Prikaži potpunu verziju : Kako vas je ko prevario za 1. April?
Nek prezivi tema do ponoci pa moze lock....
Elem,kako vas je ko prevario za 1. April,ili vase prijatelje a da je originalno...
Evo mene na primer dvaput su presli.
Prvi put Computerboy na mom FB nalogu,dosao covek na chat i pita me da li imam 2 naloga? kazem da nemam i logicno pitam sto,kaze on meni neko onda napravio dupli nalog na tvoje ime,kaze svasta tamo ima. mene ladni znoj oblio i kazem daj link,na sta ce on "Link ide:" i Aprililili sa sve :dzavo:,trebalo mi je 5 minuta da dodjem sebi...
Drugi put negde oko 5 sati sedim za kompom na reaktoru i odjednom cujes vazdusnu sirenu,oladio sam se i us*o u isto vreme i taman pocnem da trcim hodnikom kad kolega vice sa druge strane Aprililili!, jurio sam ga 100 metara da ga gadjam maskom koju sam hteo da stavim sebi na glavu,ispostavilo se da je on tu vazdusnu snimio na telefon i samo proturio kroz vrata da mi zaurla...
Sacuvaj Boze...
Nekako su se po meni prvoaprilske fore ugasile, malo srecem neke sale te vrste............... :)
Doduse moram priznati danas sam se jedno 100 puta upecao na neke vesti... :D
Haha:aplauz:,e dobro je to sa vasdusnom sirenom!!!
Mene niko nije uspeo prevariti ali sam ja prevario oko 50 ljudi recenicom ,,Otkopcan ti slic``.Staromodno ali sta ces....
"E, ispale ti oci!" Sa tim sam skoro sve zeznuo a oni gledaju dole nekontaju sta sam im rekao.:rofl:
Haha:aplauz:,e dobro je to sa vasdusnom sirenom!!!
Kazem ti jurio sam ga sa sve maskom da ga gadjam,jos se prisecam protokola u slucaju akcidenta,***** li mu... :D
E ova je dobra sa uzbunom haha. Cestitaj tom liku svaka cast :aplauz:
Nek prezivi tema do ponoci pa moze lock....
Elem,kako vas je ko prevario za 1. April,ili vase prijatelje a da je originalno...
Evo mene na primer dvaput su presli.
Prvi put Computerboy na mom FB nalogu,dosao covek na chat i pita me da li imam 2 naloga? kazem da nemam i logicno pitam sto,kaze on meni neko onda napravio dupli nalog na tvoje ime,kaze svasta tamo ima. mene ladni znoj oblio i kazem daj link,na sta ce on "Link ide:" i Aprililili sa sve :dzavo:,trebalo mi je 5 minuta da dodjem sebi...
Drugi put negde oko 5 sati sedim za kompom na reaktoru i odjednom cujes vazdusnu sirenu,oladio sam se i us*o u isto vreme i taman pocnem da trcim hodnikom kad kolega vice sa druge strane Aprililili!, jurio sam ga 100 metara da ga gadjam maskom koju sam hteo da stavim sebi na glavu,ispostavilo se da je on tu vazdusnu snimio na telefon i samo proturio kroz vrata da mi zaurla...
Sacuvaj Boze...
Da li koristiš pampers podvučen sa žutim?:D
Da li koristiš pampers podvučen sa žutim?:D
Jesam do skoro,al danas nisam,jos veci belaj bio... :D
Ja sam zaboravio šta je to, ali najpoznatija prvoaprilska šala na svetu je kad su neke Holandske novine početkom sedamdesetih godina objavile u novine da se srušio krivi toranj u Pizzi. Kažu da je bila katastrofa zbog takve neslane šale.
Evo i one dz novine „24 sata” objavljuju na naslovnoj kako od ponedeljka poskupljuju za 50% ... :D
Niko me nije prevario. Na faxu je profesorka na početku predavanja rekla da ćemo morati da odrađujemo sledeće subote čas koji smo izgubili. Odma sam shvatio da mi nismo izgubili ni jedan čas iz Engleskog i da se ona zeza. Posle sam video onaj patetičan pokušaj šale kako Microsoft kupuje Google, znao sam da je fol pre nego što sam otvorio, a otvorio sam čisto da se nasmejem (normalno na link nisam kliknuo).
Drug mi rek'o da nemam tri zadnja časa...I upecao sam se,al' brzo me ugasio.
Mene je uspjela djevojka za*ebat' da je trudna, ali vecja je fora shto nas dvoje josh nismo.. hm.. :D Shok - shok - shok. :paranoia: :D
A ja sam zeznuo drugaricu (fundamentalna Srpkinja, inache :D) kako su upucali Mila Djukanovica ispred njegove kucje 'prije pola sata'. :D Shok - Osmjeh - pa joj krivo shto se nasmijala na takvu vijest - pa opet bechenje ochiju - pa 'Majku ti, Prvi april je!' ;) :D
Nash Knight
2.4.2010, 16:16
Ma najjachi je moj cale sa prijavom "E sutra je prvi april, pazi da te ne za*ebu!" :D
Naoriginalnija fora za prvi april ikada
Osnivač mog omiljenog tehniološkog sajta TrustedReviews za prvi 1. april okači da napušta sajt i svi reagujemo sa Bwahahahah, dobra fora i sl kad on
Nope, nije šala, stvarno napuštam trustereviews...
bummer
Niko me nije prevario jer znam za jadac (uvek znam koji je datum), ali sam ja neke pokušao da obmanem:
34000
:opanachke
Znam da su u americi nalozili ljude valjda 1964.god da neka tamo Australijanska porodica poseduje drvo spageta.Puno ljudi je zvalo da pita o cemu je rec.Evo vidite sliku>>>>
dobro se secam prosle godine sa vojinom upalom jos sam tada bio n00b ali opet lepo me je covek upalio :D
matrix_ninja
3.4.2010, 0:06
Zar to nije pretprosle godine bilo (dobro sam se primio) :D
Prosle je cini mi se bio fazon da su neki "vidjeli" foru, a pola foruma je onda se pravilo da su i oni, dok su drugi nasjeli, tako da je fora bila u tome da nema fore :)
DonCorleone91
3.4.2010, 0:17
Znam da su u americi nalozili ljude valjda 1964.god da neka tamo Australijanska porodica poseduje drvo spageta.Puno ljudi je zvalo da pita o cemu je rec.Evo vidite sliku>>>>
Tesko naloziti amere :D
Zar to nije pretprosle godine bilo (dobro sam se primio) :D
Prosle je cini mi se bio fazon da su neki "vidjeli" foru, a pola foruma je onda se pravilo da su i oni, dok su drugi nasjeli, tako da je fora bila u tome da nema fore :)Malo si pobrkao.
1.4.2008. (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=28442)
1.4.2009. (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=42591)
Kad čovek pogleda ove teme bude mu manje krivo što ove godine nije bilo nikakve gluposti kao povoda za opštu spamažu.
matrix_ninja
3.4.2010, 2:39
Moja greska, iako sam bio prilicno ubijedjen da sam u pravu :)
Ali dobro je ipak, vec sam se bio zabrinuo da mi tako brzo prodjose 2 godine od tog :kreza:
Mene je uspjela djevojka za*ebat' da je trudna, ali vecja je fora shto nas dvoje josh nismo..Kako će te to *****at?
Moja bivša je ''slučajno'' mojoj staroj poslala da je trudna, a ja sam odglumio da sam u šoku i da sam dobio slom živaca. Stara psuje, ćaća me hvata po kući da me ubije... Kada sam objasnio da je to naša dogovorena šala... e pa blago sam modar. Ćale me se dohvatio :P. Izenadio sam se kako pedeset petogodišnjak s bolesnim leđima može biti onako brz.
Kako će te to *****at?
Moja bivša je ''slučajno'' mojoj staroj poslala da je trudna, a ja sam odglumio da sam u šoku i da sam dobio slom živaca. Stara psuje, ćaća me hvata po kući da me ubije... Kada sam objasnio da je to naša dogovorena šala... e pa blago sam modar. Ćale me se dohvatio :P. Izenadio sam se kako pedeset petogodišnjak s bolesnim leđima može biti onako brz.
Poznanici od mog Oca su mi rekli da ni u snu ne pokušam da stanem na crtu njemu. Ja sam pitao zašto, mada sam i znao?! Otac mi je boksovao u Partizanu, nikad borbu nije izgubio, pokušao da prebegne u Austriju, po preporuci dalje u Ameriku za profesionalnog boksera. Uhvatli ga kerovi (originalni vučijaci) na Karavelama (Slovenija) na oko 200 metara od kamena ka Austriji.:kreza:
Stari ljudi su najza*****iji. Ubiše bez milosti :kreza:
--ComputerBoy--
3.4.2010, 21:48
Joj, mene je brat zeznuo prvog aprila da je taj dan veliki petak (bio je cetvrtak) i da se posti. Ja mu poverujem i jedem posno na faksu (ah, te pekmezare, mrzim ih iz dna duse) da bih tek u razgovoru sa kolegama provalio da je cetvrtak! :eek:
Naravno, brat je pao u komu od smeha, nije mogao da veruje da sam toliki kreten. :rofl:
P.S. Na foru za dupli FB nalog se taj dan 20 ljudi upecalo. :D :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.