![]() |
![]() |
![]() |
#481 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Dobro je i ono u onoj podzemnoj stanici u Berlinu kada naizmenicno nestaje struja.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, da i ta ja super.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Član
|
![]()
Kada smo već kod toga ko se kako seća određenih misija, hteo bih nešto da vam ispričam.
Ja sam bio baš klinac kada sam dobio PSone i uz njega, između ostalih igara, i Medal of Honor: Underground. To mi je od samog početka, pa i do dan danas ostala verovatno najbolja PSone igra. Fora je što sam se dosta uželeo igre i pre možda mesec dana uzeo da gledam gameplay snimke na YouTube-u. Bukvalno svakog ćoška, svakog neprijatelja, svega se sećam tačno kako je bilo. Ajde onaj prvi nivo u Parizu i onaj nemački vojnik kod fontane... njega se svako seća, kao i onih koji se kriju odma iza ćoška... ali ja se sećam bukvalno svake misije koju sam našao na YT! Koju god misiju da sam pustio, znao sam sve do detalja napamet. Na svom forumu sam čak pokrenuo i temu o tome kako se mnoge igre lako pamte, što je i logično kada uzmete u obzir to da vi lično prolazite kroz sva dešavanja, za razliku od filmova npr. u kojima ste vi samo posmatrač... tema nažalost nije zaživela, jer je kod mene mlađa družina, ali voleo bih da prodiskutujemo i o tome ako ovde nekoga interesuje. Pogledajte malo snimke iz igara i sigurno ćete primetiti da se unapred sećate svega. Ja se isto sećam i ove misije iz CoD-a koju je spomenuo Pjano. Kada na početku ideš brodićem, pa neki pokušaju da pobegnu, da uskoče u vodu, pa ih ovi izrokaju. Pa onda naiđu i avioni pa krenu da pucaju po brodićima... Meni je sp uvek bio bitniji od mp-a, tako da i ako Treyarch ne napravi dobar mp, biću zadovoljan sp-om za koji mislim da ne može da omane. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku dzoni.czv na korisnoj poruci: | ||
Sh0m1 (29.6.2010), WhenDarknessFalls (27.6.2010) |
![]() |
#484 | |
Banned
|
![]()
CoD1 mislim 2-3 puta, ekspanziju jednom, CoD2 isto 3-4 puta.
5. deo jednom, al kao da je bilo i nijednom ![]() Citat:
![]() Igra je generalno bila "nit smrdi nit mirise", sto je za CoD serijal isto sto i katastrofa ![]() Problem je do VAS svih, koji, ili nisu igrali te starije igre, ili na vas nisu ostavile utisak, kakav su trebali. Problem je do VAS koji ne znate da prepoznate kvalitet, pa mozete za WAW kampanju reci da je dobra. Pristajete na prosecnost, i to je VAS problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Ccc, pa ta ekspanzija je nesto najbolje sto je zadesilo COD serijal, i ti samo jednom predjes igru?
![]() A slazem se da je WAW imao najdosadniju kampanju (uz MW2). Par misija oko kojih su se bas iscimali da budu interesantne, i gomila onih koji su tu cisto da produze trajanje iovako kratkih igara Edit: Tek sad sam video Dzonijev post. MOH Undeground je jedna od najboljih WW2 pucacina ikad realno, pravi klasik. Prvi deo je malo tezi i ima duze misije, ali dvojka (underground) mi je draza jer mi je to prva igra za PS1. Kad se setim misija po Parizu, znaci mislim da sam samo taj deo igre igrao dobra 2 meseca koliko mi je bio tezak. Koliko samo dobru atmosferu te igre imaju, plus genijalan gejmplej za to vreme. Jbg tad je EA (tj tad se to odeljenje zvalo Dreamworks jos uvek) znao sta radi. Prosto mi je zao klinaca koji su rodjeni prekasno i nikad nisu odigrali ta remek dela od igara ![]() Poslednja ispravka: WhenDarknessFalls (27.6.2010 u 19:05) |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Banned
|
![]()
Veoma moguce da sam pomesao kampanje prvog dela i ekspanzije, nije ni bitno, te dve igre se mogu gledati kao celina.
Meni je CoD2 najbolja igra iz serijala, najvise kvalitetnih sadrzaja i misija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.385
Zahvaljeno 3.332 puta na 2.305 poruka
|
![]()
Dobro, Pjano, ukusi se razlikuju
![]() Ne znam što odmah porediš peticu sa 1 i 2, mislim, petica možda neće biti ista po kvalitetu ali ako nije bolja od 1 i 2 ne mora da znači da je loša. Tebi se kampanja u petici ne sviđa, i priznajem da nije sjajna, ali postoje delovi koji su zaista upečatljivi tek kada igru obrneš drugi put, a ti si je prešao jednom, i verovatno sa nekim predubeđenjem i pre nego što si je i instalirao o tome da nema teorije da bude kvalitetna kao 1 i 2 (što ruku na srce i nije, ali opet, to ne znači da je igra loša!) ![]() I, da, ja sam rekao da će sedmica valjati ako cela kampanja bude odrađena podjednako dobro kao što su bili odrađeni ti upečatljivi delovi kampanje iz petice ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
Sh0m1 (29.6.2010) |
![]() |
#489 | |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Banned
|
![]()
Ako, cuva se covek za brak
![]() Srami se Vule svog promiskuiteta ![]() ![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: DeCoy (28.6.2010 u 0:04) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.385
Zahvaljeno 3.332 puta na 2.305 poruka
|
![]() Citat:
![]() IW je nekako ispucao sve što je imao u CoD1 i CoD2 tako da bi u sledećem WW2 šuteru morali da daju sve od sebe, i da naprave neku smislenu kampanju, koja se ne tiče samo istorijskih događaja i koja ima storyline i izmenjen sistem igranja, da bi bila iole zanimljiva ![]() Treyarch pravi igre koje nemaju isti šmek kao IW-ove, ali su nekako "neiskusni" pa ne znaju kako da uklope sve elemente gameplay-a ponekad kako treba, a nekad i potrefe, i upravo su ti delovi koje "potrefe" oni "upečatljivi" o kojima sve vreme govorim ![]() Ukoliko se potrude, mogu da naprave dobru igru od sedmice ![]() Citat:
To znači da se ukusi razlikuju, pa i logika i način zaključivanja zavise od istih ![]() Uostalom, ja znam od kojih igara očekujem zabavu, a od kojih očekujem oduševljenje ![]() E, da, vas dvojica prestanite da se prepucavate u svakoj temi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Veteran
Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 241 puta na 134 poruka
|
![]()
Cinjenica je da su CoD1 i 2 nezaboravni, 4 i 6 imaju solidan SP, ali kratak, dok se ja stvarno iz CoD5 secam jedino onog nemackog snajperiste koji je mesavina aimbota i wallhacka, kao i onih uskih ****** rovova u Japanu. Nije CoD5 losa igra, ali nije nezaboravna
![]() Valjda ce to da poprave sa 7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ona misija sa helikopterom ima potencijala da bude nezaboravna.
![]() A sto se tice americke kampanje u pocetku je delovala zanimljivo i jedino sto mi se posle toga svidelo jeste misija sa flame throweom.Gledati Japance kako se deru dok gore.Priceless ![]() Da ne pomenem da su me na pocetku kampanje Japanci znali da me bas prepadnu od njihovih upada na bojiste. ![]() ![]() Al jednostavno posle su postali predvidivi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Starosedelac
Član od: 27.8.2008.
Zahvalnice: 428
Zahvaljeno 586 puta na 278 poruka
|
![]()
Meni je dovoljan dokaz od Treyarcha kako si postupali sa PC igracima sa CoDWaW, i kako su napravili mnogo bolji engin cak i od mw2 koja je posle izasla....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Banned
|
![]()
WAW i MW1 su defakto bili multiplatform.
MW2 je bio u velikom delu port. To je razlika, al malo tu zasluga/kritika imaju IW/Trey. Mislim da je ta odluka donesena na nivou Activiosion-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Starosedelac
Član od: 10.2.2007.
Zahvalnice: 232
Zahvaljeno 251 puta na 170 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]()
Meni je sve i jedan COD bio smor osim COD1. Balada shit random nabacanih isecaka bez pocetka i kraja.. No u MP je svaki bio ekstra.
Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Član
|
![]()
Meni najbolji SP je bio u United Offensive (expanzija za CoD1).
![]() Tu mi je i MP najbolji. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DJ MIXYYY na korisnoj poruci: | ||
WhenDarknessFalls (29.6.2010) |
![]() |
#499 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku JJ92 na korisnoj poruci: | ||
Budimir_Trajkovic (4.7.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call, duty, modern warfare |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Call of Duty: World at War | Densetsu | Akcione igre | 1539 | 22.9.2019 23:44 |
Balkan Special Force Call Of Duty 4 MP Mod | red_beret | Akcione igre | 69 | 3.4.2017 14:32 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |