PDA

Prikaži potpunu verziju : League of Legends

Strane : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24

DiNDiNBrE
11.11.2013, 0:38
Meni su jutros hakovali account,ona godina igranja ode u k***c...Nema veze,ionako se nisam nesto iznervirao,posto sam poceo da igram na NA serveru,oni Ameri su mnogo bolji nego Poljaci,nema svadje,samo report i cao...Jednom sam Ameru psovo mater jer mi je prekinuo 17 kill streak i dobio 5 reporta za offensive langauge. :D

tomas
11.11.2013, 10:43
koliki je latency na NA serveru?

@Garinca

3000 ukupno partija normmal/ranked?

DiNDiNBrE
11.11.2013, 12:25
Ping,zavisi dal neko u mom selu skida nesto,ako je net neiskoriscen ne prelazi 100,a onako...preko 200.Imam nekog groznog provajdera,celo selo maltene ima isti IP i ako neko torrentuje,cela mreza ima zastoj.

Inace taman fino moze da se odigra koja partija,mozda komanda koju zadam zakasni pola sekunde,sekundu,sto i nije tolko strasno. :D

MoNsTeR
11.11.2013, 12:43
ping mi je uvek od 80-120(nekad i manje),igram tamo od pocetka lola i nikada trunku delaya nisam osetio...po meni je NA najbolji server sto se tice igraca...

Hrundibakshi
11.11.2013, 13:18
Dobar je kao sto su i eu dobri posle 23h. Na americkim igrate u kontra vremenskoj zoni, kad dvanaestogodisnjaci vec spavaju. Sve je to ista bagra.

DiNDiNBrE
11.11.2013, 13:38
Ovi sa LoL supporta su pokazali koji su slepci ustvari...Vec mi 2 dana stoji ticket na supportu,pravilno popunjen i nijedan od onih slepaca da mi da odgovor za to sto se desava na mom accountu.Igra sad na njemu neki lik,totalni nub koji leavuje svaku drugu igru.Sumnjam na ortaka,mada su i njemu vec 2 puta hakovali taj isti account,a i on o PC-jevima nista ne zna,cak sam mu ja menjao sifru jer sam znao nije...

Garinca
11.11.2013, 13:47
@Tomas
Prve dve godine uglavom igrao normal,tek ponekad ranked,a poslednjih godinu dana igrao samo ranked.
Jednostavno mi je prekipelo sinoc.Ispao sam u silver IV a do pre manje od 2 meseca igrao sam za promociju u platinum ligu.Neverovatan niz poraza.Mozda se i vratim,neznam,moram da iskuliram malo,nije mi prvi put da sam izbrisao igru.Greota mi za nalog koji imam,42 otkljucana heroja,9 rune stranice,36000 ustekanih IP...

DiNDiNBrE
11.11.2013, 13:52
Taj account ti vredi 5000 dinara minimum :)
Jedan lik je uspeo da proda acc silver1 za 500 dinara,i to sat vremena posle davanja oglasa.

tomas
11.11.2013, 14:13
@Tomas
Prve dve godine uglavom igrao normal,tek ponekad ranked,a poslednjih godinu dana igrao samo ranked.
Jednostavno mi je prekipelo sinoc.Ispao sam u silver IV a do pre manje od 2 meseca igrao sam za promociju u platinum ligu.Neverovatan niz poraza.Mozda se i vratim,neznam,moram da iskuliram malo,nije mi prvi put da sam izbrisao igru.Greota mi za nalog koji imam,42 otkljucana heroja,9 rune stranice,36000 ustekanih IP...

iz plat u gold ili gold u sliver mozes da spadnes ako si neaktivan mesec dana ili vise a ako igras konstantno to je nemoguce bez obzira ako sve partije gubis. mozda se si ti pomesao gold i platinum ili kakis kao foka.

Pivalica
11.11.2013, 14:35
To je optimistican pokusaj da moze da ga proda za 5k...
Ja moj koji je malo bolji, i naravno trazim malo vise para, nema sanse da prodam ovde... A malo mi zent da prodajem strancima.
A imam 109 (sad ce i 110i) champs, 52 skina, 14 runepages, gomila runa...
Gold s2, gold s3.
Jbg, lakse je mnogo prodati tek izlvlovan acc, nego nesto u sta je ulagano.

DiNDiNBrE
11.11.2013, 14:43
Ja imam 17 championa i 0 skina,acc mi je mnogo znacio,ali je hakovan,kao da me rastaju sa dusom.Mogu da zamislim kako bi bilo da neko prodaje acc u koji je ulagano mnogo vremena,para i truda...

Pivalica
11.11.2013, 17:25
Ma nisam ja emotivno vezan za nalog, nego nece ljudi da daju dovoljno para! :D

Luka Filipovic
11.11.2013, 17:34
А koliko trazis? :D

Ja cu sad kad se zavrsi sezona da stavim na prodaju ovaj moj, imam oko 60 heroja, 8 stranica za rune, gomilu raznih runa i gold 2 divizija.
Valjda mogu oko 40e za njega da izvucem.

DiNDiNBrE
11.11.2013, 17:35
E pa to je nesto drugo :D ja se emotivno vezem sa svaku igru koja mi se svidi,kao i svaku konzolu koju sam imao. :D

Kod nas niko ne da para,dok u Americi se takvi accounti prodaju za mnogo vece sume novca :)

Kidja
11.11.2013, 18:16
Kraljevi :D

http://www.youtube.com/watch?v=mFIJFlpMRm4

icemama
11.11.2013, 18:42
E pa to je nesto drugo :D ja se emotivno vezem sa svaku igru koja mi se svidi,kao i svaku konzolu koju sam imao. :D

Kod nas niko ne da para,dok u Americi se takvi accounti prodaju za mnogo vece sume novca :)
Pa ovo nije Amerika, drugaciji je standard. To sto si ti vezan za nesto kupcu nista ne znaci :D.
Ne znam sta se cimate oko cene, igru ste igrali valjda iz zabave, a ne da bi je prodali. (posto za 2 dana moze da se zaradi kinta koliko vrede ti acc-ovi, umesto da se igra mesecima)

tomas
11.11.2013, 19:29
Batice,pazi na ta pogana usta.Rekao sam da sam igrao za ulazak u plat,na da sam bio u plat.A drugo,pre nego sto nekom kazes da *****,raspitaj se.Iz plat u gold se ispada zbog PORAZA, iz gold u silver se ispada zbog PORAZA a u bronze se ispada zbog neaktivnosti.Covece i u igri i van nje sve neki trolovi.

recimo da si stigao do g1 e sad da bi bio demotovan u silver moras prvo da budes afk 28 dana i posle tih 28 dana na svakih 7 dana gubis odredjen broj LP 25 u zavisnosti u kojoj si ligi (u goldu se gubi po 25 kad si afk posle 28 dana na 7 dana). znaci ti moras da ne igras 56 dana da bi te sistem demotovao iz gold lige u silver ligu. mozes da budes demotovan u nizu diviziju zbog poraza ali ne u nizu ligu.
jedino iz chalenger lige se demotuje zbog poraza. i tako funkcionise sistem.

p.s.
i dalje kakis ko foka :D

a ako ti ovo nije jasno onda lepo citaj
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/League_system

a ako ne znas da citas onda gledaj
http://www.youtube.com/watch?v=9zdG-FzA5-A

Pivalica
12.11.2013, 11:13
Pa trazim vise verovatno nego sto je iko ovde voljan da da, a opet, dosta manje nego sto acc vredi realno.
A onda mi dodje neki pametnjakovic i kaze, aj dacu ti 3k za acc...
Poslednja ponuda koju sam bio dobio je 80e + HS beta key, al to mi ne odgovara, prvo HS ce uskoro biti open beta, sto znaci da dobijam samo 80e, a to je isto ispod cene...

DiNDiNBrE
12.11.2013, 16:53
Uhvatio sam tog nedovrsenog poljaka sto mi je hakovao account...Kaze kako smo mi Srbi glupi i kako ce da ga proda...Eto,cela godina igranja ode u ruke jednog poljaka od 12 godina koji ni engleski jezik nije naucio...

tomas
12.11.2013, 17:05
pa ti sad sa tim znanjem godinu dana igranja lol-a da krenes novi akaunt ima da se plasiras jos bolje. valjda si naucio nesto od svojih gresaka.

DiNDiNBrE
12.11.2013, 17:55
Ma igram ja vec neko vreme na NA serveru,tamo su mnoogo bolji igraci nego na EUNE,tamo dozivi bolje iskustvo u igri sa igracima lvl 5-6-7 nego sa lvl 30 igracima ranked

el_corona
12.11.2013, 18:21
^
+1, mada poceo sam da igram sa drugom na eune zbog pinga. Doduse desi se da ima i po neki kvalitetan igrac na eune.

http://global3.memecdn.com/so-doge-nasus_o_2176347.jpg

tomas
12.11.2013, 18:25
ja nemam problema na eu nordic udjoh u plat pred kraj sezone 3,i to solo xD

Pivalica
12.11.2013, 18:37
Pa nije tesko doci do plat, ako imas zivce, jer ti samo to treba... Koje ja nisam imao. Kada sam bio u promo za plat, lik je to video, i namerno istrolovao (uzet ss, poslat ticket riotu, al dzaba...), i izgubih promo, i tu sam bio tolko ispizdeo, da sam se smorio, i posle toga samo poceo sve losije i losije da igram... Ostao u goldu...
Za S4, nemam nameru da se za'ebavam tako, pred kraj sezone, nego cu da uzmem da naguzim sve prvih mesec dana, dok jos ima pristojnih igraca u placement mecevima, i izvucem plat i posle lagano...

MoNsTeR
12.11.2013, 19:49
Ljudi moze neko da mi objasni sta znaci ova pred sezona?Sta tu mogu da postignem igrajuci...?Da li ce mi se taj rank racunati u s4?

Braveheart
12.11.2013, 23:08
Nemam ni ja problema na eune, zavrsio sam s3 u d2 i sve sam solo igrao. Nzm sta poredite vise euw sa eune... Sve je to isto bre, nema nikakvih velikih razlika.

Luka Filipovic
13.11.2013, 0:06
Ja sam sa drugom igrao duoq i igrali smo od cetvrtka do sinoc.
Igrali smo samo morg/sivir i w/l je bio 29/5.
Ja sam presao iz silver1 u gold 1 a on je iz bronze2 dosao u gold5.
Da sam imao vise vremena verovatno bih upao u plat jer mi je mmr iznad moje lige.
Glupo mi je sto ce mi sad mmr pasti sa ovih 1750 na oko 1475...

Sun Tzu
13.11.2013, 1:01
Dobar je kao sto su i eu dobri posle 23h. Na americkim igrate u kontra vremenskoj zoni, kad dvanaestogodisnjaci vec spavaju. Sve je to ista bagra.Da li to Vi, cenjeni gospodine, igrate lol?

Hrundibakshi
13.11.2013, 12:36
Da li to Vi, cenjeni gospodine, igrate lol?

Poštovani,

Da, došli ste do dobrog zaključka na osnovu mog prethodnog odgovora u ovoj temi. Svako jutro kad ustanem, obučem svoj frak i cilindar, pročitam nasumično odabran odeljak iz Biblije i proverim da li se Papa Franja obratio vernicima na društvenoj mreži Twitter, te nakon toga odigram nekoliko mečeva popularne igre LoL. Analizom mojih dosadašnjih mečeva, vrlo lako bi se moglo doći do zaključka da ne umem da igram, kao i da znam da igram samo sa dva čempiona ali me to ne sprečava da budem uporan.

Uveče, pre spavanja, pratim istu rutinu kao nakon ustajanja samo u obrnutom redosledu i uz male izmene gde umesto proveravanja Twittera koristim jeftin alkohol a umesto čitanja Biblije gledam emisiju Farma - pregled dana na RTV Pink.

S poštovanjem,
Hrundi V. Bakshi

DiNDiNBrE
13.11.2013, 16:10
Ovi pedercici iz RIOT-a su mi se javili :D evo sada rade istragu i ukoliko im dajem odgovore na raznorazna pitanja povracaju mi account :)

Sun Tzu
14.11.2013, 0:59
da ne umem da igram, kao i da znam da igram samo sa dva čempionaNišta onda, nema svrhe zvati Vas na dvoboj u zoru.

Kidja
14.11.2013, 3:33
http://www.youtube.com/watch?v=WAEWfG-DJO8#t=12

Oplakao sam ali surova istina :D

DiNDiNBrE
14.11.2013, 15:54
Jao da znate sta mi se desilo...Sad imam dva accounta,jedan lvl10,i onaj na kome sam SilverV.Razlika izmedju njih je username,stari ima jedno slovo manje na kraju (ovaj drugi ponovljeno zadnje).I taj SilverV,kao sto znate je hakovan,i ja prijavim RIOT-u.Oni me ispitaju par pitanja,dam im odgovore i kazu da u roku od 12 sati dobijam E-mail sa sifrom koju su oni postavili.I zamislite slepce,promene mi sifru na accountu lvl10,a onaj lvl30 netaknut!Eto sta sve jedna mala greskica u pisanju user-name-a moze da ucini. :D

Darky
14.11.2013, 22:10
Ima li neko account na PBE koji vise ne koristi ili je voljan da ga podijeli?

Flexyy
15.11.2013, 3:22
Mislim da ne moze niko da ti da jer su sada povezani sa main accountom.
Ja sam imao dobrih godinu ipo dana sa i obrisase mi pre dve nedelje kad su uveli ovo.

Darky
15.11.2013, 21:45
Mislim da ne moze niko da ti da jer su sada povezani sa main accountom.
Ja sam imao dobrih godinu ipo dana sa i obrisase mi pre dve nedelje kad su uveli ovo.

Ozb? Nisam znao i meni su isto.Znaci to je razlog.

Wittmann
15.11.2013, 21:48
OVO JE HOROR!!! 1 pobeda mi falila za gold ali ovo je uzas,10 za redom sam izgubio,zapadaju mi trolovi,ljudi sto imaju samo 1 pobedu,afk,2 mid 2 top,****te ovaj riot i njihova balansiranja ***** im se u igru

icemama
15.11.2013, 22:27
I ja sam mislio da je balans los, dok nisu ukljucili na lolnexus da mozes da vidis srednji mmr oba tima.
Nekoliko puta mmr oba tima je bio isti, sto i nije tako lako, tako da je ipak balansirano, ali ne moze riot da zna kad ce neko da pocne da troluje ili sta vec.
Mozda je bolje pitanje da li je odredjivanej mmr-a najbolje sto moze.

DiNDiNBrE
15.11.2013, 23:08
Meni su padali retardi koji troluju jer je Pantheon na mid-u,koji se dobro nafidao i mogli smo 'ladno da ih unistimo...Padali su mi i oni sto troluju jer igraju sa "jungler 0 gank 15 minutes" (tj taj lik je bio solo top,a protivnicki jungler je nonstop gankao bot,pa sam morao dole da im pomazem) i naravno fidao i izgubimo igru bezveze...Jednostavno ti Poljaci su jako za*****i,i sa njima nema teorije da se igras. :D

Wittmann
16.11.2013, 11:38
Meni su padali retardi koji troluju jer je Pantheon na mid-u,koji se dobro nafidao i mogli smo 'ladno da ih unistimo...Padali su mi i oni sto troluju jer igraju sa "jungler 0 gank 15 minutes" (tj taj lik je bio solo top,a protivnicki jungler je nonstop gankao bot,pa sam morao dole da im pomazem) i naravno fidao i izgubimo igru bezveze...Jednostavno ti Poljaci su jako za*****i,i sa njima nema teorije da se igras. :D
Ali 10 za redom brate,to mi se nikada nije desilo :D jednostavno ne mogu da izvucem partiju,sto ti kazes 2 puta mi zapadali neki poljaci samo nesto seru pizdec kurwa i repot u mathrfacrkr,otprilike tako pricaju,ogadi mi lol naciju:D

DiNDiNBrE
16.11.2013, 13:02
Samo predji na NA,EUW server i oprosti se od njih...Evo mene na NA,jesam lvl 6 ali moze pristojnije da se igra,ti Poljaci su gori nego mi Srbi,nenormalna nacija :D

Puritania
16.11.2013, 13:43
Najomrazenija nacija, ti Poljaci :D

tomas
16.11.2013, 14:24
ma tako je vi ste najbolj igraci na planeti,da nije tih poljaka vec bi ste bili u chalenger ligi i neki tim bi vas zvao da igrate profesionalno. :kreza:

Wittmann
16.11.2013, 14:41
Najomrazenija nacija, ti Poljaci :D
Poljaci,cesi,ukrajinci,grci najgori od najgorih

Wittmann
16.11.2013, 14:42
ma tako je vi ste najbolj igraci na planeti,da nije tih poljaka vec bi ste bili u chalenger ligi i neki tim bi vas zvao da igrate profesionalno. :kreza:
Nemam pojma znam samo da na polovini partije nijednom ne zagiinem a imam dobar skor,ali naravno onda popusti bot ili top i kraj price,ne mogu nista da uradim

icemama
16.11.2013, 15:08
Nemam pojma znam samo da na polovini partije nijednom ne zagiinem a imam dobar skor,ali naravno onda popusti bot ili top i kraj price,ne mogu nista da uradim
Kako ne mozes nista da uradis kada "popusti bot" ti si mid heroj, i ti treba da ubijes adc-a lako. (jos kazes da si nafidan, gde ces lakse)
Plus ako dobijas mid mozes da odes sa svojim dzunglerom dole zajedno, dok drugi lik sa mida nece smeti da te prati jer mozes da ga cekas u obliznjem busu i da ga ubijes.

Wittmann
16.11.2013, 15:12
Kako ne mozes nista da uradis kada "popusti bot" ti si mid heroj, i ti treba da ubijes adc-a lako. (jos kazes da si nafidan, gde ces lakse)
Plus ako dobijas mid mozes da odes sa svojim dzunglerom dole zajedno, dok drugi lik sa mida nece smeti da te prati jer mozes da ga cekas u obliznjem busu i da ga ubijes.
EJ 11 partija za redom sam izgubio od pocetka preseasona,gledam posle koji mi timovi zapadaju,ljudi imaju po 1 ili 2-3 pobede,ne mozes jednostavno ti njih da izvucis,troluju ili se sprdaju,2 afk za 1 mec pa ok dobicu onda sigurno

Luka Filipovic
16.11.2013, 17:43
zasto igrate ranked sad u preseason?
Ne isplati se, osim ako imate manje od 1200 mmra.

icemama
16.11.2013, 18:46
zasto igrate ranked sad u preseason?
Ne isplati se, osim ako imate manje od 1200 mmra.
Ja uopste ni ne igram (mmr oko 1500), nesto mi smor :D
Cekam da izadje neki update od svih ovih sto najavljuju pa da probam sve te izmene :p

DiNDiNBrE
16.11.2013, 21:03

Priznajem da sam n00b svemirskih razmena,ali Poljaci su cudo nad cudima...Zato maltene i igram samo na NA,jednostavno Ameri su smireniji i kad popizde nista ne govore i zveknu ti report,to znam iz licnog iskustva...

Inace primetio sam da mi Srbi licimo na Poljake nenormalno :D

Puritania
17.11.2013, 0:05
I opet je EuW down :) :opanachke Sad ce verovatno da se isprse za po 1k-2k rp kompenzacije :mad: U sred rankeda mi crashovao client,i kaze da mi je problem u firewallu, a ja budala sve ispreturao po njemu dok se nisam setio da pogledam status servera na sajtu...

DiNDiNBrE
17.11.2013, 0:15
Na EUNE ista prca,cekam u redu od preko 20 000 igraca...

A taman mi pokvari atmosferu pred slavu sutra :)

DiNDiNBrE
17.11.2013, 0:17
http://www.youtube.com/watch?v=zHBsuTmnpmg

Znaci ne verujem kakvih sve igraca ima :opanachke

icemama
17.11.2013, 0:50
http://www.youtube.com/watch?v=zHBsuTmnpmg

Znaci ne verujem kakvih sve igraca ima :opanachke
Kakvih, ako sam dobro shvatio ti se njemu podsmevas ili ?

DiNDiNBrE
17.11.2013, 12:42
Kakvih, ako sam dobro shvatio ti se njemu podsmevas ili ?

Ne,nego kao da gledam u sebe manje-vise jer su iste takve stvari i mene snalazile,nego nisam znao kako da se izrazim :)

Flexyy
19.11.2013, 11:29
Olaf je ponovo op.
Toliki mu je dmg output a nema neki veliki cost, upravo sam dobio 5 za redom sa njim.
Botrk+Visage+hydra moze ladno 2v5 sve da pocisti ako protivnicki tim nema mnogo cc-a.

AkiRa
19.11.2013, 15:46
I opet ista prica ko prosle sezone. Niko nece da igra 3v3 gde je mnogo lakse doci do Gold-a, a onda se zale kako nisu mogli dodju do Gold-a.

DiNDiNBrE
19.11.2013, 16:03
Olaf je ponovo op.
Toliki mu je dmg output a nema neki veliki cost, upravo sam dobio 5 za redom sa njim.
Botrk+Visage+hydra moze ladno 2v5 sve da pocisti ako protivnicki tim nema mnogo cc-a.

Pa naravno,on je meni uvek bio OP,samo sto ja umesto visage uzimam Frozen Mallet,a botrk tek kasnije :)

Inace,jesam li jedini kome se drasticno smanjio FPS (sa 45 na 15)?

Marezz
20.11.2013, 3:41
Nisi jedini, meni je FPS do skoro bio oko 100+ na max detaljima, sad je oko 40-60...

Flexyy
20.11.2013, 10:38
Nocas maintenance zbog patch-a, sutra u ovo vreme bi trebalo da na live serveru bude novi gamplay, itemovi, vision system itd.

maska
20.11.2013, 13:18
Hoce li biti ubacen onaj sistem da pred ranked meca biras poziciju na kojoj igras?

Послато са HUAWEI Y300-0100

pRoskiLLz
20.11.2013, 14:12
bice, samo treba da bace update sa tim... samo cu tako i da igram... :D

p.s. meni je fps bio ~50 na high detaljima a sad je 150-200 na max... (uzeo sam novi komp) :kreza:

DiNDiNBrE
20.11.2013, 19:07
Ma ja imam ovaj ku**c od PC-ja iz profila...

Ako mi patch popravi FPS bice fino,ako nema od toga nista onda da radim neki update konfiguracije :)

Probao sam visage na Olafa,bolje je nego da kupujem mallet,em mi ostaje 1k gold-a za pocetak sklapanja botrk-a :D

maska
20.11.2013, 22:42
Sto se tice zahtevnosti u to budi siguran da ce se samo povecavati, tako da ti update kompa ne gine
:-)

DiNDiNBrE
21.11.2013, 20:36
Ma CPU usage mi je bio nekih 90% dok igram LoL,a sad mi je "samo" 20%...Reinstalirao bi igru al me mrzi da skidam 5GB-a (prvo 2GB-a ciste igre+3GB patcheva) a plus uz to i idem u inostranstvo prekosutra,pa PC ce koristiti samo brat kome tolicki FPS (1-10) nije problem...

Vuleta
21.11.2013, 23:12
tradicionani supportovi su unisteni.ocekujte najezdu mageova sa mida na suppprt poziciju.mada riot ce vrv izbaciti neki brzi patch.**** ih morelo ******

the_punicher
22.11.2013, 3:00
http://clip2net.com/clip/m98033/1385080079-clip-67kb.jpg?nocache=1pozz ljudi,je l mogu da zamolim da mi neko pomogne ukoliko zna resenje,od ovog psolednjeg peca ne mogu da sinem update izbacuje mi update failed send logs ada skinem odredjeni deo pacha i zakuca.Ako moze nekod a mi kaze kako to da resim :S

darkowozzd
22.11.2013, 20:24
ne gine ti repair ako ne reinstalacija igre,.... ja na svakih par peceva ostavim repair kad odem u skolu... a kazem caletu (posto je skoro uvek kuci) da pogleda dali pise play... ako pise onda da pritisne dugme na kucistu :D

DiNDiNBrE
22.11.2013, 20:34
Ja i kolega darko smo malocas imali simpaticnu one to all partiju...Master Yi vs Fizz...Mod mi izgleda solidno i pravo je osvezenje posle dosadnog aram-a.

Inace ja cu da opicim repair sad,pa ako dobijem neko poboljsanje u performansama pravim slavlje :)

Flexyy
23.11.2013, 10:59
tradicionani supportovi su unisteni.ocekujte najezdu mageova sa mida na suppprt poziciju.mada riot ce vrv izbaciti neki brzi patch.**** ih morelo ******

Ja sam krenuo da igram lux sa spelthieves edge.
Prvo daje ap i mana regen, daj mi gold per sec i gold pri aa protivnika.
Svaku partiju imam rabadons, i zhoyas\ryai pored cizmi i sightstona.

Sto se tice tradicionlanih supporta Thresh je i dalje dobar jer ga nisu dirali, za Jannu i lulu treba oko 200ap da bi imale iste vrednosti kao u s3...

darkowozzd
26.11.2013, 11:27
Ja i kolega darko smo malocas imali simpaticnu one to all partiju...Master Yi vs Fizz...Mod mi izgleda solidno i pravo je osvezenje posle dosadnog aram-a.

Inace ja cu da opicim repair sad,pa ako dobijem neko poboljsanje u performansama pravim slavlje :)

nervira me kod ovog moda sto vecina partija potraje preko 40 minuta... al yi pravi cuda ovde... nijedan od fizz mi nije mogo nista 1 na 1.... ali ako naidju 3 fizza na mene i dindina... nema ih :D statik+2 infintyja+hydra i bloodthirster... nema ih i nemogu mi nista :D a ceo wave miniona nestane iz dva udarca :D nego,sad kad nisam imo net za vikend, igro ja malo dotu 2 protiv botova (moze bez neta ) i imam samo 2 stvari koje bi mogle da se uvedu u lol... prva je igranje sa botovima offline :D sto bi bilo extra,jer moze da se koristi cheat engine za gold :D a drugo je onaj item sto kosta boga oca (oko 6200 golda) i nestaje iz invenoryja kad umres... ali daje 300 dmg :D e to treba lol-u :D

maska
26.11.2013, 15:54
Da bas nam treba jos neki cheet da glupi klinci mogu po ceo dan da stancuju novac i kupuju sve i svasta.... lolu je sasvim dovoljan ovaj broj novina koji je dobio, samo da uvedu jos biranje pozicije pre pocetka i to je to. :-)

Marezz
26.11.2013, 16:53
Ja bih najvise voleo kada bi ubacili da u solo que mogu da upadnu samo solo igraci bez ikakvog premade-a.

darkowozzd
27.11.2013, 10:00
lolu je sasvim dovoljan ovaj broj novina koji je dobio, samo da uvedu jos biranje pozicije pre pocetka i to je to. :-)

to za poziciju je dobro... mada voleo bi da uvedu jos neke novine,,, al dobre... smorio sam se vise igrajuci ovo... dobro je to sto u one for all nemoram samo svoje champione... :D probao sam jinx i dobra je... a sad neznam kog sledeceg da kupim... jinx ili fizz-a :D

Psycho13
27.11.2013, 14:33
to za poziciju je dobro... mada voleo bi da uvedu jos neke novine,,, al dobre... smorio sam se vise igrajuci ovo... dobro je to sto u one for all nemoram samo svoje champione... :D probao sam jinx i dobra je... a sad neznam kog sledeceg da kupim... jinx ili fizz-a :D
Fizza.

DiNDiNBrE
27.11.2013, 18:00
ako neko zna kad izlazi onaj yasuo,u inostranstvu sam pa pojma nemam o desavanjima (pisem sa telefona)

darkowozzd
27.11.2013, 23:37
ma ko ce ga znati... mada zvuci mi kao da je brat od master yi-a :D ili mozda sin? :D kad je jinx mogla biti sestra od Vi moze i yasuo da bude brat od yia :D

DiNDiNBrE
28.11.2013, 11:01
meni izgleda Kao xin,Ali I ima slicnosti sa yiem

darkowozzd
28.11.2013, 12:10
nisam video.... samo po nazivu rekoh :D

RUSuper
28.11.2013, 23:30
Da bas nam treba jos neki cheet da glupi klinci mogu po ceo dan da stancuju novac i kupuju sve i svasta.... lolu je sasvim dovoljan ovaj broj novina koji je dobio, samo da uvedu jos biranje pozicije pre pocetka i to je to. :-)

Biranje pozicije je već bilo testirano na PBE,ali neće se još uvesti,bar je tako glasio oficijalni odgovor riota.

darkowozzd
1.12.2013, 22:04
Fizza.

a fizza ili xeratha... za mid?

Stefan1996
1.12.2013, 22:36
Uzmi fizza i uzivaj..;)

Psycho13
2.12.2013, 10:57
Kassadin je najjaci za mid(i daleko najzabavni), a posle njega definitivno fizz.

maska
2.12.2013, 11:17
Da je op jeste, i da je zabavan u to ne sumnjam ali smara zestoko njegov nacin igre tipa bocnem pa pobegnem, kada bi mu povecali cd spelova pitao bih vas dal je zabavan.

Poslato sa HUAWEI Y300-0100

Flexyy
2.12.2013, 12:32
I dalje bi tele+homeguards+ult bio op :D

maska
2.12.2013, 15:34
Bio bi pod uslovom da dobijes lane sto bi u tom slucaju bilo daleko teze ;-)

Pivalica
2.12.2013, 16:04
ne. kass uopste ne zavisi od toga da li ce da dobije lane ili ne.
ako uspes da zavrsis prvih 15 minuta sa ne vise od 20-30 cs zaostatka i sa istim kill score-om kao i enemy,ti si ahead. Sve sto kassadin treba da uradi je roam, da pokupi 2-3 kill, i on moze da carry partiju ako zna sta radi. Ista prica je i sa LB.
To su jednostavno heroji koji ako ne dobiju killove ne mogu nista da urade, ali u soloq, ako si iole dobar sa njima, pokupices bar 2 killa od 3-4 roama i to je sve sto ti treba.
Jedini je problem sto su trenutno u gold/plat kass i fizz su perma ban.

icemama
2.12.2013, 16:40
ne. kass uopste ne zavisi od toga da li ce da dobije lane ili ne.
ako uspes da zavrsis prvih 15 minuta sa ne vise od 20-30 cs zaostatka i sa istim kill score-om kao i enemy,ti si ahead. Sve sto kassadin treba da uradi je roam, da pokupi 2-3 kill, i on moze da carry partiju ako zna sta radi. Ista prica je i sa LB.
To su jednostavno heroji koji ako ne dobiju killove ne mogu nista da urade, ali u soloq, ako si iole dobar sa njima, pokupices bar 2 killa od 3-4 roama i to je sve sto ti treba.
Jedini je problem sto su trenutno u gold/plat kass i fizz su perma ban.
Lepo si to rekao, jednostavno kad se igra kassadin, sa njim cekas da dobijes ulti i farmas koliko gos mozes, nikako ne pokusavas da dobijes lejn i da se cepas pre levelas 6 :D

maska
2.12.2013, 17:11
O tome i pricam, neki nerf mora da dobiju prosto nema svrhe kad su u rankedima stalno ban. Kassa ima silent, slow i onaj nazovi teleport (koji moze preko tekstura) sto je po meni zaista mnogo. Svaki od heroja ima po jednu (ne racunam supp) od tih ili ni jednu, a on....

Pivalica
2.12.2013, 17:51
Kassadin je vec nerfovan, silence je smanjen duration, i uz tenacity ne traje uopste mnogo. rift walk ima svoju cenu, ako se spamuje odes oom zacas.
Kass je izuzetno jak champ, ali nije OP, jednostavno ljudi u bronze-gold ne znaju kako da igraju protiv, i zato je stalno banned. Isto kao i nasus npr.
Fizz s druge strane jeste OP, jednostavno njegov synergy sa LBane je ogroman, ali mislim da tu treba LBane da dobije nerf, ne sam fizz.

Psycho13
2.12.2013, 21:05
Protiv Nasusa uzmete Teema i Nasus ne moze nista. A sto se tice Kassadina on jeste OP. Ja ga obozavam, ali moram da priznam to.

maska
2.12.2013, 21:11
Teemo je vraska masina za ubijanje, ne znam za vas, ali ga redovno psujem kad god mi je u protivnickom timu. :-)

OgnjenM
2.12.2013, 22:08
Teemo je vraska masina za ubijanje, ne znam za vas, ali ga redovno psujem kad god mi je u protivnickom timu. :-)

Teemo je jedan od jacih heroja, ne znam zasto ga ljudi toliko ne vole. Ili ne znaju sa njim i protiv njega...Prava je "dosada".

Nisam neki pro igrac u goldu sam, ali sa timom rijetko kad izgubim, on mi je cak u top statistikama po pobjedama.

http://i41.tinypic.com/28gqlpe.jpg

Psycho13
2.12.2013, 22:18
Ko nije probao counter jungle sa teemom, nista nije uradio...

Stefan1996
2.12.2013, 22:53
http://www.telegraf.rs/vesti/127424-srbijom-hara-lol-igrica-koja-izaziva-istu-zavisnost-kao-i-heroin
boze sta jos necu da procitam...

maska
2.12.2013, 23:03
Haha pa to je bajato, nekad je wow imao taj epitet....

DiNDiNBrE
3.12.2013, 23:33
daj toj inteligentnoj osobi sto je napisala tu glupost da igra lol,pokazi joj kontrole i 2 sata ce igrati igru bez prestanka...
nego,i ja sam igrao sa teemom jos dok je bio na damage-u saa ability-jem,i bio sam neunistiv :)
nashors tooth- malady-kitae-mallet i imao sam jedinstvenog teema,kome niko nista nije mogao :D

Flexyy
4.12.2013, 5:12
Kassadin je vec nerfovan, silence je smanjen duration, i uz tenacity ne traje uopste mnogo. rift walk ima svoju cenu, ako se spamuje odes oom zacas.
Kass je izuzetno jak champ, ali nije OP, jednostavno ljudi u bronze-gold ne znaju kako da igraju protiv, i zato je stalno banned. Isto kao i nasus npr.
Fizz s druge strane jeste OP, jednostavno njegov synergy sa LBane je ogroman, ali mislim da tu treba LBane da dobije nerf, ne sam fizz.

U potpunosti se slazem sa ovim, dovoljno je da se warduje njihov blue (ako si blue side) i kad vidis njihovog junglera na blu-u odes sa svojim junglerom za counter gank i okrenes celu partiju.

+Veliki broj igraca protiv kojih igram (Gold3-Gold1 variram) lanuju sa half hp jer imaju wardovan bot sto je i uz njihovu brzu rekciju free kill ili dva za kassadina

Sto se tice teema, nisam detaljno presao preko novih masterisa ali mislim da je sada magpen\armor pen u jednom pointu i zbog novog vision sistema i limita na wardove, on prakticno daje besplatni map control a svaka pecurka dealuje 1500dmg late game (ne uzimajuci u obzir mr) drugo pecurke je tesko ukloniti bez oracles-a i bez vision wardova (moze se koristiti trikne,ali ima dug cd), takodje njegov passiv je korisniji.Mislim da ima jos nekih promena koje mu odgovaraju, ali mislim da je i ovo dovoljno i sledi mu nerf.

Edit: + jedan mast point daje 1% veci magic damage za svaki aa na protivniku do maksimalnih 3%

tomas
4.12.2013, 10:30
protiv nasusa jedino resenje je da ga oterate iz lejna kompletno (mislim na genkove) i dobijete prednost u levelima tako da kad se vrati da mozete i tower dive kill da izvedete a ako farma pod kulom onda ste dzaba krecili :)

darkowozzd
4.12.2013, 20:52
ono kad sam sve moras da uradis :opanachke http://www.dodaj.rs/t/1/KA/2TISUbg4/untitled.jpg (http://www.dodaj.rs/?1/KA/2TISUbg4/untitled.jpg)

DiNDiNBrE
4.12.2013, 21:12
je*ote sa kojim si somovima igro
nego sto im prikri nikove?

darkowozzd
4.12.2013, 21:51
pa tako se to radi.,.. a jos mi se igra crashovala na pocetku a oni bili vec 6 lvl... ja udjem nabijem quadru...falio mi jedan sekund da ubijem ashe i nabijem pentu... ali posle u toku igre cait je bila najveci noob od svih njih... uradi zadnji udarac na mene da pokupi kill... a posle ostane tu da farma... a svako od nas zna kartusov passive... i jelte,nabijem je na Q 5-6 puta... (kad kazem Q mislim na spell ,dugme na tastaturi :D ) a prikrio sam nikove nemam pojma zasto... video da to rade kad postavljaju screenshotove... mislio da tako treba :D

DiNDiNBrE
4.12.2013, 22:27
ja sam imao cudnih partija sa yiem,zapocnem sa 0-9 a zavrsim sa 28-11,ali to bese davno,u skorije vreme me ne ***** tolko

mmiikkii
6.12.2013, 13:28
http://i.imgur.com/9eeKfGf.png
Gramno organizuje najvecu LoL ligu na ovim prostorima po uzoru na LCS uz podrsku Riot Gamesa. Timovi koji ce igrati su Kalu OP, XTX i Back To Gaming i jos pet timova koji ce dobiti sansu preko kvalifikacija.

Ukoliko zelite da se oprobate u najjacoj ligi na Balkanu posjetite ovaj link za vise informacija http://www.gramno.com/forum/threads/9022-Gramno-Balkan

Hrundibakshi
6.12.2013, 15:13
Za koji tim igra Sun Tzu?

darkowozzd
6.12.2013, 20:55
http://i.imgur.com/9eeKfGf.png
Gramno organizuje najvecu LoL ligu na ovim prostorima po uzoru na LCS uz podrsku Riot Gamesa. Timovi koji ce igrati su Kalu OP, XTX i Back To Gaming i jos pet timova koji ce dobiti sansu preko kvalifikacija.

Ukoliko zelite da se oprobate u najjacoj ligi na Balkanu posjetite ovaj link za vise informacija http://www.gramno.com/forum/threads/9022-Gramno-Balkan

mislim da nebi trebali ovde da budu linkovi ka drugim forumima al ae :D

mmiikkii
6.12.2013, 22:24
mislim da nebi trebali ovde da budu linkovi ka drugim forumima al ae :D

Moderator ovog podforuma je dozvolio.

darkowozzd
7.12.2013, 13:09
Moderator ovog podforuma je dozvolio.

pa ok onda :D nego,najgori osecaj kad imas 3 vs 5 na aramu i sve sam uradis i pobedis... desilo se :D nemam screenshot sto mi je mnogo zao :(

the_punicher
7.12.2013, 16:40
POZZ svima da li neko od vas ima problem sa lagom u igri od kada je izasla ova nova sezona?

DiNDiNBrE
7.12.2013, 18:52
Ja,ali je prestalo :)

Samo se zali na lol support i dobices resenje za to,bar su meni pomogli :D

Marezz
7.12.2013, 20:31
Jel mozes da podelis to resenje sa nama? Ja sam poslao ticket na support pa sta bude..

DiNDiNBrE
7.12.2013, 20:35
Pa poslo sam ticket,oni nesto *****li kako resavaju problem i sutradan ga vise nema...Cudno ali istinito :)

icemama
7.12.2013, 22:17
Riot ima problema sa serverima, tako da sta god vama poslali to nece pomoci dok oni ne rese probleme kod njih.
EUW serveri najvise laguju.

DiNDiNBrE
7.12.2013, 22:24
Riot ima problema sa serverima, tako da sta god vama poslali to nece pomoci dok oni ne rese probleme kod njih.
EUW serveri najvise laguju.

E bas to.Jedan dan igram normalno,drugi dan laga...Trebaju da se pozabave vise serverima nego nekim glupim updateovima

darkowozzd
7.12.2013, 22:26
ja bi voleo da vidim neko menjanje izgleda npr turreta ili creepova ili barona i zmaja... cisto da ne smori :D

Marezz
7.12.2013, 23:22
Imao sam skoro problem sa lagom ali ping je sad ok, ovo je bas problem sa FPS. Evo bas danas odigrao partiju kad ono FPS 30-50FPS, nesto su s**bali u ovih par zadnjih patch-eva pa igra losije radi..

Pivalica
8.12.2013, 1:17
veliki je problem sa EUW serverima i o tome je odavno price bilo, jer i problemi traju ko zna kolko vec...
pred pocetak S4 bi trebalo da serversko postrojenje bude prebaceno na novu lokaciju izgradjenu bas za te potrebe sa potpuno novim masinama... pa cemo da vidimo da li ce i sta biti sa tim...

Sun Tzu
8.12.2013, 1:34
Za koji tim igra Sun Tzu?Čuo sam da ga traži TSM ali on smatra da su timovi za žene pa igra samo aram.

darkowozzd
8.12.2013, 9:17
ja sam imao problem sa patchem kad su ubacivali aatroxa... do tad sam igrao na max... sa stabilnih 60 fps... a sad sam samo iskljucio senke,,, o ostalim lagovima neznam... ping mene zeza ponekad jer imam wireless :D

Marezz
8.12.2013, 15:48
U Riot-u kao da rade debili, dobio sam odgovor na tiket. Kao obicno je hardver problem ili graficka podesavanja u igri/drajveri/directx. Uopste mi nisu jasni, kako mogu tako da za**bu nesto. Taj problem se vuce vec skoro 2 godine i nikako da ga rese. Ako sam imao 100-120 FPS i odjednom jedva 50 a nista nisam menjao/dirao pa valjda to govori da nesto nije u redu :n-cc2:

DiNDiNBrE
8.12.2013, 16:25
U Riot-u kao da rade debili, dobio sam odgovor na tiket. Kao obicno je hardver problem ili graficka podesavanja u igri/drajveri/directx. Uopste mi nisu jasni, kako mogu tako da za**bu nesto. Taj problem se vuce vec skoro 2 godine i nikako da ga rese. Ako sam imao 100-120 FPS i odjednom jedva 50 a nista nisam menjao/dirao pa valjda to govori da nesto nije u redu :n-cc2:

Tacno su i meni takav odgovor dali,samo im posalji tvoju konfiguraciju i napisi da imas najnovije drajvere,pa ce tek onda kobajagi da pocnu da resavaj problem...Meni je to pomoglo :)

Hrundibakshi
9.12.2013, 1:56
Čuo sam da ga traži TSM ali on smatra da su timovi za žene pa igra samo aram.
Ajde da oformimo tim i da osvojimo ovaj turnir. Evo ja cu biti kapiten. Posle mozemo da se posvadjamo i da rasformiramo bend kao rolingstonsi.

maxrema
9.12.2013, 13:00
poz, poceo sam skoro da igram ovu igru pa me zanima sta bi ste mi preporucili od championa 3150 posto relativno slabo poznajem junake a jos manje sta bih odabrao?

DiNDiNBrE
9.12.2013, 14:46
poz, poceo sam skoro da igram ovu igru pa me zanima sta bi ste mi preporucili od championa 3150 posto relativno slabo poznajem junake a jos manje sta bih odabrao?

Zavisi sta hoces

Ajde da oformimo tim i da osvojimo ovaj turnir. Evo ja cu biti kapiten. Posle mozemo da se posvadjamo i da rasformiramo bend kao rolingstonsi.

Mogli bi,nego bi ja ukenjo stvar,tako da nemoj mene da biras. :)

Sun Tzu
9.12.2013, 15:00
relativno slabo poznajem junake a jos manje sta bih odabrao?Igraj svake nedelje ono što je besplatno i skupljaj ip, pa kad naletiš na nekog ko ti se svidi, kupi.

Ajde da oformimo timKontaktiraj menadžera (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=192) mog.

Hrundibakshi
11.12.2013, 12:53
Kontaktiraj menadžera (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=192) mog.
Baš šteta što ne možeš da učestvuješ. Pričao sam sa tvojim menadžerom (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=192) i kaže da baš taj vikend kad se igra finale imate rezervisan romantični vikend u Soko banji. Dodao je da su i Helmut i Gunter najavili svoj dolazak pa bi vam bilo vrlo nezgodno pomerati rezervisani termin za neki drugi.

Neki drugi put.

darkowozzd
12.12.2013, 12:19
yasuo champion spotlight http://www.youtube.com/watch?v=fkM20LgOdKQ

Pivalica
12.12.2013, 15:13
brate, ovo neko trolovanje?
ovako retardirano op skillset ce unistiti igru... jedino ako mu ne daju ekstremno mali scaling, ali opet... jbt, dash koji nema cd, knockup, shielwall, i multitarget ult koji moze ili sam da procuje ili gomila drugih champova...
Ne znam, deluje mi kao da ce popiti nerf cim se pojavi, posebno na dash.

Psycho13
12.12.2013, 15:58
Meni se cini da je slab, suvise je nekako mekan i vise je za Mid.

Pivalica
12.12.2013, 18:14
pa assasin i treba da bude 'mekan'... nije on bruiser.

icemama
12.12.2013, 18:28
Verovatno ce heroj biti OP kad izadje da ga deca kupe iz tog razloga, pa ce da ga nerfuju u vise navrata...
Nisam nesto pri secanju, ali mi se cini da im je to praksa u poslednje vreme.

darkowozzd
12.12.2013, 21:45
ljudi.. ocu da vas pitam za master yia... vrlo mi je tesko da ne pobedim kad igram sa njim.... bilo koji mod :D statik(zbog passiva i movementa)+infinity+r.hydra+infinity+bloodthirster +infinity...al bas tim redom... pa dokle stignem.... jel mi preporucujete da zamenim nesto? od spellova uzimam ghost (+R - lightspeed :D ) i flash... + pitanje za one koji igraju dotu : sta mislite sta bi bilo ako bi u lol ubacili onaj item koji daje 300 dmg ali nestaje kad zaginete :D

Belfegor
12.12.2013, 22:35
da se nadovezem za yasuo-a, ako hocete da kidate, kupite ga odmah...popice nerf za 7 dana, kad upropasti igru...
nego imam porblem, od pocetka igre, vecito ista rola...solo top ili tank, resio sam da krenem malo sa ap herojima...verujte nemam ni jednog :odoK:, ali teba mi neki rune page, univerzalni i masteries...ne igram ranked...razbih glavu, jednostavno ja i ap do sada :rofl:...hvala za pomoc.

mmiikkii
12.12.2013, 23:03
ljudi.. ocu da vas pitam za master yia... vrlo mi je tesko da ne pobedim kad igram sa njim.... bilo koji mod :D statik(zbog passiva i movementa)+infinity+r.hydra+infinity+bloodthirster +infinity...al bas tim redom... pa dokle stignem.... jel mi preporucujete da zamenim nesto? od spellova uzimam ghost (+R - lightspeed :D ) i flash... + pitanje za one koji igraju dotu : sta mislite sta bi bilo ako bi u lol ubacili onaj item koji daje 300 dmg ali nestaje kad zaginete :D

Ne igram skoro opste Yi-a, ali preko jednog Infinity-a nema nikakvog smisla ni na jednom heroju.

darkowozzd
13.12.2013, 11:09
Ne igram skoro opste Yi-a, ali preko jednog Infinity-a nema nikakvog smisla ni na jednom heroju.

zasto? svaki put kad uzmem infinity dobijem i dmg i 25% crit.. a ovoliki dmg sa crit nema ni jedan drugi item... mogo bi da probam cisto lifesteal ili cisto crit yia al ne verujem da bi se zavrsilo dobro :D

Puritania
13.12.2013, 11:43
Jes da se pasivne ne stackuju, ali ima neke istine u tome :D

Belfegor, probaj nekog user friendly ap heroja- ryze-a , annie i tako te heroje. Moj prvi mid , je bio Khartus :D desetak puta quadra i par puta penta sa njim - press R to win ^^

darkowozzd
13.12.2013, 11:52
Jes da se pasivne ne stackuju, ali ima neke istine u tome :D

Belfegor, probaj nekog user friendly ap heroja- ryze-a , annie i tako te heroje. Moj prvi mid , je bio Khartus :D desetak puta quadra i par puta penta sa njim - press R to win ^^

haahahhah i moj prvi mid je bio khartus... :D btw... ono kad sa jos nekim izvuces 4vs5 game http://www.dodaj.rs/t/E/VX/40ueZBjL/lolclient-2013-12-13-10-.jpg (http://www.dodaj.rs/?E/VX/40ueZBjL/lolclient-2013-12-13-10-.png)

Pivalica
13.12.2013, 13:11
Nikada se ne stakuje 2 IE, zato sto je waste of gold! Uzima se BT, jer stackovan daje vise dmg nego IE + lifesteal.
Ako hoces max dmg + crit build, onda ides IE, BT, PD i LW. To je sve sto ti treba. Ako bas zelis da rizikujes i umesto poslednjeg def itema (GA, Omen, Malet) uzmes neki dps, to moze da bude static, cleaver, YB...
Poslednji item su generalno boots, ali kada dodje late game i bude gold overflow, mozes da ih zamenis za triniti, dobije se odlican dps boost, a MS ostaje maltene isti, tj bude mozda malo manji.

jahi
13.12.2013, 14:12
haahahhah i moj prvi mid je bio khartus... :D btw... ono kad sa jos nekim izvuces 4vs5 game http://www.dodaj.rs/t/E/VX/40ueZBjL/lolclient-2013-12-13-10-.jpg (http://www.dodaj.rs/?E/VX/40ueZBjL/lolclient-2013-12-13-10-.png)
Само ми објасни како си успео да убијеш само 117 миниона за пола сата партије са Yi-ом?Промашивао си Q :D или ?
Иначе yi може да се игра само као jungler овако је бескористан .Да не спомињем то да просечан Jax јубија yi-a у 2 ударца....

Puritania
13.12.2013, 15:58
Koliko ja vidim, on je bio Xerath :D U svakom slucaju, tesko je da se koncentrises na minione na ARAM-u, bar meni. Xerath i Nida su po meni najbolji za aram, ogroman range xerathov i nidina koplja, dok ti oni pridju ima da budu na pola hp.

jahi
13.12.2013, 16:38
Види стварно :D .Мада то не мења чињеницу да је yi један од бескориснијих хероја у игри .....
Што се тиче АРАМ.а по мени ту доминирају Зигс и Варус. Варус посебно...
Како вам се чини ова Јапанска Фиора што је јутрос изашла ? Малчице оп чини се :D .

darkowozzd
13.12.2013, 17:04
xerath,ziggs ,nidale i kata, pa yi su top 5 heroja... na aramu za mene... sem sto ziggsa nemam... al ocu da uzmem... yi je za mene zakon... ako nabavis statik +infinity na vreme nema ti ravnog u normal ne-ranked gameovima..inace vise sam odigro aram nego normal partija :D yi mi je neprikosnoveni multi kill master na aramu. ako budale krenu svi da beze moze i penta da padne... inace mnogo dobro igram u poslednje vreme... iako mi se desi da failujem :D

tomas
13.12.2013, 17:29
eh koliko sam samo partija isprebijao te yi aram igrace ca critplankom xD

darkowozzd
13.12.2013, 18:41
au... mora da su svi nubovi... moj yi jede adc-ove za dorucak :D

DiNDiNBrE
13.12.2013, 19:12
Види стварно :D .Мада то не мења чињеницу да је yi један од бескориснијих хероја у игри .....

Yi je heroj koji u late game izvlaci iz svake zive nevolje,takodje i Tryndamere zbog criticala.Jednostavno nije beskoristan u pravim rukama iskusnijeg igraca,dok u rukama 12-godisnjaka je ko Mona Liza slepom :)

icemama
13.12.2013, 19:14
Mozda je jak dok ne dodje neko ko iole zna da igra nasusa, morganu, riven, shena, rene-a i lista moze da se nastavi jos dugo dugo...

darkowozzd
13.12.2013, 19:17
Mozda je jak dok ne dodje neko ko iole zna da igra nasusa, morganu, riven, shena, rene-a i lista moze da se nastavi jos dugo dugo...

ae nabroj jos nekog polu tenka... ali ako 2 igraca sa istim skillom dodju jedan na drugog... dok jedan ima yia a drugi bilo kog od ovih... yi dobija i ostaje sa pola helta minimum... u full buildu :D al samo sa fizzom nemogu da se izborim... hebo ga E na svake 2 sekunde ... :opanachke

DanteX
13.12.2013, 19:35
Dzaba je sve yiu,samo ga ccuje neko i on je mrtav u dva-tri udarca bilo kog polu-tenka/adca...

Puritania
13.12.2013, 20:02
Taj cc važi za svakog heroja. Mož da budeš jak koliko god hoćeš, ako te spopadnu nasus, morgana, leona i još neki hard cc heroj, nema ti spasa :D
Stvar je u tome što dobar i oprezan igrač neće da se nadje u navedenoj situaciji, naročito ako igra sa yi-em.

darkowozzd
13.12.2013, 20:24
a sta je cc ? :D neznam pola tih skracenica..btw po meni bilo kog od tih championa u 80% slucajeva pobedi yi :D

icemama
13.12.2013, 20:28
a sta je cc ? :D neznam pola tih skracenica..btw po meni bilo kog od tih championa u 80% slucajeva pobedi yi :D
Ajde objasni mi molim te kako moze yi da pobedi morganu, renea, nasusa 1 na 1 ?
Drugo skoro niko ni ne uzima yi-a u platinum/diamondu sa razlogom.
Dodao bih na listu rammusa, mozda i jaxa ako lepo igra sa njim.
CC- Crowd Control > slow-ovi, stanovi.

darkowozzd
13.12.2013, 21:29
Ajde objasni mi molim te kako moze yi da pobedi morganu, renea, nasusa 1 na 1 ?
Drugo skoro niko ni ne uzima yi-a u platinum/diamondu sa razlogom.
Dodao bih na listu rammusa, mozda i jaxa ako lepo igra sa njim.
CC- Crowd Control > slow-ovi, stanovi.

ahaa... o platinumu i diamondu ( ili generalno rankedu) nisam reko ni rec... sve vreme sam pricao o aram i normal gejmovima... za ranked je po meni jax.. solo top obavezno. al sta ja znam u bronzi sam... i ne igram ranked vec dugo... yi je assasin... a ne fighter kolko znam... primarni cilj mu je jurenje pobeglih low hp enemija... 1 na 1 ne moze da pobedi champione sa Op ultijima... morgana mu lupi Q . ostavi ga da pliva u W i sa R ga dovrsi...al samo ako ima bar 3k helta.. ako ima 2k ili manje gotova je cim joj se zavrsi Q...osim ako nema mnooooogo ap...
a sad nasus... samo pusti ulti... uz dosta armora... onaj njegov slow ...i nagrebo sam.,.. zato nikad ne idem na tenka... al opet... yi u full buildu protiv champa bez armor itema nebitno koliko helta ili ap imao nestace u 3 udarca... eventualno 4...

icemama
13.12.2013, 22:11
ahaa... o platinumu i diamondu ( ili generalno rankedu) nisam reko ni rec... sve vreme sam pricao o aram i normal gejmovima... za ranked je po meni jax.. solo top obavezno. al sta ja znam u bronzi sam... i ne igram ranked vec dugo... yi je assasin... a ne fighter kolko znam... primarni cilj mu je jurenje pobeglih low hp enemija... 1 na 1 ne moze da pobedi champione sa Op ultijima... morgana mu lupi Q . ostavi ga da pliva u W i sa R ga dovrsi...al samo ako ima bar 3k helta.. ako ima 2k ili manje gotova je cim joj se zavrsi Q...osim ako nema mnooooogo ap...
a sad nasus... samo pusti ulti... uz dosta armora... onaj njegov slow ...i nagrebo sam.,.. zato nikad ne idem na tenka... al opet... yi u full buildu protiv champa bez armor itema nebitno koliko helta ili ap imao nestace u 3 udarca... eventualno 4...
Nisam znao da mislis na aram xD
Realno sto se tice normala, mozes sa skoro svakim herojem da pravis havariju ako znas sa njim i ako si nafidan :D
Sto se tice yi-a hteo sam da kazem da su tenkovi mnogo isplativiji za tim. Jednostavno imati pevise assasina u timu je kocka (nemas tenka top) i pobeda zavisi od mnogo faktora, i uvek je sigurnije uzeti tenka ,i u dzunglu nekog ko ima cc.

darkowozzd
14.12.2013, 0:38
ova irelia o.O kupujeeeeeeeMMMM http://www.dodaj.rs/t/2R/Bp/vx08cjd/wow.jpg (http://www.dodaj.rs/?2R/Bp/vx08cjd/wow.png) ovo je op nad op-ovima ,op-ova.:n_klanja::n_klanja:.. ja sam se zgranuo.:eek::eek:.. a prvi put je igram

Belfegor
14.12.2013, 1:20
Samo da se javim da danas ceo dan igram protiv Yasuo-a, inace igram off tank, i dobijam ga prelako...kao i yi-a, cak on i jungler nisu imali sanse....krsh heroj. :D

darkowozzd
14.12.2013, 10:29
jel ima neko da mi prokomentarise ireliu... prvi put sam igrao sa njom ,razvalio sam...

acaf
14.12.2013, 10:53
jel ima neko da mi prokomentarise ireliu... prvi put sam igrao sa njom ,razvalio sam...

Prvi item treba da ti bude trinity force, lifesteal ti ne treba jer vec ima sustain, nakon toga spirit visage i randuin.

darkowozzd
14.12.2013, 13:04
ja uradih isto sto radim i sa jaxom i gle uspelo je ;D

Belfegor
14.12.2013, 13:12
irelia je extra heroj, imam je vec dugo, ali ne igram nesto preterano... dobra je za solo top, a to je pozicija koju igram 80% partija.

Flexyy
14.12.2013, 13:54
Samo da se javim da danas ceo dan igram protiv Yasuo-a, inace igram off tank, i dobijam ga prelako...kao i yi-a, cak on i jungler nisu imali sanse....krsh heroj. :D

Zavisi od build-a, posle statika ima op dmg ali onda moras da imas dobru mehaniku jer ga cc unistava. S' druge strane ako mu se stavi mao vise hp-a a ne inf\ drugi dmg crit item mnogo je teze ubiti ga ali mnogo gubi na Dmg outputu.

Jel ga igra neko i kako ga bilduje?

Belfegor
14.12.2013, 14:09
Zavisi od build-a, posle statika ima op dmg ali onda moras da imas dobru mehaniku jer ga cc unistava. S' druge strane ako mu se stavi mao vise hp-a a ne inf\ drugi dmg crit item mnogo je teze ubiti ga ali mnogo gubi na Dmg outputu.

Jel ga igra neko i kako ga bilduje?

Evo sad opet...pojeo sam ga u par navrata sa nasusom, i to full tank...

icemama
14.12.2013, 15:04
Evo sad opet...pojeo sam ga u par navrata sa nasusom, i to full tank...
Pa naravno da si ga pojeo sa nasusom. On se samo i igra full tank jer pored trinity/iceborn i stakova ne treba ti nikakav dmg item.
A sa tanki itemima mozes da juris njihovog kerija i posle da navatas ostale u tf.

Maladikt
14.12.2013, 15:27
da se nadovezem za yasuo-a, ako hocete da kidate, kupite ga odmah...popice nerf za 7 dana, kad upropasti igru...
nego imam porblem, od pocetka igre, vecito ista rola...solo top ili tank, resio sam da krenem malo sa ap herojima...verujte nemam ni jednog :odoK:, ali teba mi neki rune page, univerzalni i masteries...ne igram ranked...razbih glavu, jednostavno ja i ap do sada :rofl:...hvala za pomoc.

Standardni rune page za AP mid je Magic Penetration (red), Armor (yellow), Scalling MR (blue) i AP quints. MR možeš i flat umesto scalling, a armor možeš i scalling umesto flat.

Masteries uzmi 21/0/9, nešto nalik ovome:

http://www.dodaj.rs/f/2/eg/2izszjaa/apmid.png

Što se tiče šampiona, za početak su okej Annie, Ryze i Kayle. Svi su jeftini i imaju relativno jednostavnu mehaniku.

Belfegor
14.12.2013, 20:12
Kayle i ryze imam, ali sam ih do sada igrao adc :D

DylaN
14.12.2013, 20:52
Ja sam za ova 2 dana vec 2 pente napravio u rankedu sa yasuom :DD (platinum elo) evo i snimak 1 na 4 quadra ( da da bio sam nafedam i ez i kha su bili low al' opet je kul :p )
yKV704vHhXQ

DiNDiNBrE
14.12.2013, 22:11
Po mojim procenama Yasuo,Master Yi i Tryndamere su isti djavo sa drugacijim magijama,sto znaci da su sva tri op sa istim itemima,ali Trynda izvlaci pobedu skoro u svim duelima sa ovom dvojicom,zbog ultija.

darkowozzd
14.12.2013, 22:48
Po mojim procenama Yasuo,Master Yi i Tryndamere su isti djavo sa drugacijim magijama,sto znaci da su sva tri op sa istim itemima,ali Trynda izvlaci pobedu skoro u svim duelima sa ovom dvojicom,zbog ultija.

tebra ,,,, nemozes da poredis tryndu i yia... mogo bi da poredis kayle i tryndu.. zbog ultija... oba su undying... yasuoa cekam da dodje na free... a master je za mene ne prikosnoveni op... 1 na 1 trynda vs yi ,yi dobija,... al ako ni jedan ne koristi ulti i ne bezi i da imaju iste iteme... zbog yiovog untargetable Q...

Maladikt
14.12.2013, 23:09
Kayle i ryze imam, ali sam ih do sada igrao adc :D

Kayle i može jer je ona hibrid, ali gde nađe Rajza za ADC. :)

darkowozzd
14.12.2013, 23:34
ryze nije adc.. ali kad se nafida zna svakakva 'ranja da mi pravi na midu... :D

Belfegor
14.12.2013, 23:59
probaj ryze adc, video sam na nekom snimku pa sam probao, nista drugo nisamigrao jedno 7dana... nenormalno zabacno, nije za ranked, ali ja ga i ne igram pa tako :nov_explo:nov_explo:nov_explo

DiNDiNBrE
15.12.2013, 0:11
nemozes da poredis tryndu i yia... mogo bi da poredis kayle i tryndu..

nije stvar u tome,vec u ulasku u bitku,damage-u koji prave.Po tome su manje-vise isti.

darkowozzd
15.12.2013, 10:25
a najgore sto je svaki deo ovog klipa ziva istina :D http://www.youtube.com/watch?v=AYcntdAgvJg

Puritania
15.12.2013, 13:05
AAAAAAAAAA :D:D:D U made my day :D:D:D
Khartus :to_care:

Inace , citam ti ja pricu o ovom Yasuo-u malopre, i dodjem do dela kad mu brat kaze da je tog Ioian eldera, koknuo neko ko poznaje wind technique.
ispod toga komentar:
IT WAS JANNA!!! JANNA KILLED THE ELDER!! I KNEW YOU CANNOT TRUST THAT BITCH!

avatar Phistrong - 23 days ago :D

darkowozzd
15.12.2013, 15:06
najjace kad alistar kaze supp nigga :D

Psycho13
18.12.2013, 14:16
Nije se bas proslavio yasuo za sada:
http://www.nerfplz.com/2013/12/yasuos-weekend-debut.html

icemama
18.12.2013, 14:26
Pa kad svaki peti zna sa njim nesto korisno da uradi, ostali nafidaju lejn i budu 0-7.
Da ne pricam o tome da idu na svaki lejn, ako ne moze mid, onda oce top, ako ne moze top eto ga u dzungli. Vazno je samo da se igra yasuo.

jankovitiz
18.12.2013, 15:50
Apsolutno se slazem. To odmah ide Copy-Paste Yasuo tamo u Champ searchu, i instantlock... vec sam dosta njih video kako su glumili supporta na bot-u.

DiNDiNBrE
18.12.2013, 16:06
Do sad niko sa yasuom nije nista znao,igrao sam nesto normal sa drugom (na nekom accountu lvl 10) i neki klinac sad kuio onaj yasuo bundle.Svima se kurci kroz prvih 10 minuta,dok ga ja sa Jaxom ne ubijem (bio je na top lane,ja se bas lepo nafarmao na bot) i on pocne "WTF Jax report cheat" :)
Lepo sam ga ubio nekih 15 puta i dobijemo partiju,a on na chatu posle igre mi pise svasta...

I nije on nesto tolko jak kao sto smo mislili,ustvari je jedno veliko sra*e

Puritania
18.12.2013, 16:51
Tu nije greska u yasuu vec u tom klincu sto ne zna da igra... Video sam bar jednog lika koji je odlicno odigrao sa njim,ali igraci uglavnom ne znaju sta da mu sklapaju od itema, pa samim tim ne mogu da iskoriste championa maksimalno. Koliko sam zapazio, on ima high learning curve, sto mu dodje na to da ne mozes da ga kupis i odmah sledecu partiju da napravis pentakill, vec treba vremena da se nauci sta i kako. Mislim da njemu bolje lezi AS i Crit, umesto AD builda , koji skoro svi furaju.
Sto rece jedan lik sa foruma LoL-a :
"Now we'll wait korean masterminds , to show us how to play him" :D

darkowozzd
18.12.2013, 20:03
Do sad niko sa yasuom nije nista znao,igrao sam nesto normal sa drugom (na nekom accountu lvl 10) i neki klinac sad kuio onaj yasuo bundle.Svima se kurci kroz prvih 10 minuta,dok ga ja sa Jaxom ne ubijem (bio je na top lane,ja se bas lepo nafarmao na bot) i on pocne "WTF Jax report cheat" :)
Lepo sam ga ubio nekih 15 puta i dobijemo partiju,a on na chatu posle igre mi pise svasta...

I nije on nesto tolko jak kao sto smo mislili,ustvari je jedno veliko sra*e

istina... :D i ajde opet da hvalim yia, tebra @dindinbre ,jel smo nekad izgubili kad sam bio yi i niko nije bio afk ? :D

DiNDiNBrE
18.12.2013, 20:10
istina... :D i ajde opet da hvalim yia, tebra @dindinbre ,jel smo nekad izgubili kad sam bio yi i niko nije bio afk ? :D

Jednom,a odigrali smo milion partija :)

Inace igrao sam protiv yasua vise puta i niko se nije pokazao kao dobar sa njim,tako da nista od tog "OP" kad god se spomene :)

Pivalica
19.12.2013, 2:26
Totalno je besmisleno praviti AS/crit build, ako nemas AD da iskoristi taj as i crit!
Ali nesto kao IE, BT, LW, Static, Boots (umesto kojih na kraju moze da ide i Trinity), i neki def item, Omen, Visage ili GA... radi poprilicno dobro kolko sam video za sada. Makar kod onih koji su uspesno savladali Yasuo mechanics...

tomas
19.12.2013, 11:33
#lcs

:D

Belfegor
19.12.2013, 21:12
Yi i Yasuo....toliko price o njima, evo slicice koja sve objasnjava....

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1390595_607067692662493_671333548_n.jpg

mada, obicno igram tanka i ... igrao sam protiv yasuo-a bezbroj puta, i kao sto sam dosad zakljucio, tesko je igrati sa njim...samo sam jednu odigrao sa likom, ja malph on Yasuo, imao je tri penta killa u late gameu :D...i onada surr.

Maladikt
20.12.2013, 0:31
Problem je što su ljudi iz nekog razloga očekivali da će Yasuo biti OP šampion (press R to win, gg no re), a sasvim je dobar takav kakav jeste. Komplikovan je za igru i proći će neko vreme dok ljudi ne skapiraju kako ga najefikasnije upotrebiti i šta je najoptimalnije prilikom izrade buildova, tako da mislim da su te priče kako je beskoristan svega nekoliko dana nakon što se pojavio malo bezveze. Tako su i za Luciana pričali da je krš kada je tek ubačen, a sada je vrlo čest pick i smatra se za jednog od jačih ADC-ova.

tomas
20.12.2013, 11:02
nije nista komplikovan za igru vec je vise zavistan od tima,ako nema u timu neke nock up heroje dosta je teze poceti timski fajt.

Flexyy
20.12.2013, 13:17
Jel probao neko kayle mid, od presesone?

Sa ovim novim promenama i mastries-ima je veoma jaka

tomas
20.12.2013, 14:18
uvek je kayle mid bio jak

Belfegor
20.12.2013, 18:03
nije nista komplikovan za igru vec je vise zavistan od tima,ako nema u timu neke nock up heroje dosta je teze poceti timski fajt.

to trubim svo vreme...ok izbalansiran heroj, ali nikada ne bih igrao sa njim, ne volim komplikovane heroje, pogotovo zadnjih 2 god od kada ne igram cesto, cesto menjanje dugmica mi jednostavno vise ne ide (jayce je bio zadnji takav kojeg sam koristio)...ali u team fightu uz nock up heroja i dobrog supp-a i naravno da ga igrac zna koristiti, moze se lako pobediti.

the_punicher
21.12.2013, 5:06
Da li je neko do sada imao problem sa uplacivanjem RP poena.Ja sam danas zeleo da uplatim ali mi non stop kada sve ono popunim izbacuje ovu gresku:

You have encountered an error. Please try again

A sve je ok i sa karticom i sa racunom isl.Ne znam u cemu je problem,ako neko zna resenje bio bi zahvalan da ga podeli.

Maladikt
21.12.2013, 18:10
Jel probao neko kayle mid, od presesone?

Sa ovim novim promenama i mastries-ima je veoma jaka

Što reče tomas Kayle je uvek bila jaka na mid lane, posebno zato što je direktan counter burst assassinima koji su na njemu popularni (Zed, Fizz itd), a dobra je i na top lane jer je (uglavnom) ranged pa melee tenkovi koji se tamo obično igraju muku muče protiv nje. Sad je "odjednom" postala popularna i kod širih narodnih masa jer su je pro igrači uspešno koristili na LCS kvalifikacijama (http://www.youtube.com/watch?v=WP_dTH7HCco), iako suštinski nije ni malo promenjena. Zapravo je od izlaska prate samo nerfovi. Igrao sam je i u support ulozi bez problema jer ima odličan heal, slow i invulnerability, plus dobar poking sa Q i ranged napadom. Jedini problem je što joj treba neko vreme da ojača i prilično je ranjiva kod gankovanja jer je squishy, obavezno push-uje lane zbog AoE AA, a single target slow i manji speed boost nisu toliko pouzdani u 1v2 borbi.

Marezz
22.12.2013, 18:57
Koji je fazon sa ovim Showdown modom? Jel se osvaja jos nesto sem IP?

DiNDiNBrE
22.12.2013, 20:26
Koji je fazon sa ovim Showdown modom? Jel se osvaja jos nesto sem IP?

samo 15 IP-a.
Kao i one to all sluzi samo za zabavu i nista drugo :)

Maladikt
22.12.2013, 23:05
Možeš da otključaš novu ikonicu/avatar ako pobediš u 3 partije.

http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20131211022024/leagueoflegends/images/6/67/ProfileIcon_Poro.png

dzangrizalo
3.1.2014, 19:02
Danas sam igrao posle vise od pola godine, i vidim da se nista nije izmenilo. Pa zar RIOT stvarno nema nikakvo resenje za izkompleksiranu, frustruiranu decurliju, ili jednostavno dok god dajes pare mozes da j*** u mozak koga god hoces. Evo pre 5 minuta smo pobedili partiju u kojoj sam imao 16/2/6 skor, i lik koji je imao 5/8/2 je zvao celu ekipu da me prijave za netimsko igraje:mad:. Pa zaboga, ja sam ovo prestao da igram u maju negde bas zbog ovoga, i danas reko aj da ga skinem i da bacim koju, valjda su nesto resili po tom pitanju, kad tamo gore obdaniste nego ikad. Haos, ne mogu da verujem da jedinu online igru koju volim da igram, idalje necu moci da igram jel su RIOT developeri nesposobni da naprave neki bolji "age check" kao i da nametnu daleko ostriju politiku kaznjavanja frustrirane decurlije pa samim tim i spontano filtriranje igre od "GTA Customer Comunity", ali oni ocigledno za agendu nemaju poboljsanje "user expirience"-a, nego poboljsanje budezta po svaku cenu, taman im pisali po glavama. Haos, zaista. Kakva je DOTA 2 po ovom pitanju, ista prica ili nesto ozbiljnije ipak?

Psycho13
3.1.2014, 22:07
Takav ti je ovo svet. Ne moze tu Riot nista.

pRoskiLLz
3.1.2014, 23:07
Ignore je sveto dugme prijatelju... SVETO!!! :n_klanja:
U DotA 2 jednostavno izadju kad im se nesto ne svidja, jer tamo sistem kaznjavanja maltene ne postoji... :/

Andi
4.1.2014, 10:15
Ma ako on tebe ti njega reportujes ionako to gledaju igraci posle pa procene ko je kriv ko nije

Red Dragon
4.1.2014, 10:36
Danas sam igrao posle vise od pola godine, i vidim da se nista nije izmenilo. Pa zar RIOT stvarno nema nikakvo resenje za izkompleksiranu, frustruiranu decurliju, ili jednostavno dok god dajes pare mozes da j*** u mozak koga god hoces. Evo pre 5 minuta smo pobedili partiju u kojoj sam imao 16/2/6 skor, i lik koji je imao 5/8/2 je zvao celu ekipu da me prijave za netimsko igraje:mad:. Pa zaboga, ja sam ovo prestao da igram u maju negde bas zbog ovoga, i danas reko aj da ga skinem i da bacim koju, valjda su nesto resili po tom pitanju, kad tamo gore obdaniste nego ikad. Haos, ne mogu da verujem da jedinu online igru koju volim da igram, idalje necu moci da igram jel su RIOT developeri nesposobni da naprave neki bolji "age check" kao i da nametnu daleko ostriju politiku kaznjavanja frustrirane decurlije pa samim tim i spontano filtriranje igre od "GTA Customer Comunity", ali oni ocigledno za agendu nemaju poboljsanje "user expirience"-a, nego poboljsanje budezta po svaku cenu, taman im pisali po glavama. Haos, zaista. Kakva je DOTA 2 po ovom pitanju, ista prica ili nesto ozbiljnije ipak?
Ne razumem zasto se cimas zbog ovoga. Pa veci deo igracke populacije LoL-a cine klinci koji zele da se "dokazuju" pa zato jure adc ili mid da bi imali sto vise kill-ova, a ako slucajno im preuzmes kill, odmah krecu u plac, dreku "vaaaah, ks ks, report, report". Tesko im je (ili bolje reci nece) da shvate da je ovo timska igra. A tek kad krenu sa onim "honor me, pweeease...".:D
A i zasto bi Riot nesto menjao? Pa ta decurlija im cine najveci broj korisnika i najvise trosi pravog novca na skinove. :D

Maladikt
4.1.2014, 11:14
Koraci za igru bez frustracija:

1. otvoriš options
2. štikliraš "Turn off All chat"
3. držiš tab
4. klikneš na ignore ikonicu pored sva 4 člana svog tima
5. nastaviš da igraš u miru

Za komunikaciju koristiš smart pingove i doviđenja.

NaL-Ra
4.1.2014, 12:00
Da stvarno, zaliti se na decu, u igri pravljenoj za decu... U Doti je svakako bolje, ima slicnih stvari naravno, ali je bolje.

Andi
4.1.2014, 14:07
Oce neko duo ranked na EUNE? Ocu da izadjem vise iz ovog ELO hella

Andi
4.1.2014, 14:08
I kako da vidim koliki mi je MMR?

dzangrizalo
4.1.2014, 14:26
Nazalost, svi ste upravu, samo mi je igra mnogo dobra (da nije ne bi imao skoro soma partija odigranih i pored mailh retosa), i ne mogu da verujem da sam osudjen da me decurlija "koka" u zdrav mozak i nista im ne mogu sem da ih bacam na ignore, a j**** ti ja onda timsku igru kad nema razgovora medju saigracima.:mad:

Marezz
4.1.2014, 16:24
Kakve rune predlazete za Shen-a? Trenutno furam crvene za attack speed, plave za magic resist, zute za armor i quint za AD

Maladikt
4.1.2014, 19:17
^Ta kombinacija i jeste optimalna za njega. Eventualno možeš da zameniš jedan ili dva quinta za life steal radi boljeg sustaina u lane fazi, mada mislim da nije neophodno.

Pivalica
4.1.2014, 19:21
Red mpen ili hybrid pen, yellow armor, blue mr ili mr/scaling, quints imas dosta varijanti, zavisi od nacina igre i situacije, ali moze da ide HP, MS, HPregen, Armor...

pRoskiLLz
8.1.2014, 16:59
ja furam za shen-a MS/AS, full AS, ili AS/lifesteal.
Uz sve imam zute armor i plave MR/lvl

tomas
8.1.2014, 18:19
Nazalost, svi ste upravu, samo mi je igra mnogo dobra (da nije ne bi imao skoro soma partija odigranih i pored mailh retosa), i ne mogu da verujem da sam osudjen da me decurlija "koka" u zdrav mozak i nista im ne mogu sem da ih bacam na ignore, a j**** ti ja onda timsku igru kad nema razgovora medju saigracima.:mad:

evo ga jos jedan "svi su krivi osim mene" :),da ti nije markus neki rod moza? :D

jankovitiz
8.1.2014, 21:29
evo ga jos jedan "svi su krivi osim mene" :),da ti nije markus neki rod moza? :D
Pricaj ti sta hoces, ali u sustini tako jeste. LoL ima jednu veliku manu(u isto vreme i vrlinu), a to je da je ovo timska igra. LoL i Riot jako postujem sto je stvarno jedna od retkih i non-Pay to Win igara danasnjice. To sto su im serveri s vremena na vreme nestabilni, to je vec druga stvar(niti su oni velika firma tipa EA ili Ubisoft, a broj igraca LoL-a je veoma velik), i to im ne zameram. LoL ne cini losim Riot, cine ga sami igraci, i to tako sto vecina njih zele da budu najjaci, da pobiju protivnike 1v3, da budu u Diamond ligi, da igraju sa buildovima kao neki igraci sa turnira, da igraju odredjene pozicije sa odredjenim herojima kao neki igraci sa turnira, da lece komplekse na igrici itd. I sad, kada ti u Solo Q rankedu zapadne takvo neko dete/kompleksas, sa kojim ni na koji nacin ne mozes komunicirati(ili ignorise ceo tim, ili jednostavno tera svoje), onda ne mozes pobediti tu partiju. Daleko od toga da ja mislim da sam neki pro igrac, daleko od toga, ali pored same igre, u svakoj partiji se trudim biti maksimalno komunikativan i prilagodljiv(normalno da necu pristati na neke totalne nebuloze),za razliku od vecine igraca. Ne smetaju meni losi igraci, jbg, ne znaju svi igrati, a i oni sto znaju grese, i ja gresim isto, ali barem se trudi da budes korektan, i ako lose odigras, ili kazes "e jbg, lose sam odigrao", ili jednostavno cutis, a ne da vredjas druge igrace.

I sad, ako neko postavi pitanje " Pa igraj onda lepo Ranked Team", kod R timova ima drugi problem, a to je da svi ocekuju da ne izgube nijednu partiju, pa ako izgube par partija onda obicno napuste tim, ili jednostavno se desi da se nikako ne moze potrefiti vreme kada su svi igraci iz tima u mogucnosti da igraju. Sto se Normala tice, tu je opet problem sa Ctrl+V i sa autolock-om, nadam se da ce sa novim MM-om biti bolje.

tomas
8.1.2014, 22:56
onda nemojte da igrate igru od koje se nervirate

DiNDiNBrE
8.1.2014, 23:32
Udjem ja prekjuce u LoL,kucam username i pass,kad ono wrong password.Ja sad,sta da radim posaljem zahtev za password reset i dobijem ga na mail,i ko neki retard stavim istu sifru kao sti mi je bila.Tako ja udjem u partiju i na pola loading screena igra crashuje,i posle toga ponovo wrong password.Sada mi je i mail promenjen. :kreza:

Posaljem ja riot supportu,odrade mi password i mail reset,i ja udjem u account,i vidim sve ok,samo taj lik sto mi uso na njega odigrao nekoliko partija i promenio slicicu.

Udjem ja u lol malopre,kad ono ista prica,lik mi promenio i mail i pass...

Izgleda da moram da trazim i username reset :opanachke

Inace gledam brata kako igra (ima 11 godina,komunicira sa timom,i za cudo u odnosu na ostalu decu on jedini se ne zali za kill,ne svadja oko lane-a i slusa druge igrace) i pali mu neki Srbi,Hrvati (pojma nemam sta su,samo znam da govore po naski :D ) i prave se nesto inteligentni,i negde pred kraj partije vidim ja njihove skorove...Ono isto deca od 10,11 godina...

Ni ja nisam nesto mnogo stariji od njih (14 godina,jbg zao mi sto sam tako mlad :D ) ali lol je stvarno prerastao iz cool igre u obdaniste...

pRoskiLLz
10.1.2014, 11:43
zato ko covek odigras malo ozbiljnije par desetina partija, dodjes do diamonda, gde se sve to vec malo razvrstalo i to je to... ne kazem da tamo nema dece, ali ta deca ovu igru shvataju bar koliko toliko ozbiljno...

DiNDiNBrE
10.1.2014, 12:27
zato ko covek odigras malo ozbiljnije par desetina partija, dodjes do diamonda, gde se sve to vec malo razvrstalo i to je to... ne kazem da tamo nema dece, ali ta deca ovu igru shvataju bar koliko toliko ozbiljno...

Ja nijednu igru nisam shvatao ozbiljno ko ta deca u diamondu,jednostavno jer mi je to zanimacija (mogu da kazem i hobi).Ta deca umesto da se dokazuju kako su dali gol sa 15-20 metara oni se dokazuju putem igrica.

A sto se diamonda tice,pre bih dobio sedmicu na loto-u nego da dodjem do golda.Nisam bas ni tolko los igrac,ali sam tokom prvih partija rankeda igrao samo dzunglu i solo top,pa sam te dve pozicije i doktorirao kolko-tolko,a ova ostale sam jako retko i igrao,pa tako ko ADC imam skor 0-11-15.

pRoskiLLz
10.1.2014, 12:30
lol... ako si los na jednoj poziciji onda ne mozes reci da si ostale doktorirao... ja igram jungle main, ali igram sve po potrebi i na svakoj poziciji se snalazim jednako dobro kao u dzungli, samo sto dobrih junglera NEMA, pa stoga popunjavam to mesto najcesce...

sad sam u p1, ali se nadam uskoro diamondu, pa da igram konacno ko covek...

Luka Filipovic
10.1.2014, 12:39
Sumnjam da ces osetiti ikakvu promeni kad predjes iz p1 u d5.

pRoskiLLz
10.1.2014, 12:42
osetio sam kad sam presao iz g1 u p5, tkd se nadam i ovde nekom poboljsanju... da je ovo i malo kao dota, gde jedan heroj moze mnogo lakse da nosi partiju, lakse bi se stizalo do diamonda...

DiNDiNBrE
10.1.2014, 12:49
lol... ako si los na jednoj poziciji onda ne mozes reci da si ostale doktorirao... ja igram jungle main, ali igram sve po potrebi i na svakoj poziciji se snalazim jednako dobro kao u dzungli, samo sto dobrih junglera NEMA, pa stoga popunjavam to mesto najcesce...

Ma i na midu sam los,a kao support namerno malom doticnom poljaku koji zeli da sa Ezrealom uzima sve moguce kilove u partiji,u kasnijem toku igre (kad vec budem siguran da je to neko detence) ukradem 2 kila i nateram ga da popizdi. :)

Meni su krali i pentakill-ove,ali ja nisam tip koji se nervira.Bolje da mi ukradu pentu nego celokupnu ustedjevinu,pa posle ostanem i bez C2Q procesora.

Jednostavno ta deca zele da postanu "pro igraci" i po turnirima uzimaju pare (neka su neka sanjaju :) ) pa zato kao "imam dobar skor,ja sam pro".

tomas
10.1.2014, 12:49
pRoskiLLz gubis vreme objasnjavajuci,jednostavno ranked nije za svakog a i sam je rekao da mu je igranje lol-a hobi. aram i normal igre su za njega vrhunac skila :)

Maladikt
10.1.2014, 13:47
Ma i na midu sam los,a kao support namerno malom doticnom poljaku koji zeli da sa Ezrealom uzima sve moguce kilove u partiji,u kasnijem toku igre (kad vec budem siguran da je to neko detence) ukradem 2 kila i nateram ga da popizdi. :)

Nije stvar u budženju KDA brojki, nego u tome da ta 2 killa više znače njemu koji pravi damage nego tebi koji si support. U bot lejnu support je taj koji "nosi" marksmana, ali taj marksman treba kasnije da "nosi" tim. Ako mu namerno kradeš killove to je dick move koji može loše da se odrazi na celu partiju, osim ako ne igraš APC šampiona u support ulozi pa svejedno možeš da oneshotuješ bilo koga i bez njegove pomoći.

DiNDiNBrE
10.1.2014, 17:34
Namerno mu kradem kil jer mi doticni pise wtf noob sona feed 0-5-15.Uzmem mu ta 2 kila i on ima 10-2-7,i uz to preti reportom.Pa bogte,od kad supportovi imaju vise kila od asista?

Od tad mi i ne pada napamet da budem support.Kao dzungler igram sa Khazixom,Master Yiem i Tryndamerom,solo top sa Jaxom i Olafom.Ostali championi samo stoje bezveze,nikad ih i ne koristim :)

jankovitiz
10.1.2014, 19:48
Ponekad je to nemoguce, barem u mom slucaju. Ne kazem, u sustini svi mogu izaci iz npr. silvera ako to sasluzuju, ali treba imati debele zivce, koje ja polako gubim evo vec 3. godinu igrajuci ovo. Bas u tim partijama gde se najvise trudim, i lepo odigram i sve, neko drugi *****e( npr. u mojoj zadnjoj prom. partiji, ja dobio mid, pomogao bot-u par puta da uzmu kilove, i odjednom bum, nasa 2 premade-a livaju, i to je bilo to), i onda posle toga poludim i jednostavno odustanem od jeb*nog rankeda na neko vreme, pa opet krenem, i tako u krug. Ne kazem da je svaka partija takva, ali obicno se takve gluposti desavaju kada najmanje treba da se dese.

tomas
11.1.2014, 10:26
a vi tako mladi pa gubite zivce :D

Puritania
11.1.2014, 13:17
JA sam prestao da igram ovo, bas zbog toga sto igra treba da bude za opustanje a ne da ti dize pritisak :) Imam stresa na poslu koliko hoces , i kad dodjem kuci hocu bre da iskuliram malo. Didndinbre je savrseni primer trolla :D bez uvrede, ali u timskoj igri ne obazires se na chat, igras svoj role najbolje sto umes, feedas adc-a(svog adc-) ako si supp, wardujes , pomognes midu ako imas prilike(leona rulz) i sl.
Jednostavno sam se smorio, videcu mozda za par meseci da odigram neku, cisto da se podsetim ali za sada sam sa LoL-om zavrsio. Propustio sam desetine odlicnih sp naslova, tako da moram da nadoknadim gradivo :D

tomas
11.1.2014, 14:10
za mene je svaka ranked partija faun game :),sta se vi nervirate i koje zivce vi gubite pa to je navjeca budalastina koju sam cuo,pricate gluposti. neki ljudi nemaju sta da jedu i od cega da zive a vama se svet vrti oko ranked partija.

jankovitiz
11.1.2014, 14:34
za mene je svaka ranked partija faun game :),sta se vi nervirate i koje zivce vi gubite pa to je navjeca budalastina koju sam cuo,pricate gluposti. neki ljudi nemaju sta da jedu i od cega da zive a vama se svet vrti oko ranked partija.
Niko nije pomenuo da se nervira naredna 2 dana posle izgubljenje partije, iznervira se trenutacno posle partije, i to mozda traje par min.
A i to ko se koliko i za sta nervira, to je vec posebna prica. Neko se nervira zbog toga sto nema sta da jede, neko se nervira zbog rankeda, neko sto ne zna sta da obuce od 100 stvari, itd.. I nije fora u tome sta je od toga stvarno od zivotne vaznosti ili nesto slicno, nego ko kako sta od toga dozivljava, i to se razlikuje od osobe do osobe.

mmiikkii
11.1.2014, 14:34
Danas u 15:00 pocinje prvi mec Gramno Balkan Lige. Ligu otvaraju Kalu OP i XTX, sve to mozete pratiti na: http://www.twitch.tv/lukeoff

Maladikt
12.1.2014, 23:51
Kupio sam Kha'Zixa ove nedelje i definitivno nisam bacio IP. Vrlo je zabavan za igru, odličan u borbi 1 na 1, a i u timskim borbama ako se igra pametno. Jedini problem je što je sad vrlo popularan, pa ga često banuju ili pickuju pre mene. :)

http://www.dodaj.rs/f/1J/YT/4AUj28Fx/khazix.png

Psycho13
13.1.2014, 0:13
Trenutno je jedan od najboljih junglera i svakako ga treba igrati u jungle, ukoliko je vas top tanky.

Maladikt
13.1.2014, 0:36
^To sam baš zaboravio da dodam. Ova jedna izgubljena partija je upravo rezultat takve greške - Zed top, Annie support, tenka ni na vidiku. :)

icemama
13.1.2014, 0:38
Kad vec pricate o tom nerviranju da kazem kako je kod mene.
Nikad se ne nerviram kad nego gubi lejn ili mu ne ide ako se trudi.
Ali ja vama ne mogu da opistem koliko mi u sekundi skoci pritisak kad neko ko nema blage veze sa igranjem, i sve vreme fejla krene da prica nesto o meni i da me proziva.
Takav mi je bio poslednji gejm, nisam imao kill kao adc dugo, jer su nafidali svaki lejn, i u tf-u su svi skakali na mene, dok moj tim (garen i rengar) koji niti imaju cc niti misle na mene jurcaju ko zna gde i ginu.
I posle je rengar (1-8 u tom trenutku) poceo nesto mene da pljuje na say i totalno sam poludeo.
Jednostavno ne mogu da se susdrzim kad me neko napada.
Nikad nisam odgovarao na takve poruke nekim vredjanjem ali mi skoci pritisak kad neko ko je kriv sto gubimo krivi mene, jer misli da je najpametniji a ustvari nije ni svestan koliko je glup.

DiNDiNBrE
15.1.2014, 16:09
Pocela sezona 4! :)

Psycho13
15.1.2014, 20:09
Pocela sezona 4! :)
Pocinje za par dana, ovo je samo patch.

The 2014 ranked season reset will take place within the next few days. We’ll have a full list of changes in the patch notes when it happens.

DiNDiNBrE
17.1.2014, 14:12
Evo,znaci danas je pocela :D

Resetovali rank,zbog toga nisam razumeo one koji igraju ranked u provisional :)

Pivalica
18.1.2014, 0:29
zato sto ti se racuna MMR koji imas sada... i ako si uspeo da ga dignes u odnosu na kraj sezone, imas vece sanse za iole pristojnije placement meceve, i sansu za dobar plasman u neku ligu, tj diviziju.

Flexyy
19.1.2014, 9:07
Plat 5 nad jednom, platinium 2 na drugom accountu posle 10 odigranihi i vise sam nego zadovoljan.

Ali ne kapiram da i dalje ima ljudi koji posle 0\2 i dalje idu all in i umiru bas sam sad imao dva lika koja su bila diamond a sad su plat 1

Braveheart
20.1.2014, 4:36
Ne mozes vise od plat 1 da se klasiras iz placement matcheva. Ja sam bio diamond 1 prosle sezone, sad sam pobedio 8 od 10 i upao u plat 1.

DiNDiNBrE
21.1.2014, 16:14
Koliki mi ELO treba za silver?

Cuo sam da se iz bronze jako tesko izlazi.Kolko znam za silver treba 1150,al nisam siguran.

Pivalica
21.1.2014, 21:17
G1 u s3, odigrao promo 6-4, i upao u g3... nije lose...
da nije bilo nekih retardiranih partija, verovatno bi i ostao u g1 i sada... al dobro, sad vec nece biti tako tesko dogurati do plat za kratko vreme :)

DylaN
22.1.2014, 18:16
Ako ima neki dobar igrac da je u goldu+ za duo, ne igra mi se solo uopste..
ako moze support idemo bot ako ne nista onda jungler i lane kombinacija.
ja sam plat 1 prosla sezona sad 5 posle reseta,obavezno skype :)

Pivalica
22.1.2014, 18:52
E / W?

DylaN
22.1.2014, 20:19
East,nazalost.Postoji mogucnost da se prebacim ovih dana, ne znam koliko mi se isplati da toliko para dam samo za transfer :<

Pivalica
22.1.2014, 22:20
Transfer je E-W je free sada. Ne znam jos kolko traje, pogledaj to, ako imas u planu da se prebacujes.

jankovitiz
23.1.2014, 9:52
Jeste Free, ali ako se sa nekog drugog servera prebacujes na maticni server, a za Srbiju je to East, tako da sa W na E je free, isto kao i da neki francuz igra na E, pa se moze besplatno prebaciti na W. A sa E na W moras da platis.

DylaN
23.1.2014, 15:39
^this

bas sam se bio ponadao kad sam video al' eto :/

DiNDiNBrE
23.1.2014, 19:34
Mene nervira sto imam spor proc pa me sa 3-4-5 sekunde kasnjenja ubaci u champ select,pa u odabiru pozicije moram da za***** nekoga ko bira posle mene.

Jednostavno uvek meni ostane samo support (a ja bas u inat ne kupujem supp champione) i ja onda moram da se snadjem. :)

Maladikt
23.1.2014, 21:19
Pick order > call order. Nema šta da zezneš nekoga ispred sebe, svako bira poziciju koju želi kad dođe red na njega da selektuje šampiona.

DylaN
23.1.2014, 22:00
mislim da igra normal

DiNDiNBrE
23.1.2014, 23:24
Pick order > call order. Nema šta da zezneš nekoga ispred sebe, svako bira poziciju koju želi kad dođe red na njega da selektuje šampiona.

Ehh,da je tako,ja bih skoro uvek igrao sta hocu,posto sam cesto 1-2-3 po draft *****,nego poljaci to kako se javis,pa ko kazes istu poziciju ko neko 2 sekunde posle,on odmah krene "me say top first".Jednostavno ovaj moj ubogi celeron me sprecava da uvek budem na dobroj poziciji...

Psycho13
24.1.2014, 14:43
Tim poljacima treba napraviti poseban server, pa nek **** sami sebe u mozak.
Ili moja teorija:
Sve ih banovati i zabraniti im koriscenje interneta!