Prikaži potpunu verziju : Flight simulator X
trazim aerodrom cenej, da li jos uvek neko ima u kompu , za FSX..
DC9 Coolsky
Sve mi se cini da sam pre jedno godinu dana naleteo na JAT livery za ovaj avion, al' sad ne mogu da nadjem. Pa ako neko zna link bio bih zahvalan :)
Nema sluzbene teme za P3D? Jeste da za osnovu ima isti engine kao i Fsx ali napokon nakon v2 imamo nesto sto radi i mooozda je buducnost simulacije. Imam problem sa difuznim svetlom u kabini za lotus l39 v1.35.Taj avion je jedina masina koju koristim zadnjih pet sest godina, pregledao sam sve sim forume kao i sluzbeni lotus -nista. Inace da li koristi neko estonia migration tools i da li vredi tih desetak evrica?
Nikola16789
7.3.2015, 20:39
Mnogo mi skupo da predjem na p3d, 200$ je samo osnovna igra, a o addonima da ne pricam. Sve to za malo bolje senke i oblake. Mislim da nije vredno. Mozda kada se prebace na x64. Ako zelis, otvori temu, ja nemam cime da doprinesem, pa je zato ne otvaram.
Btw, mozda ce te zanimati DCS L-39 kad bude izasao, cak najavljuju mogucnost da 2 pilota dele kokpit.
Pa istina je da LM ima da radi jos mnogo na samom enginu da bi P3D bio dovrsen produkt. Da li je uopste moguca totalna prerada u smislu podrske za dirX10 i11 koju forsiraju neznam. Imam dosta bagova iako nazivno scenariji sa FSX bi trebalo da rade i u P3D ali ne rade svi. Graficki je lepsi i ogroman plus je sto koristi gpu ali je to nedovoljno iskorisceno…Izgleda ipak da FSX ostaje glavni sim.
Dopisano:
Kasno sam procitao sinoc ovo za l39, nazalost jutros vidim da je otkazano, nemam iskustva sa DCS uopste tu sam ostao na IL 1946.
FSX Steam Edition je na popustu -80% na Steamu ovog vikenda. Cena je 5 Eur... Sto se mene tice - must buy :D
Nikola16789
5.9.2015, 12:13
Juce sam prvi put testirao tacview program za FSX i radi odlicno. Snimio sam jedan video iz jucerasnje vezbe instrumentalnog letenja:
Q5qFN1_u-ss
Ko nije upoznat, Tacview je program koji snima telemetriju aviona i raketa u simulacijama Falcon 4, DCS, a od nedavno je podrzan i FSX. Postoji i mogucnost ubacivanja GPS snimka iz pravog aviona. Idealan alat za debriefing i analizu leta/borbe.
Besplatna verzija je malo ogranicena, ali radi posao, dok puna verzija dodaje low res mapu terena za ceo svet, i mogucnost exporta tabela i grafika. Moze se preuzeti odavde:
http://tacview.strasoftware.com/download/latest/en/
Demo snimak:
sclcAmQOjI8
zvezdan84
26.12.2015, 13:33
jel postoji neki noviji simulator? cuo sam da ima 2015, a ne mogu da ga nadjem
Borislav Vuckovic
15.6.2016, 15:12
www.skyhighsim.com
Od pre dva dana besplatno.
Nikola16789
18.8.2016, 20:25
FSLabs A320 ce da izadje za koji dan. Vec je jedna grupa kupaca dobila software i oni ucestvuju u nekoj "limited open beti" da ga tako nazovem.
Prvi review:
zR6CjkC5r2A
Bgq3j8jS0us
Pozdrav svima,
Da li neko ima Avalski toranj za fs2004/fsx?
Imao sam ga negde ali sada ne mogu nikako da ga nađem, može biti da sam ga i greškom obrisao.
Na scgvacc postoji stranica sa linkom ali neće da me uloguje niti mi šalje mejl za recovery password.
Znam da je stari sajt pretrpeo neku havariju i da ne rade svi linkovi, zato ako neko ima sačuvano negde na hardu, zamolio bi da okači.
U pitanju je ova stranica:
http://www.scgvacc.com/forum/topic/3179-avalski-toranj/page-4#entry27540
Druga stvar, desilo mi se nešto čudno kada sam ponovo instalirai Most na Adi.
Umesto da se pojavi kompletan, most se vidi samo delimično, tj deo od Novog Beograda do one međice sa nosećim stubom, ali nedostaje parče kojim se spaja sa Čukaricom.
Verovatno je nešto banalno ali ne uspevam da to rešim, možda neko ima ideju šta je u pitanju.
Probao sam i na fs2004 i na fsx i dešava se ista stvar.
Za mesh koristim FS Global 2005/2008, addon za most ima najviši prioritet i dalje ne znam šta bi moglo biti.
pbogdanovic
3.11.2016, 3:21
Pozdrav svima,
Da li neko ima Avalski toranj za fs2004/fsx?
I mene bi interesovalo isto, pa ako neko ima sacuvano...
http://www.mediafire.com/file/49j8n73a4n36unc/BEOGRAD_vfr.rar
Ovde je sve što je bilo (ledine,blokovi,most na Adi...uključujući i toranj
Pozdrav za letače
Nikola16789
30.9.2017, 22:18
c4u66FsHd7M
Novi 787 uskoro izlazi za FSX, a bice i za P3Dv4 za par meseci.
Da li je iko rešio nepojavljivanje pola mosta, probao sam na dva računara ista stvar?
Nikola16789
16.10.2017, 15:02
kakvog mosta?
Most na Adi, isti problem je naveden u gornjim postovima.
Radi li nesto od onih dodataka za 2004 i fsx na P3Dv4? Meni jedino radi Geneks i Rudo. Most na Adi, Beogradjanka, svi objekti na NB i toranj na Avali se ne vide. Steta bas su dobro izgledali...
Aerodrom od SkyHighSim je OK.
Pozdrav, radi li kod tebe most na Adi u FSX?
Ne koristim FSX odavno, ali sve je radilo normalno osim koliko se secam novog zeleznickog mosta koji je bio negde na pola reke.
Svi BG scenariji radjeni su za FS9, pa ako koristis "obican" FSX to razlog sto ti se ne uklapa most, ili je Ratno ostrvo puno zgrada i slicno...
Sve to ispravljaju dodaci kao sto su Orbx vektor, Lc Evropa itd...
Hvala na savetu. Ponovo sam instalisao FSX pa ACC, ORBX Base, Vektor, Evropa, LYBE v2 te dodao Avalski toranj i ... sad se vidi.
Zdravo, da li neko ima link za ovaj dodatak, u pitanju je open project scenario za Srbiju?
http://ftxdes.blogspot.com/2016/10/project-open-scenery-serbia-p3d-and-fsx.html
Ili neka se neko prikljuci torrentu ako ima :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.