PHONE ZONE<>
102005<><>

Xanadu Next

Xanadu Next nije predviđen za igrače koji bi hteli da lutaju po mnogobrojnim pećinama ili selima, iako predstavlja tipičnu igru akcionog RPG žanra. U ovom naslovu kretaćete se samo po jednom selu i jednoj pećini pa je ovo ostvarenje više okrenuto početnicima ili ljubiteljima žanra koji nisu toliko zagriženi igrači.

Kako to obično biva, raj u malom selu i na čitavoj planeti uništio je zli kralj-zmaj čije ime nije zapamćeno, ali ga po delima još uvek pamte. Kako je on uveo strahovladu, na vama je da ga vratite u mračni ambis iz kojeg je izašao i da pri tom spasete princezu Momo kako bi se i za vas u ovoj avanturi pronašla neka nagrada.

Da biste uradili sve ovo, moraćete puno da unapređujete svoj lik tokom nivoa, i to samo putem jednog jedinog zadatka koji igra pred vas postavlja. Tako ćete, dakle, pokušavajući da se domognete zlog zmaja, ubijati raznorazne beštije, dobijajući tako vredne poene. Zaboravite na bilo kakve „poluglavonje” ili „čuvare deonica” – jedini značajan protivnik na kojeg ćete naleteti jeste sam zmaj.

Junakom upravljate tasterima za kretanje u svim pravcima uz dva dodatna dugmeta – jedno služi za standardni udarac oružjem, dok drugo formira magični napad po vašem izboru.

Kako na N-gage platformi nema puno RPG igara, neki će možda shvatiti da je Xanadu jedini pravi izbor i zbog toga dati igri drugu priliku ili možda višu ocenu nego što zaslužuje. Činjenica je da ljubitelji akcionog RPG-a nemaju puno izbora pa vam jedino možemo preporučiti da isprobate Xanadu Next i sami se uverite da li je to igra za vas. Ako nije, sačekajte neku novu – ima ih već dosta u najavi.

Milan ĐUKIĆ

 
Xanadu Next
Šta mislite o ovom tekstu?
Skipping Stone
Massive Snowboarding

Platforma:
N-gage
Cena:
15 dolara
Adresa:
www .n -gage .com /en -US /games /gamedata /xanadu _next .htm
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera