U štampanom izdanju: Segica, Switch Lite, MX518…

Str. 43 – Novu Seginu konzolu smo sa nestrpljenjem čekali još od aprila i ona se konačno, prošlog meseca, ukazala na našem astalu. Probudio se surovi profesionalizam nezapamćenih razmera, te je kompaktna aparatura testirana u redakciji, zatim kod kuće, onda na Sajmu informisanja pa nanovo u redakciji. Ocena je jednoglasna, a da li se podudara sa dosadašnjim pohvalama iz inostrastva, saznajte u aktuelnom broju.

 

Str. 42 Dohvatismo i Switch Lite. Iz Nintenda su rešili da novo izdanje liše izlaza za TV.  Takođe, umanjili su dimenzije uređaja (kao i ekrana), usidrili kontrolere a zauzvrat skresali cenu. Dosada u prevozu koji malo-malo pa prestane da prevozi ili tokom višesatnog putovanja, dobila je ozbiljnog protivnika.

 

 

Str. 41 – Vaskrsnu ga Logitech. Legendarni MX518 dobio je svoje osvežen primerak. Karoserija i raspored tastera, identični su kao kod prethodnika, a ostalo u skladu sa savremenim tendencijama. Ako biste prilikom odabira narednog igračkog miša zaobišli simetriju, svakako ga uzmite u razmatranje, Švajcarac je to.

 

 

Str. 29 –  Nećemo pogrešiti ako ocenimo tržište laptopa kao nemilosrdno. Čini se da kod uređaja manjih dijagonala konkurencija posebno voli da se razmahne. Slično čini i HP, sa ovogodišnjim Spectre X360 prenosnim računarom. Uz ovog proizvođača nekako i priliče oštrije ivice kućišta, po čemu vizuelno odskače. Utisak koji se prostire na stranicu i po, uredno je popisao i ostale karakteristike sa kojima ovaj model namerava da prevagne kod budućih korisnika sa dubljim džepom.