Wiko predstavio serije pametnih telefona View3 i Y

Kompanija Wiko je u francuskom duhu u Beogradu krunisala uspešnu saradnju sa regionalnim medijima. Predstavnici medija su imali priliku da vide i isprobaju serije View3 i Y, predstavljene nešto ranije ove godine, kao i da čuju planove kompanije za 2020. Prisutnima se obratila Morena Porta, direktor marketinga i komunikacija za Južnu Evropu i Dubravka Živković, regionalni menadžer prodaje, koje su se osvrnule na uspeh kompanije na evropskom tržištu, kao i nedavno širenje na tržište USA.

Wiko još od osnivanja nastoji da najnoviji tehnološki trendovi budu dostupni svima, stavljajući zajednicu u središte svoje strategije. Ove godine marka „luksuza za sve”, nakon predstavljanja svog redizajniranog logotipa i važnog sazrevanja u smislu svesti, čini još jedan korak napred. Sa ultra širokim ekranom, dugotrajnim baterijama, visokim performansama i Android 9 Pie, predstavljena je i Wiko View3 kolekcija koja se sastoji od modela View3 Pro, View3 i View3 Lite.

Pored već predstavljene View kolekcije, Wiko je predstavio i Y seriju koja se sastoji od modela Y80, Y60 i najnovijeg predstavnika Y kolekcije – Y50. Svakako da је Y kolekcija takođe veoma važna za Balkanski region, te je zauzela ravnopravno mesto u demo zoni.

Nastavićemo da pratimo ovu kompaniju koja je počela kao „start up”, a onda uspela da postane četvrti brend mobilnih telefona u Evropi!

Kompanija Wiko