Prikaži potpunu verziju : Steam Trading Cards - razmjena
Ti popusti o kojima govore da će možda biti nemaju vajde za nekoga ko je ionako već pokupovao gotovo sve igre dostupne na Steamu. Šteta što Dawn of War 2 nije uvršten u Trading Cards, nadao sam se da će to biti slučaj kad se pojavi na rasprodaji.
Dobih random boost za Alan Wake-a upravo.
Kad vidim vrednost na marketu pre 2-3 dana i sad, podje mi suzica... :(
perablenta
16.7.2013, 0:55
Vidim likovi su ulozili po 2000 eura u nalog i dostigli level 99 al videcemo dal ce se to nekom isplatiti.
Jel to slobodna procena ili stvarno toliko utroseno?
Slobodna procena, ali ako imaju dosta foil značaka nije daleko od četvorocifrene sume eura :D
Jel to slobodna procena ili stvarno toliko utroseno?
Slobodna procena, sam sam izracunao video sam da lik ima 176 bedzeva i svi su na maksimalnom levelu 5, uzmi digitron i sam izracunaj i videces da ce ispasti suma negde oko 2000 eura. :eek:
Popodne mi pukne film i prodam sve kartice iz Terrarie, Organ Trail i Killing Floor. To je ukupno 18 komada. Zaradio sam nešto preko jednog eura :kreza:
Edit: Otisao Tomb Raider, hvala Tormundu! :)
Edit 2: Promenih sve :)
evo cena svakog seta http://ianharmon.com/share/steam-card-prices/
Ja imam sad neprodate kartice iz Killing Floor i OMD2, cena je do 10centi
ne znam da li da cekam ili da prodam. Ovo je bas malo
Ja ih skupljam ne isplati se vise prodavati, prodam samo ako imam duplikat i posle za te pare uzmem drugu. Sad su sve kartice u proseku 10 centi i nize. Ono sto sam zaradio zaradio sam.
Ja ih skupljam ne isplati se vise prodavati, prodam samo ako imam duplikat i posle za te pare uzmem drugu. Sad su sve kartice u proseku 10 centi i nize. Ono sto sam zaradio zaradio sam.
Da, baš je tako. Planirao da prodam Torchlight 2 kartice, kad sam vidjeo koliko im se kreće cjena skontah da mi se više isplati da dokupim one što mi fale pa da iskujem bedž, možda dobijem kakav booster pack ili kupon.
Ne padaju ni booster packovi ni kuponi od crafta značaka.
flamingos
17.7.2013, 23:53
Bolje cekaj da prodje samer sejl,pa onda stavi. Osim ako nemas duplikate,njih mozes.
Ne padaju ni booster packovi ni kuponi od crafta značaka.
Pa ne znam onda od čega padaju. Dobio sam 50% off kupon za Strike Suit Zero kad sam iskovao CoH2 bedž, a potom booster kada sam iskovao System Shock 2. Ali nakon 5-10 minuta mi se pojavio u inventaru.
Pa ne znam onda od čega padaju. Dobio sam 50% off kupon za Strike Suit Zero kad sam iskovao CoH2 bedž, a potom booster kada sam iskovao System Shock 2. Ali nakon 5-10 minuta mi se pojavio u inventaru.
padaju kada skroz skupis karte za neku igru i vise ne nemas karata i to ih valve pusta u isto vreme za sve.ti posto verovatno nisi dobio kada i mi svi,kada si zavrsio bedz odnosno dropale ti sve karte bio si pogodan da dobijes booster za tu igru i dobio si ga
Kuponi više ne padaju ima već sigurno 2 nedelje, sad padaju karte za summer sale umesto njih. Drop boostera je potpuno random, potrefilo ti se da si desetak minuta ranije kraftovao značku.
Ima li neko kartice iz Red Orchestre 2.
Imam neke kartice iz Killing Floor, Orcs Must Die2, McPixel, jednu pozadinu iz CS:GO i par Summer Sale kartica. :)
Nek posalje PM ako je neko zainteresovan.
Treba mi:
Around Every Corner karta za Walking Dead
Nudim:
CS:GO, L4D2 karte... Eventualno kad craftujem taj badge za TWD dobicu jos jednu SS kartu.
woky91
Op Op, dodje meni Ace Of Spades Booster Pack. :alealeee:
[H]
Gorefast (Killing Floor)
Uncle Frank x2 (McPixel)
Heaven (McPixel)
Pirate Ship (McPixel) x3
Space Shuttle 23 (McPixel)
Prison Architect (Summer Sale)
[W]
Devilishly Handsome (Orcs Must Die2)
D.J.Quimby
19.7.2013, 13:41
Imam - Chivalry: Medieval Warfare
Treba mi neka od ovih: Reus, Kerbal Space Program, Tomb raider, Torchlight II
Edit: Trejdovao sam.
Imam Magicka, Killing Floor i Prison Architect, trebaju mi Red Orchestra 2 karte.
Op op, dobih ja Tomb Raider (Foil). :alealeee:
Edit: I prodadoh je za 5 sekundi za 1 euro. :alealeee:
Zasto sam dobio karticu od Torchlight 2? Cak ni nemam igru, samo mi pise 1 new item i stoji to.
Zasto sam dobio karticu od Torchlight 2? Cak ni nemam igru, samo mi pise 1 new item i stoji to.
zato sto si ili :
a) glasao tri puta za community pick
b)potrosio vise od 10 dolara na igre
Hvala na pojasnjenju. I znaci dobijem neku totalno random karticu ili...?
Hvala na pojasnjenju. I znaci dobijem neku totalno random karticu ili...?
da.bilo koju od 10 summer sale gateway karti
D.J.Quimby
20.7.2013, 14:23
Imam - Skyrim
Treba mi neka od ovih: Kerbal Space Program, Tomb raider, Torchlight II
Тражим CS GO Architect и IDF, нудим оно што имам (http://steamcommunity.com/id/TormundDzinoubica/inventory/).
Тражим CS GO Architect и IDF, нудим оно што имам (http://steamcommunity.com/id/TormundDzinoubica/inventory/).
prodaj tog foil boomera i kupi nekih 5 karti sto hoces
prodaj tog foil boomera i kupi nekih 5 karti sto hoces
Не могу на пијацу до 5. августа због SteamGuard-а. :) А и зашто бих куповао маглу кад могу да је мењам. :D
Ako neko ima duple Awesomenauts karte a hteo bi da se menja:
Imam:
Derpl Zork
Sheriff Lonestar
Fali mi 9 karata, mrzi me da kucam sve :D
Ja sam sad uzeo da idleujem, pa ti se javljam kad završim, biće sigurno nešto za razmenu.
Good luck... 6 sati AFK-a za drop 7 kartica :opanachke
Је л' су скоро изашле карте за Awesomenauts-е? Тек се сад појавила опција за значку на мом профилу након што сам кликнуо на њих у библиотеци, а имам игру више од месец дана.
Ako neko ima duple Awesomenauts karte a hteo bi da se menja:
Imam:
Derpl Zork
Sheriff Lonestar
Fali mi 9 karata, mrzi me da kucam sve :D
Ja hocu da se menjamo imam:
Vinnie & Spike
Yuri
Clunk
Trazim:
The Awesomenauts
Skølldir
Sheriff Lonestar
Genji the Pollen Prophet
Coco Nebulon
Raelynn
Otisao Vinnie & Spike, otisao i Yuri.
Sad imam:
Clunk
Trazim:
The Awesomenauts
Skølldir
Genji the Pollen Prophet
Coco Nebulon
Imam Raelyn, javi ako ti i dalje treba
Imam Raelyn, javi ako ti i dalje treba
Treba. Addeduj me Typhoon (http://steamcommunity.com/id/typhoon82)
I The Pit je dobio karte :D Odlična je igra ako volite Roguelike ;)
Schwabsteiger
20.7.2013, 20:15
Ljudi, ima li ko B2 (Maya i Jack) karte da hoce da menja? Nudim vecnu zahvalnost i ljubav :D
Salim se ofc, jurim ih vec danima, ko da su u zemlju propale :( Evo sta imam da ponudim (http://steamcommunity.com/id/Schwabsteiger/inventory/), pa ko je zainteresovan.
Menjam http://cdn.steamcommunity.com/economy/image/RHMlxfteAEmKWkA08888h_w_73S_Lg4JXpSTLhcpdCCNeBI-okJGWyqDXMrVr3IN8Sr2Z-psTBFVmY42Fip1J4B8AX68SlVZK94QzMzlbAq7eK4wsDEOUV7F z3sKb2Ry3iZSZuRCUgx3mQ6V3bY5SPB8qDS9YkRUXsPDLFpqYW ucewU=/330x192 za bilo koji emotikon slične (ili veće :D) vrednosti. Imam i 2x pozadina za profil Red Army, ako nekom treba.
Muahahahaaa! Foil karta iz Alan Wake-a, konačno! Nisam vidio foil još od Brutal Legend-a.
Kako dobijate te foil karte uopste?
Послато са GT-I9082 користећи Тапаток 2
perablenta
21.7.2013, 10:07
Evo i meni se pojavila. Upalim Strike Suit Zero i prva karta foil, 1.9e. :aplauz:
Back on topic
H:
Skyrim
Tomb Raider
W:
Bioshock
Dead Island
Torchlight
Chivalry
[H]
Faerie Solitaire:
- Faerie World
- Wizard's Promise
- Soul Rend
Half Life 2:
- Alyx Vance
Summer Cards:
- Dead Island Riptide X2
- Tomb Raider
[W]
Don't Starve:
- Willow
- Wilson
- Wolfgang
Magicka:
- Water Element
- Earth Element
Mark of The Ninja:
- Marked
- Combat
- Silence
- Masked
Awesomenauts
[H]
Clunk
[W]
The Awesomenauts
Skølldir
Genji the Pollen Prophet
Coco Nebulon
[H]
Prison Architect
Skyrim
Tomb Raider
[W]
Bioshock Infinite
Footbal Manager 2013
Kerbal Space Program
Jel ima neko carte za witcher 2
Počela je da raste cena summer kartama :)
You have created 160 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information.To find out more about this requirement, please visit the FAQ.
Sta treba da se ubaci ovde kakvi podaci i zasto jel neko ubacivao do sad? Blizim se limitu.
Roronoa Zoro
22.7.2013, 13:00
ovako:
od letnjih kartica mi treba:
Skyrim
Football Manager 2013
Tomb Raider
a od njih imam viška:
Reus
Kerbal Space Program
Dead Island Riptide
You have created 160 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information.To find out more about this requirement, please visit the FAQ.
Sta treba da se ubaci ovde kakvi podaci i zasto jel neko ubacivao do sad? Blizim se limitu.
Imaš dve strane ranije, ja isto pitao. Pa klikni na link pa ćeš da vidiš kakvi podaci treba da se ubace :kreza:
Pa klikni na link, izaberi opciju da nisi US građanin niti strani državljanin koji živi na US teritoriji i popuni podatke koji se traže.
http://steamcommunity.com/groups/tradingcards#announcements/detail/1820862145418672903
Još 32 igre dobile karte. QQ...
Meni postao teski smor da skidam igre i idlujem. Licno bih vise voleo da treba nesto da se uradi u igri pa da se dobiju karte(neki novi specijalni ili vec postojeci achivement). Tako bi karte i zadrzale kakvu takvu vrednost, a ne ovako idu u bescenje posto ih sad ima previse.
Ali opet, nije Valve blesav, ovako cemo svi skidati i "igrati", pa broj aktivnih korsinika raste...
I Giana Sisters je dobila karte, verovatno juče kad je došla na Daily deal...
Takodje i PAYDAY The Heist dobio karte. :alealeee:
Sad primetih na profilu da je i Indie Game: The Movie dobio karte. Pretpostavljam da ga većina nas ima u biblioteci. :)
EDIT: Sad vidim na storeu da je "igra" dobila i DLC. :D
[H]
Uncle Frank x2 (McPixel)
Heaven (McPixel)
Pirate Ship x3 (McPixel)
Space Shuttle 23 (McPixel)
[W]
A splendid victory, Raw firepoint has its uses, Flyers Incoming (Defense Grid)
Bioshock infinite, dead island, footbal manager,kerbal spacep rogram, tomb raider, torchlight2 (SS)
Telepatic
25.7.2013, 22:17
[H]Binding of isaac cards:
2x The fool, 1 Foil the Fool, 1 High Priestess, 1 Justice
[W]Bioshock infinite cards:
Handyman, Songbird, Motorized Patriot.
Nove igre sa kartama...
Joe Danger
Joe Danger 2: The Movie
Star Wolves 3: Civil War
Bleed
Costume Quest
Stacking
Pre bih se radovao što imam 4/6, sad već pomalo smara :(
E poceo sam da igram Witchera 2, kad pocese ove karte da iskacu.
Dobio sam Geralta, Dethmolda i 2 komada Vernon Roche.
Ako treba nekom taj Vernon Roche - moze neka karta ili iz Witchera ili iz neke druge gotivne igre (tipa Bioshock, TR, HL i slicno).
Faerie Solitaire:
[H] Stolen Magic
[W] Fiery Omen
Soul Rend
Roronoa Zoro
26.7.2013, 11:46
@Lepi
imam
Royal Summons
a može bilo koja od te dve
Fortix 2
Imam: Green Dragon
Treba mi neka od ovih: Xitrof, Black Dragon, Knight Fortix
Space Pirates and Zombies
Imam: 2x Battleship Encounter
Treba mi neka o ovih: bilo koja od 5 preostalih karata :D
@Lepi
imam
Royal Summons
a može bilo koja od te dve
http://steamcommunity.com/id/LepiMilos/ dodaj me na steamu pa da se menjamo pozz
Deadlight dobija kartice ovih dana. Samo da Valve pritisne magicno dugme :D
IMAM :
Awesomenauts
Clunk
Leon Chameleon
Voltar the Omniscient x2
Summer Sale Cards
Bioshock x2
Chivarly
Dead Island Riptide x2
Footbal manager 2013 x2
Kerbal Space program x3
Prison arhitect
Reus
Skyrim x2
Tomb raider x2
Torchlight
Monaco
The Pickpocket
Costume Quest
Fall Valley
L4D2
Boomer
Witch
Terraria
Minishark
Prison Arhitect
Fight
Secret of Magic crystal
Pegasus
TREBA MI :
Sonic Racing
Sonic
Eggman
BD Joe
Aiai
Beat Hazard
Stalker
Space junk
God ship of awesome
Tomb Raider
Survivor
Monaco
The Mole
The Locksmith
The Lookout
The Hacker
The Redhead
The Gentleman
Payday
Need a doctor
The crew
Prison Arhitect
Catering
Recreation
Workout
Aftermath
Jailbird
The secret magic of crystals
Unicorn
Fire-Steed
Demon-Steed
Smith
Granary
Takođe plaćam 0.33 ref-a za svaku kartu koju trebam. Dodajte me na : http://steamcommunity.com/id/bugi97/ .
Op op, dodje meni Alan Wake Booster Pack. :alealeee:
I ponovo:
Fortix 2
Imam: Green Dragon
Treba mi neka od ovih: Xitrof, Black Dragon, Knight Fortix
Space Pirates and Zombies
Imam: 2x Battleship Encounter
Treba mi neka o ovih: The Gate Beam, Mining Op, Bounty Hunters, Reactor Critical, Big Blue
Day of Defeat
Imam: Axis Assault
Treba mi neka od ovih: Allied Assault, Allied Sniper, Axis Panzerschrek, Axis Support
Stacking
Imam: The Baron
Treba mi neka od ovih: Blackmore Familiy, Kingdom of Camelot, Caviar, Hobos, Lost Hobo King
Beat Hazard
Imam: Repulser
Treba mi neka od ovih: Stalker, Miner, Reaper, Serpent
Costume Quest
Imam: 2x Dorsilla
Treba mi neka od ovih: Fall Valley Carnival, Lady Liberty, Autumn Heaven Mall, Parking Lot, Wren & Reynold, Majestic Unicorn Costume
Ja ti imam Caviar iz Stacking-a, i ostala su mi još dva dropa. Pade mi i booster pack za Psychonauts, odlučio sam da raspakujem pošto sam po sebi i ne košta mnogo na marketu. Uzgred, planiram da levelujem CoH2 badge, pa ako neko ima viška karte nudim ono što imam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198071749678/inventory/
Biće još popunjen, tek trebam da igram (mislim idlujem) Costume Quest, Mutant Blobs, i sl.
EDIT: Razmjenjeno/prodato/kraftovano.
Nove karte došle, nema zvanične objave još uvek, ali mi se od ovoga što imam pojavile karte za Hearts of Iron III i Air Bucaneers.
Ima li neko neku Tomb raider pozadinu za profil?
Frozen Synapse takođe dodat.
Trebaju mi bioshock i riptide SS karte.
Nudiim Prison Architect 2x, Skyrim kao i CS:GO i L4D2 karte.
http://steamcommunity.com/id/woky91/
edit: sredjeno, hvala korisniku BUGI :)
Ponuda vazi i dalje za "Around Every Corner" kartu za Walking Dead. Ko je ima nek mi se javi.
Karte za razmenu
[H]
Awesomenauts:
Clunk
Derpl Zork
Leon Chameleon
Skolldir
Vinnie & Spike
Sol Survivor:
Ignacio Cazorla x2
Iksta
Freya Mortensen
Viktor Yurevich
Steam:
Bioshock Infinite
Torchlight II
[W]
Day of Defeat: Source:
Allied Assault
Allied Sniper
Axis Support
Steam:
Chivalry: Medieval Warfare
Dead Island Riptide
Reus
Ako neko ima Defense Grid kartice, treba mi Something burning ili Something new coming. Nudim u zamenu Flyers incoming.
btw Da li neko mozda prodaje kartice za TF2 iteme?
Od bete sam u ovim karticama, nijedan foil video nisam, i sad uzmem preko Humble Bundlea Saints Row the Third i padnu dva foila jedan za drugim ^^ Isplatio se Humble Bundle samo na njima, po 50 centi svaki foil otisao :)
Pih ja sam dobio kisu kartica, par booster pack-ova i opet nista XD
Juce sam hteo da napravim i ja jedan bedz. Prodo neke kartice, kupio one sto mi trebaju i napravio Witcher 2 bedz.
E sad, danas se logujem i stoji mi odnekud u inventaru: The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition Booster Pack (vidim da ima 3 karte u njemu) i pise mi Level up your badge by collecting another set of cards.
Pitanje je: Koliko ima tih levela za bedzeve, jel moze negde da se vidi? I jel za svaku igru ima isto levela?
Mislim da za svaku ide do 5. levela.
U principu skupljas iznova iste karte al ti je badge svaki put drugaciji. Takodje, svaki novi menja onaj prethodni, kao upgrade.
5 nivoa značke za svaku igru + foil značka.
A foil znacka je video sam nesto skuplja. Znaci kad skupim 5 nivoa (dakle u ovom slucaju 40 kartica), onda treba da skupim za poslednji 8 foil znacaka?
Ne, foil ide paralelno sa običnim, ali ima samo jedan nivo jer su dosta retke, a samim tim i skuplje od običnih.
OK, skoro sve jasno. Aj prihvati invite (taman mozes i da me ubacis u SK grupu).
Imam
Half Life 2:
Alex, G-Man, Respite
Sleeping Dogs:
North, Nature, Power
Trebaju mi za HL2: Gordon & Alyx, Trouble Underground i City 17 Metrocop
[H]
BioShock Infinite: Fireman, Handyman, Lutece Twins, Songbird
Brutal Legend: Eddie Riggs, Eddie's Dad
Costume quest: Fall Valley Carnival, Dorsilla, Lady Liberty, Autumn Haven Mall, Parking Lot, Auburn Pines, Wren and Reynold
Revenge of the Titans: Leviathan, Behemoth, Hoff Meister
Stacking: Caviar, Exhibit, The Lost Hobo King, The Zeppelin of Consequence
Super Meat Boy: Dr. Fetus!, Epic Meat Man!
The Elder Scrolls V: Skyrim: Nordic Ruins
[W]
The Walking Dead karte
Može razmena 2:1 u zavisnosti od cene na marketu.
Total War igre dobile trading karte, Rome kec, Medieval II, Napoleon, Empire... Od ostalih što imam vidim da su Fairy Bloom Freesia i Ravaged takođe fasovale kartice ;)
singularity
24.8.2013, 13:53
Jedno glupo pitanje.
Ja sam pocetnik u svemu ovome pa me zanima kako to da ja nikad ne dobijem nijednu kartu? Na steamu pise da se cak kupovinom igre, dobijaju karte, kao i igranjem. Ja em sto sam kupio, em sam neke igre i zavrsio i nikad za nijednu igru nisam dobio kartu.
Jos jednom se zivinjavam na ovom glupom pitanju.
^^Trebalo bi prvo da pogledaš FAQ (http://steamcommunity.com/tradingcards/faq/) gde je sve objašnjeno kako funkcioniše.
Druga bitna adresa je Steam Trading Cards Group (http://steamcommunity.com/groups/tradingcards) gde možeš vršiti razmenu karata sa ostalim korisnicima, a i videti neke korisne teme koje se tiču karata.
Jedna stvar - piše da igranjem igara dobijaš karte. Korisno je znati da karte dobijaš i prostim idlovanjem (samo pokreneš igru i ostaviš je uključenu na određeno vreme, možeš i da minimizuješ i radiš nešto drugo ako želiš).
Ako ti nešto ne bude jasno posle ovoga, reci u čemu je problem i biće razjašnjeno ;)
singularity
25.8.2013, 2:01
Hvala na savetima. Sve je jasno. :)
Schwabsteiger
6.9.2013, 5:43
Anomaly Warzone Earth dobio karte.Takodje i Hamilton's Great Adventure koliko vidim.
Odlicna stvar s obzirom da su Anomaly delili za dz. Krenuo sam da igram cisto zbog karata na kraju sam ostao zakucan uz monitor 2 sata :D Vrlo dobra igra, ko gotivi taj 'tower defense' fazon.
Jos sam danas uvaljao te karte uz jos neku sicu za Deadlight.
Ziveo Steam i lord Gaben :)
Hello everyone, we have a few updates today:
New "Booster Pack Eligibility" dialog - you can find this in the top right of your badges page. It will list the games where you are currently eligible to receive a booster pack.
CS:GO Fix - We've fixed an issue where some CS:GO owners were not getting card drops for owning the game after last Thursday's update.
Trade Offer Web API - For developers, there's a new set of Web APIs available for working with Trade Offers. More information is available on the Valve Developer Community Wiki.
Takodje Call of Duty: Black Ops II - Zombies i Foul Play dobili karte...
singularity
15.9.2013, 18:45
imam pitanje u vezi karata. Igrao sam Post Apocalyptic Mayhem i dobio sam 3 karte od toga su 2 iste. Jel daljim igranjem mogu da dobijem presotale karte ili samo 3 se dobijaju igranjem. Na profilu mi pise da sam dobio sve 3 karete i da vise nemogu da dobijam karte. Malo mi je nejasno to.
Proc itao sam FAQ u trading cards grupi ali nisam nasao ono sto mi treba.
Takodje dali postizanjem svih achievementa se dobijaju jos karata ili je to nevazano za dobijanje karata.
Potpuno sam nov sto se karata tice. Samo za 2 igre sam dobio karte i to po 3 karte pa mi je dosta toga nejasno.
To ti je to. Sto si dobio, dobio si.
Sakupljanje achievement-a nazalost ne donosi karte.
Moguce je povremeno da ces od Steam-a dobiti booster pack za neku igru koju imas a koja podrzava karte (booster pack su ti 3 karte u paketu) bez obzira da li si vec dobio karte od same igre.
Meni svake nedlje obavezno legne po jedan boster a poslednje nedelje dobio dva bostera...
Pa kad si nakucao 50-ti level, treba da te gadjaju besplatnim igrama za to sto si ulozio a ne booster pack-ovima :D
Zavisi naravno od Steam levela koliko cesto ces dobijati booster drop. Takodje sto vise trading cards igara to su vece sanse :)
singularity
15.9.2013, 19:06
Meni svake nedlje obavezno legne po jedan boster a poslednje nedelje dobio dva bostera...
Zato sto si veci level. Dobijas vece sanse za booster pack.
Znaci booster pack se ne dobija samo kad skupis sve karte od jedne igre?
Ja sam razumeo da tek kad skupis svih 5 karata dobijas mogucnost za booster pack.
Ako te to muci bas, uveli su skoro opciju da mozes da vidis za koje igre si "dostojan" da dobijes booster.
Udjes u Badges, i ides na "View my booster pack eligibility"
U principu, da, booster mozes da dobijes tek kad si iscedio sve karte iz igre (ne moras da skupis sve karte za igru, niti da craftujes badge). Barem je tako kod mene slucaj sudeci po tom eligibility spisku :)
singularity
15.9.2013, 19:18
You are currently eligible to receive a booster pack in the following games:
Deadlight
Post Apocalyptic Mayhem
Evo pise da za ove 2 igre za koje i imam po 3 karte mogu da dobijem booster.
singularity
15.9.2013, 19:45
I kako se dobija taj booster? igrom slucaja? ILi treba da jos igram te igre?
Dobri ste dobri... Ja samo za dve igre imam, jer samo te igre sam igrao koje imaju Trading Cards.
Zanima me kakva su vasa iskustva. Kako i kad se u principu dobija taj booster pack. Jos ga nikad nisam dobio pa neznam kako to ide.
I kako se dobija taj booster? igrom slucaja? ILi treba da jos igram te igre?
Dobri ste dobri... Ja samo za dve igre imam, jer samo te igre sam igrao koje imaju Trading Cards.
Zanima me kakva su vasa iskustva. Kako i kad se u principu dobija taj booster pack. Jos ga nikad nisam dobio pa neznam kako to ide.
Mni djeluje potpuno nasumično. Booster za System Shock 2 sam dobio 10 minuta nakon što sam iskovao značku. Za neke igre sam čekao po nekoliko sedmica. Booster za CoH2 sam dobio juče, samo dan nakon što sam iskovao lvl3 značku, prodao booster i nadogradio značku na lvl4.
Kad već spominjem, trebaju mi karte za lvl5 CoH2 značku, trebaju mi sve karte osim Katyushe i Tigera, pa ako neko ima nek javi, dogovorićemo se. Imam i kupon za 90% off Sacred Citadel, možda ga dam i za džabe, ne bih volio da propadne.
Što se tiče samog sistema, i dalje piše da sam podoban za dobijanje boostera i za igre za koje sam već dobio booster. Osim ako ne padaju i više puta mislim da bi to trebali da poprave.
Roronoa Zoro
15.9.2013, 20:25
samo jedan boodter pack za sada i neće steam da se otvori. mda čim sam dobio dozovu za market, sve karte bacio na isti, jer nemam namere da se cimam sa bedževima i karticama
Nadam se da se neki odavde neće uvrediti ali ja stvarno neshvatam zašto neki skupljaju sve karte, kraftuju značke i budže Steam level. Po meni su takvi ljudi za psihijatra.
Nadam se da se neki odavde neće uvrediti ali ja stvarno neshvatam zašto neki skupljaju sve karte, kraftuju značke i budže Steam level. Po meni su takvi ljudi za psihijatra.
Kuponi za 90% popusta koji ponekad padaju nakon kraftovanja sigurno nisu na odmet...
Kakav kulturan nacin da vecinu ljudi koji posecuju ovu temu nazoves ludacima :D
P.S. Kuponi su megakrs, slazem se sa DeCoy-em. Jedini koristan na koji sam ja nabasao jeste 50% off na Electronic Super Joy, igru koja je izasla tipa nedelju dana pre tog datuma, a koji mi je korisnik Typhoon ustupio :)
P.P.S. Sve preporuke za Electronic Super Joy (http://store.steampowered.com/app/244870), preporucujem svakom fanu Super Meat Boy-a.
Kuponi za đubre igre koje 80% populacije već ionako ima iz nekog bundle-a.
Značke, kape... svaka budala ima svoje zadovoljstvo, a na vama je da pronađete način da mu to naplatite ;)
singularity
15.9.2013, 21:32
Meni to trenutno deluje zanimljivo. A i vidim da ljudi imaju velike levele. Ja sam naprimer tek level 7 i to samo zahvaljujuci broju igara koje imam... Nisam skupljao karte, pravio bedzeve itd...
Kuponi umeju da budu zahvalni kod kupovine. Ja sam uzeo SS BFE za 2e zahvaljujuci kuponu. Naravno vrte se slicni naslovi na kuponima...
Mada to oko jurenja karata je malo naporno. Pre cu da provedem vreme igrajuci se, nego da jurim po forumimam ko bi da menja karte itd. Ali sve je to deo price pa sto da ne? Dokle god to pije vodu, i ja imam zivaca za tako nesto...
U svakom slucaju svima Vama hvala na pomoci oko price oko Trading Cards. Malo mi je jasnije kako to ide.
Meni su znacke, katice i napucavanje levela dobra zanimacija, ja sam iskreno smoren i ne znam vise sta da kupujem na Steam-u sve igre koje sam zeleo kupio sam i sad vise ne znam gde da trosim novac mnogo mi je dosadno, a mislim da sam zavistan od kupovine preko interneta i verovatno imam OCD... :D
Izvinjavam se ponovo ako sam nekoga uvredio. To što je po meni neko za psihijatra ne znači da je lud, ali ima određenih problema i trebalo bi da ih reši. Inače i sam za sebe mislim da sam za psihijatra ali zbog nekih drugih razloga.
Elem, što se tiče kartica, bedževa i Steam levela, sve bi to po meni bilo normalno da je sve to moguće postići igranjem igara ali maksimiziranje Steam levela zapravo zahteva ulaganje ne male količine novca. Ja vas pitam zbog čega? Zbog što većeg broja koji će stajati na vašem Steam profilu? Šta zapravo ljudi koji budže to žele da pokažu? Da su bolji od onih sa manjim Steam levelom? U čemu? U količini para koje mogu da bace? Siguran sam da niko nije profitirao na popustima koje je dobio zbog velikog Steam levela.
Iskreno, ja nemam zbog čega da se žalim na Steam kartice, prodajom istih sam kupio 10ak igara koje mnogo volim i cenim. Ali objektivno, ovo je sve izmišljeno za šišanje glupih ovaca, a ispalo je da je većina PC igrača takva iako se časopis na čijem smo forumu godinama trudi da (po meni oduvek bezuspešno) dokaže kako su PC igrači inteligentno viša klasa u odnosu na konzolaše. Ovo je samo još jedan dokaz da SK i Kuzmanović nisu nikada bili upravu.
Ali objektivno, ovo je sve izmišljeno za šišanje glupih ovaca, a ispalo je da je većina PC igrača takva iako se časopis na čijem smo forumu godinama trudi da (po meni oduvek bezuspešno) dokaže kako su PC igrači inteligentno viša klasa u odnosu na konzolaše. Ovo je samo još jedan dokaz da SK i Kuzmanović nisu nikada bili upravu.
Уф, уф, какав елитизам. Ето, мени је рецимо потпуно глупа подела на конзолаше и компјутераше, као и то да неко сопствени идентитет гради на основу коришћења различитих играчких платформи. Али на такав начин функционише читав свет, људи се тако понашају и готово, не смемо због тога да их делимо на више и ниже категорије. Све зависи од угла гледања, некоме ће изгледати глупо то што милиони троше паре на дигитална издања игара, на нешто неопипљиво, намењено искључиво забави, док с друге стране играчи у играма виде нешто више од пуког убијања времена.
Иста је ствар и са картицама. Мени су оне бесмислене, као и Steam достигнућа, али људи воле те шарене зезанције - па добро, лепо за њих. Поготово што и ти можеш да имаш користи од таквог система - већи ниво = више booster пакета = већа зарада од продаје.
Sve na Steamu ti je neka vrsta takmičenja, apsolutno sve:
Steam level, broj igara, broj dostignuća, trade inventar, šeširi...
Ovi iz Valvea su toga svesni i... koriste to.
Ne vidim recimo razliku kupovine desetine igara na popustu koje nikada nećeš igrati i budženjem Steam levela.
Istina je da se ti osećaš kao da si postigao nešto - u stvari si niko i ništa (tačnije, isti si kao i svi ostali).
Al šta ćeš, u čovekovoj prirodi je da se takmiči, neko hoće veći broj Steam levela, neko hoće da ima što više igara, ja hoću da imam što više dostignuća itd.
Isto je kao i sa mnogim stvarima u životu.
Bitno je samo imati strategiju, u bilo čemu i ne ići slepo...
Što se tiče znački isključivo me ova od Company of Heroes 2 zanima, jer jako volim tu igru i želim da to dodatno istaknem. Nešto se spominjalo kako će u budućnosti te značke načiti neke popuste za DLC-ove, al to je vjerovatno bila samo glasina koju je neko uvalio da se prodaja karata poveća.
Kad vidim da neka igra ima mali broj karata da se sakupi za značku (5-6), i još kad vidim da im se cjena na tržištu kreće mizernih 5-7 centi, prosto nemam živaca da se lomatam i dajem karte za 3-4 centa. Mislim, jeste da je zrno po zrno pogača, al 'ajde... Onda dokupim te 2-3 karte koje mi fale, od para koje sam zaradio prodajom karata iz dr. igara, i iskujem značku. Bilo je ljudi koji su mi davali ključeve za igre i za po par profilnih background-a. Najviše sam zaradio na prodaji od Brutal Legend kartica, osim što ih je palo masu (7 od 15) jedna bila i foil koja je otišla za euro i po. Planirao sam još da iskujem i od Civ5-ice i Anomaly Warzone Earth. Em imaju mali broj kartica, em su im cjene smješne. Najvjerovatnije ću čekati da padnu boosteri da dovršim to
Bilo je ljudi koji su mi davali ključeve za igre i za po par profilnih background-a.
Slažem se. Na grupi (Steam Trading Cards) je bukvalno svaku jeftinu karticu moguće zameniti za skuplju (jednom sam proveo ceo dan samo prateći teme na grupi da bih provalio kako sve funkcioniše).
Al posle kad pogledaš, da bi takva razmena prošla, potrebno je ceo dan da visiš na marketu/grupi da se takav lik pojavi i posle da reaguješ u sekundi za neki mizerni dobitak.
Na kraju se sve svodi na prodaju karti i kupovinu ovih koje ti fale (eventualno razmena duplikata ili povoljna 2:1 razmena, što je retkost)...
Što se tiče znački isključivo me ova od Company of Heroes 2 zanima, jer jako volim tu igru i želim da to dodatno istaknem. Nešto se spominjalo kako će u budućnosti te značke načiti neke popuste za DLC-ove, al to je vjerovatno bila samo glasina koju je neko uvalio da se prodaja karata poveća.
Kad vidim da neka igra ima mali broj karata da se sakupi za značku (5-6), i još kad vidim da im se cjena na tržištu kreće mizernih 5-7 centi, prosto nemam živaca da se lomatam i dajem karte za 3-4 centa. Mislim, jeste da je zrno po zrno pogača, al 'ajde... Onda dokupim te 2-3 karte koje mi fale, od para koje sam zaradio prodajom karata iz dr. igara, i iskujem značku. Bilo je ljudi koji su mi davali ključeve za igre i za po par profilnih background-a. Najviše sam zaradio na prodaji od Brutal Legend kartica, osim što ih je palo masu (7 od 15) jedna bila i foil koja je otišla za euro i po. Planirao sam još da iskujem i od Civ5-ice i Anomaly Warzone Earth. Em imaju mali broj kartica, em su im cjene smješne. Najvjerovatnije ću čekati da padnu boosteri da dovršim to
Ja sam ovih dana prodao gomilu kartica neke sam prodavao i po pet centi a najbolje sam prosao za Grid 2 te sam prodao po 20 centi, sve ukupno ovih dana sam od pozadina emoticona i kartica zaradio nekih 4.6 eura, plus sto mi svake nedelje padaju booster packovi tako da i tu padne po 50 centi za neke igre i vise po booster packu, i ja vise necu da jurim level dosta mi je ovoliko sad sve sto stize prodajem... A to i ja sam cuo negde za one koji imaju veliki level da ce imati popuste na igre al to je samo neko bacio iskricu cisto sumnjam da ce biti toga...
Btw, i GUNPOINT dobio karte...
Iskoristio sam kupon od -66% i uzeo ja nocas igru Eversion za 1.30 eura i tri kartice od igre prodao za 1.70 eura. Dobio igru dzabe plus zaradio koji cent. :D Za ovu igru kartice su bas skupe.
http://i.imgur.com/noGSKOc.png
Roronoa Zoro
19.9.2013, 23:46
The Showdown Effect je takođe dobio karte
Subscribe na ovu temu (http://steamcommunity.com/groups/tradingcards/discussions/1/864973981286575231/) i dobijaćete redovne notifikacije kada neka igra dobije karte.
gorgilije
24.10.2013, 11:10
Zavrsio sam igru Batman AA.Dobio sam 3 karte za nju,a vidim da ima jos dve karte u igri koje nisam dobio.Zar nebi trebao dobiti sve te karte ako sam vec zavrsio igru?Ili to nejde tako?
Dobijes ceil(n/2) karata, gde je n ukupan broj karata za neku igru. :D
Dakle dobio si 3/5 karata, ostale 2 ces morati da nabavis preko trejda ili da kupis ako hoces da skupljas za bedz. Ako neces, mozes da ih prodas na Marketu ili da ih trejdujes za druge karte ili neke igre male vrednosti.
Roronoa Zoro
24.10.2013, 17:04
možda će nekoga zanimati, jer je bio u bundleu, a to da je Risen i Risen2 dobio karte
Kao što reče ogisha pre par poruka, "pretplatite" se na tu temu i dobijate apdejt svakog dana o igrama koje su dobile ili tek treba da dobiju karte.
gorgilije
24.10.2013, 17:39
Ja sam karte stavio u prodaju.E sad,kako to dalje ide,dali cu dobiti neko obavestenje ako neko kupi,ili kako?
Roronoa Zoro
24.10.2013, 17:46
videćeš po svom steam walletu + obaveštenje na mail
Ili odeš na Market, pa imaš My Market History tab gde možeš da vidiš sve što si do sada prodao/kupio na Steam Marketu. Cene su doduše navedene u valuti u kojoj je kupac platio, pa može da zbuni malo.
gorgilije
24.10.2013, 17:55
Ili odeš na Market, pa imaš My Market History tab gde možeš da vidiš sve što si do sada prodao/kupio na Steam Marketu. Cene su doduše navedene u valuti u kojoj je kupac platio, pa može da zbuni malo.
Aha,a ako vidim da se niko ne javlja neko vreme,jel mogu da "cancel-ujem" prodaju pa da korigujem cenu?
Može, imaš pored svakog predmeta koji ti je izlistan na Marketu zeleno dugme Remove.
Roronoa Zoro
27.10.2013, 13:06
nije mi jasno zašto ove tupave f2p mmo igre dobijaju kartice.
Još jedan način da pokušaju da ti izvuku koji euro iz novčanika. A na tebi je da odlučiš da li ćeš da se upecaš.
^^...a i možda neko od skupljača bedževa zaigra igru duže od 2 sata koliko mu treba za kartice.
Roronoa Zoro
27.10.2013, 13:30
pa badava i da je igraš i 20h kda igra/steam neće da baci kartice dok ne platiš za neki item u određenoj vrednosti u igri.
pa badava i da je igraš i 20h kda igra/steam neće da baci kartice dok ne platiš za neki item u određenoj vrednosti u igri.
Au jes, zaboravih na to.
Onda njima najviše odgovaraju kartice, Bedžeri ne pitaju za cenu :D
Kako je ovo moguce? Lik ima Level 95, a ima svega pet bedzeva.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198062161809/badges/
Verovatno bag. Steam posasavio, pa mu ne prikazuje bedzeve...
Roronoa Zoro
27.10.2013, 20:00
no, imam Risen (oba dela) kartice i menjao bih za Batman AA katrice
Odličan sajt za praćenje cene koštanja kartica i znački. Ne bih preporučio logovanje preko Steam-a, sasvim je funkcionalan i ovako...
http://ehsankia.com/steam/cards/
Total cost to craft all badges: ~$15,202.64
($844.79 × 5 for level 5 badges, ~$10,978.69 for foils)
:eek:
Aj nek bude da se oduzme deo karata koji se dobija za džabe... brojka je opet sa 5 cifara.
A korisnika koji imaju super visok "nivo" ima podosta...
Najveći nivo je 196 trenutno.
Mini Motor Racing EVO dobio karte.
E pa ja danas video slucajno, nego sta su zapeli sa ovim booster packovima prosle nedelje dobio jedan i sad poslednja tri dana dva booster packa, nekad porodje cela nedelja ne dobijem nijedan sad za tri dana dva komada...
Stealth Bastard Deluxe dobio karte.
Stealth Bastard Deluxe dobio karte.
Има 3 дана :p
Roronoa Zoro
2.12.2013, 0:03
imam tri Balkan kartice (CS:GO), pa bih dve menjao za neke druge iz serijala.
Još jedan kul sajt sa informacijama o Trading karticama. Ovde možete da vidite i kakve pozadine i emotikoni padaju od neke igre.
http://steamcardexchange.net/
zdravkelja
25.12.2013, 18:26
Hoce li neko da razmenimo ove snow globe kartice? Posto vidim da cu ih imati 10 do kraja ovog sale-a, reko' aj da sakupim.
edit:
Sve sam sakupio i nemam vise nista za razmenu.
D.J.Quimby
26.12.2013, 9:22
Za razmenu - Snow Globe #1
Trebaju mi - 3,4,5,8,9.
Roronoa Zoro
26.12.2013, 14:33
ako nisi već zamenio, zainteresovan sam:
http://steamcommunity.com/id/Saeba_Ryo/
Имам Snow Globe #5, треба ми #1, #3 и #7
Imam Snow Globe #4,#5,#10
Treba mi #3, #6
http://steamcommunity.com/id/woky91
http://steamcommunity.com/groups/tradingcards/discussions/2/648814844324669210/
Koristite ovo parče interneta za razmenu Snow Globe kartica. ;)
Naravno, al valja staviti i ovde ionako imam dosta ljudi odavde vec u prijateljima :)
Onaj trade sistem ne radi nikako...
Inace otisla je 5ica, ostala mi 4orka samo za dzoranje
Faerie Solitaire kartice:
[H] pozadinu i emotikon iz L4D2 i kupon za Serious Sam BF3 [W] Fiery Omen, Soul Rend
Ako vas mrzi da skidate velike igre samo da bi pokupili karte ili ako koristite XP a imate i neke igre koje na njemu ne rade, evo malog trika kako da zeznete Steam. Potrebno je samo da imate instaliranu neku Source igru (TF2, HL2 i slično).
Prvo vam treba SteamID igre čije karte hoćete, npr. Batman Arkham City GotY stranica na Steam-u glasi:
http://store.steampowered.com/app/200260
Vas zanima ovaj broj na kraju, dakle za Arkham City ID je 200260.
Sad idite u folder gde je instaliran Steam, pa onda steamapps->common->Team Fortress 2. Tu nađite fajl steam_appid i otvorite ga u notepadu. Broj koji se nalazi u njemu zamenite sa ID brojem željene igre, u ovom slučaju to je 200260 i sačuvajte promene. Igru pokrenite iz ovog foldera dvoklikom na HL2.exe, ako je pokrenete iz klijenta ovo neće funkcionisati (klijent naravno mora biti uključen). Iskočiće vam prozorčić sa greškom koji nemojte zatvarati. Pogledajte klijent i videćete da ste u Arkham City igri. Karte padaju provereno.
PROFIT! :D
Chicharito 14
13.1.2014, 16:57
[H] -33% off ZENO CLASH 2
-66% off Nikopol: Secrets of the Immortals
66% OFF Galactic Civilizations II: Ultimate Edition
1 tank emoticons
[W] BLACK OPS 2 Trading cards:
Nuketown 2025, Slums, Hijacked, Standoff, Aftermath, Plaza.
Roronoa Zoro
13.2.2014, 15:48
imam 2x Refined Metal, a pošto to meni ne vrši posao i kda trejdujem ne idem na 0,5 pa bih zamenio za TR kartice ili bilo koje druge.
zdravkelja
29.6.2014, 16:53
Oce li neko ko je skupljao karte tokom ovog salea da se menja? Edit: done
Trazim:Efficiency & Durability ili Power & Safety karticu za ETS2
Nudim:Wonder-Weapons karticu za Sniper Elite v2
Znaci dajem 1 karticu za 1 ,da me neko ne shvati pogresno :D
Ti to ozbiljno?
Pa pogledaj Podforum simulacija voznje (http://www.sk.rs/forum/forumdisplay.php?f=53) i videces koja je tema apsolutno najposecenija i ko to igra ETS2.
@ Acahakler
Imam te obe ETS2 kartice, ali mi nije isplativa zamena (ETS ima 7 karti, a Sniper 9 tako da vise mogu da zaradim na marketu od prodaje ETS2 kartica - bolje nadji neku igru koja je takodje sa 7 kartica pa da se obavi zamena)
Crusader88
6.7.2014, 17:15
Ti to ozbiljno?
Pa pogledaj Podforum simulacija voznje (http://www.sk.rs/forum/forumdisplay.php?f=53) i videces koja je tema apsolutno najposecenija i ko to igra ETS2.
@ Acahakler
Imam te obe ETS2 kartice, ali mi nije isplativa zamena (ETS ima 7 karti, a Sniper 9 tako da vise mogu da zaradim na marketu od prodaje ETS2 kartica - bolje nadji neku igru koja je takodje sa 7 kartica pa da se obavi zamena)
znam da je off, ali jedno pitanje. Da li se karte dobijaju iskljucivo za vreme provedeno u igri ?
Da. Tokom igranja (ne moraš da igraš, bitno je samo da je igra pokrenuta) padne ti pola (ili pola+1 ako je ukupan broj neparan) kartica potrebnih za pravljenje značke.
Crusader88
6.7.2014, 17:28
Da. Tokom igranja (ne moraš da igraš, bitno je samo da je igra pokrenuta) padne ti pola (ili pola+1 ako je ukupan broj neparan) kartica potrebnih za pravljenje značke.
a onda ostale nabavljam trejdovanjem ?
Ili trejdovanjem ili mozes da ih kupis sa marketa.
Ili može da ti padne booster pack (sadrži tri karte) za igre za koje si već pokupio sve karte iz regularnog dropa. Njihov drop zavisi od levela naloga, potrebno je bar jednom nedeljno se logovati u Steam klijent da bi stekao mogućnost da ti možda padne booster te nedelje (ili beše jednom u 15 dana, nebitno...)
Crusader88
6.7.2014, 18:29
aha kontam :) .
I jos jedno retardirano pitanje, posto nemam gde da nadjem.
Koliko sam ja shvatio kada se sakupe sve kartice iz jedne igre onda se pravi znaci i leveluje se account, sto ima kakvog imakta na isti ?
MitraljezaC
6.7.2014, 18:32
Koliko sam ja shvatio kada se sakupe sve kartice iz jedne igre onda se pravi znaci i leveluje se account, sto ima kakvog imakta na isti ?
Veca verovatnoca booster pack drop-a i kad dodju ovi sale-ovi mogucnost ucesvovanja u njima.
Takodje sa odredjenim levelima dobijas mogucnost za dodavanje vise prijatelje i jos neke moguce izmene na profilu.
Acahakler
13.7.2014, 17:19
Ti to ozbiljno?
@ Acahakler
Ako jos nisi zamenio,izaberi koje god hoces kartice iz mog inventara za te 2 :D
Sve trading kartice su ustvari 1920x1080 wallpaperi. Kliknite na HD u gornjem desnom uglu kod svake kartice (npr. Saints Row the Third)...
http://www.steamcardexchange.net/index.php?gamepage-appid-55230
Roronoa Zoro
20.9.2014, 20:28
se zna šta je sa onom temom koja izveštava o igrama koje dobiju kartice, već odavno tamo niko ne postuje ili je nastala neka nova?
Za sada 65 setova ostavljenih za zimnicu (čitaj winter sale), baš će biti lepo kad me Gaben obraduje pa ne napravi opet neki hepening sa kartama :kreza:
Elem, skupljam još setova, u nekim imam duplih karata pa ako je neko raspoložen da menja 1 za 1 duplikate iz istog seta neka pogleda profil i javi se ;)
MitraljezaC
18.10.2014, 18:40
Isto skupljam setove za zimski sale i imam brdo duplih pa ko je raspolozen za trade 1 na 1 :D neke se javi.Moj profil:
Moj Profil (http://steamcommunity.com/id/AlexKraljBrate)
Ja sam sa botom razmenio krš duplih, samo mora da ima više od jedne karte koja ti treba u inventaru da bi prihvatio 1 za 1.
www.steamcardexchange.net/
MitraljezaC
18.10.2014, 19:42
Malope sam saznao za tog bota :kreza: Sad radim neki spisak da znam sta mi sve treba i koje duple imam.
se zna šta je sa onom temom koja izveštava o igrama koje dobiju kartice, već odavno tamo niko ne postuje ili je nastala neka nova?
Tema je očigledno napuštena, ali su u CardTrades grupi počeli da objavljuju jednom nedeljno igre koje su dobile karte...
http://steamcommunity.com/groups/card-trading-card-trades
Roronoa Zoro
26.10.2014, 23:09
pratim preko sajta od kako je tamo zamrlo, ali kako su updateovali sajt više ne radi na Operi (12.17)
Nudim:
Uriels Chasm 1
Culling of the Cows 4, 6
Tražim:
Binding of Isaac 4, 5, 6, 9
Apdejt!
Nudim:
Uriel's Chasm 1, 2, 4
BattleblockTheater 5
The Culling of the Cows 4, 6
Tražim:
Binding of Isaac 4, 5, 6, 9
Uriel's Chasm 3, 5
Super MeatBoy 2, 4, 5
Ili već šta nudite ako već nemate to što tražim, dogovorićemo se.
Poklanjam ove popuste
52358
Žexonije
30.12.2015, 11:25
Da li neko ima viska sad ove praznicne kartice broj 4 i 8 pa da se menjamo za moje duplikate. Ja imam:
Broj 1 (2 kom), broj 2 (4 kom), broj 5 (5 kom), broj 7 (2 kom), broj 9 (2 kom) i broj 11 (2 kom) sve dobijeno gledanjem onih preporucenih igara.
P.S. ako moze da bude bar 24h na cekanju tj. da je neko koristio vec Steam mobile app, a ne 72h, jer meni izbaci negde da je cekanje 24h a negde 72h.
Čekaš 24h ako si sa nalogom sa kojim menjaš prijatelj najmanje godinu dana, u suprotnom se čeka 3 dana.
mentolbrebombona
14.1.2016, 13:33
Jel bi imao neko za HL2, Shadow Warrior, Strider ili Mark of the Ninja neke karte za razmenu? Ja iz tih kompleta nemam duplikate, ali imam iz drugih igara pa ako je neko raspoložen?
Imam od Stridera Strider Hiryu, Juroung i Pei Pooh, ako ti neka od ovih fali tvoje su, ne tražim ništa zauzvrat.
mentolbrebombona
14.1.2016, 14:32
To je odlično pošto meni sve tri trebaju, ostaje mi onda samo još jedna da navatam negde ili kupim. Hvala puno prijatelju. :)
E, da, kako da te dodam, koji ti je nick?
http://steamcommunity.com/id/panzerscout/
Pošalji friend request pa ću da ti ih giftujem. Samo, ako nemaš onaj mobilni autentifikator aktiviran moraćeš da čekaš 3 dana da ti stignu karte :/
mentolbrebombona
14.1.2016, 14:50
Vezao sam ja broj za nalog, ali nemam android i nisam neki ljubitelj, pa onda nikad verovatno neću ni aktivirati to, mada baš me briga i da se čeka šest dana.
Ako ti se sviđa nešto iz mog inventara ti reci, ne mora ovako za dž da mi daš. čisto da ti kažem.
Da li neko ima Tomb Raider karte 5 i 7 u zamenu za Perfect Angle karte broj 2 i 6.
Roronoa Zoro
10.6.2016, 22:46
Da li neko ima Tomb Raider karte 5 i 7 u zamenu za Perfect Angle karte broj 2 i 6.
možda i nađeš neku naivčinu koji će dati duplo skuplje kartice 1:1
Sass Drake
8.9.2016, 21:38
HL2: 2(GMan) dajem za HL2 1,4,5,6,8.
Promaših glavnu Steam temu. :boodala:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.