PDA

Prikaži potpunu verziju : Vaša omiljena serija, vol. 2

Strane : 1 2 3 4 [5] 6

Belfegor
22.1.2012, 22:32
Ko ce glumiti spartaka?

darkelf
23.1.2012, 0:07
Liam McIntyre (http://www.imdb.com/name/nm2553987/)

http://img.poptower.com/pic-67337/liam-mcintyre.jpg?d=600

vlad
23.1.2012, 4:31
Mad dogs

http://www.imdb.com/title/tt1652218/

E ovde opet su zajedno dva glavna glumca iz Life On Mars (John Simm i Philip Glenister) :)

"Follows the reunion of four old sixth form friends. They head to Mallorca to visit the fifth member of the gang, but things take a dark turn."

Mad Dogs (http://en.wikipedia.org/wiki/Mad_Dogs_%28TV_series%29)
19. januara krenula je druga sezona ove odlicne serije. Kome su se dopale prve 4 epizode, uzivace i u nastavku. Ambijent, atmosfera, glumacka ekipa isti su kao u prvoj sezoni. Preporuka.

Flamel
23.1.2012, 23:50
Danas sam konacno stigao da odgledam poslednju epizodu druge sezone Sherlock-a... nemam reci, i dalje sam u soku!

Umetnost! Kako cu izdrzati godinu dana do sledeceg sherlock fix-a, ne znam :D

Serija je suvise pretenciozna.

JoXa
24.1.2012, 14:50
Serija je suvise pretenciozna.

Ti shvataš da za tu izjavu palimo jeretike na lomači, zar ne?

Šalu na stranu, u kom smislu je pretenciozna? Meni je apsolutno fenomenalna, u svakom pogledu...

Mada bi bolje bilo da su sada završili... I Artur Konan Dojl je nameravao da ubije Šerloka u The Final Problem-u. Mislim, na koji način je mogao da lažira smrt? Nadam se nekom logičnom odgovoru na pitanje u 3. sezoni.

xandar
24.1.2012, 18:58
kada pominjete vec rimejkove niste naveli bbc-ov ''Being human'' koji je odradjen na Sci fy-u.Mozda je stvar ukusa,ali mi se americka verzija vise svidja(donekle):rolleyes:
Drugo,posto vidim da na ovom forumu ima nekih koji su pristrasni za forme militarizma(tipa Starship troopers),onda preporucujem ovo http://www.imdb.com/title/tt0112173/
zapocet kao skroman skoro amaterski pilot projekat koji je imao predispozicije da bude mnogo vise...

ZoNi
24.1.2012, 20:28
Odgledao sam pilot i prve dve epizode Šerloka.

Paaaa... Serija deluje solidno, atraktivno, drugačije. Međutim, definitivno nisam oduševljen - bila mi je prilično dosadna, toliko da sam jedva držao oči otvorene ;)

Za sada, moja ocena bi bila oko 6.5

Flamel
24.1.2012, 20:51
Ti shvataš da za tu izjavu palimo jeretike na lomači, zar ne?

Šalu na stranu, u kom smislu je pretenciozna? Meni je apsolutno fenomenalna, u svakom pogledu...

Mada bi bolje bilo da su sada završili... I Artur Konan Dojl je nameravao da ubije Šerloka u The Final Problem-u. Mislim, na koji način je mogao da lažira smrt? Nadam se nekom logičnom odgovoru na pitanje u 3. sezoni.

U prvoj sezoni su ga preterali sa onim kako sve kaze o osobi nakon sto je pogledao par skundi, how yes no. Neke serije podsecaju na Rambo filmove, gde glavni junak ide sa mitraljezom i sam pobije pola armije ne okrznut, naravno u figurativnom smislu. Napravise od Sherlocka nekog super-ultra-mega-giga junaka.

Dimo
24.1.2012, 21:09
Skeniranje osoba za treptaj oka te čeka i u drugoj sezoni, ako nastaviš sa gledanjem.

Highlander
24.1.2012, 21:36
U prvoj sezoni su ga preterali sa onim kako sve kaze o osobi nakon sto je pogledao par skundi, how yes no. Neke serije podsecaju na Rambo filmove, gde glavni junak ide sa mitraljezom i sam pobije pola armije ne okrznut, naravno u figurativnom smislu. Napravise od Sherlocka nekog super-ultra-mega-giga junaka.
Da li mi mislimo na istu seriju? Da nisi slučajno taj Rambo deo pomešao sa filmom? Jes' da sam prvu sezonu gledao još prošle godine, ali se ne sećam nekog preteranog jurišanja i pucanja...
Takođe, ne znam šta je čudno u tome da zna dosta stvari o nekoj osobi samo nakon par sekundi ili minuta, pa to je Šerlok! Elementarno, dragi moji! :p
Meni je u drugoj sezoni malo bio bezveze deo kada pristupa memorijskoj palati, tačnije ona gestikulacija, skroz nepotrebno. I ponekad prebrzo priča, ne mogu da po'vatam šta je sve rekao, pošto se ne oslanjam na titlove previše, da ne bih propustio nešto bitno. ;)

Što se mene tiče, druga sezona (a i cela serija) je više nego odlična, savršeno potrošenih 4 i po sata, voleo bih da su snimili još par epizoda. Koliko čujem, treća sezona je potrvđena, tako da moramo samo još godinu dana da sačekamo. :)

darkelf
27.1.2012, 13:30
Touch (http://www.imdb.com/title/tt1821681/) (2012)

dvQ_qJYZ-7A

Odavno me prva epizoda neke serije nije ovoliko oduševila, možda zato
što nisam baš neki ljubitelj Saterlenda, pa sam prišao seriji sa dozom skepse.

Kifer Saterlend igra oca nemog dečaka koji ima sposobnost predviđanja budućnosti...

Ovo mi je leglo kao melem na ranu posle razočarenja u vidu Alcatraza.

Pavle87
27.1.2012, 22:11
uff ne znam dal je bilo ali moram da ubacim jednu seriju ovde koja me je totalno okupirala.
The wire.
nisam gledao nikad u zivotu bolju i realisticniju krimi seriju.
firefly medju krimi serijama a ima 5 sezona :)

Iris
27.1.2012, 22:13
Bilo je, pretraži temu sledeći put pre nego što postuješ.

Anceloti`85
29.1.2012, 19:33
Od veceras na RTS-u od 22:35 pocinje da se prikazuje The Pacific (http://www.imdb.com/title/tt0374463/).
Ko voli Band of Brothers neka ne propusta.

zvjer
29.1.2012, 22:08
nisam gledao nikad u zivotu bolju i realisticniju krimi seriju.

Boljih mozda ima, stvar ukusa. Ali objektivno, realisticnije serije nema. Svaki karakter ima min. pedesetak dimenzija!

zone2403
30.1.2012, 1:31
Ne znam bas, kao veliki ljubitelj BoB, odgledao sam Pacific prosle godine i, iako ne mogu da kazem da je u pitanju losa serija, BoB mi je za klasu bila bolja.

Anceloti`85
30.1.2012, 11:41
Slazem se, ali je i dalje vredna gledanja.

Belfegor
30.1.2012, 19:31
Meni je cak Pacifik mozda ipak malo bolji.

Skenderevo
31.1.2012, 0:04
Ne znam bas, kao veliki ljubitelj BoB, odgledao sam Pacific prosle godine i, iako ne mogu da kazem da je u pitanju losa serija, BoB mi je za klasu bila bolja.

Takodje.

LoshMeeBre
1.2.2012, 16:07
Nije los Serloce, pogledao sam 5 od 6 epizoda i deluje mi da poprilicno variraju u kvalitetu. Recimo finale prve sezone ima OCAJAN ritam, ili je trebali izbaciti petinu desavanja ili produziti epizodu za pola sata, onako ne moze.

I S02E01 je PREVISE udarila po patetici da bih mogao da kazem da je serija remek delo umetnosti.

Ali je svakako zanimljiva, kul odradjena i poprilicno kvalitetna.

pentraksil
1.2.2012, 20:12

Pacific se vise oslanja na psihicki deo rata, na traume koje oni dozivljavaju. Ali malo su preterali u onim jurisanjima japanaca kao ovce. Jeste da je toga bilo, ali toliko zaista ne.

zvjer
1.2.2012, 20:25
Umesto sto prave serije o ww2 i amerima u Evropi, Africi, Japanu.. mogli bi da se sete da naprave seriju i o naciji koja je ubedljivo najvise nastradala u tom ratu..

Kidja
1.2.2012, 20:52
Da li neko prati seriju Touch (http://www.imdb.com/title/tt1821681/)? cuo sam lepe kritike na racun ove serije.
Pa me zanima vase misljenje.

zvjer
1.2.2012, 21:10
Da li neko prati seriju Touch? cuo sam lepe kritike na racun ove serije.
Pa me zanima vase misljenje.

Ne verujem da iko prati, jer nema sta da se prati. Do sada je izasao samo pilot, a naredna epizoda izlazi 19. marta.

U svakom slucaju tebi fala sto si pomenuo novu seriju :opanachke

zone2403
2.2.2012, 13:45
Pacific se vise oslanja na psihicki deo rata, na traume koje oni dozivljavaju. Ali malo su preterali u onim jurisanjima japanaca kao ovce. Jeste da je toga bilo, ali toliko zaista ne.
Slazem se, ali u BoB sam se vise vezao za likove, mozda zato sto je prica sve vreme pratila jednu manju jedinicu, dok u Pacifiku radnja cesto seta od mesta do mesta.

Sun Tzu
2.2.2012, 16:40
Umesto sto prave serije o ww2 i amerima u Evropi, Africi, Japanu.. mogli bi da se sete da naprave seriju i o naciji koja je ubedljivo najvise nastradala u tom ratu..Ameri da naprave seriju o Rusima? Nema šanse...
Mada, bolje što je tako, ispalo bi da je neka američka jedinica spasila Ruse kod Staljingrada. :D

zvjer
2.2.2012, 17:14
Ameri da naprave seriju o Rusima? Nema šanse...
Mada, bolje što je tako, ispalo bi da je neka američka jedinica spasila Ruse kod Staljingrada. :D

Potcenjujes Amere. Ne mislim da su takve budale.

Skenderevo
2.2.2012, 20:35
O da, jesu :D

Mafija2
4.2.2012, 0:48
Pošto ne znam gde da postavim pitnaje, ajde neka to bude ovde..
Gledao sam sada CSI Majami sa otmicom devojke koja je kasnije ubijena, došao je i Rej iz Las Vegasa zbog tog slučaja.. Na kraju epizode pisalo je da se nastavlja ali na CSI NY, e sad ja se sećam da sam gledao epizodu isto sa otmicom devojke samo na CSI NY pa ako neko zna koja je to epizoda da pogledam ponovo i na tenane jer ili sam ja to preskočio ili još nisu izbacili tu epizodu jer sam NY gledao do 7 sezone i sada čekam 8. da kompletiraju pa da krenem da gledam.

Kidja
4.2.2012, 1:26
1.CSI: Miami – Episode 8x07 – Bone Voyage

2.CSI: NY – Episode 6x07: Hammer Down

2.CSI: Vegas – Episode 10x07 – The Lost Girls

Ovo su ti te epizode.

vozar.b
7.2.2012, 17:09
- poceo sam da gledam the secret circle (http://www.imdb.com/title/tt1837654/) ali posle nekoliko epizoda nije mi se u pocetku svidela pa sam je zanemario. dok pre neki dan nisam opet poceo da gledam (cisto iz dosade) i mogu reci da serija ipak nije tolko losa kako izgleda u pocetku. serija dobija na zanimljivosti tek posle nekoliko epizoda pojavom crne magije sve do tada je neki prosek. ima nekih scena gde su malo preterali sa nekim glupostima ali uglavnom nije lose i sasvim je ok serija...
ocena 7/10
- pratim jos the vampire diaries (http://www.imdb.com/title/tt1405406/) odlicna i jedna od najboljih serija koje sam gledao. kako serija odmice sve je zanimljivije!
ocena po sezonama:
sezona1 8.5/10
sezona 2 9/10
sezona 3 9.5/10
- tu je jos i supernatural (http://www.imdb.com/title/tt0460681/) koji trenutno neznam ni sam zasto gledam verovatno samo zbog odlicnih prvih 5 sezona...
ocene:
sezona1 8.5/10
sezona2 9/10
sezona3 9.5/10
sezona4 9.5/10
sezona5 9.5/10
sezona6 5/10
sezona7 4/10

Iris
7.2.2012, 17:47
Divim se svima vama koji imate vremena, strpljenja i dovoljno interesovanja da pogledate ne jednu, već sedam-osam sezona neke serije... Mene vrlo brzo smore do iznemoglosti, jer koliko god se autori trudili, vrlo brzo postaju bolno repetitivne - isti glumci, iste situacije, predvidivi preokreti...

Ne sećam se kada me je neka serija zainteresovala da poželim da odgledam više od 5-6 epizoda.

Shurda
7.2.2012, 18:11
odlična serija Coupling ili kod nas "Parovi"
http://www.imdb.com/title/tt0237123/

Negativan glas definitivno za Cougar Town. Zaintrigiran naslovom skinuo nešto epizoda kad ono patetična priča o nekoliko sredovečnih luzera koji pokušavaju da naprave nešto od svojih bednih života :facepalm
podsetilo me na Pavićeve serije...

player1
7.2.2012, 18:13
Meni je eto uvek lakse da odgledam novu epizodu serije koje pratim nego neki novi film:

-manje traje, pa mogu uvek da se uglavim sa gledanjem
-ocekivani likovi i kvalitet (lakse je "ususkati" se u poznato)

matejarmus
7.2.2012, 19:22
Ja ovih dana gledam "Jericho".Mnogo dobra serija.Meni si baš svidela.Preporučujem.Stalno prisutna apokaliptična atmosfer.Barem meni.

Sun Tzu
8.2.2012, 1:02
Gledam ovih dana na Ultri? valjda je taj kanal.. Fawly Towers (http://www.imdb.com/title/tt0072500/). Prilično zabavna serija. :)

Leonida
8.2.2012, 1:09
All-time omiljene serije su mi Sherlock ( BBC ) i HOUSE M.D.

Medjutim, pre par dana sam krenuo da gledam Dextera po nagovoru prijatelja ( za sada samo prve dve epizode ) i serija mi se jako svidja. Ko bi rekao da serijski ubica moze biti tako simpatican :D.

Skenderevo
8.2.2012, 1:24
Ja ne gledam nijednu, ali planiram da obnovim znanje s Game Of Thrones jer se blizi nova sezona :D

Iris
8.2.2012, 1:26
Meni je eto uvek lakse da odgledam novu epizodu serije koje pratim nego neki novi film:

-manje traje, pa mogu uvek da se uglavim sa gledanjem
-ocekivani likovi i kvalitet (lakse je "ususkati" se u poznato)

To kod mene pomaže samo kad epizoda traje 20 minuta :D

Shadowfax
8.2.2012, 1:27
Gledam Monk-a trenutno i nisam odusevljen, sta znam, zanimljivo mi je bilo prvih par epizoda, njegov lik jeste interesantan ali serija postaje polako monotona..

Sa Dexterom, npr, nisam imao takvih problema.

Highlander
8.2.2012, 1:56
Uh, koji je fail ovaj Alcatraz :facepalm Da su serije sirevi, Alcatraz bi bio švajcarski.

Uhvate lika, pitaju ga šta je radio 50 godina, on ne zna (ok, može da prođe), ali niko se ne seti da mu postavi pitanje o ljudima koji su ih oteli, kako izgledaju, gde su ih odveli, da barem od nečega počnu. I imaju tolika sredstva, rade molekularnu analizu ključeva, ali se ne sete da postave nekog da nadgleda kuće i mesta na koja mogu da odu zatvorenici ako se vrate... :boodala:

Eni
8.2.2012, 2:00
Mene su prestale da nerviraju rupe u američkim serijama onog trena kad sam shvatio da ih i ne pišu da budu dobre, nego da ih lako prati dvanaestogodišnjak, a da mu ne odvuku pažnju previše od reklama.

toxic
8.2.2012, 3:18
To kod mene pomaže samo kad epizoda traje 20 minuta :D
Cula nekad za Fast Forward funkciju? Epizoda traje po potrebi. :D

Oggy
8.2.2012, 4:04
Gledam ovih dana na Ultri? valjda je taj kanal.. Fawly Towers (http://www.imdb.com/title/tt0072500/). Prilično zabavna serija. :)

Ja je gledam kada se setim, odlicna je.

vozar.b
8.2.2012, 10:46
Cula nekad za Fast Forward funkciju?
ovo me potseti na flashforward (http://www.imdb.com/title/tt1441135/) seriju. meni je bila odlicna prva sezona, jel neko zna dali ce uopste biti nastavka???
na imdb nepise nista a kako se zavrsila trebalo bi (ako je nisu ukinuli ili sta god vec):D
inace moja preporuka za FlashForward...

player1
8.2.2012, 11:14
Nazalost, ukinuli su je. Bedak...

Ono sto mi nije jasno je sto je ista televizija imala dve nove SF serije (V and Flashforawrd), a odlucila se da ukine Flashforawrd, koji je realno bolja serija. Naravno, sledece godine su ukinuli i V. :kreza:

Da bar neka od serija ima i zakljucak, ali ne, sve su "prekinute" sa clifhangerom.

vozar.b
8.2.2012, 11:52
E bas steta sto su je ukinuli.:mad:
gledao sam i V nije bila ni ona losa serija, ali ipak FlashForward mi je bila dosta bolja...

nexexcalibur
8.2.2012, 15:43
Uh, koji je fail ovaj Alcatraz :facepalm Da su serije sirevi, Alcatraz bi bio švajcarski.

Uhvate lika, pitaju ga šta je radio 50 godina, on ne zna (ok, može da prođe), ali niko se ne seti da mu postavi pitanje o ljudima koji su ih oteli, kako izgledaju, gde su ih odveli, da barem od nečega počnu. I imaju tolika sredstva, rade molekularnu analizu ključeva, ali se ne sete da postave nekog da nadgleda kuće i mesta na koja mogu da odu zatvorenici ako se vrate... :boodala:

Lose si ti to protumacio...glavna misterija serije je to kako su nestali i gde su bili

S obzirom da je JJ Abrams radi, mislim da se radi o nekom teleportacionom uredjaju koji se nalazi ispod alkatraza...mozda neki masoni/iluminati, ko ce ga znati, bas zbog toga i pratim seriju...(samo da ne bude kao sa lost-om, posle 6 sezona i dalje zbunjeni)

pedjosav
8.2.2012, 16:01
Lose si ti to protumacio...glavna misterija serije je to kako su nestali i gde su bili

S obzirom da je JJ Abrams radi, mislim da se radi o nekom teleportacionom uredjaju koji se nalazi ispod alkatraza...mozda neki masoni/iluminati, ko ce ga znati, bas zbog toga i pratim seriju...(samo da ne bude kao sa lost-om, posle 6 sezona i dalje zbunjeni)
Gledao sam prvu epizodu, ne verujem da cu dalje, odmah mi bzvz u seriji

kako niko ne pretpostavi da je lik koga vide na sigurnosnoj kameri u mraku/sumraku (npr) sin odbeglog robijasa pa lici na njega .Umesto toga svi su maltene sigurni da je to on i pitaju se kako nije ostario za 50 godina (otkad je nestao)Kao su svesni neke vremenske anomalije zbog koje ljudi nestaju pa se pojave nepromenjeni posle dugo vremena.To medjutim nije slucaj jer tek je pocetak serije i ne znaju...

nexexcalibur
8.2.2012, 18:18
Gledao sam prvu epizodu, ne verujem da cu dalje, odmah mi bzvz u seriji

kako niko ne pretpostavi da je lik koga vide na sigurnosnoj kameri u mraku/sumraku (npr) sin odbeglog robijasa pa lici na njega .Umesto toga svi su maltene sigurni da je to on i pitaju se kako nije ostario za 50 godina (otkad je nestao)Kao su svesni neke vremenske anomalije zbog koje ljudi nestaju pa se pojave nepromenjeni posle dugo vremena.To medjutim nije slucaj jer tek je pocetak serije i ne znaju...

Gledaj dalje, ne znam sta drugo da ti kazem...

Highlander
8.2.2012, 21:39

Nisam ja to loše protumačio, nego preskaču neke logične stvari, koje bi svako pitao.
Otkud znaju da ih je neko odveo? Možda onaj lik zna, ali zašto plavuši nije ni palo na pamet da pita otkud on zna to? Zašto ga nije pitala za razlog, zašto ih je čekao 50 godina? Kako je znao da će se vratiti? Ili se bar ja ne sećam da su to objasnili...

Znam šta je glavna misterija, ali me nisu ubedili, ne umeju da je održavaju kao što su u Lost-u npr.

nexexcalibur
8.2.2012, 22:38
Nisam ja to loše protumačio, nego preskaču neke logične stvari, koje bi svako pitao.
Otkud znaju da ih je neko odveo? Možda onaj lik zna, ali zašto plavuši nije ni palo na pamet da pita otkud on zna to? Zašto ga nije pitala za razlog, zašto ih je čekao 50 godina? Kako je znao da će se vratiti? Ili se bar ja ne sećam da su to objasnili...

Znam šta je glavna misterija, ali me nisu ubedili, ne umeju da je održavaju kao što su u Lost-u npr.

Pa dobro, mene recimo nervira sto rade jedan zatvoren = jedna epizoda sistem, ali me vuce misterija i atributi glavne junakinje :a_whistli

Crni021
9.2.2012, 19:28
Odgledah u cugu sve 4 sezone Breaking bad.
Ukratko :Serija sabija i nisam se odvajao od kompa dok je nisam odgledao :)
Plasi me samo najavljena 5. sezona koja moze samo da pokvari utisak jer je sa ove 4. potpuno zaokruzena prica i dalje prosirivanje na silu moze samo da je upropasti.

Uz deadwood najbolja serija koju sam gledao

Poceo sam da gledam Hell on wheels i za sada (3 epizode) i nisam nesto odusevljen

Picard
9.2.2012, 20:25
http://www.startrek.com/article/the-next-generation-blu-rays-launch-in-2012

Pojavila se prva epizoda u 1080p i izgleda odlično.:)

Nestor
9.2.2012, 21:33
Bas skore nemajuci sra da gledam setim se legendarnog Sajfelda (http://www.imdb.com/title/tt0098904/) nadjem onlajn sve sezone i pocnem od pocetka, evodoso sam do zadnje i skoro uvek umrem od smeha i nekako mi bas lepo legne pred spavanje da se opustim i nasmejem za razliku od nekih filmova koji ili me smore ili su previse nasilni i besmisleni tako da bi svima preporucio.

pedjosav
9.2.2012, 22:22
http://www.startrek.com/article/the-next-generation-blu-rays-launch-in-2012

Pojavila se prva epizoda u 1080p i izgleda odlično.:)

Dobre vesti Jean Luc !
Hvala

mezzano
10.2.2012, 12:34
I ja sam sinoc odgledao prve dve epizode Alcatraza, i nisam nesto posebno odusevljen. Da ne sudim prerano, odgledacu sve sto je do sad izaslo, pa cu tada, verujem, imati neku kompletniju sliku
Lost sam, relativno, skoro poceo da gledam (stigao sam do S04E02), i mogu reci da sam odusevljen serijom, pa sam nesto slicno ocekivao i od Alcatraza. No, videcemo, mozda se prica razvije kasnije.
A kad sam vec kod serija, poceo sam skoro da gledam i Hell On Wheels, odgledao 4 epizoda, i to me nije odusevilo, ali moze da prodje.
Imate li predlog za jos neku seriju, posto nekako mi vise "leze" serije od filmova?

Highlander
10.2.2012, 13:12
Pronađeš moje poruke u temi i vidiš koje su serije dobre. :D

A sad ozbiljno, imaš Fringe, The Walking Dead, The Mentalist, Life on Mars, Flashforward (samo jedna sezona, nažalost), Supernatural, Falling Skies (isto jedna sezona, ali nije bila loša), Stargate, Sherlock itd.

(auu, koliko sam ja vremena izgubio kad preračunam sve ove serije... : ( )

Iris
10.2.2012, 13:42
Imate li predlog za jos neku seriju, posto nekako mi vise "leze" serije od filmova?

Očigledno imamo, pošto je naslov teme "vaša omiljena serija" :a_whistli

Prelistaj je pa ćeš naći što-šta zanimljivo.

zvjer
10.2.2012, 14:30
Plasi me samo najavljena 5. sezona koja moze samo da pokvari utisak jer je sa ove 4. potpuno zaokruzena prica i dalje prosirivanje na silu moze samo da je upropasti.

Eh, pretera ga ti..

nexexcalibur
10.2.2012, 15:17
^ Majke mi...heiseberg mora umreti, drugacije nece postici nikakav efekat...

Vec vidim petu sezonu, vratio mu se tumora, jaci nego ikad...kuva sve vise meta, prodaje i preko bare :D i u zadnjoj epizodi umire i porodici ostavlja milione :dedica:

Crni021
10.2.2012, 17:55
Eh, pretera ga ti..
Ne vidim sto sam ga preterao?
"Svi glavni negativci su mrtvi,White se izvukao iz posla,zaradio novca koliko je zeleo,nasao nacin da se taj novac opere ostao cist pred surakom i pred ostalim svetom,izgladio odnose sa zenom i moglo je ovako da se zavrsi.
Ali naravno sad ce opet da se pojavi neko da ucenjuje White-a i njegovog partnera da opet kuvaju i tako u krug..."

zvjer
10.2.2012, 19:01
Ne vidim sto sam ga preterao?

Preterao si ga jer prica sa Henkom ni IZDALEKA nije zavrsena.

A to bi moglo da bude interesantnije od svega sto smo do sada videli.

Crni021
10.2.2012, 21:10
Preterao si ga jer prica sa Henkom ni IZDALEKA nije zavrsena.

A to bi moglo da bude interesantnije od svega sto smo do sada videli.

Ne slazem se sa tim uopste.

Dok sam gledao bio sam siguran da Henk nece saznati za dvojni zivot svog suraka a isto tako sam siguran da se to nece desiti ni u narednim sezonama.Henk je takva licnost da mu sigurno ne bi oprostio sto ga je pravio majmunom sve vreme i automatski bi ga poslao u zatvor i oduzeta bi mu bila sva imovina i onda cela serija gubi na smislu.

Opet ponavljam serija je trebala da se zavrsi sa sezonom 4 sve ostalo ce biti skrnavljenje iste.

player1
10.2.2012, 22:24
A sad ozbiljno, imaš Fringe, The Walking Dead, The Mentalist, Life on Mars, Flashforward (samo jedna sezona, nažalost), Supernatural, Falling Skies (isto jedna sezona, ali nije bila loša), Stargate, Sherlock itd.

Falling Skies ce imati drugu sezonu.

Kidja
10.2.2012, 22:33

Pod znakom pitanja je koliko sam cuo, nisam se nesto pretarano zainteresovao da tu tvrdnju i potvrdim.

Kad smo vec kod objava, odluceno je da ovo bude poslednja sezona House M.D sto je izazvalo bes i tugu kod mene :mad:

zvjer
10.2.2012, 23:29

Tvoje je da se ne slazes, ali to sto si ti siguran da nesto nece da se desi, ne znaci da ce tako i da bude.

Prica se ni do sada nije vrtela u krug, ne znam sto bi sad to trebali da ocekujemo kad vec imamo nezaokruzenu pricu koja se ne odnosi samo na pomenutu osobu, vec na citav sistem koji stoji iza te osobe (pricam misteriozno da izbegnem spojlere). Elem, do sada su Volter i Dzesi nailazili na sve teze i teze prepreke, sto je cinilo da dinamicnost ne opada sa sezonama, a ovo bi mogla da bude najnepremostivija. Na papiru je tako.

Ima tu jos jedna stvar.. Autori su unapred zacrtali da ce serija trajati pet sezona (u medjuvremenu je ta peta razbijena na dve po osam), tako da ovde uopste nema nasilnog produzavanja zbog gledanosti, vec sve ide prirodnom tokom. Naravno da mozemo da nagadjamo sta ce na dalje da se desi, ali ajde da pustimo da se to i desi, pa da onda vidimo koliko je sve na silu uradjeno.

Highlander
11.2.2012, 1:40
Odlično, ako je tako. :) Poslednje što sam čuo je da je skroz otkazana, a taman je počelo da biva interesantno.

nexexcalibur
11.2.2012, 1:44

Dok sam gledao bio sam siguran da Henk nece saznati za dvojni zivot svog suraka a isto tako sam siguran da se to nece desiti ni u narednim sezonama.Henk je takva licnost da mu sigurno ne bi oprostio sto ga je pravio majmunom sve vreme i automatski bi ga poslao u zatvor i oduzeta bi mu bila sva imovina i onda cela serija gubi na smislu.

Opet ponavljam serija je trebala da se zavrsi sa sezonom 4 sve ostalo ce biti skrnavljenje iste.

Tvoje je da se ne slazes, ali to sto si ti siguran da nesto nece da se desi, ne znaci da ce tako i da bude.

Prica se ni do sada nije vrtela u krug, ne znam sto bi sad to trebali da ocekujemo kad vec imamo nezaokruzenu pricu koja se ne odnosi samo na pomenutu osobu, vec na citav sistem koji stoji iza te osobe (pricam misteriozno da izbegnem spojlere). Elem, do sada su Volter i Dzesi nailazili na sve teze i teze prepreke, sto je cinilo da dinamicnost ne opada sa sezonama, a ovo bi mogla da bude najnepremostivija. Na papiru je tako.

Ima tu jos jedna stvar.. Autori su unapred zacrtali da ce serija trajati pet sezona (u medjuvremenu je ta peta razbijena na dve po osam), tako da ovde uopste nema nasilnog produzavanja zbog gledanosti, vec sve ide prirodnom tokom. Naravno da mozemo da nagadjamo sta ce na dalje da se desi, ali ajde da pustimo da se to i desi, pa da onda vidimo koliko je sve na silu uradjeno.

Bice zanimljivo, Dzesi ako sazna da je White stvarno otrovao klinca, onda tu je Los Pollos Hermanos, sta ce se desiti sa citavom tom operacijom, onda sta je sa Majkom, da li se Skajler spasila od poreske agencije i da li je Ted uopste ziv (hahah koliko sam se smejao toj sceni (http://www.youtube.com/watch?v=DwzDqN7foyI))

Mislim da ima dosta 'krajeva' da se pokrpi, kao i naravno novi sezonski zaplet...

zvjer
11.2.2012, 2:39
Mislim da ima dosta 'krajeva' da se pokrpi, kao i naravno novi sezonski zaplet...

Naravno, te price van (trenutno) glavne nisam zeleo da spominjem da ne sirim previse..

Meni bi bilo zanimljivo da se razotkrije i biografija jednog pocivajuceg negativca koju su dali samo na kasicicu, a koja je skrivala zlokobnu spektakularnost. Citao sam nagadjanja da ce se i to razresiti u petoj sezoni kroz bljeskove iz proslosti. Eh ko da doceka..

vozar.b
11.2.2012, 11:32
gledao sam ranije Surface (http://www.imdb.com/title/tt0452718/) i Invasion (http://www.imdb.com/title/tt0460651/) ali su prekinute posle prve sezone sa snimanjem navodno kako sam procitao negde zbog slabog rejtinga...
meni su bile jako zanimljive pa preporucujem za gledanje, jedino razocarenje je sto nema nastavka!:mad:
nabavio sam seriju PSI Factor (http://www.imdb.com/title/tt0115326/) secam se da je bila emitovana jos pre nekih desetak godina (ako ne i vise) na BK televiziji. u secanju mi je ostalo samo ime serije i znam da sam je ponekad pratio ali sam skroz zaboravio sadrzaj serije.
pa bi molio za neko misljene o ovoj seriji...:D hvala unapred

mezzano
11.2.2012, 11:34
Sinoć sam odgledao treću epizodu Alcatraza, a posle malo pogledao i spisak sledećih epizoda, i sve mi se više čini da serija neće dostići ni prosek.
Izgleda da će se cela prva sezona svesti na to da oni, jednog po jednog kriminalca hvataju. I to ga provale i uhvate dok si rekao keks. Naročito mi se ne sviđa kako glumi detektivka, a pored toga, iz cuga se nađe na pravom mestu i odmah ima teoriju koja kao da je gledala izvršioca dok je izvršavao zločin. Možda će u narednim sezonama da se razvije neka priča, ali ako oni 25 epizoda hvataju begunce, i to po istom šablonu, retko ko će ostati da čeka drugu sezonu. :(

A počeo sam da gledam i Sherlocka, ali sam posle 10 minuta ugasio i pustio Lost.
Ne mogu da se naviknem na činjenicu da Šerlok koristi mobilni telefon, tapka po laptopu... Jednostavno, Šerlok je predviđen za vreme kad su se vozile kočije, nosili cilindri, pošta razmenjivala preko glasnika...
Mada, glumac koji glumi Šerloka je dobar, ali čini mi se malo mlad. Da je 10ak godina stariji, bio bi pun pogodak, za razliku od Guy Ritchiea, koji na sve liči, samo na Šerloka ne.

zone2403
11.2.2012, 12:48
Gaj Rici ne glumi Serloka, mislis na Robert Dauni Jr., valjda? :)

mezzano
11.2.2012, 13:03
Na onog sto glumi u ova poslednja 2 filma. I to sam poceo da gledam, ali nisam uspeo vise od pola sata. Da u pravu si Gaj Rici je reziser, a Robert Dauni je Serlok (najgori kojeg sam ikada gledao).

Leonida
11.2.2012, 16:18
Sinoć sam odgledao treću epizodu Alcatraza, a posle malo pogledao i spisak sledećih epizoda, i sve mi se više čini da serija neće dostići ni prosek.
Izgleda da će se cela prva sezona svesti na to da oni, jednog po jednog kriminalca hvataju. I to ga provale i uhvate dok si rekao keks. Naročito mi se ne sviđa kako glumi detektivka, a pored toga, iz cuga se nađe na pravom mestu i odmah ima teoriju koja kao da je gledala izvršioca dok je izvršavao zločin. Možda će u narednim sezonama da se razvije neka priča, ali ako oni 25 epizoda hvataju begunce, i to po istom šablonu, retko ko će ostati da čeka drugu sezonu. :(

A počeo sam da gledam i Sherlocka, ali sam posle 10 minuta ugasio i pustio Lost.
Ne mogu da se naviknem na činjenicu da Šerlok koristi mobilni telefon, tapka po laptopu... Jednostavno, Šerlok je predviđen za vreme kad su se vozile kočije, nosili cilindri, pošta razmenjivala preko glasnika...
Mada, glumac koji glumi Šerloka je dobar, ali čini mi se malo mlad. Da je 10ak godina stariji, bio bi pun pogodak, za razliku od Guy Ritchiea, koji na sve liči, samo na Šerloka ne.

Lepo, na osnovu 10 minuta si zakljucio da serija ne valja ( sta drugo moze da se zakljuci kada posle 10 minuta prestanes nesto da gledas ). Da si je odgledao malo duze, mozda bi ti se i svidela.

mezzano
11.2.2012, 17:12
Nije bilo ni 10 minuta, od prve scene. Ali sam gledao do 10og minuta, i onda video da ne ide. Jednostavno, za mene je Šerlok detektiv iz 18xx godine, a ne detektiv iz 2012 god. Ne kažem da serija ne valja, ali po meni, to nije serija o Šerloku Holmsu. Da se radi o drugim likovima, možda bih i gledao, i možda je serija zaista dobra, ali ovo je kao na primer da je serija o Caru Lazaru, a on je predsednik Srbije u 2012.god.

Баш_Челик
11.2.2012, 22:38
Да се умешам и ја око Хајзенберга...

Да, серија је комотно могла да се заврши овом сезоном, али има још доста тога отвореног. Прво, Волтер је остао без пара тј све је уложио у перионицу, а остатк потрошио да би преживео у последњих пар епизода. Већ сте споменули да је Хенк веома близу да открије ко је прави Хајзенберг. А и мислим да Волт неће тако лако да се одрекне моћи и новца, нарочито сада када ће моћи да преузме Гасово место. Не зна се да ли ће поделити 16 епизода на две сезоне или ће ићи одједном.

Nestor
12.2.2012, 16:38
Da vas podsetim veceras ponovo krece The Walking Dead/Nebraska (http://www.imdb.com/title/tt1804272/) tako da sutra imamo taze epizodu

nexexcalibur
12.2.2012, 20:30
Da vas podsetim veceras ponovo krece The Walking Dead/Nebraska (http://www.imdb.com/title/tt1804272/) tako da sutra imamo taze epizodu

Jao koji je cliffhanger bio na polusezoni, jedva cekam novu epizodu :alealeee: Sta im je to NEbraska?

Kidja
12.2.2012, 20:35
Jao koji je cliffhanger bio na polusezoni, jedva cekam novu epizodu :alealeee: Sta im je to NEbraska?

Kako mislis sta je? pa drzava sta drugo :D i ujedno ime nove epizode.

Nestor
12.2.2012, 23:10
58Fo4-8VoKg

nexexcalibur
13.2.2012, 13:42
Znam sta je Nebraska lol, nego sam mislio da su dodali u naziv serije :D Kad ono ime epizode...

Mali Mrav
13.2.2012, 17:48
Odgledao poslednju epizodu Walking dead-a i mislim da je dosta bolja od retardirane prve polovine druge sezone (i ne, ne mislim da je retardirana zato sto ima vise medjuljudskih odnosa nego rokacine, vec ima previse rupa u prici). Valjda ce konacno da krenu sa farme. Sa pravom ljudi porede seriju sa ovime:

http://www.dodaj.rs/f/1F/lB/1OFvCIPw/51rqe33knh.jpg

pedjosav
13.2.2012, 19:43
Odlicna nova epizoda ``Star Wars:Clone Wars``-http://www.imdb.com/title/tt0458290/

Sto se tice ``Californication``- bilo bi fer da zakljuce seriju najnovijom epizodom. Carli se nije pojavio a pola vremena se kroz flashbackove lamentira nad emotivnim pocecima Henka i Karen.
Predlazem producentima serije kad procitaju ovu poruku da snime seriju o Carliju i njegovih 100. Evo ja cu da glumim Carlija. Jedino trazim dublera za scenu sa debelom sekretaricom (mislim da mu je bila broj 26?) i za scenu u taxiju sa trandzom...

Crni021
15.2.2012, 0:14
Odgledah prvu sezonu Hell on Wheells i ajde da kazem da moze da prodje.Ukupni utisak bi bio sigurno jos mnogo bolji da nisam gledao Deadwood koja je slicna serija sa ovom.
Deadwood sije Hell on Wheells u svim segmentima od atmosfere preko glume,radnje...

mezzano
15.2.2012, 3:19
Hvala za info. A bas sam se razmisljao sta da gledam kad odgledam prvu sezonu Hell On Wheels (stigao do 6.ep) i Game of Thrones (stigao do 3.ep), Lost (s04e10trenutno) i Alcatraz (5.ep trenutno). :)

Crni021
15.2.2012, 12:37
Hvala za info. A bas sam se razmisljao sta da gledam kad odgledam prvu sezonu Hell On Wheels (stigao do 6.ep) i Game of Thrones (stigao do 3.ep), Lost (s04e10trenutno) i Alcatraz (5.ep trenutno). :)

Nemoj da pocinjes Deadwood da se ne bi zeznuo kao ja.

Tek kad sam odgledao 3. sezonu saznao sam da je serija prekinuta i da nece biti nastavljena.Planiran je bi dvocasovni film koji bi bar nekako zavrsio seriju ali i od toga se odustalo.

Bas steta jer se radilo o vrhunskom ostvarenju.

Ako nisi gleadao Breaking bad onda ti je preporucujem kao sledecu za gledanje :)

Leonida
17.2.2012, 16:07
Upravo zavrsio sa prvom sezonom Dextera, definitivno jedno od najboljih serija koje sam gledao ( uz Sherlocka, House MD i Sopranosa ).

Bring on season two :)

nexexcalibur
17.2.2012, 22:17
Upravo zavrsio sa prvom sezonom Dextera, definitivno jedno od najboljih serija koje sam gledao ( uz Sherlocka, House MD i Sopranosa ).

Bring on season two :)

Po mom misljenju sad idu progresivno gore sezone...doduse cetvrta je :eek:

A ja u periodu od nekoliko meseci odgledao ceo Family Guy serijal, a sad gledam spin-ofove, Cleveland Show i American Dad...

Neke moje ocene za sada su: FG 9/10, CS 8/10, AD 7/10

Nash Knight
18.2.2012, 6:38
Istina, Dexter varira u kvalitetu zavisno od sezone, prve dve su savršene, treća je slaba, četvrta je ponovo dobra.. Ali ipak sve u svemu izuzetna serija.

Ja sam ovih dana odgledao prvu sezonu American Horror Story i odlična je. Uzeli su sve horor klišee, pomešali ih i napravili nešto novo. Jedva čekam drugu sezonu.

nexexcalibur
19.2.2012, 0:32
Odgledao pilot Mentaliste (http://www.imdb.com/title/tt1196946/) i definitivno cu da nastavim dalje, veoma zanimljivo...

Nestor
19.2.2012, 0:36
Fringe pocinje da najavljuje odgovore na neka pitanja.
t65Li8Qf5jU

Belfegor
19.2.2012, 11:11
Fringe pocinje da najavljuje odgovore na neka pitanja.
t65Li8Qf5jU

I bilo je krajnje vreme da pocnu da odmotavaju ovo sto su zamrsili :facepalm

Nestor
20.2.2012, 0:49
I bilo je krajnje vreme da pocnu da odmotavaju ovo sto su zamrsili :facepalm

Pa sve cesce se cuje da je ovo finalna sezona pa su izgleda primorani, kazu rejting im opada.

Marko
21.2.2012, 1:19
Preporucujem seriju Sherlock....jako je dobra a Serlok u trecem milenijumu se odlicno snalazi...ima 6 epizoda po oko 90 minuta svaka epizoda.

Vredi potrositi te sate na ovu seriju.

nexexcalibur
25.2.2012, 0:55
Izabran glumac za uloug guvernera u trecoj sezoni Walking Dead-a

http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2012/02/david-morrissey-cast-as-the-governor.php

Nash Knight
25.2.2012, 15:41
Počeo sam da gledam Peep Show (http://www.imdb.com/title/tt0387764/)... majko b0žja kolko je ono bolesno, britanci su oduvek bili i ostali šampioni boleštija. Znači, odlična je!

Neko je spomenuo Fawlty Towers na Ultri, i to je vrištanje, po nekad se tolko smejem da se rasanim o posle ne mogu da spavam :)

Crni021
26.2.2012, 21:33
Odgledah 15 epizoda serije Person of interest (http://www.imdb.com/title/tt1839578/).
Nije lose,zanimljiva ideja ali kao i skoro svaka akciona serija pati od istih bolesti.Previse je predvidljivo tacno se zna kada ce neko uspeti da pobegne a kada ne,glavni junak uvek uspe u poslednjem delicu sekunde stigne na vreme da intervenise,nekada sam pobedi gomilu ljudi a nekad mu dete od 14 godine pobegne mada je bio sam sa njim na vrhu zgrade i samo se na 3 sekunde okrenuo da telefonira....

6,5/10
onima koji su ljubitelji akcija serija ce verovatno vise leci nego meni

zvjer
27.2.2012, 0:28
Vidim ceo fejs u transu zbog serije Kad lisce pada (http://www.imdb.com/title/tt0856757/). To mi doslo kao idealan slagvort da se podsetim najboljeg kraja koji sam video u seriji/filmu/knjizi.. Kraju u Six feet under (http://www.imdb.com/title/tt0248654/). Kraj za koji sam siguran da ne moze biti bolji i emotivniji. Sa kojim svako moze da se identifikuje i koji dodje neocekivano (sto ima narocito tezinu) iako si cuo da serija ima spektakularan zavrstak..

Iris
27.2.2012, 0:53
Vidim ceo fejs u transu zbog serije Kad lisce pada (http://www.imdb.com/title/tt0856757/).

Nikad čula :icon_scra

zvjer
27.2.2012, 0:56

I ja sam veceras iznenadjen popularnoscu serije i podatkom da je imala preko 150 epizoda.

Iris
27.2.2012, 0:59
Mora da je neka latinoameričko-indijsko-tursko-srpska španska serija :D

Takve su kod nas vazda bile popularne...

zvjer
27.2.2012, 1:01
Turska. Ako sam dobro izguglao serija je imala preko 350 epizoda.

--

Da, sto se mene tice, nemam nista protiv serija dokle god nemaju goli hepi end. Mada 350 epizoda.. ispiranje mozga.

Sun Tzu
27.2.2012, 1:35
Mada 350 epizoda.. ispiranje mozga.
Babama i domaćicama treba kvantitet, briga njih za kvalitet. :D

Nego, ja odgledah ceo Treći kamen od Sunca skoro, pa čisto da potvrdim, jedna od najboljih serija ikad. :)

nexexcalibur
27.2.2012, 2:00

U sustini ovo si slagala...

Jedino cu da poverujem ako kojim slucajem nemas prvu ili ne vatas prvu ili nemas tv u kuci/stanu...

U svim ostalim slucajevima si morala da cujes, ipak je daju u prime time-u...

On a subject, Spartacus ocekivano dobra serija, a ni Mentalist ne zaostaje...to je ono sto gledam ovih dana

zvjer
27.2.2012, 2:44

Ne mislim da je slagala. Ja sam cuo za seriju, ali samo povrsno, i mislio sam da serija ide na Pinku. I mislio sam, sta znam (ozbiljno, nije mi ostalo u mozgu kada sam otprilike cuo za nju), da je skorije pocela da se emituje. Nisam imao pojma da je turska.. niti da je tip serije koja moze imati tuzan kraj.

Iris
27.2.2012, 11:11

Jedino cu da poverujem ako kojim slucajem nemas prvu ili ne vatas prvu ili nemas tv u kuci/stanu...

U svim ostalim slucajevima si morala da cujes, ipak je daju u prime time-u...

Ne gledamo domaće kanale, možda je to ključ uspeha ;) Na TV-u je uvek ili Discovery, ili NG, ili BBC, ili Travel...

Svejedno ne pamtim kad sam poslednji put pratila neku seriju... verovatno pre 5-6 godina. Sada primećujem da pratim jedino Planet Food (http://www.travelchannel.co.uk/series-info.asp?series=Planet+Food&ID=1233#.T0tJPfXDtZ8) :D

zone2403
27.2.2012, 17:25
^^ http://www.24kitchen.nl/
ftw :)

Iris
27.2.2012, 18:02
Na žalost, tog kanala nema na IPTV-ju...

btw. neko gleda Young Justice (http://www.imdb.com/title/tt1641384/)?

zvjer
27.2.2012, 18:10
Ne. Serija je za retarde.

xandar
27.2.2012, 18:18
Eh kod mene je doslo do te faze da ne mogu doci do monitora od kad sam iz dobre namere pokazao ukucanima da se moze videti vecina epizoda ovih dekadetnih neoosmanlija na http://www.natabanu.com/serija/asi-turska-serija.html
Inace gledam ne gledam nase stanice,osim 'antisrpske" b92 koja mi je omiljena

Na žalost, tog kanala nema na IPTV-ju...

btw. neko gleda Young Justice (http://www.imdb.com/title/tt1641384/)?
sve je bolje od ben 10:)

Nash Knight
28.2.2012, 0:59
Ne diraj mi Ben Tena! Odgledao sam sve serijale, čak i igrane filmove! :dedica: To je savršeni saturday morning cartoon!

ZoNi
28.2.2012, 10:59
New Girl (TV Series 2011), http://www.imdb.com/title/tt1826940/

http://i.imgur.com/9JNNf.jpg

After a bad break-up, Jess, an offbeat young woman, moves into an apartment loft with three single men. Although they find her behavior very unusual, the men support her - most of the time.

Odlična komedija, odlični glumci (Zoi je super!)...

Skenderevo
28.2.2012, 18:54
Odnedavno sam krenuo da gledam Firefly...Covece, sta bih propustio da nisam ovo video :boodala: Serija rastura! Odlicno osmisljen (pa i realan) setting, dobro odradjeni karakteri pa i gluma, a svaka epizoda je neverovatno zanimljiva. Trpam ovo zajedno s Band of Brothersom i X-Filesom medju najbolje serije koje sam ikada gledao :kreza:
Naslovna tema je izuzetno cool :D

gaLPpKCC9pg

Aibo
29.2.2012, 11:14
Verovatno i sam znaš, ali nemoj da zaboraviš da na kraju pogledaš film Serenity (2005) (http://www.imdb.com/title/tt0379786/). Ja sam prvo gledao film pa tek onda saznao za ovu fenomenalnu seriju, što je naopako. Prava šteta što je tako brzo ukinuta, prosto ne mogu da verijem kako su je loše dočekali kritičari kada je izašla - izgleda da neki ljudi ne mogu da svare originalnost pa to ti je.

Anceloti`85
1.3.2012, 15:55
Eh kod mene je doslo do te faze da ne mogu doci do monitora od kad sam iz dobre namere pokazao ukucanima da se moze videti vecina epizoda ovih dekadetnih neoosmanlija na http://www.natabanu.com/serija/asi-turska-serija.html

Delim tvoj bol, prijatelju... :)
Doduse kod mene je majka sama nekako saznala za to. Ko uploadova to :pnje na internet s prevodom, nikad srecu da nema.
Najgore je sto ima zilion sati toga.

zone2403
2.3.2012, 1:48
^^
Okacis se na net, pronadjes sadrzaj sledecih par epizoda, kad ukucani krenu sa gledanjem ti pocnes glasno da prepricavas dogadjaje koji ce da uslede, okrutno, ali delotvorno :dzavo:

Nestor
4.3.2012, 0:31
Upravo sam odgledao Grimm (http://www.imdb.com/title/tt1830617/) epizodu Three Coins in a Fuchsbau (http://www.imdb.com/title/tt2127825/) i jedna je od bolji a kakav tek samo kraj ima :tapsh: i bilo bi lepo da to kasnije provlace kroz serijal, a plus se ozbiljno pominje omiljena turisticka destinacija u Srba Zakynthos :) Thank Grimm it's Friday

Leonida
4.3.2012, 12:46
Sinoc sam zavrsio sa poslednjom epizodom Dextera, iz sezone 4. Prvi put mi se desilo da tokom gledanje neke serije(/filma) imam ovakav izraz na licu - :eek:

Ako bi morao da ocenim sezone...

Sezona 1 - 9.0/10
Sezona 2 - 9.5/10
Sezona 3 - 8.0/10
Sezona 4 - i dalje sam pod utiskom. Sam pocetak sezone i nije nesto specijalan, ali poslednjih par epizoda...

player1
4.3.2012, 12:56
Potpuno te razumem.
1, 2 i 4... moje omiljene sezone, sto se tice Dextera (ne bi ih stavljao po nekom redosledu).

vozar.b
6.3.2012, 15:20
Fox cancels 'Terra Nova' (http://www.imdb.com/news/ni23928451/)

darkelf
6.3.2012, 17:10
Izgleda da se ni Alcatrazu ne pise dobro

Fox cancelling Monday night veteran House; and another Monday sci-fi drama, Alcatraz, under-performing in recent weeks.

nexexcalibur
6.3.2012, 23:03
Fox stvarno previse serija gasi...Terra Novu i Alcatraz gledam cisto zbog neke vece price, week-to-week epizode jesu meh, ali tu je to iscekivanje nekog veceg plota, to je ono sto tera ljude da spekulisu, nagadjaju i naravno gledaju...

Moze da se desi da prodaju drugim mrezama, mada tesko...

Anceloti`85
7.3.2012, 18:57
Ja sam pod "stare dane" otkrio Star Trek. :)
Mnogo mi se svidja.

d0nX
7.3.2012, 19:16
Bah, neka sljedeci put osim lijepih scena uguraju i neku radnju pa nece toliko serija otkazivati.

Ovaj Alcatraz isto gledam, ali ne znam zasto, umjesto neke misterije dobijem malo drugaciji CSI:(.

xandar
7.3.2012, 19:17
Star trek je za sva vremena:)
ne samo fox,onaj stargate universe takodje prekinut zbog slabe gledanosti,za razliku od spin-off verzije i originalnog dela.U poslednje vreme sve sto je sto ima premisu sci fy ne nailazi na pozitivam rejting, ukoliko nema lupam feminiziranih vampira ili epske fatastike sl.Naravno cast izuzecima.
Pomenute serije Terra Nova i Alcatraz nisam ni gledao,znaci preporucujete?

nexexcalibur
7.3.2012, 20:15
Star trek je za sva vremena:)
ne samo fox,onaj stargate universe takodje prekinut zbog slabe gledanosti,za razliku od spin-off verzije i originalnog dela.U poslednje vreme sve sto je sto ima premisu sci fy ne nailazi na pozitivam rejting, ukoliko nema lupam feminiziranih vampira ili epske fatastike sl.Naravno cast izuzecima.

Nikako, sacekaj da vidimo dal ce biti nekih objasnjenja ako uopste nastave da se prikazuju...ovako nemas nikakvih potreba da kreces sa gledanjem

ZoNi
8.3.2012, 11:30
Da, odlične serije :) TN je skroz ok, čak i ako je ne nastave dalje. Alkatraz ne znam kako se završava, ali je meni za sada svakako dobra triler/sf serija.

Reshatnayak
8.3.2012, 12:25

Ne gledaj ni pod razno, cak i da se desi da ih nastave. Obe serije su nesto najgluplje sto je poslednjih godina proizvedeno.

vozar.b
8.3.2012, 14:24
meni je terra nova solidna, svakako da sam ocekivao vise ali nije na odmet moze se odgledati! Alcatraz jos nisam gledao...:D

d0nX
8.3.2012, 14:30
Terra Nova je onak, moze se gledati, iako bi trebalo pola epizoda kompletno izbaciti posto su bah.

A Alcatraz mi dode ko CSI sa zrnom misterije...bezveze.

mezzano
8.3.2012, 15:34
Alcatraz i treba da bude ukinut. Odgledao sam 6 epizoda, i smorio sam se.
Poceo sam da gledam, izmedju ostalih

The Borgias (http://www.imdb.com/title/tt1582457/)

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ1MzU0Njg4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjA3ODg0NA@@._ V1._SY317_CR25,0,214,317_.jpg

Odgledao sam prve dve epizode (spojene u jednu) i mogu reci da je dobro, za sada. Svidja mi se.

nexexcalibur
8.3.2012, 19:47
Terra Nova najverovatnije putuje na netflix (http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=87803)

Gde Spilberg da dozvoli da se ne odmota prica :dedica:

ZoNi
8.3.2012, 20:29
Evo jedne novozelandske serije, koja mi deluje super. Na žalost, nema titlova (eng ili srpskih), a iskreno, malo mi je teško da pratim njihov izgovor...

Anyway... The Almighty Johnsons (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1752076/
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Almighty_Johnsons

http://i.imgur.com/DPRX4.jpg

The Almighty Johnsons is a new South Pacific Pictures comedy-drama series about four brothers, raised in heartland New Zealand, who also happen to be the living incarnations of Norse Gods. They even have their own super-God-powers. Sort of - it's just that their powers aren't actually all that powerful. Well, not yet - but that could all change soon

Trejler:
bd80D347iSI

xandar
8.3.2012, 21:27
Nakon ovih komentara trebace mi jos jedna osoba za papir,kamen,makaze.:D

vozar.b
8.3.2012, 21:37
pa odgledaj prvu epizodu pa ces videti sta dalje... :D

Wolverine
9.3.2012, 1:26
Počeo sam sa Dexterom. Zašto nisam ovo gledao pre? Ic prfekt!

Iceman_37
9.3.2012, 3:18
Skoro je pocela na nasem FoxLife-u da se daje serija "Once Upon a Time"

Once Upon a Time (TV Series 2011)IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1843230/)

http://shows.ctv.ca/OnceUponATime.aspx
http://beta.abc.go.com/shows/once-upon-a-time
http://en.wikipedia.org/wiki/Once_Upon_a_Time_(TV_series)

http://cdn.beta.abc.com/service/image/index/id/1027d888-e458-4b50-bd9c-2f60c232b590/dim/624x351.jpg

Trenutno dostupnih 14 epizoda prve sezone. Dostupan srpski i engleski prevod za svaku. ~350mb po epizodi iznenadjujuce fantasticnog kvaliteta slike a-10 v-10.

Mene je serija odusevila, vec sam sazvakao svih 14 epizoda. Moja topla preporuka i izvinjavam se ako je bilo vec reci i ovoj seriji.

pedjosav
9.3.2012, 12:49
Serija koju sam gledao kao skolarac :
The Secret Diary of Adrian Mole, Aged 13¾
http://www.imdb.com/title/tt0088604/
snimljene jos 2 sezone:
http://www.imdb.com/title/tt1232319/
http://www.imdb.com/title/tt0271275/

Dopada mi se kako su serije odradjene:
-gluma je odlicna, vrlo uverljivo preneseni likovi
-scenario odlicno preradjen literarni uzor, izmene sitne tu i tamo...

S obzirom da imam vremena, uporedo citam knjige i gledam epizode...

Zasad izdate knjige:
The Secret Diary of Adrian Mole, Aged 13¾ (1982)
The Growing Pains of Adrian Mole (1985)
The True Confessions of Adrian Albert Mole (1989)
Adrian Mole: The Wilderness Years (1993)
Adrian Mole: The Cappuccino Years (1999)
Adrian Mole and the Weapons of Mass Destruction (2004)
The Lost Diaries of Adrian Mole, 1999-2001 (2008)
Adrian Mole: The Prostrate Years (2009)

Svestan da se nece dopasti svakom, ipak preporucujem za gledanje...

Skenderevo
9.3.2012, 15:28
^ Staa?! Onu prvu knjigu sam procitao davno bar 5 puta, nisam ni znao da je ista snimano po tome! Hvala :)

Nash Knight
9.3.2012, 17:53
Počeo sam da gledam Firefly, dobra je serija, nešto kao spinoff Star Warsa posvećen likovima sličnim Han Solou i Landu Karlisianu. Sviđa mi se i vestern šmek, podseća me na Trigun ili Saber Rider. Jedino što mogu da zamerim je očigledno nedovoljan budžet za seriju ovog kalibra, potrebano je mnoooogo više para da bi ovakva spejs-opera izgledala kako treba, ovako izgleda blago niskobudžetno.

toxic
9.3.2012, 18:53
I sa manjim budzetom i dalje izgleda bolje i, u kompletu, je mnogo bolja serija od mnogih sa slicnom tematikom. Odlicna je serija, na kraju odgledaj i film.

Belfegor
9.3.2012, 20:27
Terra Nova najverovatnije putuje na netflix (http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=87803)

Gde Spilberg da dozvoli da se ne odmota prica :dedica:

Terra Nova je meni bila po prilicno bezveze....mada je pocela vise nego obecavajuce, nije mi ni zapelo nesto da nastavim da gledam.
Nego mene zanima...sta je sa Fringe?

Kidja
9.3.2012, 21:19
Terra Nova je meni bila po prilicno bezveze....mada je pocela vise nego obecavajuce, nije mi ni zapelo nesto da nastavim da gledam.
Nego mene zanima...sta je sa Fringe?

Nastavlja se sezona 23.3 a ako te zanima da li je ovo poslednja sezona mislim da jeste.

Nash Knight
9.3.2012, 21:42
I sa manjim budzetom i dalje izgleda bolje i, u kompletu, je mnogo bolja serija od mnogih sa slicnom tematikom. Odlicna je serija, na kraju odgledaj i film.

Nažalost, ja sam prvo gledao film Serenity pa sam onda krenuo na seriju.
Na sreću, ne sećam se filma uopšte (sem da je bio dobar).

hate
9.3.2012, 22:07
Archer (http://www.imdb.com/title/tt1486217/)
Animirana serija, parodija spijunskih filmova. Prilicno duhovita i vulgarna. Smeh i seks ko brat i sestra, damn, prokleti Pol Oster i Nevidljivi.
http://editorial.sidereel.com/Images/Posts/Archer_poster.jpg

zvjer
9.3.2012, 22:48
Je l ima puno seksa? Skroz su suvisni u serijama seksanje, klozetarenje, zvakanje... zbog ovog poslednjeg su mi i Sopranovi cesto bili negledljivi.

hate
9.3.2012, 23:35
Evo oceni sam
unFyanZx-oE

Belfegor
9.3.2012, 23:42
Nastavlja se sezona 23.3 a ako te zanima da li je ovo poslednja sezona mislim da jeste.

Ma video sam kad izlazi...znam da je zadnja, kazu da ce se sve resti do kraja...jos 8 ima, mislim. Nego me zanima zasto prave toliku pauzu???????

vlacke
10.3.2012, 4:24
Ma video sam kad izlazi...znam da je zadnja, kazu da ce se sve resti do kraja...jos 8 ima, mislim. Nego me zanima zasto prave toliku pauzu???????

Nisam bas siguran, postoji mogucnost za jos jednu sezonu svakako, posebno jer FOX ostaje bez House-a i Terra Nove, a i WB bi zeleo da se nastavi serija.

http://tv.ign.com/articles/121/1216068p1.html
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/fringe-season-5-jeff-pinkner-joel-wyman-294188

U svakom slucaju odlicna je serija, licno bih voleo jos jednu sezonu.

thebluephoenix
13.3.2012, 3:35
fbe12osSrH8

Yay! :alealeee:

Iris
15.3.2012, 11:28
Oni kojima se svideo serijal Avatar: The Last Airbender (http://www.imdb.com/title/tt0417299/) će možda želeti da znaju da od 14. aprila na kanalu Nickelodeon kreće prikazivanje nastavka serijala - The Legend of Kora (http://www.imdb.com/title/tt1695360/).
Radnja se dešava nekih sedamdesetak godina nakon avantura Aanga i družine, a Kora je nova inkarnacija Avatara...

Više informacija: http://korranation.tumblr.com

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/418008_10150686413504617_104956949616_9152447_1005 613886_n.jpg

Mac4LiF
15.3.2012, 21:31
Falling Skies (TV Series 2011)
http://www.imdb.com/title/tt1462059/

Odgledao sam prvu sezonu iz znatizelje i neznam sta da vam kazem...
odprilike srednja zalost. Ovaj put ameriku oslobadja od vanzemaljaca The Librarian.Mada mu je gluma ovaj put na nesto vecoj razini.Na Imdb-u ima ocenu od 6.9 , samo neznam na koji nacin je dobilo tako visoko.
Od malo zvucnijih imena tu je i Wll Patton. Interesantno je da na mjestu ex.producer stoji Stiven Spilberg , sto mi uopste nije jasno kako i zasto !
Tokom svih epizoda vidjat ce te 4 jedna te ista cgi objekta(baza,letjelice,dvnozne samohotke,i sestonoge "vanzemaljce").Serija je vise okrenuta covjecanstvu sto je i za ocekivati kad je u pitanju lowbudget.

Kidja
15.3.2012, 21:54
Falling Skies (TV Series 2011)
http://www.imdb.com/title/tt1462059/

Odgledao sam prvu sezonu iz znatizelje i neznam sta da vam kazem...
odprilike srednja zalost. Ovaj put ameriku oslobadja od vanzemaljaca The Librarian.Mada mu je gluma ovaj put na nesto vecoj razini.Na Imdb-u ima ocenu od 6.9 , samo neznam na koji nacin je dobilo tako visoko.
Od malo zvucnijih imena tu je i Wll Patton. Interesantno je da na mjestu ex.producer stoji Stiven Spilberg , sto mi uopste nije jasno kako i zasto !
Tokom svih epizoda vidjat ce te 4 jedna te ista cgi objekta(baza,letjelice,dvnozne samohotke,i sestonoge "vanzemaljce").Serija je vise okrenuta covjecanstvu sto je i za ocekivati kad je u pitanju lowbudget.

Jeste, stvarno cudno da je producent Stiven Spilberg on nikada ne bi nista o vanzemaljcima :p
S obzirom da skorije nije bilo slicne serije, dobra je.Samo mislim da nece biti druge sezone.
Voleo bi neko da me demantuje.

Highlander
15.3.2012, 23:13
Jeste, stvarno cudno da je producent Stiven Spilberg on nikada ne bi nista o vanzemaljcima :p
S obzirom da skorije nije bilo slicne serije, dobra je.Samo mislim da nece biti druge sezone.
Voleo bi neko da me demantuje.
Biće druge sezone, juče sam proveravao. :D

Kidja
16.3.2012, 0:43
Biće druge sezone, juče sam proveravao. :D

Sjajna vest, mislio sam da ce doziveti sudbinu Jericho-a.

Belfegor
16.3.2012, 1:09
Oni kojima se svideo serijal Avatar: The Last Airbender (http://www.imdb.com/title/tt0417299/) će možda želeti da znaju da od 14. aprila na kanalu Nickelodeon kreće prikazivanje nastavka serijala - The Legend of Kora (http://www.imdb.com/title/tt1695360/).
Radnja se dešava nekih sedamdesetak godina nakon avantura Aanga i družine, a Kora je nova inkarnacija Avatara...

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/418008_10150686413504617_104956949616_9152447_1005 613886_n.jpg

Na tvoju preporuku sam ga odgledao u jednom dahu...bukvalno...hvala na lepoj vesti:tapsh::tapsh::tapsh::tapsh::tapsh:

Iris
16.3.2012, 1:15
Nadam se da će biti ako ne bolji, onda makar podjednako dobar... videćemo :)

ZoNi
16.3.2012, 10:00
kanalu Nickelodeon kreće prikazivanje nastavka serijala - The Legend of Kora (http://www.imdb.com/title/tt1695360/).
Ček malo, to nije japanski crtać? Vidim da na sajtu piše "The Legend of Korra creators, Mike DiMartino & Bryan Konietzko".

Eni
16.3.2012, 10:02
Ni poslednji savijač vazduha nije bio.

Iris
16.3.2012, 10:59
Ček malo, to nije japanski crtać?

Od početka (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=478848&postcount=282) je bilo naglašeno da to nije anime...

ZoNi
16.3.2012, 12:33
Od početka (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=478848&postcount=282) je bilo naglašeno da to nije anime...
Ok. Da li to znači da je "japanski crtani film" = "anime"? Ili postoje i ne-anime "japanci"?

Leonida
16.3.2012, 17:54
Upravo sam zavrsio sa 6. sezonom Dextera... ma dajjjjjjjj! Kako covek posle ovakvog finala da ceka do 30-og septembra :)

Nov ''zvuk'' za mobilni :D - http://www.youtube.com/watch?v=9pFPJ5X-854&list=FLc_EVm7ZEqsOh54-LkEnFhw&feature=mh_lolz

darkelf
16.3.2012, 19:48
Pocela 16. sezona South Park-a.

Reverse Cowgirl (http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s16e01-reverse-cowgirl) :)

Iris
16.3.2012, 23:54
Ok. Da li to znači da je "japanski crtani film" = "anime"? Ili postoje i ne-anime "japanci"?

Japanski crtani film jeste anime, to je generalna definicija. Američki crtani filmovi rađeni po uzoru ili inspirisani anime ostvarenjima se posmatraju kao druga celina... da ne spamujemo temu, baci pogled ovde (http://en.wikipedia.org/wiki/Anime-influenced_animation), kao i na ovu temu (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=1907).

ZoNi
17.3.2012, 0:08
Raising Hope (2010), http://www.imdb.com/title/tt1615919/

http://i.imgur.com/lMbCr.jpg

Jimmy becomes a single parent to an infant after the mother he had a one-night stand with ends up on death row.

Hehe, smešno, malo udareno :) Nije serija za download, ali je definitivno treba odgledati kad se nalati na TVu (emituje se na Fox Life).

uros@3D
17.3.2012, 1:20
^Emituje se (ili se bar emitovala) i na HBO Comedy... Uhvatio sam par puta na TV-u, uvrnuta serija skroz :)

zone2403
17.3.2012, 3:08

K'o poruceno, taman sam zavrsio sa (ponovnim) gledanjem Avatara :)

Mac4LiF
17.3.2012, 18:07
Defying Gravity 2009

http://www.imdb.com/title/tt1319690/

Napokon jedna naucno-strumfasticna serija a da valja i da se preporuci drugima.
Po prvoj epizodi tj. pilotu uvidjet ce te da se radi o malo boljem novcano ulozenom projektu.
Nazalost samo je jedna sezona pitanju.Buduci da sam do sada samo par epizoda pogledao,
mogu samo da se nadam da nisu ostavli puno repova i neodgovorenih pitanja.

Nash Knight
17.3.2012, 19:34
Upravo sam odgledao prvu epizodu Fringe, mislim da ima potencijala. Ima visok budžet i zanimljivu radnju, samo mi likovi nisu nimalo simpatični ni karakteristični. Očekivao sam više nešto nalik na X Files, a ovo je više kao FlashForward.
Gledam dalje u svakom slučaju.

xandar
17.3.2012, 21:18
K'o poruceno, taman sam zavrsio sa (ponovnim) gledanjem Avatara :)
Bolje gledati ovo nego onaj m.night shyamalan-ov feces od filma.

Eni
18.3.2012, 0:20
E, jel gleda neko Awake?

Pandur sa ženom i sinom ima nesreću. Jedno pogine. On se probudi, živi sa jednim od njih, radi, ide kod psihijatra da mu pomogne da prebrodi gubitak drugog, zaspe. Onda se probudi, drugo je živo, radi druge slučajeve, ima drugog psihijatra, zaspe, u krug. Jedno je život, drugo je san, sve je pomešano. Gledam prvu epizodu i deluje jako dobro, glumci su odlično odabrani, mračno je... Nadam se da će biti ok i posle.

Jedna od onih "razlikujemo san i javu po tom što se java nastavlja a san ne" fora. Šta kad se i san počne nastavljati, kako ga razlikovati od zbilje?

ZoNi
18.3.2012, 0:48
Bolje gledati ovo nego onaj m.night shyamalan-ov feces od filma.
Meni to bio baš dobar film :)

mp3lopov
18.3.2012, 1:12
@Eni

Odgledao sve 3 epizode koje su do sada izasle. Nije lose, mada videcemo kako ce se dalje odvijati. Na IMDb vec se uveliko raspravlja zasto ne uradi ovo zasto ne uradi ono. I mene najvise nervira stvar sa psihijatrima. :D

Takodje i nova serija sa Kiefer Sutherlandom, Touch (http://www.imdb.com/title/tt1821681/) bi mogla biti OK, iako je za sad izasao samo pilot.

Iris
18.3.2012, 2:03
Meni to bio baš dobar film :)

Uopšte me ne čudi :opanachke

Belfegor
18.3.2012, 15:57
@Eni

Odgledao sve 3 epizode koje su do sada izasle. Nije lose, mada videcemo kako ce se dalje odvijati. Na IMDb vec se uveliko raspravlja zasto ne uradi ovo zasto ne uradi ono. I mene najvise nervira stvar sa psihijatrima. :D

Takodje i nova serija sa Kiefer Sutherlandom, Touch (http://www.imdb.com/title/tt1821681/) bi mogla biti OK, iako je za sad izasao samo pilot.

Touch stvarno izgleda izvanredno, primio sam se i na najavu:cool:

Nash Knight
18.3.2012, 17:43
Upravo sam odgledao prvu epizodu Fringe, mislim da ima potencijala. Ima visok budžet i zanimljivu radnju, samo mi likovi nisu nimalo simpatični ni karakteristični. Očekivao sam više nešto nalik na X Files, a ovo je više kao FlashForward.
Gledam dalje u svakom slučaju.

Dižem ruke od serije. Smešna je, od scenarija do glume. Poređenje sa X Files-om je čista uvreda za legendu. Pilot je još i bio ok, kad su krenule standardne epizode smorio sam se opasno. Serija je za glupe amerikance kojima mora sve da se nacrta.

illusion_88
18.3.2012, 18:02
^ i ja sam digao ruke posle par epizoda. Kada su je poredili sa X Files pomislio sam da ce biti fenomenalna serija, kad ono... :facepalm

icemama
18.3.2012, 18:06
Pa ne znam kako mozete posle nekoliko epizoda serije da kazete da je krs ili obrnuto jer serija ima 4 sezone, a vi ste odgledali 3 epizode i sad hejtujete :p

ZoNi
18.3.2012, 20:55
Serija je za glupe amerikance kojima mora sve da se nacrta.
Serija je odlična. Mada, možda izraz "glupi Amerikanci" dovoljno govori o onome ko ga koristi.

Nash Knight
18.3.2012, 23:28
ZonI tebi se dopao film Last Airbender tako da možeš da sediš pored Romantic-a na ovom forumu.
Digao sam ruke posle 3 epizode jer sam uvideo kakav je stil serije i kako obrađuju likove, i to je nešto što se definitivno neće promeniti do kraja.
I koja je poenta serije o misterijama kada svaku misteriju reše, objasne, i koju zatim glavni lik objasni još jednom pre kraja epozode?? Glavna glumica ima izraz lica kao da će da se upi*a svakog trenutka, sem kad naiđe na nešto šokantno, onda se osmehuje (??), a onaj sin naučnika stalno ponavlja kako je pametan a ništa pametno nikad nije uradio. Sam naučnik je nešto bolji lik, tj jedini lik koji je imalo simpatičan.
Serija je ok kad naleti na TV da je odgledaš pre spavanje, ali ništa više od toga.

zvjer
18.3.2012, 23:36
Digao sam ruke posle 3 epizode jer sam uvideo kakav je stil serije i kako obrađuju likove, i to je nešto što se definitivno neće promeniti do kraja.

Fringe ima spektakularan kraj prve sezone koji se nikako ne moze provaliti iz prve tri epizode.

Serija jeste u prvih par epizoda po kalupu "desi se nesto cudno onda jos cudniji i mnogo pametan lik bije glavu i resi misteriju", ali daleko da je takva sveukupno.

nexexcalibur
18.3.2012, 23:57
Vidim da se pricalo o Avataru, takodje sam video da je leakovana prva epizoda necega sto se zove Legend Of Korra...

Tako da, heads up, potrazite epizodu

ps: ne znam kad bi trebalo to da se emituje, mozda je vec pocelo, al ne bi ljudi za dzabe pisali da je iscurela

Iris
19.3.2012, 0:19
Serija će oficijelno početi da se emituje 14. aprila. I da, prva epizoda se već pojavila na Netu, izgleda preko press screenera :(

Kidja
19.3.2012, 2:15
^ i ja sam digao ruke posle par epizoda. Kada su je poredili sa X Files pomislio sam da ce biti fenomenalna serija, kad ono... :facepalm

Ko je uporedjivao Fringe sa Xfiles? Nemaju ama bas nikakvih dodirnih tacaka.
Serija je super , malo su je razvukli doduse ali svakako vredi pogledati.

ZoNi
19.3.2012, 9:45
"desi se nesto cudno onda jos cudniji i mnogo pametan lik bije glavu i resi misteriju"
Zaključak: Fringe = House :to_care:

Nash Knight
19.3.2012, 13:04
Dobro, da ne tupim dalje, moje lično mišljenje:
Firefly - preporučujem!
Fringe - ne preporučujem!

zvjer
19.3.2012, 14:29
Zaključak: Fringe = House :to_care:

Nije lepo zezati mlade ljude :p

House= Mentalist= CSI Miami = Unforgettable = Numbers = mali milion serija gde seriju gledas zbog sredine jer pocetak i kraj znas.

Fringe = Supernatural http://www.vivaconagua-rocknacht.de/gaestebuch/images/love.gif

Highlander
19.3.2012, 16:14
Nije lepo zezati mlade ljude :p

House= Mentalist= CSI Miami = Unforgettable = Numbers = mali milion serija gde seriju gledas zbog sredine jer pocetak i kraj znas.

Fringe = Supernatural http://www.vivaconagua-rocknacht.de/gaestebuch/images/love.gif
Stavio si CSI: Miami zajedno sa Hausom i Mentalistom? :eek: Posle Vegasa, svaka CSI inkarnacija je bila opasno blizu smeća, a Majami se pretvorio u deponiju posle epizode sa duhovima. I sve je veće đubrište. :/

A inače, gre'ota je suditi o Fringe-u posle 3-4 epizode, pogotovu što ima priču koja se proteže kroz sve 4 sezone i tek sada se raspliće. U svakom slučaju, sve je stvar ukusa, subjektivna stvar, ali mislim da ćete propustiti dobru priču ako ne pogledate do kraja.

Supernatural počeo da smara, pogotovu ova poslednja epizoda. Mnogo razvlače i ništa interesantno se ne dešava.

Da ne zaboravim, moj novi favorit među serijama je Castle. Ima dobar ritam, zanimljive slučajeve i prilično je zabavna. A ima i Stanu Katić http://www.vivaconagua-rocknacht.de/gaestebuch/images/love.gif morao sam da maznem smajli, baš takav mi je trebao :D

zvjer
19.3.2012, 16:35
Stavio si CSI: Miami zajedno sa Hausom i Mentalistom? :eek: Posle Vegasa, svaka CSI inkarnacija je bila opasno blizu smeća, a Majami se pretvorio u deponiju posle epizode sa duhovima. I sve je veće đubrište. :/

Iskreno meni stvaraju isti smorni osecaj u mašti i stomaku. Mozda je samo do mene.

Btw i meni se Mentalist smucio oko desete epizode prve sezone kad Patrik nalece na kolegu koji razgovora sa duhovima i koji je predstavljen tako da kao stvarno ima tu necega.

Supernatural počeo da smara, pogotovu ova poslednja epizoda. Supernatural je carska serija. Mnogo mi drago sto sam prestao da ih pratim posle pete sezone i sto cu zauvek misliti da je carska.

Kidja
19.3.2012, 16:46
Supernatural počeo da smara, pogotovu ova poslednja epizoda. Mnogo razvlače i ništa interesantno se ne dešava.

Slazem se mada sigurno necu da batalim da gledam ali lagano mogu da promene ime serije u CSI : Supernatural :kreza:

Inace sam odgledao malopre poslednju epizodu druge sezone The Walking Dead.
Malo je reci da sam odusevljen serijom, bas zbog toga sto su stavili akcenat na ljudske odnose u teskim situacijama.
Naravno finale sezone je sjajan , nisam predvideo neke stvari inace sam gledao po 2 puta svaku epizodu.
Jedna stvar mi se ne svidja u ovoj zadnjoj epizodi a to je
Onaj lik sa kapuljacom i macem sto seta "setace" kao kerove :D (mada pretpostavljam i ko je ali nisam siguran)
Inace jedva cekam trecu sezonu.

ZoNi
19.3.2012, 17:59
Btw i meni se Mentalist smucio oko desete epizode prve sezone kad Patrik nalece na kolegu koji razgovora sa duhovima i koji je predstavljen tako da kao stvarno ima tu necega.
Meni je Mentalist i dalje super serija, baš kao i Castle i Bones. Slične su mi, jer su trileri sa jakom dozom komedije. U sve tri serije odlični glumci, odlične priče... nemam bitne zamerke ni na jednu od ovih serija.

Mali Mrav
19.3.2012, 18:07
Slazem se mada sigurno necu da batalim da gledam ali lagano mogu da promene ime serije u CSI : Supernatural :kreza:

Inace sam odgledao malopre poslednju epizodu druge sezone The Walking Dead.
Malo je reci da sam odusevljen serijom, bas zbog toga sto su stavili akcenat na ljudske odnose u teskim situacijama.
Naravno finale sezone je sjajan , nisam predvideo neke stvari inace sam gledao po 2 puta svaku epizodu.
Jedna stvar mi se ne svidja u ovoj zadnjoj epizodi a to je
Onaj lik sa kapuljacom i macem sto seta "setace" kao kerove :D (mada pretpostavljam i ko je ali nisam siguran)
Inace jedva cekam trecu sezonu.

Nije niko ko se pre pojavljivao, to je novi lik koga uvode u 3. sezoni. I nije lik nego likusa :kreza:

Slazem se s tobom oko poslednje epizode ali je po mom misljenju to jedina epizoda koja valja u drugoj sezoni, mozda je tu i poslednjih 15ak minuta one epizode kad nalaze Sofiju. Sve ostalo je jednostavno glupo, glupi likovi, bez radnje, forsiranje drame iako je u pitanju borba za goli zivot i razne gluposti koje niko normalan ne bi radio u takvoj situaciji

nexexcalibur
19.3.2012, 19:21
Iskreno meni stvaraju isti smorni osecaj u mašti i stomaku. Mozda je samo do mene.

Koliko je dobar kraj te epizode, emotivna bomba...sad sam na drugoj sezoni, odlican je Mentalista

Veceras mora odgledam finale Walking Dead-a, kazu da je odlicno bilo... #treat

E da, Castle pilot mi stoji na hardu nekoliko meseci, nikako da dodje na red...mozda nakon mentaliste, dosta mi je i jedna serija o ubistvima

Edit: ODgledao finale Walking Dead, ona likusa sa katanom i zatvor u zadnjoj sceni obecavaju odlicnu trecu sezonu :n_klanja:

mezzano
19.3.2012, 23:52
Spartacus : Blood and Sand na b92 (http://www.b92.net/tv/najava.php?id=2443)

Skenderevo
20.3.2012, 0:20
Firefly - preporučujem!

You're my man :D

Iris
20.3.2012, 0:23
Spartacus : Blood and Sand na b92 (http://www.b92.net/tv/najava.php?id=2443)
Bar da je prequel (http://en.wikipedia.org/wiki/Spartacus:_Gods_of_the_Arena), ili druga sezona (http://en.wikipedia.org/wiki/Spartacus:_Vengeance), a ne repriza onoga što smo već gledali...

mezzano
20.3.2012, 0:29
Zar je vec bilo na nekoj nasoj televiziji?
Ja sam odgledao i prvu sezonu i prequel. Odnosno, prvo prequel, pa onda prvu sezonu. :)
Sad upravo gledam S02E02.

Љуша
20.3.2012, 0:35
Моје омиљене серије (некада), "Звоно као спас" и наравно "Досије икс". Сад више не пратим ни једну серију. Нема ништа паметно.

Iris
20.3.2012, 0:35
Zar je vec bilo na nekoj nasoj televiziji?

Ja sam je gledala na tv-u, ali se ne sećam na kom kanalu.

zvjer
20.3.2012, 0:39
"Звоно као спас"

Kako mi je ovaj lik bio ljigav

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRxH1meG7NjaPgqej5Qkfccr3k5miXAA aABNiMRTZm6V44_cmZE7wWQTxy5eA

a ispostavilo se da je takav i u real lifeu. Na kraju ce mu najveci uspeh u zivotu biti sto lici na Novaka.

Nestor
20.3.2012, 0:40
Interesantno je kako The Walking Dead (http://www.imdb.com/title/tt1520211/) postaje sve bolji i bolji a kako kazu da tek sad pocinje zanimljiv deo iz knjige pa evo vam mali preview sta se sprema za trecu sezonu.
'Walking Dead' Moving Into Its 'Best Material' (http://www.mtv.com/news/articles/1681293/walking-dead-season-3.jhtml)

icemama
20.3.2012, 0:41
Bar da je prequel (http://en.wikipedia.org/wiki/Spartacus:_Gods_of_the_Arena), ili druga sezona (http://en.wikipedia.org/wiki/Spartacus:_Vengeance), a ne repriza onoga što smo već gledali...
Mislim da je bilo na RTS-u oko 12 uvece.

Kidja
20.3.2012, 0:41
Nije niko ko se pre pojavljivao, to je novi lik koga uvode u 3. sezoni. I nije lik nego likusa :kreza:

Slazem se s tobom oko poslednje epizode ali je po mom misljenju to jedina epizoda koja valja u drugoj sezoni, mozda je tu i poslednjih 15ak minuta one epizode kad nalaze Sofiju. Sve ostalo je jednostavno glupo, glupi likovi, bez radnje, forsiranje drame iako je u pitanju borba za goli zivot i razne gluposti koje niko normalan ne bi radio u takvoj situaciji

Ti bi akciju a meni se svidja element drame tu je razlika.Ukusi su razliciti jbg potpuno te razumem ali meni se svidja ovakva kakva je :)

evanghelion
20.3.2012, 1:27

Nije trebalo toliko da se zadrzavaju na farmi, nije im ovo istoimeni reality show :)

Bezveze su razvukli sezonu, likovi se ponasaju kao da su najveci retardi, ocekivao sam vise od ove serije, imala je dosta potencijala. Sad cu lepo k'o covek da procitam strip i da se ne mlatim sa ovo sapunicom.

nexexcalibur
20.3.2012, 1:40
Nije trebalo toliko da se zadrzavaju na farmi, nije im ovo istoimeni reality show :)

Bezveze su razvukli sezonu, likovi se ponasaju kao da su najveci retardi, ocekivao sam vise od ove serije, imala je dosta potencijala. Sad cu lepo k'o covek da procitam strip i da se ne mlatim sa ovo sapunicom.

Slazem se, ali procitaj sta su rekli autori u linku sto je nestor postavio...ovo je bio svojevrsni uvod, tek sad krece prava stvar

toxic
20.3.2012, 15:41
Pa videli da im opada gledanost pa sad pricaju o ,,pravoj stvari" koja tek sledi, yeah, right...

Sad ce da premeste farmu u onaj zatvor ili sta li je vec, a usput ce da ubace i onog dzedaja iz finala sezone, po 2 minuta u svakoj epizodi.

Kidja
20.3.2012, 15:44
Pa videli da im opada gledanost pa sad pricaju o ,,pravoj stvari" koja tek sledi, yeah, right...

Sad ce da premeste farmu u onaj zatvor ili sta li je vec, a usput ce da ubace i onog dzedaja iz finala sezone, po 2 minuta u svakoj epizodi.

Pa kukali su ljudi sto je u prvoj bilo 6 epizoda samo, pa su malo razvukli ali realno je moglo sve da stane u toliko epizoda i u drugoj sezoni.

Moguce da ce da bude malo vise akcije zbog onoga sto su saznali u zadnjoj epizodi, ko zna, videcemo da ne pricamo napamet.
A to sto si stavio u spojler najveca glupost ikada....upropastili mi kompletan utisak o zadnjoj epizodi.

mp3lopov
20.3.2012, 16:00
Kako bre opada gledanost kada su stalno obarani rekordi. I finale je postavilo rekord. :dedica:

bela lampa
20.3.2012, 16:49
Interesantno je kako The Walking Dead (http://www.imdb.com/title/tt1520211/) postaje sve bolji i bolji a kako kazu da tek sad pocinje zanimljiv deo iz knjige pa evo vam mali preview sta se sprema za trecu sezonu.
'Walking Dead' Moving Into Its 'Best Material' (http://www.mtv.com/news/articles/1681293/walking-dead-season-3.jhtml)
Dobro je pa su se setili da nesto meljaju, serija je sad postala bas zanimljiva.
Ta scena sto si postavio mi je najaca:D

evanghelion
20.3.2012, 17:10
Cela 2. sezona se svodi na ovo:
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3442328_460s.jpg

toxic
20.3.2012, 17:38
^Upravo, cela sezona ima prvu, onu sa Sofijom i poslednju epizodu koje nesto vrede. Sve ovo ostalo je malo Farme sa primesama Parova i po nekog zombija. Rekorde gledanosti obara u najavama, a obara ih i Sulejman velicanstveni.

Nestor
20.3.2012, 18:32
Nisam citao ni strip ni knjigu ali kako ovi na MTV rekose da za njih tek sad pocinje pravi Walking Dead, e samo je fora sto su zamenili reditelja pa je pitanje da li je odbio da i dalje pravi limunadu ili je on bio taj koj koci seriju da vide lici na strip.

nexexcalibur
20.3.2012, 18:53
9 miliona ljudi gledalo finale WD (http://thecelebritycafe.com/feature/2012/03/walking-dead-season-finale-draws-record-9-million-viewers-amc)

Takodje, po komentarima likova koji citaju stripove, Michone (dzedaj) je najbolji lik u stripu, takodje i najefikasniji eliminator undeadova...tako da se moze ocekivati eksplozivna sezona...

toxic
20.3.2012, 20:08
Ihhh, mnogo. Bar 3 miliona je gledalo pilot Sulejmana samo u Srbiji. :D

Ok su meni dzedaji, samo zakljucujem da je citava druga sezona po meni 3 epizode i gomila smeca. A ako nastave ovako, dzedaj ce se pojavljivati po 1-2 minuta po seriji izmedju histericne zene i tupavog klinca. Nadam se samo da ce taj novi reditelj da promeni tok serije.

illusion_88
21.3.2012, 4:15
Ko je uporedjivao Fringe sa Xfiles? Nemaju ama bas nikakvih dodirnih tacaka.
Serija je super , malo su je razvukli doduse ali svakako vredi pogledati.
Na mnogo mesta sam nasao da je uporedjuje sa X Files, bas zato sam i uzeo da je gledam. Ja sam odustao posle 6. epizode bas zbog toga sto nije imala ono nesto sto ima X files, sto je i bio razlog sto sam poceo da gledam. Da je nisam posmatrao kao X files verovatno bih nastavio da gledam :)

Inace danas sam u dahu odgledao svih 6 epizoda Sherlock-a. Serija me je oduvala, jedva cekam nastavak :tapsh:

ZoNi
21.3.2012, 10:34
Inace danas sam u dahu odgledao svih 6 epizoda Sherlock-a.
Svaka tebi čast - to je 8 sati približno? Ja sam odgledao obe sezone uz nadljudske napore da se ne uspavam u skoro svakoj epizodi :D Ko zna, da nisu svaku epizodu toliko rastegli, tj. da su trajale normalnih 45 minuta, možda bi bilo bolje.

Uostalom, najbolja epizoda mi je upravo bio pilot od 45min, zbog koga sam očekivao da će i serija biti zanimljivija...

Kidja
21.3.2012, 11:50
CSI:NY & CSI: Miami - Kako pise na CBS sajtu najverovatnije su ovo poslednje sezone pomenutih serija,glavni razlog je pad gledanosti i neverovatan uspeh serije NYC 22 isto tako postoji sansa da je ovo poslednja sezona i Two and a Half man posto se jos nisu dogovorili oko ugovora za sledecu sezonu, glavna prepreka je novac.

mezzano
21.3.2012, 12:04
Jel to ova serija?
NYC 22 (http://www.imdb.com/title/tt1825122/)

Zasto ima ovako malu ocenu na IMDB-u? Doduse, samo od 28 glasova.
Sad vidim da jos nije ni pocela da se emituje. Krece od 15.04.2012.

Kidja
21.3.2012, 12:16
Jel to ova serija?
NYC 22 (http://www.imdb.com/title/tt1825122/)

Zasto ima ovako malu ocenu na IMDB-u? Doduse, samo od 28 glasova.
Sad vidim da jos nije ni pocela da se emituje. Krece od 15.04.2012.

Tako pise, verovatno ocekuju veliki uspeh te serije koje ce da dokrajce u gledanosti CSI : NY i CSI : Miami.

illusion_88
21.3.2012, 15:56
Svaka tebi čast - to je 8 sati približno? Ja sam odgledao obe sezone uz nadljudske napore da se ne uspavam u skoro svakoj epizodi :D Ko zna, da nisu svaku epizodu toliko rastegli, tj. da su trajale normalnih 45 minuta, možda bi bilo bolje.

Uostalom, najbolja epizoda mi je upravo bio pilot od 45min, zbog koga sam očekivao da će i serija biti zanimljivija...

9 sati, ja sam i prvu epizodu od 90 min gledao :) ceo dan sam juce u krevetu proveo, beli dan video nisam :D Sad gledam po netu koju novu da krenem :D

vozar.b
21.3.2012, 20:01
Jel neko prati One Tree Hill ?
kakva je ova zadnja sezona?
drugar mi kaze da se dosta razlikuje od prethodnih sezona, zanimljivija je i ima dosta vise akcije... kaze da nije vise sapunica kao ranijih sezona :D

nexexcalibur
22.3.2012, 0:39
9 sati, ja sam i prvu epizodu od 90 min gledao :) ceo dan sam juce u krevetu proveo, beli dan video nisam :D Sad gledam po netu koju novu da krenem :D

The Mentalist, na istu foru, glavni lik je superheroj sto se tice opazanja i zakljucivanja

illusion_88
22.3.2012, 16:28
The Mentalist, na istu foru, glavni lik je superheroj sto se tice opazanja i zakljucivanja

Odlicna serija, vec sam odgledao 5 epizoda. Hvala za preporuku, ovo ce me zaokupiti neko vreme :n_klanja:

ZoNi
22.3.2012, 18:06
Po mom mišljenju, Mentalist je svetlosnim godinama ispred Šerloka po svemu.

Belfegor
22.3.2012, 23:31
CSI:NY & CSI: Miami - Kako pise na CBS sajtu najverovatnije su ovo poslednje sezone pomenutih serija,glavni razlog je pad gledanosti i neverovatan uspeh serije NYC 22 isto tako postoji sansa da je ovo poslednja sezona i Two and a Half man posto se jos nisu dogovorili oko ugovora za sledecu sezonu, glavna prepreka je novac.

Sto se tice two and a half man...nije problem novac nego odlazak i ocajna zamena....ko razume, shvatice :icon_stud

dario_cile
22.3.2012, 23:40
Sto se tice two and a half man...nije problem novac nego odlazak i ocajna zamena....ko razume, shvatice :icon_stud

Da,upravo Čarli zapravo nije glumio svoju ulogu,on je tako i živio bas onako kako je u seriji :D:kreza:

Belfegor
23.3.2012, 0:01
Da,upravo Čarli zapravo nije glumio svoju ulogu,on je tako i živio bas onako kako je u seriji :D:kreza:

vise dodje kao Reality!!!! zato bez njega serija nema smisla...a obozavam je, sad sam krenuo po The Big Bang Theory (http://www.imdb.com/title/tt0898266/), dobra je...ali, jedan je Carli:alealeee::alealeee:

nexexcalibur
23.3.2012, 19:36
U 24h sam video da se lik Carlija Harpera vraca, ali kao duh i da ce ga glumiti zena...

Evo nadjoh vest, Kejti Bejts je u pitanju

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/313255/Kejti-Bejts-glumi-Carlija-Sina

dario_cile
23.3.2012, 19:51
vise dodje kao Reality!!!! zato bez njega serija nema smisla...a obozavam je, sad sam krenuo po The Big Bang Theory (http://www.imdb.com/title/tt0898266/), dobra je...ali, jedan je Carli:alealeee::alealeee:

Gledao sam i prve 4 sezone nisu losi,mada je meni pomala sad uhvatila za Samllville-om,jest da je serija zavrsena i pocela 2001 ali opet mi je mocna... :D

Belfegor
24.3.2012, 15:35
Upravo sam odgledao prvu epizodu drugog serijala Spartacus (http://www.imdb.com/title/tt1442449/), neverovatno je koliko glumac fali, tj serija mi vise nema taj smek kao pre (mislim na Andy-ja), nasli su slicnog liga, ali mi je nekako gay:kreza:...u sustini sve sto ste videli u prvoj sezoni kao i u Gods of Arena (http://www.imdb.com/title/tt1758429/), nastavlja se i u ovoj sezoni. Posle prve epizode sam zadovoljan, videcemo kasnije.:cool:

pedjosav
24.3.2012, 17:38
Upravo sam odgledao prvu epizodu drugog serijala Spartacus (http://www.imdb.com/title/tt1442449/), neverovatno je koliko glumac fali, tj serija mi vise nema taj smek kao pre (mislim na Andy-ja), nasli su slicnog liga, ali mi je nekako gay:kreza:...u sustini sve sto ste videli u prvoj sezoni kao i u Gods of Arena (http://www.imdb.com/title/tt1758429/), nastavlja se i u ovoj sezoni. Posle prve epizode sam zadovoljan, videcemo kasnije.:cool:
Mozda im i treba gay, vidis da ih je (pisem o seriji)
dosta gay ili bi orijentacije. Nemam nista protiv, evo bas bih voleo da vidim
Lucy Lawles i neku robinju npr.

Nestor
25.3.2012, 16:35
Fringe krenuo opet i epizoda je bila klasina romanticna limunada ali makar se nesto na kraju razjasnilo pa ce valjda od iduce nedelje biti interesantnije, evo mali preview za sledecu epizodu 2NbTMQisqv4

nexexcalibur
25.3.2012, 19:17
Odgledao prvu sezonu Community (http://www.imdb.com/title/tt1439629/)...

U sustini, glavni lik Dzef je provaljen da ima laznu diplomu za advokata i mora nazad na komjuniti koledz, gde upoznaje ostale ludake u grupi za ucenje spanskog jezika i tu krece ludnica...

Zaista sjajan sitkom, ne toliko poznat, pa eto, ako niste, savetujem vam da pogledate (pocetak je mlak, ali epizode su sve bolje i bolje vremenom)

Btw, scena iz 23. epizode (modern warfare)

ErKe2H5B0es

zvjer
26.3.2012, 0:07
http://i2.lulzimg.com/29feda5b08.jpg

.....

Anceloti`85
26.3.2012, 11:27
Odgledao prvu sezonu Community (http://www.imdb.com/title/tt1439629/)...

U sustini, glavni lik Dzef je provaljen da ima laznu diplomu za advokata i mora nazad na komjuniti koledz, gde upoznaje ostale ludake u grupi za ucenje spanskog jezika i tu krece ludnica...

Zaista sjajan sitkom, ne toliko poznat, pa eto, ako niste, savetujem vam da pogledate (pocetak je mlak, ali epizode su sve bolje i bolje vremenom)

I ja sam skoro poceo da ih pratim i odusevio sam se. Odavno bolju komediju nisam gledao. Chang je najjaci. :aplauz:

Leonida
26.3.2012, 12:59
Sinoc sam i ja krenuo sa Community, stvarno odlicna komedija za sada. Chang-a cim vidim padnem sa stolice :D

Nestor
26.3.2012, 15:52
Community prva sezona stvarno dobra, druga nesto slabija, treca smara i malo fali da otkazu seriju i jos joj nije izvesna sudbina.

Leonida
26.3.2012, 16:37
Huh?

Negde sam procitao da je vec potpisan ugovor i za cetvrtu sezonu...?

Nestor
27.3.2012, 16:02
Da bilo je pitanje i resili su da je obnove i za cetvrtu i po svemu sudeci poslednju sezonu jer kod Amera je sve stvar rejtinga a Community belezi pad vec neko vreme tako da ako se ne poprave cetvrta ce biti i poslednja sezona.

nexexcalibur
27.3.2012, 17:48
Da bilo je pitanje i resi li su da je obnove i za cetvrtu i po svemu sudeci poslednju sezonu jer kod Amera je sve stvar rejtinga a Community belezi pad vec neko vreme tako da ako se ne poprave cetvrta ce biti i poslednja sezona.

Pa ok, koledz traje 4 godine, tako da ne vidim problem...

Belfegor
27.3.2012, 20:50
Fringe krenuo opet i epizoda je bila klasina romanticna limunada ali makar se nesto na kraju razjasnilo pa ce valjda od iduce nedelje biti interesantnije, evo mali preview za sledecu epizodu 2NbTMQisqv4

Konacno su je izbacili...a bolje ida nisu...ovo sve vise lici na sumrak sagu:facepalm

minist@r
27.3.2012, 21:44
Ako neko nije gledao seriju Hustle obavezno neka pogleda.Radi se o nekoj grupi prevaranata iz Londona.Serija je vrh

ZoNi
27.3.2012, 22:47
Ako neko nije gledao seriju Hustle obavezno neka pogleda.Radi se o nekoj grupi prevaranata iz Londona.Serija je vrh
Ja je gledao na Fox Crime. Dobra serija, ali nije baš vrh ;)

Nash Knight
27.3.2012, 22:49
Počeo sam da gledam Mentalist i odličan je, vidi se da je serija kvalitetno napisana od prvog minuta. Baš dobro što mi je naleteo jer mi je ponestalo serija za gledanje.

Belfegor
28.3.2012, 21:23
Touch (2012) (http://www.imdb.com/title/tt1821681/)

Sinoc odgledao prvu na Foxu, fenomenalna serija (mada spavalo mi se bas pa sam jedva sve pohvatao) koju cu definitivno nastaviti da gledam.:tapsh::tapsh::tapsh:
Preporuka od mene i cista 9-ka, o cemu se radi, pogledajte link.

Highlander
28.3.2012, 22:49
^ ditto
Nije loša serija, obećava. Posle prve epizode sam bio pomalo skeptičan, jer mi se nije baš svidela, ali je druga bila odlična, tako da ću sigurno nastaviti da gledam.

nexexcalibur
29.3.2012, 20:51
Gledam bas community S02E18 i ne verujem kako na 'diss-uju' ameri...strasno, razocarao sam se malo

Pogledajte epizodu na netu

thebluephoenix
29.3.2012, 21:01
bLSyumcNyCA

evanghelion
29.3.2012, 22:09
Inace ovaj glumac je albanskog porekla, i ja sam se gadno razocarao... Realno 2. sezona mnogo smara, ne znam kakva je treca jer nisam gledao.