![]() |
![]() |
|
„Ja, igrač!” Da li se slažete sa Kuzmom? |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.234 puta na 1.273 poruka
|
![]()
Ako imate neko svoje misljenje na temu aktuelne kolumne molimo vas da ga podelite sa ostalim forumasima u ovoj temi.
Kolumna je lični komentar istaknutog novinara nekog lista na neku pojavu. Za razliku od reportaža i ostalih tekstova koji bi trebalo da budu objektivni, kolumna podleže subjektivnosti autora, zato se grafički drugačije predstavlja od ostatka časopisa. Svi komentari koji nisu konstruktivni i u sebi sadrže govor mržnje će biti obrisani bez obrazloženja. Diskutujemo o kolumni i vasem misljenju o stavovima koje Kuzma iznosi u njima a ne psihoanalizom autora... "Energetski vampiri" koji samo kritikuju a pri tom ne kazu nista konstruktivno, vide u svemu samo lose i bave se teorijama zavere bice brisani bez obrazlozenja. Pročitajte pravila foruma. ![]() Koristan link Bonton o komunikaciji na Internetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobro je što ne igram PC igre, pa mi nekljucaju po glavi.
Inače, moglo bi nešto da mi posluži za sastav za sledeći pismeni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Extra kolumna,centar je pogodila!Malo mi je bila tuzna pogotovu onaj dio kad je spominjo "otaljavanje sopstvenih zivota"
![]() Ovo za tridesete ne znam,to cu tek vidjeti. Ako je htio da postigne mini katarzu kolumnom uspio je definitivno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 779
Zahvaljeno 1.042 puta na 580 poruka
|
![]()
Ха-ха-ха. Назвао је жене дроновима.
![]() ![]() ![]() Ако Јована ово прочита, наебаће скроз на скроз. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dekip na korisnoj poruci: | ||
federer (5.4.2010) |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
|
![]()
nije nazvao sve zene tako, cak nije nazvao ni vecinu zena tako...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. Recenzent
|
![]()
Назвао је жене својих другара, интелигентно се оградивши.
Морам да признам да ме је натерао да станем пред огледало. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Mene naravno nije, jer mi je tek 20 godina. Ali moram da kazem da ne poznajem nikoga nalik njemu. Ostaje mi da cekam jos jedno 10-15 godina pa da vidim o cemu ovaj novinar u punoj snazi, govori.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ali videćeš na nešto drugačiji način nego on.
Svi ćemo nekada poželeti da postanemo vilenjaci, onda ćemo gledati Gospodara Prstenova svaki dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]() Citat:
![]() Nije Kuzmanovic nazvo sve zene dronovima,nego one sto ne shvataju zezanje "jos malo pa smrt".Bar sam ja tako shvatio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
Mislim da je „SK Intel&nVidia fanboy” (aka Kuzma) opisao one iz svoje generacije koji se bave poslom koji im se sad ne sviđa, a dotični su izabrali iz razloga npr. tu leže pare, lakše školovanje, itd. i sad kad su u tridesetima zbog toga psihički ispaštaju za razliku od onih koji se bave poslom koji vole, konkretno njega i nekih njegovih prijatelja koji se bave IT-om kojima ne smeta „geek za*cenzura*nje” i koji još imaju ozbiljan i veseo duh srednjoškolca.
Mislim da je mlađoj publici htio da poruči da se bave poslom koji vole da ne bi bili kao supruga njegovog prijatelja. E, Kuzmo, zbog tvoje šale Jovana će morati vratiti djevojačko prezime. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Sass Drake na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Šta god ne samo on nego bilo ko drugi govorio i koliko god masculate se pravio, svaki muškarac tokom braka vremenom postaje papučić.
![]() ![]() Siguran sam da ni on neće biti izuzetak kroz par godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
V.I.P. Recenzent
|
![]()
Па, с обзиром на десетогодишње искуство, или постанеш папучић, или спаваш на папучама.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dekip na korisnoj poruci: | ||
Extreme Player (21.4.2010) |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Ahahaha, so true.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 16.8.2009.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 117 puta na 82 poruka
|
![]()
Ja mislim da se ovde radi o Kuzmanovićevom lićnom obračunu sa osobom koju je pokušavajući da bude duhovit na debilni način uvredio, ali pošto mu njegov golemi ego nije dozvolio da se istoj izvini on je rešio da se na perfidan način osveti koristeći svoju kolumnu u SK, kamuflirajući sve to u nekakvu tugaljivu tiradu o borbi protiv konformizma.
"U prirodi čoveka je da mrzi onoga koga je povredio" |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Stepski Vuk na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#16 |
Starosedelac
|
![]()
osjeca krivicu pa mora nekome da se izjada
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Zanimljiva kolumnica, ali se ne slazem sa njim. Nikad nisam bio zagrizeni gejmer, ali sam znao da osvanem za kompom (igrao se KOTOR, je li
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
Član od: 17.12.2009.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 9 puta na 3 poruka
|
![]()
Jednom recju zanimljivo.Ne preterano dobro ni lose,zlatna sredina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
Član od: 11.10.2007.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Lepo napisano... Cudo jedno kako se covek ponekad oseti procitano iscitavanjem Qzmine kolumne...
Koliko puta sam nazvan neozbiljnim, ekscentricnim, neprilagodjenim, pa sve do poremecenog i bezobraznog!? Kako da objasnim vecini wannabe prijatelja i koleginica oba pola da ne slusam narodnjake (wtf, Murat je ponosan na Vas), da ne izlazim po splavovima (bljuc), da me ne interesuju prava, ekonomija, bankarstvo i menadzment zbog lakog zavrsavanja i debele plate, da me ne interesuje uopste bilo kakav dronovski posao zbog veceg novca i bolje uklopljenosti u sveokruzujuce blato (glp), da me ne interesuju sportovi sa loptom koje upraznjavaju oznojeni i preplaceni poluretardirani paori, da jednostavno VIDIM vise i sire od njih zato sto HOCU, zato sto nisam zablentavljen zvonom goveda koje predvodi kolonu i dzukela koje su tu samo radi lajanja...kako? ...anyone...? ... ![]() PS. Qzmo...we salute You! ![]() PPS. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Ovo gore pishe u tekstu ... ne zamerite ali procitao sam ofrlje i odavno pa se ne secam ... a sad mi se cini da uopshte i nisam procitao ...
Dakle to je otprilike u najkracim crtama ono shto svima pokushavam da kazem i nacin na koji zivim ... Zato sam bezbroj puta cuo da imam fiks ideje itd. ali da to je to ... Mozda ne vidim shire od njih ali i nije me briga bitno da nisam jedan od njih ... i da lepo receno ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
GTA 4 za PC! | JJ92 | Akcione igre | 8690 | 9.5.2023 18:36 |
Slika na TV-u OK, a zvuk malo kasni | dare023 | Video/TV softver | 3 | 13.11.2008 19:33 |
Jos malo pa fenomenalna slika - pretamna slika na Samsung SyncMaster T220... | dzena | Grafika | 1 | 31.8.2008 20:19 |
Pocetnik trazi malo pomoci | Dr Zoidberg | Programiranje | 7 | 12.1.2007 18:13 |
Notorious BEEP pri startu ali uz malo drugacije okolnosti | Arnediad | Kvarovi | 6 | 9.6.2006 19:26 |