Prikaži potpunu verziju : 5000 hd slika za Dz,ali fali password
1Stefanel1
2.1.2010, 18:28
Skinuo sam ovde 5000 hd slika, http://windows7themes.net/5000-windows-8-wallpaper.html .Fajl je kompresovan,a i lik je stavio password koji je nemoguce dobiti iz nase zemlje,navodno nema surveys ka nasoj zemlji.
Valjda treba da se popuni neki bzv. formular i dobijes pass na mail.
Ajde ako neko zna kako da zaobidje to da ne pise da je iz srbije pa nek uzme password a ko hoce moze i da skine slike i preko torrenta,fajl zauzima 1.4gb.
Hvala unapred!
Fajl dekripter, svi karakteri, od 1 do 10 polja, pa ga pusti par nedelja da ga unraruje
1Stefanel1
2.1.2010, 18:48
Jednostavnije je a i brze ako neko ima nekog van srbije pa da ga zamoli da dobije pass.ili neko iz srbije ko zna da sakrije ip adresu..
Jednostavnije je a i brze ako neko ima nekog van srbije pa da ga zamoli da dobije pass.ili neko iz srbije ko zna da sakrije ip adresu..
Ti to sam sebi odgovaraš?
Probaj ovaj pass:
goldpackage
1Stefanel1
2.1.2010, 19:15
Sto,imas nesto protiv??:boxing: :)
Hoce,tacan je pass. Jel je znas od ranije ili si sad 'skinuo'?
Previše je čudno a i glupo da sam sebi odgovaraš na postove. Kako god, iskreno da ti kažem, ne zanima me. Ali zbog sebe i respekta na ovom forumu to nemoj više raditi. :)
Pass sam nabavio pre 10ak minuta.
1Stefanel1
2.1.2010, 19:32
Sto si negativan tako? Nisam odgovarao sebi na post nego Miki-car-u a i dopunio sam svoj prvi post(jbg kasno sam se setio da odem na edit). A i mi (novi clanovi) smo kao mala deca,treba nam malo vremena da se uhodamo.
Nista,vodicu vise racuna da ne pricam sa samim sobom,a tebi jos jednom :aplauz: za pass.
Nisam negativan (daleko od toga), nego pročitaj prva 3 posta lepo i polako i videćeš o čemu pričam. Zar ne izgleda malo glupo? ;)
Aj uzdravlje i dobrodošao. :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.