PHONE ZONE<>
072016<><>

Block Havoc

Ako mislite da ste kadri stići i uteći i da je život nekako prelak, umesto da se okušavate u redakciji „Sveta kompjutera”, možete da na vaše telefonsko čedo instalirate Block Havoc! Bilans preostalih živaca biće sličan, a nema rokova za štampu.

Block Havoc je đavolje teška arkadna puzzle igra u kojoj izbegavate blokove koji dolaze sa sviju strana i grizu vas svojim zubima (referenca na „Radovana III”, blokovi nemaju zube zaista, prim. aut.). Glavna kvaka ovde je to što igrač komanduje dvema lopticama koje se nalaze u orbiti zamišljene tačke. Upravljanje je jednostavno do granice imbecilnosti – držanjem leve ili desne strane ekrana određujete smer orbitiranja loptica, a ako samo dodirnete jedan od mnogobrojnih blokova, mast nepovratno odlazi u propast. Druga „kvaka” igre leži u tome što blokovi baš nemaju obzira prema vama i vole da dolaze u raznim formacijama koje će vas terati da se preznojite poput dezertera koji je nabasao na staru četu. Prilično sveden grafički identitet igre prija za oko, dok će muzika nabijati tenziju potrebnu za mahnito igranje ovog mobilnog arkadnog brata od tetke Dark Soulsa. Sličnost ide čak dotle da i kada vas nemili blok dotakne (a nećete mnogo čekati do toga, čak i na Easy nivou) dobijete obaveštenje da ste umrli u stilu pomenutog mazohist-fest RPG-a.

Ukoliko imate živaca za bacanje ili pak imate koordinaciju kao pilot X-Winga, ovo je igra za vas. Upozoreni ste!

Miloš CVETKOVIĆ

 
Lost Frontier
Transformers: Earth Wars
Nonstop Knight
Sky Force Reloaded
Block Havoc
Šta mislite o ovom tekstu?
Pull My Tongue
Rise of Balloons
Bushido Bear
Mekorama
One Tap Tennis

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
22 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera