Prikaži potpunu verziju : League of Legends
Koji ce ti djavo honor? :P
Ta brojka sto se sakuplja u profilu ne znaci mi nista ali cenim da dam i da dobijem potvrdu da sam dobro odradio svoj posao, doprineo timu i zajedno pokusali da pobedite ili pobedili.
Pfff koliko puta sam ja samo bio zahvalan sto me je neko carry dok sam imao los game,pa mu nisam dao honor jer imam naviku da odmah izadjem iz statsa posle gamea.
Onda beži što dalje od ove igre i ostalih sličnih (Dota, HoN, Smite i šta god već ima tu), nećeš ovde da nađeš ni uživanciju ni opuštanje, osim ako nemaš čelične nerve. :)
Baš.
Navukao sam se opet, ali se 90% partija nerviram, najviše zbog saigrača. Nisam od onih što osuđuju nekoga ko malo slabije igra, ne mogu svi da budu pro, niti možemo svaku partiju da dobijemmo, ali me nerviraju pametnjakovići i "profesionalci" koji od početka počnu da pametuju oko izbora heroja, pozicija, magija, a kroz celu partiju pišu komentare u stilu "OMG, noob, please report my team...". Likove koji se zaleću, izginu, pa su im drugi krivi sam pominjao. Ali, ubedljivo najviše me nerviraju pritužbe na KS u teamfight-u, ili čak lika ubiju, ja posle par sekundi napravim double-kill, a on se žali na KS... Ili, Sivir ima one rikošete koji se odbijaju i mogu da pogode i nekog koga ne vidiš i sustignu protivnika koji je debelo pobegao, a ovaj opet "report noob Sivir for KS", a nije bio ni blizu.
Tuzna situacija u igri... Posebno razocaran od strane nasih igraca. Navikao sam da su nasi seljoberi, ali nekada bas preteramo...
Dete, koje celu partiju igra uzasno (da izuzmemo celu pricu, da nam ad, nikada nije igrao ad, i da je ashe jedini ad koje ima, i da smo u sustini zato i izgubili...), feeduje, prvi izgubio lane, flamuje aposlutno ceo mec, a onda krece da prosipa pamet, kako je Zyra support glup pick, da je to razlog sto gubimo, da je to los support... Za one koji nisu upucen, Zyra trenuto predstavlja jednog od najboljih supportova, zbog svog izuzetno jakog skill seta, koji u lane-u omogucava odlican poke, i kill chance, a u tf, predstavlja odlican dmg, i ako je potreban disengage.
Ja se nadam da ovaj jadni mali tuzni coveculjak nije neko od vas...
http://i47.tinypic.com/2wlwx9y.jpg
Luka Filipovic
6.1.2013, 3:35
znaci ti si taj je*** li ti sve ?!
Ma ovi nasi su najgori, dobro to sto cesto failuju kao poljaci, ali oni nikad nisu krivi , uvek su oni pro igraci..:kreza:
Ma svi su takvi,ne samo nasi.Vidim ovakvo ponasanje u proseku od bar jednog igraca po partiji,a ponekad i vise njih.
Ja nisam davno igrao pa sad skidam opet. Vidim ima dosta toga novog.
Nego, koji heroji su najbolji trenutno za top? I kakav je Garen sad?
Ja ne igram vec nekih 10 dana lol. Razmisljam se da li u opste da nastavim pa bolje da obrisem igru. Jako me nervira taj los vibe medju igracim kada uleti neki troll i krene da laprda, vredja druge igraca i rusi atmosferu u celom timu gde se najcesce uvek zavrsi da zbog takvih 6 partija se izgubi a 1 pobedi.
Ja ne igram vec nekih 10 dana lol. Razmisljam se da li u opste da nastavim pa bolje da obrisem igru. Jako me nervira taj los vibe medju igracim kada uleti neki troll i krene da laprda, vredja druge igraca i rusi atmosferu u celom timu gde se najcesce uvek zavrsi da zbog takvih 6 partija se izgubi a 1 pobedi.
Zbog toga sam presao na Dotu :D
Verujem da tamo nema takvih igraca uopste....sve je to bre isto.
Najbolje da kompletno ignorises takve ljude, ja u vecini partija kucam samo 'Ss/Re' i pingujem na mapi kada treba. Niti flamujem ali se i ne pravdam nikome, najgore sto moze da se desi je da udjes u raspravu sa nekim upropasti ti ceo dan.
Krenuo sam skoro da igram ranked i potpuno se navukao, sad mi bezveze da igram normal. Ovde nema onog insta lock(ocigledno) i prepiranja oko lejnova, svi moraju sve da znaju da igraju, mada nadje se ponekad neko dete da vajnuje.
Krenuo sam dobro sa nekih 5 pobeda i jednim porazom i to mi je bilo oko ~1200 rejting, ali sam onda navukao 10 poraza otisao ispod 1000. Sad se polako vracam, imam oko 1050 sa 19:21 i +15 elo po pobedi. Kapiram da ce ovako sporo to da ide dok ne budem imao dosta vise pobeda u odnosu na poraze :(
Samo me zanima koliko bi taj odnos pobeda/poraza trebao da imam da bi se smatrao boljim igracem(igram samo solo/duo ranked), i koliki se tad elo dobija?
Tj. samo zelim da mi neko ulije nadu da necu doveka morati da igram da bih dosao do nekog pristojnijeg rejtinga.:)
Krenuo sam skoro da igram ranked i potpuno se navukao, sad mi bezveze da igram normal. Ovde nema onog insta lock(ocigledno) i prepiranja oko lejnova, svi moraju sve da znaju da igraju, mada nadje se ponekad neko dete da vajnuje.
Krenuo sam dobro sa nekih 5 pobeda i jednim porazom i to mi je bilo oko ~1200 rejting, ali sam onda navukao 10 poraza otisao ispod 1000. Sad se polako vracam, imam oko 1050 sa 19:21 i +15 elo po pobedi. Kapiram da ce ovako sporo to da ide dok ne budem imao dosta vise pobeda u odnosu na poraze :(
Samo me zanima koliko bi taj odnos pobeda/poraza trebao da imam da bi se smatrao boljim igracem(igram samo solo/duo ranked), i koliki se tad elo dobija?
Tj. samo zelim da mi neko ulije nadu da necu doveka morati da igram da bih dosao do nekog pristojnijeg rejtinga.:)
Rejting dobijas od 7-20 po partiji, isto toliko mozes da izgubis, pise ti posle meca. Kako igra tacno racuna taj broj ne znam, gleda se razlika u ELO izmedju tvog tima i protivnickog.
U sustini sto vise igras to ce ti elo biti veci, pogledaj najbolje rangirane igrace ni oni nemaju preko 52%-55% pobeda, ali zato odigraju po 5-10 partija svaki dan. Dokle god pobedjujes preko 51% partija kad doguras do gold/platinum rank mozes da se smatras solidnim igracem.
Jedna jako bitna stvar je i prvih 10 partija koje odigras, ja sam od tih 10 dobio 9 i vec sam postao gold ranked, mnogo se veci elo dobija na pocetku. A npr proslu sezonu sam izgubio skoro sve te partije i poceo sam sa manje od 1000 elo, i relativno cesto sam igrao ( u 3-4 partije nedeljno) i sa velikim procentom pobeda jedva sam dogurao do silver rank. Evo npr, sa prosekom od 12 elo po partiji i 65% pobeda na svakih 100 odigranih partija elo ce ti skociti za 360. A 65% pobeda je zeznuto.
Hvala na odgovoru. Znaci to je elo hell :D
Sad gledam na wiki, pise da po novom sistemu bih sa ~1200 bih trebao da imam silver rank. Jel to znaci da cu od sledece sezone biti srebrno uokviren, ili se gleda trenutni rank na kraju sezone?
Luka Filipovic
8.1.2013, 14:59
pa ja sam poceo sa 1200, razlika izmedju w/l je oko 7,8 (znaci u plusu sam) i elo mi je 1190
Hvala na odgovoru. Znaci to je elo hell :D
Sad gledam na wiki, pise da po novom sistemu bih sa ~1200 bih trebao da imam silver rank. Jel to znaci da cu od sledece sezone biti srebrno uokviren, ili se gleda trenutni rank na kraju sezone?
Po novom sistemu gleda ti se najveci rank koji si imao u sezoni kada se dele nagrade. Znaci ako nekako doguras do platinum u jednom momentu i posle padnes na 1000 elo opet ces dobiti platinum nagrade.
Samo se na pocetku dobija veci elo(krece sa po +/- 45 i polako opada) to su tako zvani placement matches.Kada se dobijanje elo-a stabilizuje dobijas odnosno gubis od 11 do 14 eloa,u veoma retkim slucajevima,skoro nikad 10-15.Moguce je dobijati ispod 10 odnosno vise od 15 ukoliko igras duo sa nekim ili u gameu ima neki duo izmedju kojih je razlika u elou velika.Recimo igrac sa 1800 ratinga igra duo sa ortakom 1200 i dodju vam protivnici 1800 eloa(u sezoni 3 protivnici u slucaju duo gamea su ratinga igraca sa najvecim eloem u vasem timu),ako se tako nesto dogodi u tom slucaju dobijas elo od 7-20,zavisi.
Inace LoL je proglasena za igru koja ima najvise zavisnih igraca i koja stvara najbrzu zavisnost.
Jer je igra teška grindara. Veći grind fest od azijskih mmorpg grindara XD
Sve se vrti oko IP. I non stop samo farmaš. Igra ni malo nije kompetativna kada je uporediš sa dota2. U dota 2 imaš sve otključane heroje ovde ne. Igram solo top izabere protivnik heroja i cvrc pa ja nemam heroja što njega kontira. Onda idi farmaj 1-2 nedelje da kupiš tog i tog heroja, a novi se non stop štancuju.
Vraga je ovo najbolji/najpošteniji f2p. Lik što ima sve heroje i neko ko ima 1/3 heroje su nebo i zemlja. Kada krene igra nema prednosti jer ne postoje ingame itemi za prave pare ali izbor heroja je čist pay 2 win. Partije se dobijaju u izboru heroja ne u igri. Otud i dolazi do toliko zavisnosti, ljudi što neće da plaćaju grindaju 24/7 da bi imali kompetativne heroje.
Imam druga igra samo solo top, na normalu retko kada liniju izgubi, samo top heroje ima. Ode na ranked, elo mu posle 100 partija ~1100 jer ne dobija on uvek da igra top heroje, nego mora da igra sve uloge, aj skill tu i tamo ako razvaljuješ jednu ulogu dobar si i u drugim ulogama, ali jbg drugar nema heroje, ima samo top heroje i po kojeg heroja za drugu liniju. I gde je tu pravednost, čist pay 2 win :P ili idi dečko grindaj pola godine IP da kada pokupuješ šta ti fali od heroja vrati se na ranked.
Da se razumemo dobra je igra LOL ali ovo ni približno nije f2p sistem, ovo je realno pay 2 win. Pogotovo gluposti kada vidim ako nisi kupio heroja onda ne znaš da ga igraš, smejurija... Daj ti lepo sve heroje za free (kao dota2) pa da vidiš kako se igra :D
Inače igram LOL još od open bete (još nije postojala sezona 1) da ne ispadne da sam neki dota2 fanboy, samo govorim realnost.
Koliko vas je samo odigralo meč sa botovima jer nije imalo vremena za redovnu partiju. Daj za 20 min da uzmem IP i dosta mi za danas. Ja imam ~50-60 bot partija, znači bukvlano 2 meseca. Ne igra mi se igra ali daj botove moram 1st win da dignem da mi ne propadne. Teška grindara. Kod dote 2 toga nema. Lepo opušteno igraš kada ti se igra koliko ti se igra, jednak si sa svima u svakom segmentu igre.
Za igrače što žele velik elo. Samo igrajte da imate pozitivan odnos pobeda/poraz. Svaka + partija vam je ~10-15 ela više. Primer na 500 partija imate 310 win i 290 lose to vam je ~+250 ela. Počeli ste sa 1250+250 to vam je 1500. Gledao sam lika što igra Ireliu solo top i popizdeo kako lik glupo igra (imao je do 10 minuta 0/4) odem na net da mu vidim profil a on ima ~2100 ela a po njegovoj igri mu ne bih dao ni 1400. A frajer ima ~1400 win i 1350 lose. Tako neki skor, visok elo a katastrofa skill.
Neki kukaju na Ruse, drugi Poljake, Brazilci i hueheue itd. Oni svi su ništa za Grke !
Sreća pa ih samo u normal srećem a ne u ranked.
Ali toliku količinu gluposti nisam nigde video. Još su uvek u paru. :facepalm
Bukvalno ne mogu da zamislim da neko stariji od 13 god. se onako ponaša..
Braveheart
16.1.2013, 19:21
Kako ce sad ovaj novi rating system da funkcionise, moze li iko da mi objasni ?!
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/16olbe/for_those_who_dont_understand_the_ranked_system/
ovaj lik moze :D
Jer je igra teška grindara. Veći grind fest od azijskih mmorpg grindara XD
Sve se vrti oko IP. I non stop samo farmaš. Igra ni malo nije kompetativna kada je uporediš sa dota2. U dota 2 imaš sve otključane heroje ovde ne. Igram solo top izabere protivnik heroja i cvrc pa ja nemam heroja što njega kontira. Onda idi farmaj 1-2 nedelje da kupiš tog i tog heroja, a novi se non stop štancuju.
Vraga je ovo najbolji/najpošteniji f2p. Lik što ima sve heroje i neko ko ima 1/3 heroje su nebo i zemlja. Kada krene igra nema prednosti jer ne postoje ingame itemi za prave pare ali izbor heroja je čist pay 2 win. Partije se dobijaju u izboru heroja ne u igri. Otud i dolazi do toliko zavisnosti, ljudi što neće da plaćaju grindaju 24/7 da bi imali kompetativne heroje.
Imam druga igra samo solo top, na normalu retko kada liniju izgubi, samo top heroje ima. Ode na ranked, elo mu posle 100 partija ~1100 jer ne dobija on uvek da igra top heroje, nego mora da igra sve uloge, aj skill tu i tamo ako razvaljuješ jednu ulogu dobar si i u drugim ulogama, ali jbg drugar nema heroje, ima samo top heroje i po kojeg heroja za drugu liniju. I gde je tu pravednost, čist pay 2 win :P ili idi dečko grindaj pola godine IP da kada pokupuješ šta ti fali od heroja vrati se na ranked.
Da se razumemo dobra je igra LOL ali ovo ni približno nije f2p sistem, ovo je realno pay 2 win. Pogotovo gluposti kada vidim ako nisi kupio heroja onda ne znaš da ga igraš, smejurija... Daj ti lepo sve heroje za free (kao dota2) pa da vidiš kako se igra :D
Inače igram LOL još od open bete (još nije postojala sezona 1) da ne ispadne da sam neki dota2 fanboy, samo govorim realnost.
Koliko vas je samo odigralo meč sa botovima jer nije imalo vremena za redovnu partiju. Daj za 20 min da uzmem IP i dosta mi za danas. Ja imam ~50-60 bot partija, znači bukvlano 2 meseca. Ne igra mi se igra ali daj botove moram 1st win da dignem da mi ne propadne. Teška grindara. Kod dote 2 toga nema. Lepo opušteno igraš kada ti se igra koliko ti se igra, jednak si sa svima u svakom segmentu igre.
Za igrače što žele velik elo. Samo igrajte da imate pozitivan odnos pobeda/poraz. Svaka + partija vam je ~10-15 ela više. Primer na 500 partija imate 310 win i 290 lose to vam je ~+250 ela. Počeli ste sa 1250+250 to vam je 1500. Gledao sam lika što igra Ireliu solo top i popizdeo kako lik glupo igra (imao je do 10 minuta 0/4) odem na net da mu vidim profil a on ima ~2100 ela a po njegovoj igri mu ne bih dao ni 1400. A frajer ima ~1400 win i 1350 lose. Tako neki skor, visok elo a katastrofa skill.
Daj je grind-ara, grind-ara je, ali da kažes da je pay to win nije. Primer zašto jedan Teemo, champ koji kosta 1300ip siluje neke popularne top champione koji koštaju 6300ip. Skill je mnogo bitniji nego heroj koga igraš. Ima slučajeva kada je stvarno 6300>450ip ali nije to pravilo. Što se tiče Irelia top i elo-a, nema to nikakve veze, svako ima lošu partiju, a kao što se kaže tebi se uvek čini da ti radiš nešto bolje nego neko drugi koga posmatraš, a to nije uvek tačno.
Anaxander
18.1.2013, 16:22
Auu al Azubu blaze počisti m5, bilo je tužno gledati. Ne mogu da verujem da im je m5 dozvolio da uzmu olafa i kaziksa, izgleda da nisu gledali korejsku pro scenu skorije. Mada takodje ne mogu da verujem zašto ta dva gvneta nisu disejblovana, uz blica čine trio najdebilnih heroja trenutno. Čak je i yi komplikovaniji od njih, on bar ima neku manu.
Lol, zasto bi olaf bio disabled?? Olaf je skroz ok champ.
Kha je trenutno broken, i permaban je u solo q, i uglavnom na turnirima. I nije mi jasno zasto recimo nije nerfovan sa ovim novim patchom. Ok, malo je slabiji od kad su nerfovali flask (kha mid, sa flaskom i 3-2 pota je bio nocna mora za bilo kog kastera), ali i dalje je previse jak. Cak i kada zaostaje, dovoljno mu je da malo farma ili dobije kill-dva da uzme bc, i moze da 2shotuje adc-a.
Auu al Azubu blaze počisti m5, bilo je tužno gledati. Ne mogu da verujem da im je m5 dozvolio da uzmu olafa i kaziksa, izgleda da nisu gledali korejsku pro scenu skorije. Mada takodje ne mogu da verujem zašto ta dva gvneta nisu disejblovana, uz blica čine trio najdebilnih heroja trenutno. Čak je i yi komplikovaniji od njih, on bar ima neku manu.
Ma kakvi pratili,ljudi nisu ni trenirali od IPL 5 kako treba,samo se odmarali od tada.Jbg bili su bog i batina sad su igracka za Azijate.
crs vs gbg (exm5), ovo je tuzno...svega mi! greske koje prave su... ne vidjam ih ni na 1400elo... :(
2 puta face check u zbunje kod barona.Wtf? I team fight posle toga kada je curse aceovao gambit gaming.....kakav je ono team fight? Kakve su ovo greske,sta je ovo bre :rofl:
Anaxander
18.1.2013, 18:53
Lol, zasto bi olaf bio disabled?? Olaf je skroz ok champ.
Pa ako misliš da je champ koji ima šest sekundi >godmode, koji samo stakuje helt, cdr i ad/ap rez bez ijednog ad ili apen itema, i u stanju je da sam uleti u protivnički tim i ubije boga u njima, balansiran, evo ti jedan (http://www.in2lol.com/en/matches/38729-najin-sword-vs-kt-rolster-b), dva (http://www.in2lol.com/en/matches/39281/), tri (http://www.in2lol.com/en/matches/38231/), četiri (http://www.in2lol.com/en/matches/38233/) primera kako je on "ok". Mrzelo me dalje da bunarim ali sam siguran da je situacija ista. Pokušali su da ga zaustave i sa gancijem ali on samo flešuje iz njegove kataklizme. Nezaustavljiv.
Tuga, tuga kako igra m5, toliko su traljavi da se radujem što su ispali, valjda će ih ovo naterati da se vrate u red. Jedino je Darien bio pristojan, čak me je i alex razočarao.
Brate, po istom principu mozes da kazes da je Kayle op zbog svog ultija, ili Karthus zbog svog, ili katarina zbog op passive + skill set...
Olaf je isti ko zna kolko, i sad odjednom op... nije, nego je jednostavno fotm jer se pojavio neko ko je izdominirao (voyboy), i onda svi qq...
Anaxander
18.1.2013, 20:29
Istina, isti je odavno. A bili su i cassio, mundo, malph, yorick... dok neko nije našao savršen način da ih igra, pa su odjednom postali dominantni. Opet, ako ja preterujem, pogledaj ovo što sam ti dao, oni valjda znaju šta valja. Nadam se da si gledao azubu vs mym. Ako nisi, pogodi koji champ je dominirao...
Mislim da je Darien prvo poceo da dominira sa olafom a tek onda voyboy,doduse sad je tuzno gledati ovaj m5,iskreno se nadam da ce se vratiti u staru formu,ali sumnjam da ce to biti skoro,odavno se zna da nisu trenirali jos od IPL 5 a pre toga jos od WC-a.Videcemo do IPL 6 sta ce biti.
Gambit gaming prosao :rofl:
Igram ranked 3vs3 sa prijateljima i nije mi jasno kako dobiti onaj bronzani okvir. Imamo 1300 elo ali nema okvira pa ako neko moze da mi pojasni :)
dobices ga sledece sezone.
okviri koje sad ljudi imaju su iz S2.
Pitanje je da li ce ga dobiti sledece sezone,nagrade nisu bile iste na kraju s1 i s2.Ako se secas na kraju s1 se dobijale summoner icons sa okvirima.
pa i u s2 se dobija to. samo su sada dodali i okvir na loading screenu (jedna od najglupljih stvari koju su do sada uradili u igri).
nego jedva cekam da zazivi novi matchmaking sistem.
Dobijali smo u s2 nove ikone,ali ne i okvir za ikone.Ova stvar sa borderima je inace kao sto ti rece nesto najgore sto su uradili do sada.Ocaj ocajni.
Luka Filipovic
19.1.2013, 22:49
Da znas, bas su kic i ne znace bukvalno nista
Ma nema veze sto su kic... ne smeta mi tu. Ali je problem sto u mnogome povecavaju flame! Te 'omg, you are gold, how are you gold, you suck...' ili 'omg, you are sliver, why did you picked ad, you suck, bla bla...'
Radije mi je da niko ne zna kako sam igrao prosle sezone, pa se onda lepo igra, a ovako ljudi od pocetka partije imaju izgradjen stav, i u odnosu na to igraju. Ne daj boze da das fb, ili da krenete da gubite sa 0-3 recimo, to je odmah izgubljena partija, svi su nubovi, retardi, svi ce da budu reportovani, itd...
Da vidis meni show.Umrem i odmah "Omfg how are you platinum,you sux so hard",jbt ako sam platinum bio u s2 ne znaci da imam god mode upaljen sunce mu poljubim
Luka Filipovic
19.1.2013, 23:14
Ma nema veze sto su kic... ne smeta mi tu. Ali je problem sto u mnogome povecavaju flame! Te 'omg, you are gold, how are you gold, you suck...' ili 'omg, you are sliver, why did you picked ad, you suck, bla bla...'
Radije mi je da niko ne zna kako sam igrao prosle sezone, pa se onda lepo igra, a ovako ljudi od pocetka partije imaju izgradjen stav, i u odnosu na to igraju. Ne daj boze da das fb, ili da krenete da gubite sa 0-3 recimo, to je odmah izgubljena partija, svi su nubovi, retardi, svi ce da budu reportovani, itd...
Isto je bilo i sa onim honorima u pocetku kad nisu svi imali one medalje
Eto ga,stari dobri Moscow Five.....one to go! Dobijte te Korejance vec jednom :kreza:
Posle onakve igre,ovako da igraju pff.
Jos kad bi Azubu Blaze dobili.
EDIT: I Diamondprox posle pobjede. http://i.imgur.com/6XN8fft.jpg
To je bilo namenjeno ljudima koji nisu verovali u njih.Jer da je to zeleo pokazati clanovima Azubu Frosta sigurno im nebi prisao i rukovao se sa njima ili sta vise spustao glavu kako se to radi u aziji kada odajes nekome postovanje.
To je bilo namenjeno ljudima koji nisu verovali u njih.Jer da je to zeleo pokazati clanovima Azubu Frosta sigurno im nebi prisao i rukovao se sa njima ili sta vise spustao glavu kako se to radi u aziji kada odajes nekome postovanje.
Cudno mi je bilo sto je pokazao put AF,ali vidio sam da se posle rukovao.
Tako je bre,skupljajte azubu po mapi :opanachke
http://tournaments.leagueoflegends.com/s3-eu-qualifiers Prati neko ovo, ko vam je favorit?
http://tournaments.leagueoflegends.com/s3-eu-qualifiers Prati neko ovo, ko vam je favorit?
Ja sam redovno pratio NA kvalifikacije,cak i online.Ove Evropske slabije,pogledao sam 2 meca grupe A.
Nekako su mi NA kvalifikacije bile mnogo zanimljivije.
Nadam se da ce doci do meca ChW vs DB, to ce biti odlican mec.
I mislim da je EloHell cak i pored teske grupe dosta podbacio, dosta losa igra.
Fnatic je bez pogovora favorit za osvajanje turnira, al bice interesantno do kraja. Videcemo sutra :)
p.s. Ne zaboravite, sutra, tj vec veceras od 0100 pocinje jednodnevni double IP boost, iskoristite to, ali takodje ako igrate ranked, pazite, bice gomila idiota. :)
Takodje, i dalje trazim solidnog duo partnera za west. Variram od 1.2-1.4k elo (idem gore dole u razmacima od dan-dva, vezujem po 10-15 pobeda, a onda 10-15 poraza...). Ali da ima iskustva sa igranjem bar na 1.5k+ ili ekvivalentno skill. Nije bitna pozicija, ukombinovacemo se, samo, mnogo je lakse izneti partiju kada znas da ima jos jedna osoba koja zna sta i kako da radi, a ne da vuces 4 idiota za sobom...
Nadam se da ce doci do meca ChW vs DB, to ce biti odlican mec.
I mislim da je EloHell cak i pored teske grupe dosta podbacio, dosta losa igra.
Fnatic je bez pogovora favorit za osvajanje turnira, al bice interesantno do kraja. Videcemo sutra :)
Nema osvjaca turnira,samo 5 kvalifikovanih.
nema titule, al uvek imas ko ce osvojiti prvo mesto :p
Meni se nekako najvise svidja stil igre DB-a. I ako su ih maltene odrali momci sa tagom koji pocinje na m. Nisam nesto previse u tim vodama, ovo mi je mozda prvi turnir da pratim.. pa treba malo vremena da udjem u stos i da pohvatam sve timove i igrace. :)
Nego koji je najveci turnir sto se lola tice? I da li je imao lol na proslom WCG-u?
Navijam za MYM,vidjao sam ih jos u doba kada sam igrao go4lol na eastu,a i jednostavno jer su sa easta.
Jel zna neko da mi objasni kako da igram na PBE serveru?
dizem ruke...
prodajem bogat acc, ako nekoga interesuje nek se javi na pp.
Luka Filipovic
27.1.2013, 1:06
dizem ruke...
prodajem bogat acc, ako nekoga interesuje nek se javi na pp.
Sta bi? :D
Ne moze...zaista nekada ne mogu da carry ekipu...
Jbt imam 9/2 sa panthom, 2shotujem bilo koga... odem da shopujem, oni uspeju da svi zaginu u 4v2... i posle 30 minuta jednostavno nisam bio u stanju vise nikoga da ubijem kolko su svi bili lepo nafeedani...
Ili nesto sto stvarno ne razumem... lik igra ap yi protiv annie, i annie ga ubije jednom, dva puta, tri puta... i on kuka zove sve redom da su idioti, whinuje na junglera, i first item mu je blasting want... retardu ne pada na pamet da uzme mr... imao je 0/8 za 13 minuta.
Stvarno mi je vise dopizdilo...
Al posto je zabranjeno reklamiranje (valjda ce progledaju kroz prste, pa ostave prethodni post), stvarno je solidan acc, pa ako neko oce...
Ma 95% ako ne i više LOL igrača što igra ranked je glupa stoka. Solo top gine u 1v1 okršajima i onda psuje junglera što ovaj ne pravi gankove. A on ni jednom nije bio gankovan, sve je izgubio u fer fajtu 1v1. Ko te je*e kad si glup i nesposoban, uzmem da gledam replay a on svaki put pogine na isti fazon, idi skoči sa mosta pajseruXD
Isto važi i za mid. Uvek je za sve kriv jungler. Jbt naš mid pogine 3x u roku od 4 min, svaki put od ganka i onda plače na našeg junglera. Pa kupi jbt pišljivi ward i stavi ga u žbun, ali jbg glup je igrač ne zna šta je ward.
Kao što rekoh sve je to stoka glupa sa kojom ne vredi igrati. Non stop ginu na jedan te isti način i ne znaju kako to da spreče. Ne razumem zašto takvi igrači u opšte igraju ranked. Ili svi dobijemo svoje linija a stoka neće da pusha nego samo farma i farma i na kraju popušimo dobijen game.
Realno nije LOL skill game, sve je u razmišljanju. Kada gledam finala ovih LOL turnira nema tu ništa neverovatno što ti ne bi mogao da uradiš, nema nikakvih neviđenih poteza i slično. Sve je to dobro razrađena teroija i taktika. Potreban skill je na nivou brzog kliktanja po ikonama. Nije ovo reflexna igra pa da bude teška, samo uključi mozak. Ali jbg kada je 95% igrača glupa stoka... Znaju da igraju kao konj, samo pravo i samo na jedan način. Ne znaju da shvate novu situaciju i da se priviknu i postave na nju, nema to veze sa skillom nego sa onim u glavi.
Kao kada sam video na rankedu na ~1500 ela Morda u mom timu. Otišao čovek solo top i pravi mag res build protiv ad heroja. Znači ni AP ni HP nego Mag. Res! Ovaj ga je silovao kako je hteo do 12 min Mord je imao 0/7. Pa jbt osnovno je da se u solo liniji kupuje defence na osnovu dmg koji ti protivnik pravi. Jbg idiot verovatno gledao Morda u midu na nekom turniru pa onda on uzeo na isti način da ga igra top... Strašno...
Prosto mi dođe da na gmailu napravim nalog league of idiots i da otvorim youtube nalog i da počnem da kačim te igrače, ali jbt niti imam vremena, niti se razumem u video editing.
Koje savete imate da mi date da bih lakse izasao iz elo hella?
Evo jedan od mene: Nemojte da igrate ranked pre vremena jer cete se muciti kao sad ja. :(
Kada gledam finala ovih LOL turnira nema tu ništa neverovatno što ti ne bi mogao da uradiš, nema nikakvih neviđenih poteza i slično. Sve je to dobro razrađena teroija i taktika.
to su igraci koji igraju od 10 do 15 sati dnevno i igraju dosta dugo zajedno. ranked i turniri su nebo i zemlja,poredis babe i zabe.
Koje savete imate da mi date da bih lakse izasao iz elo hella?
prvo uoci svoje greske pa posle tudje.
[QUOTE=Flexyy;1688854]Koje savete imate da mi date da bih lakse izasao iz elo hella?
Oformi tim sa ljudima koje znas, normalno komuniciras i igras timski tj. da svako postuje svoju ulogu.
Vezbajte na Normalu svoje taktike, komunikaciju, uloge itd...
I u danima kad ti ekipa nije kompletna, nemoj da igras ranked sa nekim zamenama, vec igraj normal (opet vezba)
Svako ima svoje dane kad mu ne ide, masi skill shot-ove (ili mu prosto 'fali skila) itd.
ali ako se drzite dobro kao tim mozete da pobedite i mnogo bolje pojedinacne igrace.
Naravno ako neko pocne da fida svoj lane, nema flejma i psovki, vec prosto Lane Swap sa nekim.
U 5vs5 70% pobeda odnosi teamplay i teamfight koreografija.
Da tank cuva carry-a, support buffuje istog da spasavate medjusono bulje (da prostis na izrazu) e ako sve to postignete vezbom onda GG :alealeee:
@tomas uocavam svoje greske stalno , tipa posle 10 sekundi od dogadjaja ali to nikad nema nekakav veliki uticaj na igru.
@Qrjak To sve vec znam :D
Mislim da je moj problem to sto ne znam da nosim igru.Evo ss-a od danas (odigrao sam malo vise zbog novog sistema):
I znam da mi je slab farm, ali kad padnu 3 ili 4 kule u prvih 10 minuta nemogu da se nafarmam vise od ovoga.
Prva stvar koju treba da uradis da bi izasao iz elo hell-a, je da shvatis, da on ne postoji! Uvek ces, cak i na 2.2k elo imati trolove (ako neko prati streamove, sigurno znate kakav je debili ShookL2), i ljude koji...jednostavno ne zasluzuju da se nadju tu... ****lo ih da prostis, pa ih je neko iz partije u pratiju carry dotle, i tako to...
Ako si dovoljno dobar za veci elo, i imas iole pristojnu ekipu, vremenom ces se izvuci odatle, i preci u veci rang. Usavrsavaj sebe u svim segmentima, last hitting, team fight positioning, map awareness... itd.
Ja recimo najcesce igram supporta ili mid lane u ranked, i kada igram supporta, ako imam iole pristojnog adc, ja mu namestam killove kako hoce u lane-u. Al nekada to nije dovoljno, jer kada dodje tf, on ima 5/1/2 i ne uradi nista korisno za team. Los dmg, i brzo umre. I ja tu ne mogu nista. Takve stvari se jednostavno desavaju.
Ono sto mozda mozes da uradis je da nadjes nekoga ko je slican elo kao ti, tj rang/divizija, i da igrate duo (po mogucstvu ne kazete to u champ selectu, jer ce da krene flame samo tako... sto je i razumno, jer u 90% slucajeva duoQ kada vidim failuju za sve pare), ali ako ste obojca solidni igraci, uspecete lakse da iznesete partiju. Svakako lakse, nego da sam pokusavas da izvuces 4 druga igraca...
Pivalica je potpuno u pravu.Elo hell ne postoji i to je bitno shvatiti.Potrebno je razumeti da svako pripada tu gde jeste i to je prvi korak ka napredku.ShookL2 koga je Pivalica pomenuo je recimo flamer i blago receno idiot,ali je vrhunski igrac sto mehanicki sto decision making,sve mu je na mestu.Guardsman bob je izjavio da cak i ako ShookL2 trolluje svaki drugi game opet ima 22oo eloa(u tom trenutku,kasnije je imao i vise) i da je veoma dobar igrac,diamondprox je rekao da je to verovatno najbolji jungler.Nego ne bitno,poenta je da svako pripada tu gde jeste.Ne moze se svaki game carry naravno,ali vecina moze.
Rekao si da uocavas svoje greske ali da to ne utice puno na igru....pa znas kako.Samo uocavanje greski nije dovoljno,potrebno je i ispravljati njih.Ukoliko zelis da napredujes moj ti je savet da skines lol replay pa neki game gde imas 0-5 ili tako nesto uzmes i pregledas i ispravis te greske.
Prvo uvezbaj last hitting.Znaci nikad neces videti pro gamera da u 20 minutu ima 50 kripova jer je isao da ganka gore dole ili tako nesto,znaci kripovi uvek moraju biti na pristojnom nivou,a tek onda killovi.Uvezbaj mechanic skills,izbegavanje skill shotova,flashovanje od sigurne srti(Ahri charm recimo u 5 besnih protivnika) kada znas da nema drugog resenja.Ne cuvaj taj flash,on sluzi da se koristi.U svakom slucaju vezbaj,vezbaj i vezbaj i imaces veci rating(sada vec tier/diviziju)
Kada se igra dug laning faze imam i 350+ farm i daleko sam ispred protivnika koji nemaju ni 100 , ali jednostavno ne mogu da krenem na gore.Uvek pokusavam da organizujem tim koji odustane posle fb-a , ako neko pusuje lane kada nema nikog na mapi i znam da ce ga unistiti odem i pusujem suporotni lane itd,ali dzaba. Evo sad sam dosao u promotion series za 2nd Bronze division prvi mec krecu top i acd da se flamuju posle fb-a oboje namerno fiduju- Defeat , drugi mec za 5 min mid umire dva puta svi ga flamuju - afk -Defeat.
Jednostavno mi se u 80 ranked meceva od pocetka polusezone nijednom nije desilo da sam imao negativan skor, sta vise uvek sam nafivoan (sem kad sam supp), ali ovo je timska igra pokusavam i da ostavljam kerijima sto vise kilova sta god da igram,ali ljudi ne znamju da last hittuju i obicno im taj neko pobegne.
btw hvala na savetima.
Kao što rekoše, ceo ranked sistem je hell. :D
Moraš se pomiriš sa tim da ćeš nekad dobro odigrati, da će protivnici biti loši al ćeš zbog 2 retarda izgubiti.
Jednostavno, neki ljudi su debili, lako odustaju, još lakše kreću da flame.. Mute ih, batali bilo kakav pokušaj objašnjavanja da to što mu protivnik u lane ima 1-0 ne znači da je meč gotov. Vidi ako neko ima još normalan u timu probaj sa njim da odradiš nešto, ako ne šta sad.
I, probaj da smanjiš umiranje. 15+ killova jeste dobro, ali po 10 smrti je loše dosta. Bolje 5-0 nego 20-10.
Uglavnom igram kao support osim ako me ne oteraju. U subotu sam poceo u bronze II do nedelje sam pao u V ligu. Jednostavno kao support nemam toliki uticaj na igru, ponekada se desi los ADC, ponekada 4vs5.
Naravno pravim i ja greske i doprinesem losoj partiji, ali na kraju u pitanju je samo igra kada nema zabave gasim i idem dalje. Pored toliko stvari u zivotu sve ako se ne sekiram jos i za LoL ranked.
U subotu ... do nedeljeTu je problem, igraš vikendom. Tad ima više dece i raznih debila. Lakše je igrati radnim danima.
Navratite do prve igraone i pogledajte ko sve igra LoL, mozdaa ce vam onda biti jasnije kako ima tolko trolova... Ko nema igraonu u blizini, Lol igraju obicno deca uzrasta od 5-7godina i od takvih ne mozes da ocekujes da ti iznesu igru il odigraju dobro. Inace ne treba se opterecivati elo-om normalno da bi svako hteo da ima sto veci ali kad ne ide ne treba trositi zivce na igru, ako vas ortaci *****avaju poducite ih u 1v1 a ako tamo puknete onda ste i zasluzili taj elo :dzavo:
1v1?
vecu glupost nisam cuo u zivotu...
koja je poenta izazivati nekoga na 1v1 u timskoj igri... posebno gde imas odredjene uloge, gde je neko bolji adc, a neko bruiser ili support...
...1v1...
http://images.wikia.com/degrassi/images/5/50/Uh_wtf_gif.gif
Navratite do prve igraone i pogledajte ko sve igra LoL, mozdaa ce vam onda biti jasnije kako ima tolko trolova... Ko nema igraonu u blizini, Lol igraju obicno deca uzrasta od 5-7godina i od takvih ne mozes da ocekujes da ti iznesu igru il odigraju dobro. Inace ne treba se opterecivati elo-om normalno da bi svako hteo da ima sto veci ali kad ne ide ne treba trositi zivce na igru, ako vas ortaci *****avaju poducite ih u 1v1 a ako tamo puknete onda ste i zasluzili taj elo :dzavo:
da prestanete sa tim "igraju uglavnom deca" http://postimage.org/image/6skvw3bff/
izvinite nisam racunao tebe i pivalicu, sa vasih 80 dosta vadite prosek. Ne pricam ja da treba 1v1 ali ako ne mozes da nabijes elo ni sa solo ni sa duo, onda ili si zasluzio ili si bas veliki maler pa pokazes tom ko te zavitlava kako se igra. Nego ne shvatam cemu takav odnos vas dvojice prema ostalima, ko da ste chaox-a presisali odavno.
Samo sam linkovao da 85% igraca ima od 16-30 godina,da ne bude sve deca i to.Odnos je takav jer ja slusajuci vas imam utisak kako vi sve lepo radite a ostalni su noobovi,a bas to odlikuje prosecnog igraca u ligi,uvek krivi druge a svoje greske retko ili opste ne zapaza.Ja ne smatram sebe dobrim igrace,mislim da sam prosecan,ali jbt svuda gledam i svi kao sve lepo urade,ali mu neko drugi kriv pa me smara to da slusam vise,niste vi jedini koji prolazite kroz taj deo igre gde vam se cini da ste okruzeni botovima,ali opet nekako niko ne zeli da uvrti u glavu da pripada tu gde jeste.Pre neki dan moj ortak 22oo eloa uzeo nalog od ortaka da mi pokaze kako pripadam tu gde jesam,imao je u 3-4 partije 15-0 last hitovao protivnike po mapi,a igrao je sa "decom".....jednostavno nemojte vise gledati greske drugih i pocnite da uocavate svoje,svoje greske bar mozete ispraviti.
Ako neko igra ADC na EUNE neka mi pusti poruku na pp pa mozemo da probamo neku partiju duo posto uglavnom igram support.
RUSuper, nije ni sve bas tako kao sto ti kazes...
Mene smatraju dobrim igracem (to nisam rekao ja, nego ljudi sa kojima igram). U 90% partija nemam uopste krivicu sto smo izgubili... Pazi, znaci u jednoj od 10 izgubljenih partija ucestvujem u razlogu sto smo izgubili... Igram jungle, i jako dobro to radim u smislu da gankujem dosta cesto, odrzavam sve linije (bar koliko mogu)... cesce gankujem linije koje gube itd...
E sad, ja sam stao na 1667 elo... Spustao sam se do 1600 2 puta, i sad sam opet nazad na 1650... Problem su idi*ti sa kojima igram... u vecini slucajeva jungle moze da nadoknadi kada jedan lane gubi, da gankuje non stop itd... ali sta ja kao jungler da radim kad sva 3 lane-a gube HARDCORE? Mozes samo da da farmas i nadas se da ce da vas usere teamfight u kom ce da inicira AD carry a najvise dmg-a da nanese support... u koji god lane da odes na gank, bice double kill za njih jer su prefidani... Dakle, nisi uvek ti kao igrac problem... problem su ljudi sa kojima igras... ako mi verujete, ne secam se kada sam odigrao partiju, da sam JA fidao, i da je neko drugi carry game... ne pamtim...
Desava se i to,ali nemoguce je da ti se to desava svaki game.Kako si izasao na 1650? :) tako sto si carry likove pre toga,ako to vise ne mozes znaci da pripadas tu gde jesi i to je to.Pokusavam to da kazem.Najlakse je kriviti druge,ali od toga nema vajde,njihove greske ispraviti ne mozes,svoje mozes.
lako je carry kad si nize od 1600... posle toga jedan covek ne moze da napravi razliku da li cete da pobedite ili izgubite... kada budem odgovoran za 50% poraza koje dobijem, tada cu znati da pripadam tu gde jesam... do tada je stvar jasna...
Pa jbg to ti je problem ti ne zelis da se pomiris sa tim zato i ne napredujes.Bas ono sto sam ja govorio ispod.Potreban ti je neko sa Diamond 5-1 divizije da odigra sa tobom cisto da vidis kako ce lik da pokida partiju i solo da carry. :opanachke
E znate sta, svi vi mnogo filozofirate! Carry ovo carry ono. Kako da nosis nesto kad su ljudi glupi ko tocilo. Pravu jednu istu gresku ceo mec , kazes im nemoj solo a ono uvek se nadje neko budala koja ce ici solo, kazes im fokusiraj se na njihove adc ili apc oni tucu metu koja im najbliza !! Jednu gresku ceo jbni mec ponavljaju i zbog takvih divljaka ostali pate... zar je tolko tesko malo razmisliti , cista logika bjte
pa tvoj adc i support/bruiser (ko god je zaduzen da cuva adca) i treba da bije ko mu je najblizi, a ne da juri njihovog adca...
Zbog te glupave logike (stvarno ne znam odakle ljudima ta ideja), da je MUST da se napada enemy adc, cesto se desava da neko ko je neiskusan, krene da juri, popije cc, i umre, ili tvoj adc bude out of position, i umre, pokusavajuci da napadne njihovog adca... pa u oba slucaja popije flame, koga god da napadne, zato sto ljudi nemaju osnovni pojam o dinamicnosti igre, target swap, ko je zaduzen za initiate, ko za dmg, a ko za clean up. Nego samo imaju jedan target u glavi, i svi ce da zaginu pokusavajuci da ga ubiju, a enemy team lepo pealuje, dok vas njihov adc ubija jednog po jednog.
Najjace kad udje adc u njih 5 da bi napadao protivnickog adca :facepalm
Evo sad na rankedu nas igrac (grobar) istrolova partiju umesto adc uzme top heroja nafida bot lane i gg..razumem da je besa sto je partizan izgubio ali stvarno evo i nicka laki036 ako ga negde vidite najebite mu se keve i u moje ime
Mene su sinoc silom prilika naterali da idem na mid iako sam uzeo Nasusa, srecom protivnicki tim je bio jos gori pa smo dobili nekako.
Ono sto me stvarno nervira su provokacije i pozivi na tucu od strane nasih (i igraca susednih zemalja). Verovatno nisu svesni kakvih sve budala ima i da mogu da se zamere nekom idiotu koji je doovoljno lud da ih i stvarno nadje.
Ti sto svima psuju i *****avaju su 99,9 % deca mladja od 12-13 godina...
Ti sto svima psuju i *****avaju su 99,9 % deca mladja od 12-13 godina...
Daj vuleta nemoj *****ti kad ti imas 15 godina sta se gubis a noob si igrao sam sa tobom jednom nemas pojma
Daj vuleta nemoj *****ti kad ti imas 15 godina sta se gubis a noob si igrao sam sa tobom jednom nemas pojma
Ahahaha :rofl: jeste kraljevi :kreza:
a moj tata je jaci od tvog tate xD
ako ima neko razpolozen za duo q da izadjem iz ove pete siv divizjije,taman dodjem do kvalifikacionih partija i onda me zaredjaju deca sve dok ne spadnem na 0 poena xD
Javi se na PP da se dogovorimo ja sam zahvaljujuci ljudima odavde izasao iz V.
mozete i mene da dodate, ako ste na westu, ja se setam od silv I do silv V, idem gore dole od kad je uveden nov sistem. uglavnom se za'ebem, pa kad sam mid silv I krenem vikendom da igram, pa se spustim do silv V :D
Ja kod renkeda ne volim to sto zahtevaju od tebe da budes support ili jungler ( jer obicno to ostane kada si lastpick) jer sam mnogo bolji kao solo top ili adc, sto se na kraju i ispostavi. U ostalom zasto je neophodan takav sastav tima, kada mozes igrati lepo i sa 2 top, 1 mid i 2 bot? Da ne pricam o tome ako se desi da adc bude afk, onda ti kao support ne mozes nista jedino da fidujes, a ako ti se pridruzi jungler onda mu je smite nepotreban.
Od kada je jungler 5th pick? Top i jungler se prvi razgrabe.
Zašto ne 2 na top. Jer onda to dvoje na topu nećete imati dobar farm + spor exp.
Takođe ako nemaš junglera ko kontroliše buffove i zmaja?
2,1,2 formacija a u jungli niko. Protivnik em što će odmah tvoje buffove dati saigračima (ovi tek onda sa buffovima ima da siluju tvoj tim) em ima free dragona (gold) celu partiju. Samim tim i protivnički support ne mora da kupuju wardove jer nema ko da ganka samim tim može odmah da počne da kupuje aura iteme, dok tvoj support mora da potroši u startu min 1500 gold za wardove + sightstone.
Ako ne znaš da igraš svaku ulogu u igri zašto ideš na ranked? Igraj normal, nemaš nikakve povlastice ako igraš ranked igre. A dokazao si da ne znaš, pošto ne vidiš poentu junglera.
Zatim o čemu ti pričaš? Ako ti je adc afk? Onda se taj game gubi jer je 4v5, pogotovo jer ti fali glavni dmg dealer u timu. Idi kod svog Nexusa i pusti ih da ti što pre pregaze kule. Ti pričaš kao da ti je svaki game neko afk...
1.Desevalo mi se da je zadnji pick jungler.
2.Ko kaze da ako nemamo junglera da ne mozemo da gankujemo?
3.Ako neko lose igra dzabe, moze da ima sve moguce bafove.
4.Ako pritisnes neprijateljskog solo top igraca on ce dobijati jos manje exp. od vas 2
5.Znam da igram svaku poziciju ali ne jednako dobro ( a verujem i ti).
6.Poenta mog prethodnog posta je da support pozicija GLUPOST, mogu ja da kupujem wardove i da healujem iako nisam support a ako je tvoj adc afk a ti si uzeo npr. Dariusa ili Volibeara vece su sanse da se izboris sa 2 neprijatelja nego da uzmes Sonu ili Soraku koje mogu da crknu za 2 sekunde
@0gold
Po mom iskustvu niko ne zeli da igra junglera,prvo se uzmu mid i adc.Ja naprimer junglera najmanje volim,sve druge role cu pre igrati nego jungle.
1.Nemam sta da kazem na ovo,vec sam rekao iznad
2.Mozes da gankas iskljucivo sa mida,sumnjam da cete sa topa da se vucete na bot,eventualno mozete da svratite na mid
3.A ako neko igra dobro i ima buff? Sta ces onda?Cak i da igra lose,kad te spuca adc sa red buffom neces se lepo provesti,pogotovu na pocetnim lvl
4.Farmace covek kod towera bez problema i tako ce uzeti sav exp,nije da se na turirima ne igra 2v1 lane non stop,pa se snalaze ljudi
5.To je normalno tako da ok
6.Support nije bas glupost,ako si ti dobar adc i imas loseg supporta izgubices lane od loseg adca i dobrog supporta,ako ne verujes probaj pa javi rezultat :D
Pa niko neće jungle kad svi uvek prvo prozivaju jungle. Šta god nesretnik da uradi, uvek će da ga flame neko.
Najviše upropaštenih partija su mi bile baš zbog "omg jungle no gank, ill afk".
Nisu svi pro jungleri, ima loših, ali brate ni ne daš mu priliku da uradi nešto. Ako nije gank svaki lane 5 puta, izlevelovao se i podelio sve buffove u prvih 5min odma udri po njemu.
Bas tako,a jos ima i fora kad lik pushuje lane ko idiot bez warda pa ga ubiju i kaze:"Omg their jungler ganked again you didn't once" :rofl:
@0gold
Po mom iskustvu niko ne zeli da igra junglera,prvo se uzmu mid i adc.Ja naprimer junglera najmanje volim,sve druge role cu pre igrati nego jungle.
1.Nemam sta da kazem na ovo,vec sam rekao iznad
2.Mozes da gankas iskljucivo sa mida,sumnjam da cete sa topa da se vucete na bot,eventualno mozete da svratite na mid
3.A ako neko igra dobro i ima buff? Sta ces onda?Cak i da igra lose,kad te spuca adc sa red buffom neces se lepo provesti,pogotovu na pocetnim lvl
4.Farmace covek kod towera bez problema i tako ce uzeti sav exp,nije da se na turirima ne igra 2v1 lane non stop,pa se snalaze ljudi
5.To je normalno tako da ok
6.Support nije bas glupost,ako si ti dobar adc i imas loseg supporta izgubices lane od loseg adca i dobrog supporta,ako ne verujes probaj pa javi rezultat :D
2.mogu da gankujem bot pogotovo ako imam teleport ili igram shena ili takvog nekakvog champa
3. e onda si nadrljao mada to neznaci da ces automatski izgubiti, mozete posle u tim fajtu da se svi okomite na njega pa kad ga ubijete sve ostale
4.moze on da farma ali nas dvojica cemo mu unistiti kulu ( rekord mi je za 4 min.)
6.ja se ne slazem bas sa tim al' ok, to je tvoje misljenje
Po mom iskustvu shen je uvek banovan,istina je da sa boots enchovima u s3 teleport gank iz baze,ali na kraju krajeva ja sam ubedjen da ste u toj situaciji ugasili,jednostavno probaj ako mozes da skupis jos 9 igraca igrajte 5v5 custom,jedni nek igraju standard a drugi 2-1-2 pa vidite sta se desava.
Odavno se nisam zalio,pa evo sad.Nisam bas bas odavno igrao ranked i poceo sam u 2 srebrnoj.Stignem fino do best of three i prvu partiju mi pukne net.Da ne napominjem da mi je pukao net do sada mozda 2-3 puta od kako igram lol.Drugu izgubim normalno.Skupim opet 100 poena(prvo mi je 1 poen falio,imao 99).I krenem da igram,kad nestade struja,pa ****te sta sam kome zgrijesio ?!?!Dobih sad drugu partiju,posle igram 3,pa sto mi Bog da.
To ti je ono,kad te nece nece te pa to ti je.
pa nemoj da forsiras, ako vidis da imas problema, sacekaj, sredi ih, pa onda igraj :)
Inace, ako trazite interesantan mid pick, probajte Syndru. Vrlo malo ljudi ume da igra protiv nje, a meni je vrlo interesantna, i ima solidan lane poke i dmg, i neverovatan kill potential sa ultom.
Naravno, nekada ni to nije dovoljno, bas poslednja partija... igram vs Zyra, izdominiram lane, kad se zavrsio lane phase, ja imam 6/1 i 60cs lead, i idioti krenu 4v5 dok sam bio u bazi, i paf, eto 4 killa za Zyru...
Support koji celu partiju nije napravio zapravo ni jedan support item, imao sightstone i giants belt...
Al jbg... uvek se nadje tako neko da u'ebe partiju, igras dalje :)
Ma nisam forsirao,to se sve desilo u 2-3 dana :D.
Ipak sam dosao do 1 srebrne,sad preskacem vikend i onda od ponedeljka u pohod na zlato.
Prije mi je ranked bio nekako previse napet,sad mi je totalno opusteno.
Ako vidim nekog klinca da flejmuje od pocetka,mute i gotova prica.
Heh, to i ja trenutno radim... cekam da prodje vikend... :D
Za'ebo se danas, tj sinoc zaglavio malo u izlasku, pa sam danas zaboravio da je petak, i da vec krece gomila dece da se igra... I vezah 4 poraza za redom, tako da cu sada normale da igram, da uvezbavam neke stvari...
Vi mid! OP! :) ako je neko gledao kako wings igra... ono je ludnica.
Jel ima neko od vas acc na twitchu da snima kako igra lol?
Ja tavorim u bronze IV malo gore - malo dole, ali juce mi je bio dan bas sasav.
Imao sam Jayce ADC, Shaco ADC, Gargas Top i jos par slicnih pickova koji su mi pomogli da ne predjem u III ligu :aplauz:
Gragas top radi,bar kad ga normalni ljudi igraju :D Ja inace obicno igram duo pa to smanji kolicinu losih igraca u timu za jednog,za sada mi ide ok.
@RUSuper
otisao je top jer smo ih naterali na to u sustini to je bio pre-made duo Gargas/Shaco bot :facepalm
Bronza 4 liga. To je po starom sistemu koliko beše ~900-1000 ela? Tamo ne važi meta svako igra kako zna (ne zna). Tamo sve blesavo XD
I kod mene je sve blesavo a mogu da zamislim na bronzi 4 :D
Tako je u Bronze V/VI meta ne postoji, ali ponekada se i ja iznenadim.
Trudim se svim silama da se izvucem kako tako :aplauz:
Ne znam da li ste videli, al organizuje se neki pristojan turnir kod nas. Online je, po principu 3-4 turnira manja, i onda top 16 idu na zavrsni turnir, i navodno fond za taj zavrsni turnir je min 200e + RP ako sam dobro shvatio.
Turnir je za eu-E/nord, i vise detalja mozete pogledati OVDE (http://www.gramno.com/forum/threads/3327-Gramno-s-5vs5-Nordic-East-Ex-Yu-2013-Series-1).
Nadam se da nije problem sto je link ka drugom forumu, ali bilo bi lepo obavestiti igrace odavde, pa mozda neko ima ekipu, ili je zainteresovan da pravi novu povodom ovoga :)
Pa jel igra neko uopšte na eastu xd
Ma jok,svi su na Westu.Duze sam vrijeme clan na tom forumu.Za finalni turnir nagrada ce biti od 200-250e.Ovi moji sto stalno sa njima igram,nece moc igrat.Pa ako nekome treba ADC,silver 1 divizija,nek zove :).
Danas i juce dobih 6 partija zaredom i ukupno 58 poena.Nadam se da u ova 2-3 dana idem na gold .
Mozda bih mogao sa ortacima da probam da odigram turnir :D
Jel bolje da kupim dariusa ili katarinu?
Stefan1996
26.2.2013, 19:38
Kupi dariusa. :)
Kupi dariusa. :)
Cuo sam da je smanjen malo i to?
Kupi Nasusa sa njime mozes sve da igras :D
Stefan1996
26.2.2013, 20:21
Cuo sam da je smanjen malo i to?
ma nije, extra je heroj.
Darius i katarina su dva skroz razlicita heroja, ali oba treba imati. Zavisi od toga sta preferiras mid ili top odluci dal ces dariusa il katu, i darius je i dalje prejak zato je skoro uvek ban na ranku, dok je kata jaka al nije za banovanje. Kata ima prejak dmg+refresh cd od pasiva a darius izuva iz ultija i ako ne mora da bude dmg nego tank build. Pa ono izbor je na tebi ja da imam 6300 i da nemam ta dva prvo bih kupio dariusa a za katu bi lako sakupio :D
Uzmi katarinu,darius ce se sad nerfovati i pitanje je da li ce biti dobar kada to urade,u svakom slucaju nece biti dobar kao sada.Sa katom mozes lepo da snowballujes.
Resih da kupim katarinu kad mi falo samo onih 10 jao boze zasto sam toliki baksuz.Reko bolje da odigram jednu 3vs3 da izgubimo da ih ja fidujem da sto pre skupim poene i uzmem jax-a i do 15 min imao sam skor 0 8 1.Kad sam krenuo malo ozbiljnije da igram ladno ih stignem sa jax-om(prvi put igram sa njim)i skor mi na kraju meca bude 11 10 10(ja pobedio:D)i odlucih da kupim jax-a
Jax ti je useless u trenutnoj meti,uglavnom trckara unaokolo,ja takve heroje zovem trckaraci(nista ne rade samo trce :D),jeste beast late game,ali mozes ga kite ko idiota sad u meti bruzera kad su sve tenkcine nije jax problem,pricam za 5v5 naravno.
Darius je op samo protiv nubina , fora protiv njega je da uzmes range champa ( kayla , teemo itd ) i pazis se da te ne privuce . Banuju ga samo u Bronzi , a koliko vidim prestali su i tamo .
A sto se tice katarine ona je dosta jaka , zavisi ko je protiv tebe na lane , igraj agresivno ako mozes i pazi se gankova a glavno je da dobro farmas .
U teamfight samo uletis u sve petoro i ultas . Ako protivnicki tim dila dosta dmg mozes da joj spojis i warmong .
Izgubio sam 5 partija za redom i pao u bronze V opet.
Da bude jos gore svih 5 sam igrao duo support-adc sa drugom i nista nismo mogli da uradimo.
Nisam mogao da verujem da mozemo da izgubimo partiju u kojoj vodimo 45/30 recimo :facepalm
Najgore sto moze trenutno da se desi je da ne banuju Shen-a i da ga uzme totalni kreten samo zato sto je Shen OP, posle 10 minuta lik ima 0/8/1 :tapsh:
Darius je op samo protiv nubina , fora protiv njega je da uzmes range champa ( kayla , teemo itd ) i pazis se da te ne privuce . Banuju ga samo u Bronzi , a koliko vidim prestali su i tamo .
Elise je takodje dobra protiv njega :)
Izgubio sam 5 partija za redom i pao u bronze V opet.
Da bude jos gore svih 5 sam igrao duo support-adc sa drugom i nista nismo mogli da uradimo.
Ni slučajno više nemojte da igrate duo bot. Uzmite top+jungler. Od te 2 uloge mnogo više zavisi nego od adc. Ako se ovo dvoje razvale od farma mogu lakše da ponesu partiju nego kada se samo jedan adc nafarma.
moj savet je da ako igras sa nekim duo q na bot-u uvek uzmi late game champa, igraj pasivno i skoncentrisi se na farm,killove jedino ako ce da bude 100% uspesan ili uz pomoc junglera. x puta mi se dogodilo da i ako gubimo do mid game-a u late game-u ih iskidam sa kogom xD
Ni slučajno više nemojte da igrate duo bot. Uzmite top+jungler. To u teoriji. U praksi si kad igraš duo ranked uvek 4-5 pik i kraj. Nema top, nema mid, možda jedan uspe da uzme jungle ali ovaj drugi će u 90% situacija da zaglavi support.
Naravno, ako oćeš lepo, ako ne uvek može ono mid or feed. :D
Poenta je sto mozes imati 0-20 u laneu i kad krenu team fightovi samo dokrajcis 2-3 lika i back si u gameu :)
Sto se tice duo bot ili jungle mid moj savet je da ne igrate duo uopste,izgleda da kad se igra duo sanse da upadnete sa 3 mentalno zaostala deteta skace na 500%
Moze li ovdje da se ponudi razmjena ?
Ako neko hoce da mijenja account na west za account na east .
I sto se tice duo , to je tesko iskombinovati jer su sanse da cete dobiti ulogu koju zelite veoma male . Ako znate da igrate bilo sto samo napred .
Hvala na savetima ali neverovatno je sta nam se padalo kada igramo duo,
pa ono samo da se snima i da se kaci na YouTube.
Nisam ja neki sada igrac ali za toliko imam zdrave logike, ako imas 0/3/0 u prvih 5 minuta znaci da treba da se smiris i farmas cekas kill a ne da u 8 imas 0/11/0 i vices 'idiots no help'.
moj savet je da ne igrate duo uopste,izgleda da kad se igra duo sanse da upadnete sa 3 mentalno zaostala deteta skace na 500%
Ovo sam se i ja utripovao. Kada god sam igrao duo dobijao sam očajne saigrače.
Sećam se jedan duo game kada mi je trebala pobeda za probijanje 1500 ela. Mid i top su imali po 5-10 ranked winova. Silovani bili kao od šale, gledaš ih a oni ne mogu ni last hit da urade. Pogledam im posle profile jedan ima ~150 a drugi ~200 normal winova. Ajde što igraju ranked ali šta će oni na 1500 ela partiji :eek:
Sje*an je taj match making sistem i to žestoko. Mislim da ga najviše i je*u ti duo igrači. Kada se igra single timovi su daleko bolji.
Milane to su sve očajni igrači. Koji misle da je svrha igre ubijati a ne farmati. Zbog toga i ginu, jer čim vide heroja odma ulaze u duel. Takvi igrači treba coop da igraju pošto realno ne razumeju igru ni malo. Takođe oni i imaju neki problem u glavi jer su svi ubeđeni da su extra igrali ali jbg jungler je kriv što ne pravi gankove ti sam nikada nisi kriv što imaš 0/10 za 15 min igre.
kakav je 'nerf bat' ovaj patch, samo tako!!
svi redom popili nerf. :D
Ashe kida :D
Salim se jedan od retkih koju su malo unapredili, poslusao sam i od sinoc igram samo solo tako da mi sada fali samo jedna pobeda da se vratim u Bronze IV.
Probacu i posle malo solo, izgleda da sistem precenjuje duo i dodaje totalne debile da popuni tim :kreza:
Ako ste kojim slucajem gledali sada LCS EU mec izmedju CW i aAa, mogli ste da vidite ono sto sam spomenuo pre jedno 10ak postova, a to je da je Syndra zver!! :D
Polako ali sigurno napredujem,fali mi 1 win za platinum 3.Ocekujem diamond za mesec dana ako napredujem dovoljno u map awarenessu i da ne over extendujem zbog gankova protivnika,jer mi je to trenutno problem.Mehanicki nisam los,ali nisam ni nesto posebno,doduse mechanic skills je samo u vezbi,tako da se to da ispraviti.
I veoma je vazno da dobro last hitas , perfektno bi bilo da imas 100 krpova do 14 min sto meni ne polazi za rukom .
I veoma je vazno da dobro last hitas , perfektno bi bilo da imas 100 krpova do 14 min sto meni ne polazi za rukom .
Ja u 14 imam lagano 120 :P ali last hitting i jeste mechanic skills.Zato najbolji mechanic skilled igraci(doublelift,weix zhao) imaju cesto vise csa nego mid laneri.
Kada igram mid lane, zavisi kako igra napreduje i sa kojim herojem igram, ali uspevam da drzim rate 240-290cs do 30og minuta, sto je solidno, nazalost, posle toga, kada je lane phase uveliko gotov, u soloQ jednostavno nemas podrsku tima da nastavis farm tim tempom, jer svi misle da su najpametniji i da znaju najbolje sta treba raditi... posebno u silver/gold, a u sustini nemaju preterano pojma...
Zavrsio sam partiju gde sam imao 8/4 kao panth mid, 220cs 25i min, i Vayne koja je 0/8 i 95 cs u tom trenutku krivi mene zato sto gubimo... Al jbg... evo sad je i vikend, pa se trudim da ne igram :p cekam da deca opet krenu u skolu :D
Igraj normal games :P
Što se tiče last hit vežbanja treba da vežbate na doti 2. Stavite coop protiv samo 1 bota i farmajte. Mnogo je teže uraditi last hit nego u LOL-u. Ali ako tamo savladate last hit u LOL-u će vam last hit postati dečja pesmica.
Meh , cini ti se ne mozes da vjezbas u dotu pa da si dobar u Lol , znam igram dotu duze nego lol , osjecaj u igrici je drugaciji .
Da bi se poboljsao treba samo vjezbati tj. dosta igrati :D
Odigrah Quinn sada u rankedu posle 3 gamea u normalu(testirao sam je u normalima) i imao sam score 21-4-19.Solo sam carry ceo team bukvalno,uz fiddleovu pomoc.Ne mogu reci da je op,ali ima lep survivability,tesko ju je uhvatiti,tako reci klizava je :D kao vayne,jaka je prilicno u svim delovima igre,ali mid game je bas ono.....kasnije Q dmg opada polako i koristi se uglavnom za blind.Evo dok jos stoji u history mozete videti score :D i build
http://www.lolking.net/summoner/eune/25922998#history
Mozda jedino umjesto static da si uzeo phantom .
Ne volim phantom,vise volim static.
Znaci kad mi tako kazu "E ja ne zasluzujem ovaj elo" Uvek im tim kriv i ta *****a strasno,upao mi duo(u promociji sam bio za platinum 2) i covek iz bronze 5.Za 30 minuta imao 15 smrti i 58 kripova,a naravno kriv mu jungler jer ne ganka i tako to....muka me uhvatila.
Luka Filipovic
3.3.2013, 2:05
Kako si ti igrao zajedno sa nekim iz bronze? :eek:
Igrali duo prvi pick i zadnji,i zadnji pick hteo dariusa top,oprala ga akali kao vola.Rekao sam njegove statse vec.I to naravno duo sa nasih prostora,ko bi drugi pokusao tako nesto da uradi.
Sta je ovo sa lolom vidim niko ne igra na twichu.Da udjem ne moze izgleda da su serveri pali?
Americki jesu,eune je uredu.
Americki jesu,eune je uredu.Ok.Hteo sam da pitam jel bolje igrati na americkom ili na westu ili east?
Nema razlike sem u pingu,Eu serveri se nalaze u Kelnu i zato je ping potpuno prihvatljiv oko 50,Americki su u Kaliforniji ako se ne varam i imaces ping oko 200
Nema razlike sem u pingu,Eu serveri se nalaze u Kelnu i zato je ping potpuno prihvatljiv oko 50,Americki su u Kaliforniji ako se ne varam i imaces ping oko 200
Mislim zbog igraca gde je bolje igrati gde su bolji?
Uh kakav matchmaking,mene kao platinum 1 igraca ubacilo u tim sa jednim top 5 igracem(TyL Forg1ven) da igram protiv rank 1 igraca na serveru(Evil Qlown).....bio sam izgubljen u vremenu i prostoru,da ne pricam o tome da su me u timu krivili za poraz :D
mitchmaking u lol-u broken,nisam neki pro ali ja sam u silver 5 i baca me sa ljudima iz bronze 5. dodje lik pika swain na top protiv garena xD i naravno fida.posle sam mu ja kao jungler kriv sto ne gankam a on mu dao 2-3 killa dok sam ja pocistio prvi krug u jungli xD
U oba slučaja je neko bio duo. Duo ranked treba ukinuti. Ili igraš solo ili full team ne ovako. Uparuje te sa igračima i do 500 elo razlike, glupost.
Duo je definitivno precenjen od strane match-makera, kada god sam igrao duo partije su bile nenormalno teske jer za ostatk tima ima od 1 do 3 totalna kretena.
Ljudi da li ima neki platinum(minimum) a pozeljno diamond jungler medju vama,treba nam za team(za Gramno turnir u Aprilu).
pozdrav ljudi, imam jedan problem :n-cc2: hoću sestriću da otvorim account, odem na sajt, sve regularno... odem na "play for free", popunim sve za "Join league", vodim računa o tome da u password-u imam broj, mesec i dane da nisam zamenio,dobar captcha... server je EU Nordic and East... i na kraju mi izbaci na sledećem "prozoru" - Your signup failed :confused: probao sam ta se registrujem i preko IE9, i preko Mozzile, i preko Chrome. Svaka pomoć mi je dobrodoša, hvala unapred
Meni se isto to desilo kada sam probao da se registrujem sa @live.com adresom pa sam onda napravio acc na @gmail-u i onda je htelo. Probaj da napravis acc na gmail-u i sa tim emailom se registruj na lol sajtu.
Meni se isto to desilo kada sam probao da se registrujem sa @live.com adresom pa sam onda napravio acc na @gmail-u i onda je htelo. Probaj da napravis acc na gmail-u i sa tim emailom se registruj na lol sajtu.
hvala za odgovor, ali mejl je pokušan sa gmail-om tako da nije do toga.... :nov_mad2:
zivim za dan kada me nece prozivati trollom ako uzmem ad thresh-a na topu...
Ja sam ga igrao kada sam bio plat 4,jer su istrolovali ceo champion select,rushovao sam botrk zatim napravio trinity i protivnicki chogath je imao 0-2 u laning fazi lagano i duplo manje farma,sve je vikao op champ.Izgubio sam game,ali sam se zabavio.
ne mozes da poredis plat+ i bronze/silver...
u plat i jace je mnogo lakse uzimati malo ne standarnije pickove, tipa ez/graves top, xin+panth bot, itd...
U silver/bronze idioti znaju samo za standard meta, i sve izvan toga je trolovanje... kolko su samo mene flame sto uzmem fp Kha mid... jer prosto ne moze da postoji ekipa ako nema AP mid. to je nemoguce!
pozdrav ljudi, imam jedan problem :n-cc2: hoću sestriću da otvorim account, odem na sajt, sve regularno... odem na "play for free", popunim sve za "Join league", vodim računa o tome da u password-u imam broj, mesec i dane da nisam zamenio,dobar captcha... server je EU Nordic and East... i na kraju mi izbaci na sledećem "prozoru" - Your signup failed :confused: probao sam ta se registrujem i preko IE9, i preko Mozzile, i preko Chrome. Svaka pomoć mi je dobrodoša, hvala unapred
Znam da zvuci glupa ali ako si stavio njegovo pravo godiste to moze da pravi problem.Stavi bar 89,90. god
ne mozes da poredis plat+ i bronze/silver...
u plat i jace je mnogo lakse uzimati malo ne standarnije pickove, tipa ez/graves top, xin+panth bot, itd...
U silver/bronze idioti znaju samo za standard meta, i sve izvan toga je trolovanje... kolko su samo mene flame sto uzmem fp Kha mid... jer prosto ne moze da postoji ekipa ako nema AP mid. to je nemoguce!
Znam o cemu pricas,na westu mi je acc silver 1 i nemam volju da igram tamo,kad god odem prisustvujem show programu vec od samog champion selecta.Doduse gameovi su smor,stompujem ih relativno brzo,ali desi se da podcenim likove i platim gameom za to.
Znam da zvuci glupa ali ako si stavio njegovo pravo godiste to moze da pravi problem.Stavi bar 89,90. god
uspeo sam na kraju, nije ni ovo bio problem... pronašao sam da je potrebnlo otići u histori i obrisati cookies, i ostale zezancije pa sam to uradio preko chrome-a i na kraju mi je prihvatio. hvala na odgovorima
A u cemu je ovo fora. Ja igram ryze najvise. Tj od 10 partoja 9. I uvek kada idem pick ryze ljudi pocnu da trolluju kako je on noob champ. I kako ne treba skill da se igra sa njim. Mislim sve ok ali u cemu je fora u svakoj partiji. I
Ryze nije skill shot heroj. Sve što sa njim treba da znaš je da izvedeš jedan kombo i to je to. E sada zašto ga omalažavaju nemam pojma. On je ranije bio u top 3 burst heroja (nemam pojma da li je još uvek ne pratim bufove/nerofove niti nove heroje, ne kupujem ih). Takođe jedini tanky caster koji pravi ogroman dmg.
Da li odmah lockuješ Ryza? Moguće da neko drugi hoće da igra mid a ti ga preduhitriš pa se on sk*nja jer si uzeo Ryza, heroja sa početka igre a ne nekog novog (po njemu OP heroja).
Ryze nije skill shot heroj. Sve što sa njim treba da znaš je da izvedeš jedan kombo i to je to. E sada zašto ga omalažavaju nemam pojma. On je ranije bio u top 3 burst heroja (nemam pojma da li je još uvek ne pratim bufove/nerofove niti nove heroje, ne kupujem ih). Takođe jedini tanky caster koji pravi ogroman dmg.
Da li odmah lockuješ Ryza? Moguće da neko drugi hoće da igra mid a ti ga preduhitriš pa se on sk*nja jer si uzeo Ryza, heroja sa početka igre a ne nekog novog (po njemu OP heroja).
Da se ne lazemo novi heroji uglavnom jesu op
Ryze nije 'cenjen' upravo zato sto nema nijedan skill shot. Velika vecina mid lanera su skill shot champs, i zahteva malo razmisljanja, pozicioniranja, itd...
Ryze je malo 'idiot friendly' jer te basic build cini maltene off tankom, tako da ti pozicioniranje nije presudno, i mozes prosto da se usetas u enemyteam (naravno, ako nemaju neki hard cc i tako to...), upalis ult, i resetas, u vecini slucajeva ubices jednog, jos 2-3 ce biti na 40-50%hp, a ti ces ostati na full hp.
Takodje, iskren savet, osim ako vam neko ne kaze nesto sto zaista ima smisla, i vidite da pokusava da vam pomogne, NE OBRACAJTE!!! paznju na to sta ljudi pricaju u solo Q, posebno na low elo. Uglavnom su trolovi, deca, ljudi koji nemaju neko preterano znanje o igri, pa pricaju svasta...
Naravno, kao sto rekoh, uvek postoji neko ko zapravo zna, i hoce da pomogne, pa poslusajte to, razmislite, mozda je u pravu, ne morate odmah da osujete paljbu po toj osobi...
RavnopRyze nije skill shot heroj. Sve što sa njim treba da znaš je da izvedeš jedan kombo i to je to. E sada zašto ga omalažavaju nemam pojma. On je ranije bio u top 3 burst heroja (nemam pojma da li je još uvek ne pratim bufove/nerofove niti nove heroje, ne kupujem ih). Takođe jedini tanky caster koji pravi ogroman dmg.
Sto se mene tice moze neko da pickuje i temma na jungle ako moze da ga odigra. Zato pitam na primer ja na mid igram ryze i ahri . E sada kada uzmen ahri sve ok a cim uzmem ryze pocne jak flame kako sam j noob a nismo ni poceli partiju... Ne treba se obazirati ... samo reko da pitam jel se desilo nesto u medjuvremenu dok nisam igrao. Pa me nazivaju noobom samo zbog *****..
Nije se desilo nista,ryze je i dalje jak pick ako znas igrati,jednostavno community je takav kakav je.
Luka Filipovic
24.3.2013, 20:39
Sta fali ryzu? Ima odlican burst i pirtom je dosta tanky
Hocu da sklopim runepage za njega, sta mi preporucujete?
Nesto sam mislio kombinaciju mane po lvlu i magic pena.
mpen reds, armor/mana regen yellow, mr blue, ms quints.
Evo pogledaj od Athena rune
http://www.lolking.net/summoner/euw/21997679#runes
To ti je najbolje.
lol... vrlo daleko od najboljih...
nemas nikakve defanzivne rune, a uz weak early game kakav ryze ima, vrlo lako ga moze otrsiti bilo ko.
drugo, s o obzirom da ryze nema nikakav escape, a najcesce se sada krece sa faerie charm i pots/wards, nemas mobility kakvu imas kada startujes boots/pots, ms quints so najbolji izbor, posto ap quints ne pomazu mnogo jer nema tolko dobar ap scaling, a mana quints nisu tolko dobre mid/late.
ms quints takodje dosta pomazu late game, za chase/escape uz njegov ult.
Evo pogledaj od Athena rune
http://www.lolking.net/summoner/euw/21997679#runes
To ti je najbolje.
Gde nadje da preporucis od najveceg trolla da gleda rune :facepalm
Chaox kikovan iz TSM (http://www.newsoflegends.com/index.php/tsmwildturtle-6153/), nisam gledao nijedan njihov meč ove godine, ali mi se pre činilo da su on, xpecial i ONčudni jedini koji nešto valjaju u tom timu.
jednostavno Wild je bolji adc od Chaoxa, i realno, mnogo je agresivniji, sto je iskreno, bilo potrebno tsm-u da se malo promeni. Proslo je vreme pasivnog igranja. Do sada je samo reginald pokusavao da bude agresivan, pa uglavnom ga niko ne isprati...
Posle onakvih partija WildTurtlea u LCS-u, nije nista cudno sto je zamijenio Chaoxa.
Zamenjen je jer je redovno kasnio na treninge,a na zadnji trening je zakasnio cak 3 sata jer je otisao u setnju sa nekom fan girl.Takodje Xspecial je rekao da je veliku ulogu tu odigralo sto je i chaox voleo da calluje a to je posao regia,kao da su imali 2 lidera i to regiu nije odgovaralo.Nikada ga nebi zamenili posle samo 3 partije sa drugim adcom,ali odnos chaoxa prema timu je bio i suvise ne ozbiljan tako da su ga zasluzeno sutnuli.
Ovo je nerealno, sad kad je Kha free samo njega igram.Znao sam da je sila na midu, ali da je ovoliko zanimljiv...Jos kad mi nebi sra** prije svake partije, i naravno vazda "Kha mid realy??"
Ovo je nerealno, sad kad je Kha free samo njega igram.Znao sam da je sila na midu, ali da je ovoliko zanimljiv...Jos kad mi nebi sra** prije svake partije, i naravno vazda "Kha mid realy??"
zasto sam ubedjen da igras na nordicu ? :D
lol... vrlo daleko od najboljih...
nemas nikakve defanzivne rune, a uz weak early game kakav ryze ima, vrlo lako ga moze otrsiti bilo ko.
drugo, s o obzirom da ryze nema nikakav escape, a najcesce se sada krece sa faerie charm i pots/wards, nemas mobility kakvu imas kada startujes boots/pots, ms quints so najbolji izbor, posto ap quints ne pomazu mnogo jer nema tolko dobar ap scaling, a mana quints nisu tolko dobre mid/late.
ms quints takodje dosta pomazu late game, za chase/escape uz njegov ult.
MS quintovi su fantastični na Ryzeu (i na raznim drugim champovima - obavezno ih nabavi, vrede svaki IP) jer je spor, ima kratak range a potrebno je da se zalepi za protivnika kako bi imao konstantan dmg...takođe, idi na defanzivni setup (osim Mpen markova, ofkorz), jer mu treba neko vreme da se zahukta.
nikola123
29.3.2013, 12:27
Ovaj zac sta je ovo neka sala... Passive mu nije normalan. moze da te gankuje preko najvece one planincuge kada igras top sa blue team. Hahah samo preskoci i stvori ti se iza ledja dzaba wardujes itd .... Ne razumem ovo...
Brate danas sam uzeo zeda,nije humano ono sta radi champion..ali uglavnom ovi assasini dominariju igrom sada,nesto mora da se promeni ,nema partije da nema nekog nafedanog khazixa.. :n-cc2:
Ovaj zac sta je ovo neka sala... Passive mu nije normalan. moze da te gankuje preko najvece one planincuge kada igras top sa blue team. Hahah samo preskoci i stvori ti se iza ledja dzaba wardujes itd .... Ne razumem ovo...
pa ako vidis zaca u timu znas sta moze i onda igras sigurnije...
Kha mora da popije nerf...
Nadam se da ce sledece nedelje da bude u free champions x)
Luka Filipovic
30.3.2013, 15:12
epicxQrJTavvL1I
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qGpqKrs0Bx4
Moraju da smanje zac-u range za e, jer ovo nije relano.
Imam jedan problem sa lolom.Pre nekoliko dana sam uzeo jedan orgin acc na kome su bf3 sim city i mass efect.Tada mi je lol normalno radio samo kad sam igrao bf3 kada izadjem iz igre komp mi baguje sporo radi jedno 1 min i posle sve bude normalno dok su sve druge igrice normalno radile.Tada sam skinou PBE launcher i od tada lol mi strasno baguje.Kada ulazim u neki match strasno mi baguje na pocetku onda tokom sredine igre normalno radi.Desilo mi se da mi je u teamfight slika totalno zamrzla dok se zvuk normalno cuo i odjednom mi postane crn ekran i pocinje da baguje.Takodje kad zavrsim mec kad pise da li si pobedio ili izgubio kada pritisnem continue ta mi slika stoji jedno 1 min i posle toga komp mi sporo radi tesko otvara foldere i treba da sacekam jedno 5 min da sve bude normalno.Ako neko zna kako da resim problem ili se nekom slicno desavalo nek mi javi kako je to resio.
Pre nego sto sam skinuo pbe launcher nisam imao nikakve probleme sa lolom.
Hvala.
Mislim da to nema nikakve veze sa skidanje pbe launcher-a , jer su juce ili prekjuce izbacili novi patch i od tad se javljaju svakojaki bug-ovi ukljucujuci i zamrazavanje igre.
Edit:
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1b94oc/collection_of_bugs_brought_by_new_patch_update/
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1baxvm/just_played_a_game_where_45_members_on_my_team/
Jel se vama desavaju neki bagovi?
Moguce je da je od patch-a secam se da sam ga skinou pre neki dan.
I jel moguce da od patcha baguje mi komp?
Resio sam problem izbrisao sam igru pa sam je ponovo instalirao i sve radi kao podmazano i kompijuter nisam gasio jedno 15tak dana pa sam ga restartovao i sve je sada u redu.
http://www.youtube.com/watch?v=rOcEJuqYqRA
Evo malo gameplay novog heroja Lissandre
mislim da je izasla na pbe
Ako ste dokoni, glasajte za EG da nas predstavljaju na allstar meču, na stranu to što su užasni, oni stvaaaaarno žele da idu, iako to pokušavaju da sakriju skromnošću, al zamalo.
http://i.imgur.com/4OjZI3M.png
Inače, moj tim bi bio - edward, genja, diamond, xpeke, soaz. Nije fora da ubacim ceo m5 iako se zna ko su kraljevi :dedica:
Pa i ne može više od 3 igrača iz jednog tima da ide.
moze li neko da mi objasni kako se igra udyr xD
Puritania
13.4.2013, 21:26
Danas sam mi je bio najgori dan od kad sam poceo da igram ovo cudo. Znaci odigrao pet partija, svih pet izgubio zbog trollova i leavera. Glupi matchmaking me ceo dan stavlja da igram sa nekom decom,i neko vreme sam hteo da izadjem i kliknem na uninstall i da se ratosiljam bede. Najuzaludnije protraćenih 5 sati zivota mog,ajme mene joj. A da ne pricam da mi se uvek padne neki najgori counter heroju kog uzmem. I da, zac je jedno ***** od heroja, xerath vise ne moz da prismrdi na mid,toliko je sve neizbalansirano -_- Prso sam skroz.
Danas sam mi je bio najgori dan od kad sam poceo da igram ovo cudo. Znaci odigrao pet partija, svih pet izgubio zbog trollova i leavera. Glupi matchmaking me ceo dan stavlja da igram sa nekom decom,i neko vreme sam hteo da izadjem i kliknem na uninstall i da se ratosiljam bede. Najuzaludnije protraćenih 5 sati zivota mog,ajme mene joj. A da ne pricam da mi se uvek padne neki najgori counter heroju kog uzmem. I da, zac je jedno ***** od heroja, xerath vise ne moz da prismrdi na mid,toliko je sve neizbalansirano -_- Prso sam skroz.
Najbolje bi bilo da igras sa nekim i da uzivas ako ne moras da naucis da prihvatis te situacije kakve god da su. Probaj dotu 2 ako ti smeta lol balans (zbog toga sam i batalio da igram lol )
Puritania
13.4.2013, 23:29
ma ne svidja mi se UI za dotu, imam je instaliranu, ali skuplja prasinu. Ja mislim da je najbolje da ne izbacuju vise heroja, posto je ovo stvarno bzvz. svaki novi heroj kaunteruje njih 20 prethodnih, i dok ga ne nerfuju, ne moz da se igra normalno. ovaj zac je ludilo heroj... ja stojim kod towera sa 100 hp , cekam da neko dodje da mi cuva lane dok odem do baze, a on ode u sumu i iz sume skoci na mene i utepa me krvnicki. mislim da sam tad hteo laptop kroz prozor da bacim od muke... Sto vise igram LoL sve se vise nerviram :/ ili ja ne znam ili upropascavaju igru...
ma ne svidja mi se UI za dotu, imam je instaliranu, ali skuplja prasinu. Ja mislim da je najbolje da ne izbacuju vise heroja, posto je ovo stvarno bzvz. svaki novi heroj kaunteruje njih 20 prethodnih, i dok ga ne nerfuju, ne moz da se igra normalno. ovaj zac je ludilo heroj... ja stojim kod towera sa 100 hp , cekam da neko dodje da mi cuva lane dok odem do baze, a on ode u sumu i iz sume skoci na mene i utepa me krvnicki. mislim da sam tad hteo laptop kroz prozor da bacim od muke... Sto vise igram LoL sve se vise nerviram :/ ili ja ne znam ili upropascavaju igru...
Sta znam meni je UI odlican, nema potrebe da staju ne znam koliko heroja ima sada tacno ali problem je u tome sto cim heroj izadje on je OP da bih ga ljudi kupovali ili ako se neki heroj ne igra dovoljno oni ga buff i tako te glupe fore. Bas zbog toga sam i batalio da igram glupe odluke donese i drasticno menjaju heroje iz updata u update.
Ja se iskreno ne sećam kada je to izašao zadnji put heroj da je bio op,verovatno Diana.Kada gledam ovde po forumu ili po redditu svi pričaju kako je svaki novi heroj op,a u rankedu ga još nisam nijednom video da ga neko igra niti da ga banuju.Da ne pričamo da nikada nisam video kako je neko napisao da je izgubio game jer je loše igrao,uvek leaveri i trollovi krivi.
Ja se iskreno ne sećam kada je to izašao zadnji put heroj da je bio op,verovatno Diana.Kada gledam ovde po forumu ili po redditu svi pričaju kako je svaki novi heroj op,a u rankedu ga još nisam nijednom video da ga neko igra niti da ga banuju.Da ne pričamo da nikada nisam video kako je neko napisao da je izgubio game jer je loše igrao,uvek leaveri i trollovi krivi.
Dobro ja nepratim lol toliko da bi znao sve samo koliko malo vidim kod prijatelja i iz prici (Jbg ne mogu ni da probam ni da hocu :o) Ako se dobro secam Darius je bad bio OP (ne znam da li je i dalje) problem u lolu je sto nedostaje nacina da se zaustave ti heroji bez obzira koliko da su jaki jer nemozes da im zaustavis farm ne gube pare kad poginu i verovatno nema dovoljno itema koji omogucavaju da ih lakse counter, ali kao sto kazem ne igram lol cista obzervacija ispravite me ako gresim:icon_stud
To to, vazda su troleri u njihovom timu, nikad u drugom. Naravno oni zasluzuju makar platinu, iako su u bronzi...
Dobro ja nepratim lol toliko da bi znao sve samo koliko malo vidim kod prijatelja i iz prici (Jbg ne mogu ni da probam ni da hocu :o) Ako se dobro secam Darius je bad bio OP (ne znam da li je i dalje) problem u lolu je sto nedostaje nacina da se zaustave ti heroji bez obzira koliko da su jaki jer nemozes da im zaustavis farm ne gube pare kad poginu i verovatno nema dovoljno itema koji omogucavaju da ih lakse counter, ali kao sto kazem ne igram lol cista obzervacija ispravite me ako gresim:icon_stud
Ja se iskreno ne sećam da li je darius izašao pre ili posle diane,tu su negde moguće.U bilo kom slučaju darius po meni nije toliko op.On je duelist i logično je izgubiti 1v1 od njega,ali može se kite,a recimo Diana je zaista bila op jako.
ovaj zac je ludilo heroj... ja stojim kod towera sa 100 hp , cekam da neko dodje da mi cuva lane dok odem do baze, a on ode u sumu i iz sume skoci na mene i utepa me krvnicki.To je mogao svaki drugi jungler da ti uradi. Što stojiš i cekaš sa 100hp? Ništa ne možeš da uradiš tako low, osim da pogineš.
Ja se iskreno ne sećam da li je darius izašao pre ili posle diane,tu su negde moguće.U bilo kom slučaju darius po meni nije toliko op.On je duelist i logično je izgubiti 1v1 od njega,ali može se kite,a recimo Diana je zaista bila op jako.
Uzeo sam ga za primer ali ono sto te heroje cine op su njihovi skillovi koji nisu izbalansirani sa ostalim herojima tako je uvek bilo neki su op dok su drugi underpower pa se onda neki heroji cine jos jacim i tako nastane cela konfuzija, mislim da se ne lazemo uvek ce da bude heroja koji su malo jaci od ostalih toga ima i u doti naprimer phantom lancer ali tamo se 10 puta lakse counteruju bar sam ja stekao takav utisak. Kakve se taktke sve koriste sto se tice odabira heroja i postave :confused:
Luka Filipovic
14.4.2013, 19:46
moze li neko da mi objasni kako se igra udyr xD
e i mene ovo zanima, malopre sam odigrao prvu partiju sa njim, isao sam jungle i poceo sam sa feniksom. Posle toga sam nasumice uzimao magije, cini mi se da su mu tigar i feniks najbitniji da se stakuju.
Dzunglu sam ocistio bez problema i gank je nikad laksi sa medvedom.
Na kraju sam imao skor 15/4 otprilike.
Kupovo sam mu spirit of the ancient golem, wir's end pa trinity. Posle toga sam mislio hydru da mu sklopim ali zavrsili smo prerano, jbg :D
e i mene ovo zanima, malopre sam odigrao prvu partiju sa njim, isao sam jungle i poceo sam sa feniksom. Posle toga sam nasumice uzimao magije, cini mi se da su mu tigar i feniks najbitniji da se stakuju.
Dzunglu sam ocistio bez problema i gank je nikad laksi sa medvedom.
Na kraju sam imao skor 15/4 otprilike.
Kupovo sam mu spirit of the ancient golem, wir's end pa trinity. Posle toga sam mislio hydru da mu sklopim ali zavrsili smo prerano, jbg :D
ja ga igram solo :D turtle pa tigar... ali nekako ne znam kako mu ide combo , mislim znam da ide medved pa tigar pa kornjaca valjda...
Jel koristi neko ovo (http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1cbnai/make_your_champions_health_bar_a_different_colour/)?
Trebalo bi da bude veoma korisno, ali nikako da uspem da promenim.
Luka Filipovic
15.4.2013, 11:27
Jel koristi neko ovo (http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1cbnai/make_your_champions_health_bar_a_different_colour/)?
Trebalo bi da bude veoma korisno, ali nikako da uspem da promenim.
Upravo sam promenio i jako je korisno
Upravo sam promenio i jako je korisno
Pa sta ce vam ovo da promenis boju helti?
Luka Filipovic
15.4.2013, 17:55
posto se uglavnom pogubim u team fightu da se lakse snadjem :D
the_punicher
17.4.2013, 13:44
je l postoji nacin da se promeni sifra za acc na lolu a da se nista ne plati?
Luka Filipovic
17.4.2013, 13:45
otkud ti to da se placa, samo idi na leagueoflegends.com uloguj se i promeni
the_punicher
17.4.2013, 13:51
ok hvala mislio sam da je nesto kao oko user posto se to placa valjda.
Inace ako ima neko na euw da hoce da igra neka se javi :)Iram par meseci imam 500+ pobeda (normal) omiljeni chempioni,talon,akali,diana,varus,xin,kayl
NE znam za vas ali za mene je akali definitivno najgluplji heroj u lolu,za nju ne treba skila samo skoci na tebe i ako je feed ode pola helti i bye bye....i mislim da je u ovom trenutku op treba nerf da padne ima prevelik dmg.da ne pominjem onaj njen shadow samo saceka minione i boom ona pobegne...
Luka Filipovic
17.4.2013, 22:30
ma nije, samo treba da saznas njene mane.
Ovo vazi za svakog heroja, igraj sa njim duze vreme, nauci ga dobro i saznaj mu sve mane, kad ga savladas znaces sta mu ne valja i kako da igras protiv njega.
NE znam za vas ali za mene je akali definitivno najgluplji heroj u lolu,za nju ne treba skila samo skoci na tebe i ako je feed ode pola helti i bye bye....i mislim da je u ovom trenutku op treba nerf da padne ima prevelik dmg.da ne pominjem onaj njen shadow samo saceka minione i boom ona pobegne...
ma kakav op,pored lee sin-a nema sta da trazi ;)
Pitanje za ove sto prate LCS. Timovi koji ispadnu sad u prolecnoj sezoni, mogu li ikako da se kvalifikuju za letnju? Kolko sam vidio ne mogu, ali da pitam za svaki slucaj. Zao ce mi bit ako coL ispadne, Pr0lly me sve vise odusevljava iz meca u mec. Od svih timova iz NA, jedino su mi oni dragi i Marn :).
Mogu i najverovatnije hoće,što je najveća glupost ikada,bukvalno nedaju šansu novim timovima time,sistem je tako glup da novi timovi nemaju nikakvu šansu da se probiju,ja bih donja 4 tima jednostavno šutnuo i vidimo se sledeće godine ako budete dobri,kao i u sportu,glupiraju se sa tim kvalifikacionim turnirima i tako će ovi timovi igrati protiv amaterskih timova ne uigranih i naravno opet se kvalifikovati......glupost
Backopoljac
20.4.2013, 16:25
Ima li neko ovde da ima acc na low lvl-u a da vec zna da igra? Cak se ni normali vise ne mogu igrati solo :mad:
Da napomenem, ja nisam pocetnik igram LoL vec duze vreme.
Backopoljac
20.4.2013, 20:58
Zar niko nema neki acc?:confused:
idi na http://lol-serbia.net/forum/ vrv ces tamo naci neki.
ustvari otvori temu pa ih pitaj.
Backopoljac
21.4.2013, 12:10
Flexyy ajde ako igras na eune dodaj me, Migule90.
Backopoljac
21.4.2013, 18:20
http://www.youtube.com/watch?v=UItDeuM_DNM
Jel moze neko da mi objasni u cemu je fora sa ovim snimkom, odnosno sa xp koji se dobije posle partije?
Stefan1996
21.4.2013, 18:24
http://www.youtube.com/watch?v=UItDeuM_DNM
Jel moze neko da mi objasni u cemu je fora sa ovim snimkom, odnosno sa xp koji se dobije posle partije?
pa sigurno ima xp boost..
Backopoljac
21.4.2013, 21:14
pa sigurno ima xp boost..
Vrlo verovatno.
Trebao sam malo bolje da ti objasnim kad sam ti poslao video , lik ima xp boost ali to nije bitno.Ono sto jeste bitno je da sa ili bez xp boost-a dobijes za 5 min igre isto exp kao za jednu 40 min partiju na SR i lakse stizes do 30. (naravno u slucaju da smurfujes, ako jos nisi trideseti na prvom account-u ovo nikako ne preporucujem)
Zbog čega nikako ne preporučuješ? Igram na zapadu a napravio bih novi nalog na eastu da imam za staro društvo, a ovo mi dobro dođe za brzo levelovanje. Verovatno bih vremenom samo na easu onda i igrao.
Zato sto ti treba neko znanje za 30. lvl koje neces dobiti ako samo igras na ovu foru koja ce najverovatnije biti onemogucena koliko u sledecem pec-u, dok sa druge strane ako si vec 30. mozes bez problema ovo da radis i lakse izlevelujes acc.
Razumem te u potpunosti. Pomislio sam da neće možda Riot da banuje sve igrače što su na ovaj način došli do lvl30.
nema po kom osnovu...
ovde nista nelegalno, odnosno van summoners code-a nije uradjeno.
Backopoljac
24.4.2013, 11:39
Pa i ne svidja mi se taj nacin dolaska do 30 lvl-a. Prebrzo stignes na lvl 30 a ip-a nigde. Tako da mi se cini da je bolje ici postepeno kao sto 98% igraca radi.:D
ovo se radi kada recimo imas RP boost neki, tj ili si kupio ili dobio vecu kolicinu RPa, i time kupujes heroje, a sasvim dovoljno IPa (uz recimo ip boost) se dobije za rune i tako to...
Backopoljac
24.4.2013, 14:29
ovo se radi kada recimo imas RP boost neki, tj ili si kupio ili dobio vecu kolicinu RPa, i time kupujes heroje, a sasvim dovoljno IPa (uz recimo ip boost) se dobije za rune i tako to...
Nemaju svi para da kupe rp pa da na taj nacin kupuju heroje.
ja nisam ni rekao da imaju... samo da je ovaj nacin praktican, kada mozes da uradis to...
Ok je novi patch...bufove su dobili quin i karma a malo je nerfovan nasus odnosno njegov skill whisper.
whisper.
Nasus whispers threats to enemies that are so foul, they sh*t their pants, thus slowing their movement and attack speed.
Igra li neko na NordicEast trebao bi mi dobar duo partner, ja uglaavnom igram jungle al mogu i top i mid lagano :)
4 puta sam fail prelazak u gold 1,posle cetrvtog puta usao sam u ''seriju'' poraza ,kako god da odigram partiju izgubim,neverovatno,tako da sam jutros bio demotovan u gold 3 ... pa ako ima iko solidan igrac na kog se mogu osloniti,jer ovako ne moze. :ciao:
To sto su mi Nasusa nerfovali, necu da im oprostim x( mada je najvaznije sto mu nisu dirali q.
Nego, kakva su vam misljenja o ARAM modu?
Po meni ARAM je vise luck a manje skill, jer kako vidim ap heroji sa velkim range-om su zakon za ovaj mod, npr Xerath, Nidale , i slicni. Treba samo da spamujes spellove , i malo po malo izginuse svi oni :/
kada ukucam sifru i ime iskoci mi http://www.dodaj.rs/?z/NR/27ArFTwb/untitled.png ako mozete pomozite hvalahttp://lol-serbia.net/forum/images/smilies/grin.gif
kada ukucam sifru i ime iskoci mi http://www.dodaj.rs/?z/NR/27ArFTwb/untitled.png ako mozete pomozite hvalahttp://lol-serbia.net/forum/images/smilies/grin.gif
Probaj da isključiš torrent, meni se to dešava kada je uključen, čak i kada je brzina dl/ul ograničena.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.