na sam pomen lika i dela Black Islea reaguju kao Hidrofobi Krula na skuba dajving pod ledenom korom Jupiterovog satelita Evrope >.< kladim se da i van buren tretiraju poput reci nigger guy u saut parku d: A i nije mi zelja samo da trolam, vec i da po'ucavam i prosvijecujem (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ajoj bogovi, al sam se slatko nasmejao ((((= "Straaaahoota!", sto bi vrana iz cudesne sume rekla d: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
Sad sam na youtubu nasao na ovaj link i mogu reci da mi je ulepsao dan nisam trazio njega nego sam hteo da cujem intro theme iz obliviona naisao na ovo u svakom slucaju EPIC
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ypXMAIL0p5w Poslednja ispravka: Ekiman (25.8.2010 u 4:24) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
elder scrolls, oblivion, tes |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kojem se RPG-u najviše nadate? | Guardian | Role-Play | 310 | 13.10.2009 13:23 |