PHONE ZONE<>
112005<><>

Need for Speed: Underground 2

Ako ste ikada imali prilike da se sretnete sa Underground serijalom Need for Speed igara, detaljno predstavljanje vam neće biti potrebno. Ipak, za malobrojne koji ne znaju o čemu govorimo, NFS serijal pre nekoliko godina predstavio je Underground, arkadnu vožnju u kojoj ste vi u ulozi uličnog trkača koji, idući kroz grad, nailazi na raznorazne trke, turnire i takmičenja, upada tako u nevolje i iz njih se izvlači, a za sve to dobija novac kojim unapređuje svoje vozilo ili kupuje kompletno nov i bolji četvorotočkaš.

NFS:U2 na mobilnom telefonu ponaša se identično kao onaj na konzolama odnosno PC računaru. Proste i lako shvatljive komande su tu, kao i ručna kočnica specijalno namenjena za izvođenje najrazličitijih okreta i obrta, nitro pogon za brz prelazak većih razdaljina i ostavljanje protivnika u prašini. Ono što će se mnogima sigurno dopasti jeste činjenica da ovde izazovnim i interesantnim potezima zapravo punite svoju količinu nitro pogona pa je formula riskantna i atraktivna vožnja jednako dobra nagrada svakako aktuelna i treba je koristiti što više.

AI protivnika nije nimalo naivan i oni će sigurno na sve načine pokušati da vas izbace sa staze ili da vas preteknu i ne daju vam da iznova pređete u vođstvo. Pohvalno je i to što ni normalni automobili koji se voze gradom, a koje kontroliše računar to jest telefon, takođe nisu pali s Marsa pa će u velikom broju slučajeva pokušati da izbegnu sudar s vama. Naravno, ako vi budete išli 250 na sat...

Need for Speed vozila izgledaju izuzetno dopadljivo, bez obzira na to da li su u garaži ili na ulicama grada. Dobri efekti refleksije i sjajno osvetljenje samo će vas naterati da razmišljate o tome šta je sledeći korak u razvoju igara za mobilne telefone.

Muzička podloga je tipični predstavnik Electronic Arts/Need for Speed formule pa je izlišno reći da se u mobilnoj verziji igre nalazi čak osam muzičkih numera odličnog kvaliteta, kako po pitanju kompresije tako i kada je reč o samim izvođačima.

NFS:U2 nije samo najbolja simulacija vožnje na mobilnim telefonima do sada, u pitanju je igra koja je pokazala svima šta su mobilni telefoni u stanju da urade, kakvu grafiku i igrivost mogu da podnesu i koliko se zapravo taj segment tržišta može dodatno razvijati.

Milan ĐUKIĆ

 
Need for Speed: Underground 2
Šta mislite o ovom tekstu?
Spinning Ball
Industry Entertainment

Platforma:
Symbian
Veličina:
3 MB
Cena:
10 dolara
Adresa:
www .ideaworks3d .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera