Prikaži potpunu verziju : Realms of the Haunting
NOTTINGHAM
14.9.2014, 1:06
Mislim da nema tema za ovu fenomenalnu igru,pa sam rjesio da otvorim jednu.Naime igra je mjesavina akcije i avanture iz prvog lica.Rijec je o horor igri iz 1996 godine sa sada vec prevazidjenom grafikom ali koliko dobre atmosfere,price,akcije,zagonetki je prosto nevjerovatno.Ovu igru bih preporucio svim ljubiteljima kombinacije horor,akcija,zagonetke.Igra ima svojih nedostataka npr nedostatak mape pa mozete da se zaglavite cesto i inteligenciji protivnika,pa i grafici jer je igra starija,ali kad zapocnete igranje nista vam od ovoga nece smetati puno.Igrajte GOG verziju jer je ispravljena od svih problema.Pravi zaboravljeni biser PC gejminga :dedica:
Jedan drugar iz gimnazije je bio zaludjen sa ovom igrom i hvalio ju je na sav glas. Mislim da je postojao neki bag na nekom mestu pa nije mogao da je predje. Inace je ostalo upamceno da su u Outer Space-u vise puta u toku opisa ove igre ponavljali "Realms of the haunting, vraca nadu u povratak 3D avantura" :D
NOTTINGHAM
18.9.2014, 21:10
Drugar ti je bio u pravu,igra je fenomenalna,nije cudo sto je bio zaludjen.U gog verziji igre mislim da su svi bagovi ispravljeni tako da radi besprekorno.Igrao sam je kad je izasla,trebalo je cudo od kompjutera da je pokrene.Ako nisi igrao obavezno je stivo za svakoga ko drzi do sebe kao gejmera :kreza:
Inace je ostalo upamceno da su u Outer Space-u vise puta u toku opisa ove igre ponavljali "Realms of the haunting, vraca nadu u povratak 3D avantura" :D
Andrija Stamenic, sa obradjenim glasom u Sound Forge-u :D
NOTTINGHAM
20.9.2014, 21:45
Jel jos ovo neko igrao osim mene,vjerujete mi igra jeste starija i malo grafika zulja oci,ali ako ste ljubitelj akcije,avanture i horora morate da ovo odigrate.Ako ste igrali alone in the dark,undying,system shock ili slicno,probajte i ovo,necete zazaliti,Ima igra na GOG-u koja radi besprekorno.http://www.gog.com/game/realms_of_the_haunting
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.